- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.701
Kızlar evde ne giyeceğimi sastm eşofmanlarin pijamalarn lastikleri karnımı sıkıyor yukarı cekiyorum iyice migdeme baskı oluyo agriyo. İyice sinir oldum
Edemiyoruz ki. Yemekten kalktıntan sonra bile midem gurulduyor. Ara öğünlerini sıklaştır. Ben kuruyemiş meyve falan yiyorum. Şimdiye kadar 3 kilo almışım. Ya siz?Bu arada kizlar. Kilo almamak icin direniyorum ama acliktan midemin gurultusundan duramiyorum o kdar fena ki.... siz nasil bas ediyorsunuz?
4 kilo aldim bende. Ara ogunler banamisin demiyor ya, anca midem bulaniyor karisiyor... hep boyle kalorili seyler yemezsem doymam sanki:)Edemiyoruz ki. Yemekten kalktıntan sonra bile midem gurulduyor. Ara öğünlerini sıklaştır. Ben kuruyemiş meyve falan yiyorum. Şimdiye kadar 3 kilo almışım. Ya siz?
Bu konuda doktorlar ayrilmis durumda, benim doktorum 10 gunde bir ciger tuket diyor mesela. 10 gunde bir tonbaligi ye diyor.Kızlar günaydın. Size beslenmeyle ilgili doktorumdan öğrendiğim ve benim de şimdiye kadar yanlış yaptığım birşey söyleyeyim. Yoğurt mayalıyorsanız açık sütten değil günlük pastörize sütten mayalayacakmışız. Ayrıca pastörize süt dışında başka bir süt içmeyecekmişiz. Birşey daha. Hani burda size sormuştum ya ciğer yemeyle ilgili. Sakatat yeme dedi.
Evde eteksenin miii kız ben hala giyiyorum eşofmanlarımı vs. maksi etek giy efil efil en rahatı
midem yanıyor. eşimde senin midende bir problem var mide için bir doktora git dedi. korkuttu, hamilelikte yanmamı olurmuş diyo. dün yoktu bugün var. bazende ilaç aldığımda oluyor. sizce hamilelikten mi
Kizlar tarziniz nedir bilmem ama benim cok sevdigim bohem tarzda hamile giysileri satan bir yer buldum
www.bandito.com.tr
Bi bakin isterseniz herdeyi alabilirim ordaki
Teşekkür ederim canım inşallah. Bakalım sana ne diyecek doktorun? Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.
Sorma kuzum ya basta su an bana lazim degil alin kullanin dedi hac parasi biriktirdim ben onu hacca giderken versen bile olur dedi simdi de odemelerim var diye kac oldu lafini yapiyo. Biz de cok kirildik, kredi felan cekelim odeyelim bari dedik ama nasil kalkicaz altindan bilmiyorum....
Allah hepimize yardim etsin
Bursa'da 6 ay kınası diye bi adet var kız bebekler için. Çok özeniyordum. Seneye bu aylar yapacaģım inşallah. Hayırlısı olsun canım. Sen en son kaçıncı haftada gittin? Şimdiye kadar söylemediyse kız olma ihtimali yüksek. Benim 12. Haftada kıza benziyor dedi. 14. Haftada yine % 90 kız dedi ama hala kesin olarak 16. Haftada söylerim dedi.hep erkek çıkıyor ya Sen Bursa dasın kız dediler bende Bursadayım kız olsun Alahımm nolur aminnn
çok heyecanlandım bilemessin
Allah bebeklerimizin rızkını verir kızlar merak etmeyin.vallaaaa ne bileyim bebek beklerken istemesi kötü olmuş ama varmı Rabbimden ötesi kuzum tek sığınağımız dua hepimiz aynı durumdayız bak bende aynı maaşı ayın 5 inde ben aldım ayın 10 unda eşim aldı 1 haftadır beş parasızız içerden avans aldı eve alışveriş yaptık yemeklik yine elde avuçta yok benim maaşa var 1 hafta
günaydın kızlar. dün dra gideceğim diye otobüslerde perişan olmuşum akşamdan mayıştım
ay sağol canım. bende alayım mustela diye duydum o kesin çatlak yapmıyomuş ama ekonomi izin vermiyo bebak aldım @kırmızı gitardan duyup araştırdım onu kullanıyorum ama ilerleyen aylar için dahada nemlendiricili bişey iyi olur sanki. senin yüz cildin kurumu canım benim karma sivilce yapmaz inşallah:)
ona bakarsan benim eşim bile hala rahat şuan birikimden yiyor. bizim birde hala düğün bborçlarımız var bir iki aya bitecek tek başıma yetişmeye çalışacağım. sigara içiyo ve azalt bari diyorum banamısın demiyo. bu erkekler tutumluluktan anlamıyor valla. amin Allah borcu olana ve darda olana yardım etsin yine çok şükür halimize diyorum ama işte bekarken istediğini yiyip alıyosun şimdi öyle değil resmen didiniyorum kendimden ödün veriyorum ama kimebazen içten içe kızıyorum valla
ay sabah sabah ne dolmuşum
Decavit in icinde de demir var. Ben demir ilaci kullanmiyorum ama icindeki demir miktari bende de yapiyor ayni seyi:)
Bu sabah 6 da burun tikanikligiyla uyandim oturdum yatakta. Biraz gecti esim kalkti dizinde bir suredir agri vardi ama bugun iyice kotu olmus yuruyemiyor. Acile gitse igne yapip gonderecekler biliyorum kireclenme midir sinir sıkışmasi mi bilemedik. Randevu baktik devlette en erken 8 mayisa var. Ozele gonderdim simdi, du bakalim onun gunahi ne cikacak:) sagliktan kisamiyorsun yedigin ictiginden kisamiyorsun hele hamilelikte. Hatta inan giydiginden bile kisamiyorsun hele calisiyorsan alisveris yapmak zorundasin. Neyden kisacaz bilmiyorum vallhi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?