2017 EKİM Anne adayları

Kızlar günaydın. Size beslenmeyle ilgili doktorumdan öğrendiğim ve benim de şimdiye kadar yanlış yaptığım birşey söyleyeyim. Yoğurt mayalıyorsanız açık sütten değil günlük pastörize sütten mayalayacakmışız. Ayrıca pastörize süt dışında başka bir süt içmeyecekmişiz. Birşey daha. Hani burda size sormuştum ya ciğer yemeyle ilgili. Sakatat yeme dedi.

Bu arada kizlar. Kilo almamak icin direniyorum ama acliktan midemin gurultusundan duramiyorum o kdar fena ki.... siz nasil bas ediyorsunuz?
Edemiyoruz ki. Yemekten kalktıntan sonra bile midem gurulduyor. Ara öğünlerini sıklaştır. Ben kuruyemiş meyve falan yiyorum. Şimdiye kadar 3 kilo almışım. Ya siz?

Edemiyoruz ki. Yemekten kalktıntan sonra bile midem gurulduyor. Ara öğünlerini sıklaştır. Ben kuruyemiş meyve falan yiyorum. Şimdiye kadar 3 kilo almışım. Ya siz?
4 kilo aldim bende. Ara ogunler banamisin demiyor ya, anca midem bulaniyor karisiyor... hep boyle kalorili seyler yemezsem doymam sanki:)

Bu konuda doktorlar ayrilmis durumda, benim doktorum 10 gunde bir ciger tuket diyor mesela. 10 gunde bir tonbaligi ye diyor.

senin miii kız ben hala giyiyorum eşofmanlarımı vs. maksi etek giy efil efil en rahatı
Evde etek tayt yük gbi geliyor etek hc gidemem. Bnm gobegm iyi çıkti kız maşallah br de sipsivri öne doğru . Düsük bel giyemiyorum yukarda karnımı sıkıyor daha yukarı göğüs altına doğru çekince migdem sıkışıyor. İyice sinir oldum. Bir eşofman alaçam smdilk yaza da şalvar diktirecem

midem yanıyor. eşimde senin midende bir problem var mide için bir doktora git dedi. korkuttu, hamilelikte yanmamı olurmuş diyo. dün yoktu bugün var. bazende ilaç aldığımda oluyor. sizce hamilelikten mi

kız yanmazmı hamilelikte mide yanar tabi normal yani hatta bir sonraki kontrolde doktoruna söyle ilaç bile verir.
benimde yanıyor mesela

bende 2 kilo almışım ama sanırım bu durumu 4 gün öncesine kadar vitamin kullanmamama bağlıyorum folik asit dışında. yoksa daha fazla alırdım o potansiyel var şimdi ise bi tabak yemekle doymuyorum 2 gündür iştahım fena açıldı eşim şaşırıyo. ekmek değilde ara öğün kuruyemiş meyve tüketmemiz lazım ama biz çalışanlar için zor ara öğün durumu

vallaaaa ne bileyim bebek beklerken istemesi kötü olmuş ama varmı Rabbimden ötesi kuzum tek sığınağımız dua hepimiz aynı durumdayız bak bende aynı maaşı ayın 5 inde ben aldım ayın 10 unda eşim aldı 1 haftadır beş parasızız içerden avans aldı eve alışveriş yaptık yemeklik yine elde avuçta yok benim maaşa var 1 hafta

hep erkek çıkıyor ya Sen Bursa dasın kız dediler bende Bursadayım kız olsun Alahımm nolur aminnn

çok heyecanlandım bilemessin
Bursa'da 6 ay kınası diye bi adet var kız bebekler için. Çok özeniyordum. Seneye bu aylar yapacaģım inşallah. Hayırlısı olsun canım. Sen en son kaçıncı haftada gittin? Şimdiye kadar söylemediyse kız olma ihtimali yüksek. Benim 12. Haftada kıza benziyor dedi. 14. Haftada yine % 90 kız dedi ama hala kesin olarak 16. Haftada söylerim dedi.

Allah bebeklerimizin rızkını verir kızlar merak etmeyin.

canım yaaa bende eşime kızıyorum yalan yok perşembe işe gelmedim rahatsızlandım aradım erkenden dedim kuru fasulye pilav yapcam yok dedi daha yeni yedim iş yerinde dedim bezelye yapayım onada yok dedi gittim cebimdeki son para ile yemeklik aldım sonra dedi bunlar nerden dedim aldım e paranı niye harcadın eee dedim yemek beğendiremedim söyleseydin başka birşey yok diye diyor be anasının gözü sen yaşamıyormusun bu evde bir sinir oldum arada böyle düşünccesizlikleri tutuyor işte

geçen gece çıktım balkona oturdum sessiz sessiz ağladım babamın evini özledim ben bir daha hiç rahat yaşayamıyacakmıyım köye anneannemlere bayramlarda gidemicekmiyim ailemle yolculuk yapamayacakmıyım diye nasıl içlenmiş nasıl yorulmuşsam artık

ya ben iki gundur kalktigimsa karnimdaki dolgunluk hissini yasamiyorum sagdan sola donerken sizi olurdu oda yok batma hissi yok sabahlari karnim daha yumusak neden boyle oldu ki sadece goguslerim dolgun ve uc kismi aciyor belirtiler boyle azalinca iyi seyler dusunmuyom

kuzu dün ağla ağla içim çıktı eşimin uzun zamandır sırt ağrısı vardı sağlık ocağına gitti dün mide koruyucu yazdırmaya dedim sor bakalım doktora ne diyecek ( gitmiyor çünkü hastaneye ) doktor demiş kalın bağırsakla alakalı olabilir veya pankreansla Gastroentoloji bölümüne gitmen lazım Babası 3 yıl önce pankreans kanserinden vefat etti 8 ay içinde
Bir söyle bana hadi dedim hemen gidelim doktora şakaya gelmez devlette randevu bulamadık yakın zamana Allah korusun varsa öyle birşey ilerleyecek maaşımı bekliyordum kontrolüm için dedim maaşımı alayım benim hastaneye gidelim özele şakaya gelmez bu çok büyük sıkıntı kronoskopi falan çekilecek büyük ihtimal aradım fiyatları öğrendim
benim muayene 75 tl eşime muayene 65 tl + kronoskopi 350 tl + patoloji raporu 50 tl kafadan 500 tl gidecek 1 günde ve bu bizi çok kasacak ama sağlık bu dediğin gibi kısamıyorsun 20.haftada detaylım var fiyatını bilmiyorum 2li test yaptırmadım mecbur detaylı yaptırmam lazım devlette yapıyorlarsa orada yaptırırım artık kocamın sağlık durumu daha ciddi şuan Allah başımdan eksik etmesin bide diyorki bebeği görebilecekmiyim acaba inşallah çıkmaz kötü birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…