2017 EKİM Anne adayları

selam kızlar, biz bugün 16 haftalık olduk bazen göbeğim çok sert gergin oluyor bazen çok rahat hissediyorum. Geçen gün resmen hissettim ilk defa . resmen döndü içimde ama sonra bi daha olmadı. Dün akşamda aynı şekilde ama hafifti ve o hareketin ardından birşey saplanır gibi oluyor göbeğime. Anlamadım. :) cumartesi dr gidicem ona sorarım artık belki bebeğimin hareketi değil başka birşeydir.

kız ben pastorize süt yoğurt tüketiyorum diye vicdan yapıyordum yoğurt mayalamak lazım aslında ama süt ü söylediğin iyi oldu saol canımcım

ya eşimde deli gibi bana sakatat yedirme derdinde pazar günü deli gibi sakatatçı aradı adam haftaya onun yanında sorayım doktora bakalım ne diyecek yasakkış diyorum anlamıyor herşeyi internnetten öğreniyorsun diyor

valla ben evde pijama ile idare ediyorum 2 eşofmanım var onlarda hala tam sıkmıyor bir yere giderken de uzun kabanımın içine onları giyiyorum hafta sonu işte giymk için hamile pantolunu aldım kasığım ağrıyor deyip duruyordum meğer pantolon sıkıyormuş

Evet çok güzel oluyor 6 ay kınası benide çağır ama hayırlısı olsun bakalım premsesimize şimdiden.

12. haftamda zübeydeye gittim ense kalınlığı için 13. haftamda özele gittim Esentepe tıpa başladım orada doğum yapacağım.. Zübeydedeki dr gösterdi bebeği yüz üstü yatmış uyuyordu çok net gördüm söylemedi cinsiyet o yüzden...
Özeldeki de şuan bir tahminim yok 1 ay sonra kontorole geldiğinde tahminim olursa söylerim dedi bu hafta gitmem lazımdı maaşımı bekliyorum haftaya maaş yatsın soluğu doktorda bulacağım göstermesse detaylıya kalacak

Şaşırdım kaldım ben yaaaa... Benim doktorum da mutlaka sakatat ve ve kendi yoğurdunu kendin mayala ev yoğurdu tüket dedi..... Hazır yoğurtların içinde ne vitamin ne kalsiyum kalmıyo dedi... Valla anlamadım ben bu işi

bizimkide aynı canım hiç düşünmeleri yok sen kısıyosun o aynen devam yemesine içmesine aburcuburuna kadar yetmiyo valla benmiyim hamile o mu anlamıyorum
bazen senin dediğin gibi bendede oluyo eski yaşamımı özlüyorum para sıkıntısı çekmediğim soruumluluğum olmadığı günleri seni çok iyi anlıyorum. hem sıkıntı çekip hemde takdir görmüyosun bile bazen kocadanda ailesindende. ben tahmin etmiştim ama bu kadar değil. başa geldi çekeceğiz ama artık bi süre daha böyle devam ederse bende kendimden kısmıycam umrumda değil yiyip içip oturalım madem hiç bir mal varlığımız olmasın biriktiremeyelim kıtkanaat geçinelim napayım böyle stres oup oturacağıma

geçmiş olsun Allah şifa versin. iyi düşünün iyi olsun inşallah. öyle düşünüp bebeğide üzmeyin

Mhrs.com dan yada alo 182 den sordurabilisin canım. Bende 4mayısta kontrol için randevu aldım devletten, mhrs de detaylı var gibi duruyor ama doktorun sevketmesi lazım galiba -ki doktor adı çıkmıyor. Birisi de bana önceden normal kontrole gitmiş olman lazım demişti. İnşaAllah vardır

kızlar dün drum bebeğimin boyunu söylemedi ama kilosu 143 gr. dedi haftasıyla uyumlu dedi yani 15+5 iyimi acaba sizce kilosu fln bugünlerde kontrole gidenler ??

Pantolon giyiyordn hala yani iyi giymissin :) o beli nasıl sıkıyor insanı bnm canım yanıyordu :) hoş pantolda almadm daha br tane tayt var onu giyiyorum doktora giderken . Br bende cikamadm alışverişe o gün br iki baktm gUzl şeyler yoktu internettn getirtecektm kart yok eşime gelecek yakında inslh gelirde alırım

bu akşam ilk defa bebişime alışveriş yaptım oha dedim bir emzik 35 lira!!!
Canım bebeğin hangi emziği alacağı belli olmaz. Bana gelip şunu söyleyen çok oldu "en pahalı emzikleri aldım verdim tutmadı 5liralık emziği yuttu" diye. Nuk marka 0-6 damaklı yada wee marka damla modelinden birini Doğum çantasında bulundur yeter. İkisinden birini mutlaka alacaktır. Ağız yapısına en uygun olan damaklı modeller ama çevirdiğinde aynı şekilde değil diye emziği atan bebek damla modelleri tutuyor.

kızlar dün drum bebeğimin boyunu söylemedi ama kilosu 143 gr. dedi haftasıyla uyumlu dedi yani 15+5 iyimi acaba sizce kilosu fln bugünlerde kontrole gidenler ??
İyi canm bence bn 15+0 da gitmistim 112gr di seninki maşallah çok iyi boyuda vardır 13cm faln

Canm muhtemel dogum tarihimiz aynı görünüyo.ben cumartesi gityim15+3 te kilosu 100 gramdı.dr gayet uyumlu hatasıyla dedi.seninki de masallah iyi.

Bi sakin olun once, hemen kötü düşünmeyin yaa sandığınız gibi deildir ,basit bi ağrıdır belki zaman zman herkeste olur ama tabi iyi bi Dr. a gdip güzel bi muayene olsun esin geçmiş olsunn, acil şifalar. ..

Bende tahmin ettim canım şükürki gözü kapalı pembe hayallerle evlenmedim ama bebekler bizi biraz daha duygusal yaptı her zaman derdim kendim içinde diyorum bebek ana rahmine düştümü annenin anneliği başlar kaygısı artar baba ise bebek doğduğunda şükür halimize yinede elbet doğacaklar elbet büyüyecekler...
geçen bende maaşımı alayım alışveriş yapcam diye kendi kendime söylenirken eşimin sağlık durumu çıktı dün maaşıaldığım gibi tahmini 500 TL hastaneye bayılacağız büyük konuşmamak lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…