2017 EKİM Anne adayları

Bak Ajda Pekkan bile genc ve dinç olmasının sebebini pozitif düşünmeye borcluymus lovedido tamm biraz abartmis olabilir o ama gerçekten pozitif düşünmek çok onemli :))

Hadi bakalım Allah gönlüne göre versin. Tamam canım çağırırım. Sen de Nilüfer'desin sanırım. Benim nerede doğum yapacağım şu an belli değil. Çünkü doktorum muayenehaneye geçiyor. Anlaşmalı olduğu hastanelerden birini seçeceğim artık.

lovedido canımcım kötü düşünme sakın. Allahın izni ile temiz çıkar inşallah eşinin kontrolü. Hamilesin sen bol bol dua et kabul olur inşallah. İyi düşünün ki iyi olsun.

Aynen ben de öyle sanıyordum. Sordum o yüzden doktora. Mayalama konusuna zaten evde mayala diyo ama marketten aldığın günlül pastörize süt olsun diyor. Neyse siz doktorunuzun dediğini yapın. Benimki böyle söyledi napıyım uyacağım ben de.

ben devlette kaydımı yaptırdım gidiyorum orayada ense kalınlığını orada ölçtürdüm bir sormak lazım tahlilim vardı almaya gitmem lazım gittimi sorarım o zaman saol canım sanada haber veririm gidebilirsem

heee giyiyordum bende alışveriş yapmadım canım mecburi pantolon aldım 1 tane

Doğru diiyosun canım doktorun dediğine uymak lazım tabi ki ama biri başka bişey diğeri hepten başka bişey söyleyince insanın kafası hepten karışıyor.

Bende o sagdan sola donerken mihabbeti hic olmadi zaten burda konusup duruyosunuz da:) ama diger hersey bende de mevcut. Benim bi de simdilerde bitmesi gerekiyordu ama yine goguslerim acimaya sismeye basladi. Bu saatten sonra daha rahat olmamiz lazim bos yere sikmayalim bence canimizi...

Ben boyle cok umutsuz oldugumda diyorum ki 7-12 hafta arasi hep kotu kotu senaryolar yazdim ama baktim hicbiri gerceklesmedi. Nasil belirrtiler yok oldu zaman zaman. Simdi o yuzden o gunleri dusunuyorum... bence sende bos yere hirpalama kendini

Allh korusun kuzu bi saglik ocaginin dedigiyle hemen adami tobe tobe. Baktirsin kendine gecmis olsun ama hemen kprkmayin cikmaz bisey.

Bende cok pisman oldum esimle gitmedim diye. MR a girdi simdi, ne cikicak sonuc bilmiyorum... bize de bi 500 e cikti ama yazik adam hastanede tek basina o beno saglik ocaginda bile yalniz birakmiyo....

Valla ben karnımdan her ses aldığımda yiyorum

Kac kilo aldin?

Ya ben içimi ferah tutmaya çalışıyorum da eşim girdi pskolojiye sinir ediyor benide etkiliyor

teşekkür ederim bu arada hayırlısı ile birşey çıkmayacak inşalaahh

Gecmis olsun, onemli birsey yoktur umarim... doktorlar panikletmeye cok merakli bosa stres yapma test sonuclarini almadan, bebegi de kendini de uzme, iyi dusunmenin iyi seyleri cagirdigi da kanitlanmis. Iyi haberlerini okuruz insallah

Herşeyini yapacak mı alt açması faln? Çok iyi beğen beğen götür modelleri :)
Benim aldığım zaten minder yüzü yastık battaniye gibi ,alt açma oluyor herhalde :) kadına bulut yastık gösterdim yaparım dedi , tek kişilik çarşaf yastık yaptırdım misafir için 20 lira ve güzel ,yaptırdıkları gelsin foto atarım canım

nilüferdeyim evet canım görüklede oturuyorum :) Sen jimere gitmiyormuydun ay yoksa Dorukmuydu

Ben acıkınca ara öğünde kuruyemiş yerim ya da havuca taktım havuç salatalık yiyorum çok güzel oluyor :)

Ara ogun o kuruyemis olayi benim
Midemi bulandiriyo anca:)

Bu arada ben havucun suyunu tuketmeyi cok sebiyorum ama k vitamini mi a vitamini mi ne varmis icinde fazlasi zararliymis gebelikte korktum doktoruna sordun mu hic?

lovedido canımcım kötü düşünme sakın. Allahın izni ile temiz çıkar inşallah eşinin kontrolü. Hamilesin sen bol bol dua et kabul olur inşallah. İyi düşünün ki iyi olsun.

sütlacım ben iyi düşünmeye çalışıyorum da adam kaptırdı kendini hastalık moduna girdi sağlık ocağına gitmeden öncede hep benim bu sırt ağrım kötü birşey falan diyordu doktorda öyle söyleyince baya baya moda girdi hayır beni üzüyor farkında değil bu hafta çabucak bitsede gitsek öğrensek

Canım fiyatlarını bilmiorumki facede bi sayfada gördüm
bende görmüştüm 3 lü takıma 100tl demişti. yatağı emzirme minderi bide battaniye gibi birşey vardı

Bu arada kizlar. Kilo almamak icin direniyorum ama acliktan midemin gurultusundan duramiyorum o kdar fena ki.... siz nasil bas ediyorsunuz?
ben şuana kadar 3 kilo aldım

kız yanmazmı hamilelikte mide yanar tabi normal yani hatta bir sonraki kontrolde doktoruna söyle ilaç bile verir.
benimde yanıyor mesela
eşim sağolsun korkutmak için elinden geleni yapıyor. dün bana arkadaşımda senin gibiydi doktor mide kanseri demiş tedavi oldu geçti ben senin iyiliğin için söylüyorum diyo. mide kanserine yakalanınca tedavi ile geçmeyeceğini biliyorum. babamım 2 arkadaşı öğrendiki mide yanmasından değil mide ağrımasından gitti. 1 aya öldürler. yani kurtuluş yok. aklınca beni korkutup mide için doktora götürecek.

benim doktorum ve annem evde mayalanan yoğurt dediler. bende evde mayalıyorum. annem hazır süt ve yoğurtlarda katkı maddesi var demişti

pantolunu internetten almanı tavsiye etmem deneyerek al bence. beden tutmuyor. kalıplar farklı oluyor. ben 1 tane aldım çok rahat ettim. defactodan al bak orada güzeller var yada H&M den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…