- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.741
geçmiş olsun Allah şifa versin. iyi düşünün iyi olsun inşallah. öyle düşünüp bebeğide üzmeyin
Hadi bakalım Allah gönlüne göre versin. Tamam canım çağırırım. Sen de Nilüfer'desin sanırım. Benim nerede doğum yapacağım şu an belli değil. Çünkü doktorum muayenehaneye geçiyor. Anlaşmalı olduğu hastanelerden birini seçeceğim artık.Evet çok güzel oluyor 6 ay kınasıbenide çağır ama hayırlısı olsun bakalım premsesimize şimdiden.
12. haftamda zübeydeye gittim ense kalınlığı için 13. haftamda özele gittim Esentepe tıpa başladım orada doğum yapacağım.. Zübeydedeki dr gösterdi bebeği yüz üstü yatmış uyuyordu çok net gördüm söylemedi cinsiyet o yüzden...
Özeldeki de şuan bir tahminim yok 1 ay sonra kontorole geldiğinde tahminim olursa söylerim dedi bu hafta gitmem lazımdı maaşımı bekliyorum haftaya maaş yatsın soluğu doktorda bulacağım göstermesse detaylıya kalacak
Aynen ben de öyle sanıyordum. Sordum o yüzden doktora. Mayalama konusuna zaten evde mayala diyo ama marketten aldığın günlül pastörize süt olsun diyor. Neyse siz doktorunuzun dediğini yapın. Benimki böyle söyledi napıyım uyacağım ben de.Şaşırdım kaldım ben yaaaa... Benim doktorum da mutlaka sakatat ve ve kendi yoğurdunu kendin mayala ev yoğurdu tüket dedi..... Hazır yoğurtların içinde ne vitamin ne kalsiyum kalmıyo dedi... Valla anlamadım ben bu işi
Mhrs.com dan yada alo 182 den sordurabilisin canım. Bende 4mayısta kontrol için randevu aldım devletten, mhrs de detaylı var gibi duruyor ama doktorun sevketmesi lazım galiba -ki doktor adı çıkmıyor. Birisi de bana önceden normal kontrole gitmiş olman lazım demişti. İnşaAllah vardır
Pantolon giyiyordn hala yani iyi giymissin :) o beli nasıl sıkıyor insanı bnm canım yanıyordu :) hoş pantolda almadm daha br tane tayt var onu giyiyorum doktora giderken .Br bende cikamadm alışverişe o gün br iki baktm gUzl şeyler yoktu internettn getirtecektm kart yok eşime gelecek yakında inslh gelirde alırım
Aynen ben de öyle sanıyordum. Sordum o yüzden doktora. Mayalama konusuna zaten evde mayala diyo ama marketten aldığın günlül pastörize süt olsun diyor. Neyse siz doktorunuzun dediğini yapın. Benimki böyle söyledi napıyım uyacağım ben de.
ya ben iki gundur kalktigimsa karnimdaki dolgunluk hissini yasamiyorum sagdan sola donerken sizi olurdu oda yok batma hissi yok sabahlari karnim daha yumusakneden boyle oldu ki sadece goguslerim dolgun ve uc kismi aciyor belirtiler boyle azalinca iyi seyler dusunmuyom
kuzu dün ağla ağla içim çıktı eşimin uzun zamandır sırt ağrısı vardı sağlık ocağına gitti dün mide koruyucu yazdırmaya dedim sor bakalım doktora ne diyecek ( gitmiyor çünkü hastaneye ) doktor demiş kalın bağırsakla alakalı olabilir veya pankreansla Gastroentoloji bölümüne gitmen lazımBabası 3 yıl önce pankreans kanserinden vefat etti 8 ay içinde
Bir söyle bana hadi dedim hemen gidelim doktora şakaya gelmez devlette randevu bulamadık yakın zamana Allah korusun varsa öyle birşey ilerleyecek maaşımı bekliyordum kontrolüm için dedim maaşımı alayım benim hastaneye gidelim özele şakaya gelmez bu çok büyük sıkıntı kronoskopi falan çekilecek büyük ihtimal aradım fiyatları öğrendim
benim muayene 75 tl eşime muayene 65 tl + kronoskopi 350 tl + patoloji raporu 50 tl kafadan 500 tl gidecek 1 günde ve bu bizi çok kasacak ama sağlık bu dediğin gibi kısamıyorsun 20.haftada detaylım var fiyatını bilmiyorum 2li test yaptırmadım mecbur detaylı yaptırmam lazım devlette yapıyorlarsa orada yaptırırım artık kocamın sağlık durumu daha ciddi şuan Allah başımdan eksik etmesin bide diyorki bebeği görebilecekmiyim acabainşallah çıkmaz kötü birşey
Valla ben karnımdan her ses aldığımda yiyorum
Bi sakin olun once, hemen kötü düşünmeyin yaa sandığınız gibi deildir ,basit bi ağrıdır belki zaman zman herkeste olur ama tabi iyi bi Dr. a gdip güzel bi muayene olsun esin geçmiş olsunn, acil şifalar. ..
kuzu dün ağla ağla içim çıktı eşimin uzun zamandır sırt ağrısı vardı sağlık ocağına gitti dün mide koruyucu yazdırmaya dedim sor bakalım doktora ne diyecek ( gitmiyor çünkü hastaneye ) doktor demiş kalın bağırsakla alakalı olabilir veya pankreansla Gastroentoloji bölümüne gitmen lazımBabası 3 yıl önce pankreans kanserinden vefat etti 8 ay içinde
Bir söyle bana hadi dedim hemen gidelim doktora şakaya gelmez devlette randevu bulamadık yakın zamana Allah korusun varsa öyle birşey ilerleyecek maaşımı bekliyordum kontrolüm için dedim maaşımı alayım benim hastaneye gidelim özele şakaya gelmez bu çok büyük sıkıntı kronoskopi falan çekilecek büyük ihtimal aradım fiyatları öğrendim
benim muayene 75 tl eşime muayene 65 tl + kronoskopi 350 tl + patoloji raporu 50 tl kafadan 500 tl gidecek 1 günde ve bu bizi çok kasacak ama sağlık bu dediğin gibi kısamıyorsun 20.haftada detaylım var fiyatını bilmiyorum 2li test yaptırmadım mecbur detaylı yaptırmam lazım devlette yapıyorlarsa orada yaptırırım artık kocamın sağlık durumu daha ciddi şuan Allah başımdan eksik etmesin bide diyorki bebeği görebilecekmiyim acabainşallah çıkmaz kötü birşey
Benim aldığım zaten minder yüzü yastık battaniye gibi ,alt açma oluyor herhalde :) kadına bulut yastık gösterdim yaparım dedi , tek kişilik çarşaf yastık yaptırdım misafir için 20 lira ve güzel ,yaptırdıkları gelsin foto atarım canımHerşeyini yapacak mı alt açması faln? Çok iyi beğen beğen götür modelleri :)
Ben acıkınca ara öğünde kuruyemiş yerim ya da havuca taktım havuç salatalık yiyorum çok güzel oluyor :)Bu arada kizlar. Kilo almamak icin direniyorum ama acliktan midemin gurultusundan duramiyorum o kdar fena ki.... siz nasil bas ediyorsunuz?
Bak Ajda Pekkan bile genc ve dinç olmasının sebebini pozitif düşünmeye borcluymuslovedido tamm biraz abartmis olabilir o ama gerçekten pozitif düşünmek çok onemli :))
Hadi bakalım Allah gönlüne göre versin. Tamam canım çağırırım. Sen de Nilüfer'desin sanırım. Benim nerede doğum yapacağım şu an belli değil. Çünkü doktorum muayenehaneye geçiyor. Anlaşmalı olduğu hastanelerden birini seçeceğim artık.
Ben acıkınca ara öğünde kuruyemiş yerim ya da havuca taktım havuç salatalık yiyorum çok güzel oluyor :)
lovedido canımcım kötü düşünme sakın. Allahın izni ile temiz çıkar inşallah eşinin kontrolü. Hamilesin sen bol bol dua et kabul olur inşallah. İyi düşünün ki iyi olsun.
bende görmüştüm 3 lü takıma 100tl demişti. yatağı emzirme minderi bide battaniye gibi birşey vardıCanım fiyatlarını bilmiorumki facede bi sayfada gördüm
ben şuana kadar 3 kilo aldımBu arada kizlar. Kilo almamak icin direniyorum ama acliktan midemin gurultusundan duramiyorum o kdar fena ki.... siz nasil bas ediyorsunuz?
eşim sağolsun korkutmak için elinden geleni yapıyor. dün bana arkadaşımda senin gibiydi doktor mide kanseri demiş tedavi oldu geçti ben senin iyiliğin için söylüyorum diyo. mide kanserine yakalanınca tedavi ile geçmeyeceğini biliyorum. babamım 2 arkadaşı öğrendiki mide yanmasından değil mide ağrımasından gitti. 1 aya öldürler. yani kurtuluş yok. aklınca beni korkutup mide için doktora götürecek.kız yanmazmı hamilelikte mide yanar tabi normal yani hatta bir sonraki kontrolde doktoruna söyle ilaç bile verir.
benimde yanıyor mesela
benim doktorum ve annem evde mayalanan yoğurt dediler. bende evde mayalıyorum. annem hazır süt ve yoğurtlarda katkı maddesi var demiştiŞaşırdım kaldım ben yaaaa... Benim doktorum da mutlaka sakatat ve ve kendi yoğurdunu kendin mayala ev yoğurdu tüket dedi..... Hazır yoğurtların içinde ne vitamin ne kalsiyum kalmıyo dedi... Valla anlamadım ben bu işi
pantolunu internetten almanı tavsiye etmem deneyerek al bence. beden tutmuyor. kalıplar farklı oluyor. ben 1 tane aldım çok rahat ettim. defactodan al bak orada güzeller var yada H&M denPantolon giyiyordn hala yani iyi giymissin :) o beli nasıl sıkıyor insanı bnm canım yanıyordu :) hoş pantolda almadm daha br tane tayt var onu giyiyorum doktora giderken .Br bende cikamadm alışverişe o gün br iki baktm gUzl şeyler yoktu internettn getirtecektm kart yok eşime gelecek
yakında inslh gelirde alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?