2017 EKİM Anne adayları

aman kirmizim ya ben sıkıntı yapmamaya çalıştıkça o moda giriyor bende yalnız göndermemek için kontrol günümde alacağım onada randevu inşallah senin eşindede kötü birşey çıkmaz haber et mutlaka emi ikimizede şimdiden geçmiş olsun bu arada bizimkinin hemen inanması babasından dolayı ailede bir kere yaşandı ya o hastalık

Gecmis olsun, onemli birsey yoktur umarim... doktorlar panikletmeye cok merakli bosa stres yapma test sonuclarini almadan, bebegi de kendini de uzme, iyi dusunmenin iyi seyleri cagirdigi da kanitlanmis. Iyi haberlerini okuruz insallah

allah razı olsun canım hepinizden çok saol inşallah haftaya gideceğiz bakalım ne çıkacak hayırlı haberlerle döneriz inşallah hem eşim için hem bebek için de cinsiyet belli olur belki

allah razı olsun canım hepinizden çok saol inşallah haftaya gideceğiz bakalım ne çıkacak hayırlı haberlerle döneriz inşallah hem eşim için hem bebek için de cinsiyet belli olur belki
kötüyü düşünme canım. dua et hamilesin duaların kabul olur. allah şifa versin geçmiş olsun

Mavinin maternity jeansleri var, 2si 100e aldim ben. Bir de beden hamilelik oncesi 28 bedendi kotlarim, simdi hamilelik kotum da 28, moral olarak iyi geliyor

Simdi aradi mr sonucu cuma cikicakmis ama doktor goruntulerde kemik iliginde cok fazla miktarda odem var demis sonucu alinca konusalim demis korktum

Ara ogun o kuruyemis olayi benim
Midemi bulandiriyo anca:)

Bu arada ben havucun suyunu tuketmeyi cok sebiyorum ama k vitamini mi a vitamini mi ne varmis icinde fazlasi zararliymis gebelikte korktum doktoruna sordun mu hic?
Sormadım bizimki her şeyden ye diyor, her yediğinin yararı farklı dedi sakın şunu yeme dediği bi şey yok ya , her şeyin fazlası zarar bence de havucun da ama netten baktıydım havuç hamilelikte çok faydalı

Bu konuda doktorlar ayrilmis durumda, benim doktorum 10 gunde bir ciger tuket diyor mesela. 10 gunde bir tonbaligi ye diyor.
Kirmizicim ton baligi cok tuketmemeye calis fazla oranda civa var diyorlar ton baliginda az miktarda tuket olmadi.

Kiyamam yaaa oluyor canim o duygusallik cok fena. Yemek kinusunda da yap gitsin bisey sanki yapınca cok yaraniliyor da bak keyfine canimcim.

Canim kotu dusunme bak sonra bosa stres yapmisim diyeceksin. Illaki insan olumsuz dusuncelere kapiliyor ama sen olumlu ol. Erkekler nazli oluyorlar sen iyi dusun pozitif ol esine destek ol pozorif yonde kafanizi dagitcak bisey yapın arkadaslariniza gidin film izleyin bisey yapin dusunup durmayin ins. Tahlil sonuclari temiz cikacak canim benim sen ona gitcek parayi dusunme para kazanilir illaki kuzum.ona kayirma iyi haber alicaksiniz insallah

Merak ettim kız muhakkak at:)

Defactoya bakmadm hc bir bakaym :) sagol canm :)

Cinsiyete pek heveslenme de, hayal kirikligi oluyor ogrenemeyince... hem esin de hem bebek de saglikli cikar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…