- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.761
Bende o sagdan sola donerken mihabbeti hic olmadi zaten burda konusup duruyosunuz da:) ama diger hersey bende de mevcut. Benim bi de simdilerde bitmesi gerekiyordu ama yine goguslerim acimaya sismeye basladi. Bu saatten sonra daha rahat olmamiz lazim bos yere sikmayalim bence canimizi...
Ben boyle cok umutsuz oldugumda diyorum ki 7-12 hafta arasi hep kotu kotu senaryolar yazdim ama baktim hicbiri gerceklesmedi. Nasil belirrtiler yok oldu zaman zaman. Simdi o yuzden o gunleri dusunuyorum... bence sende bos yere hirpalama kendini
Allh korusun kuzu bi saglik ocaginin dedigiyle hemen adami tobe tobe. Baktirsin kendine gecmis olsun ama hemen kprkmayin cikmaz bisey.
Bende cok pisman oldum esimle gitmedim diye. MR a girdi simdi, ne cikicak sonuc bilmiyorum... bize de bi 500 e cikti ama yazik adam hastanede tek basina o beno saglik ocaginda bile yalniz birakmiyo....
Kac kilo aldin?
Gecmis olsun, onemli birsey yoktur umarim... doktorlar panikletmeye cok merakli bosa stres yapma test sonuclarini almadan, bebegi de kendini de uzme, iyi dusunmenin iyi seyleri cagirdigi da kanitlanmis. Iyi haberlerini okuruz insallah
kötüyü düşünme canım. dua et hamilesin duaların kabul olur. allah şifa versin geçmiş olsunallah razı olsun canım hepinizden çok saol inşallah haftaya gideceğiz bakalım ne çıkacak hayırlı haberlerle döneriz inşallah hem eşim için hem bebek için de cinsiyet belli olur belki
Pantolon giyiyordn hala yani iyi giymissin :) o beli nasıl sıkıyor insanı bnm canım yanıyordu :) hoş pantolda almadm daha br tane tayt var onu giyiyorum doktora giderken .Br bende cikamadm alışverişe o gün br iki baktm gUzl şeyler yoktu internettn getirtecektm kart yok eşime gelecek yakında inslh gelirde alırım
Simdi aradi mr sonucu cuma cikicakmis ama doktor goruntulerde kemik iliginde cok fazla miktarda odem var demis sonucu alinca konusalim demis korktumaman kirmizim ya ben sıkıntı yapmamaya çalıştıkça o moda giriyor bende yalnız göndermemek için kontrol günümde alacağım onada randevu inşallah senin eşindede kötü birşey çıkmaz haber et mutlaka emi ikimizede şimdiden geçmiş olsun bu arada bizimkinin hemen inanması babasından dolayı ailede bir kere yaşandı ya o hastalık
Sormadım bizimki her şeyden ye diyor, her yediğinin yararı farklı dedi sakın şunu yeme dediği bi şey yok ya , her şeyin fazlası zarar bence de havucun da ama netten baktıydım havuç hamilelikte çok faydalıAra ogun o kuruyemis olayi benim
Midemi bulandiriyo anca:)
Bu arada ben havucun suyunu tuketmeyi cok sebiyorum ama k vitamini mi a vitamini mi ne varmis icinde fazlasi zararliymis gebelikte korktum doktoruna sordun mu hic?
Kirmizicim ton baligi cok tuketmemeye calis fazla oranda civa var diyorlar ton baliginda az miktarda tuket olmadi.Bu konuda doktorlar ayrilmis durumda, benim doktorum 10 gunde bir ciger tuket diyor mesela. 10 gunde bir tonbaligi ye diyor.
Kiyamam yaaa oluyor canim o duygusallik cok fena. Yemek kinusunda da yap gitsin bisey sanki yapınca cok yaraniliyor da bak keyfine canimcim.canım yaaa bende eşime kızıyorum yalan yok perşembe işe gelmedim rahatsızlandım aradım erkenden dedim kuru fasulye pilav yapcam yok dedi daha yeni yedim iş yerinde dedim bezelye yapayım onada yok dedi gittim cebimdeki son para ile yemeklik aldım sonra dedi bunlar nerden dedim aldım e paranı niye harcadın eee dedim yemek beğendiremedim söyleseydin başka birşey yok diye diyor be anasının gözü sen yaşamıyormusun bu evde bir sinir oldum arada böyle düşünccesizlikleri tutuyor işte
geçen gece çıktım balkona oturdum sessiz sessiz ağladım babamın evini özledim ben bir daha hiç rahat yaşayamıyacakmıyım köye anneannemlere bayramlarda gidemicekmiyim ailemle yolculuk yapamayacakmıyım diye nasıl içlenmiş nasıl yorulmuşsam artık
Canim kotu dusunme bak sonra bosa stres yapmisim diyeceksin. Illaki insan olumsuz dusuncelere kapiliyor ama sen olumlu ol. Erkekler nazli oluyorlar sen iyi dusun pozitif ol esine destek ol pozorif yonde kafanizi dagitcak bisey yapın arkadaslariniza gidin film izleyin bisey yapin dusunup durmayin ins. Tahlil sonuclari temiz cikacak canim benim sen ona gitcek parayi dusunme para kazanilir illaki kuzum.ona kayirma iyi haber alicaksiniz insallahkuzu dün ağla ağla içim çıktı eşimin uzun zamandır sırt ağrısı vardı sağlık ocağına gitti dün mide koruyucu yazdırmaya dedim sor bakalım doktora ne diyecek ( gitmiyor çünkü hastaneye ) doktor demiş kalın bağırsakla alakalı olabilir veya pankreansla Gastroentoloji bölümüne gitmen lazımBabası 3 yıl önce pankreans kanserinden vefat etti 8 ay içinde
Bir söyle bana hadi dedim hemen gidelim doktora şakaya gelmez devlette randevu bulamadık yakın zamana Allah korusun varsa öyle birşey ilerleyecek maaşımı bekliyordum kontrolüm için dedim maaşımı alayım benim hastaneye gidelim özele şakaya gelmez bu çok büyük sıkıntı kronoskopi falan çekilecek büyük ihtimal aradım fiyatları öğrendim
benim muayene 75 tl eşime muayene 65 tl + kronoskopi 350 tl + patoloji raporu 50 tl kafadan 500 tl gidecek 1 günde ve bu bizi çok kasacak ama sağlık bu dediğin gibi kısamıyorsun 20.haftada detaylım var fiyatını bilmiyorum 2li test yaptırmadım mecbur detaylı yaptırmam lazım devlette yapıyorlarsa orada yaptırırım artık kocamın sağlık durumu daha ciddi şuan Allah başımdan eksik etmesin bide diyorki bebeği görebilecekmiyim acabainşallah çıkmaz kötü birşey
Bnde çok dikkat etmiyorum açıkçasıay sağol canım inşallah iyidir vitaminli beslenemiyorum diye üzülüyodum
Onuda yaparz inslhheee giyiyordumbende alışveriş yapmadım canım mecburi pantolon aldım 1 tane
Merak ettim kız muhakkak at:)Benim aldığım zaten minder yüzü yastık battaniye gibi ,alt açma oluyor herhalde :) kadına bulut yastık gösterdim yaparım dedi , tek kişilik çarşaf yastık yaptırdım misafir için 20 lira ve güzel ,yaptırdıkları gelsin foto atarım canım
Gecmis olsun canim insallah iyi haber alicaksiniz.Simdi aradi mr sonucu cuma cikicakmis ama doktor goruntulerde kemik iliginde cok fazla miktarda odem var demis sonucu alinca konusalim demis korktum
Defactoya bakmadm hc bir bakaym :) sagol canm :)bende görmüştüm 3 lü takıma 100tl demişti. yatağı emzirme minderi bide battaniye gibi birşey vardı
ben şuana kadar 3 kilo aldım
eşim sağolsun korkutmak için elinden geleni yapıyor. dün bana arkadaşımda senin gibiydi doktor mide kanseri demiş tedavi oldu geçti ben senin iyiliğin için söylüyorum diyo. mide kanserine yakalanınca tedavi ile geçmeyeceğini biliyorum. babamım 2 arkadaşı öğrendiki mide yanmasından değil mide ağrımasından gitti. 1 aya öldürler. yani kurtuluş yok. aklınca beni korkutup mide için doktora götürecek.
benim doktorum ve annem evde mayalanan yoğurt dediler. bende evde mayalıyorum. annem hazır süt ve yoğurtlarda katkı maddesi var demişti
pantolunu internetten almanı tavsiye etmem deneyerek al bence. beden tutmuyor. kalıplar farklı oluyor. ben 1 tane aldım çok rahat ettim. defactodan al bak orada güzeller var yada H&M den
:) Orayada bakaym canm. Kot rahat oluyormu?Mavinin maternity jeansleri var, 2si 100e aldim ben. Bir de beden hamilelik oncesi 28 bedendi kotlarim, simdi hamilelik kotum da 28, moral olarak iyi geliyor
Tamam canım :)Merak ettim kız muhakkak at:)
kiz senin gobek ciktimi hamile pantolonumu ariyon yoksam:))Defactoya bakmadm hc bir bakaym :) sagol canm :)
allah razı olsun canım hepinizden çok saol inşallah haftaya gideceğiz bakalım ne çıkacak hayırlı haberlerle döneriz inşallah hem eşim için hem bebek için de cinsiyet belli olur belki
bana bir gun tatil verdilerKız nerdesin sen merak ettik valla
Çıktı canm çok komik dolaşıyorum evde yani bna Gore resmen göbek ablam o ne daha o gobekmi diyor ama :)kiz senin gobek ciktimi hamile pantolonumu ariyon yoksam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?