2017 EKİM Anne adayları

ya benim karnim yumusuyo sabahlari niye boyle yapiyooo bu..nide ogleden sonra yokluyom alt kisimda sol tarafsa elime sertlik geliyo sagda yok bebisin oldugu yermi acaba doktorda genelde soldan bakiyo

:) Orayada bakaym canm. Kot rahat oluyormu?

Bi kot bi siyah kanvas aldim, siyah kanvas asiri rahat... bellerinde penye var pamuklu zaten.. yazin da terletmez kanvas olan. Ben de karin cok az, bel bandi bosta kaliyor simdilik ama 2. aydan itibaren kendi kotlarimi giyemiyorum zaten, tayt bile bacagimi asiri sıkıyor

Anladm canm teşekkürler :) kilo almissin sende demkkki karnin cikmasada

kirmizigitar

Canım sabah aksam tartiliyorum ama daha hiç kilo almadim ben sadece karnım çıktı işte

Sabah aksam yiyosun ama kilo almadin!sadece gobegin cikti! Nasi sey o ya?

ya benim karnim yumusuyo sabahlari niye boyle yapiyooo bu..nide ogleden sonra yokluyom alt kisimda sol tarafsa elime sertlik geliyo sagda yok bebisin oldugu yermi acaba doktorda genelde soldan bakiyo

Kuzu sanirim buyudukce yayiliyor icerde bende bazen solda hissediyorum elime gelen bisey yok ama bazen sol bazen sagda sanki.sanirim artik heryerdeler:)

seninde karnındamı cıkmadı daha:)

canım çok saol yemek konusunda haklısın vallahi ne yapsan yeniyor ama sordumu mırın kırın ediliyor

sağlık önemli ben kötü düşünmüyordum 1 gecede psikolojimi bozdu adam ama bunlar grip olsa bile böyle yaaa inşşalh birşey çıkmayacak... para sağlığa gitsinde kötü bir şey çıkmasın yeterki ama çok zorlayacak bizi bu ay o sıkıntı yoksa yeterki sağlığımız yerinde olsun

Sabah aksam yiyosun ama kilo almadin!sadece gobegin cikti! Nasi sey o ya?

Kuzu sanirim buyudukce yayiliyor icerde bende bazen solda hissediyorum elime gelen bisey yok ama bazen sol bazen sagda sanki.sanirim artik heryerdeler:)
simdiden gezmelere basladılar ozaman:)) ben genelde solda buluyorum

Ay valla ben napcam bilmiyorum dr. Ayakta kalmaman lazim dedi tuvalet yemek ve banyo dışında yatacaksin dedi avm gitme dedi yogun enerji isik vs de zarar verebilir dedi giycek kiyafetim yok simdi avm gezmeden de alinmiyor karnim da buyucek artik meshurr bicama donumla giderim heralde zuhahahahaha

Cinsiyete pek heveslenme de, hayal kirikligi oluyor ogrenemeyince... hem esin de hem bebek de saglikli cikar insallah

ay zaten 16. 17. haftada hala öğrenemeynleri görünce bende dedim kendi kendime tamam kesin bende öğrenemeyeceğim diye İnşallah öğrenirim çatlayacağım meraktan ve erkadaşlarım ailem 2 ye bölünmüş durumda erkek diyenler kız diyenler olarak idaaya girenleri bile var

eşimde inaşşal boş yere evham yapıyordur

Evet 4lü 11 li 13 lu setler varms renkler desenler harika yalnız :))

İnşallah bişi cikmicak çok geçmiş olsun acil sifalar. ...Noluo bu kocalara yaw:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…