- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.781
ozaman ayva gobek kivamindadir:)) benimde oyle cunkuÇıktı canm çok komik dolaşıyorum evde yani bna Gore resmen göbek ablam o ne daha o gobekmi diyor ama :)
:) Orayada bakaym canm. Kot rahat oluyormu?
Hee sipsivri duruyo zatenozaman ayva gobek kivamindadir:)) benimde oyle cunku
Anladm canm teşekkürler :) kilo almissin sende demkkki karnin cikmasadaBi kot bi siyah kanvas aldim, siyah kanvas asiri rahat... bellerinde penye var pamuklu zaten.. yazin da terletmez kanvas olan. Ben de karin cok az, bel bandi bosta kaliyor simdilik ama 2. aydan itibaren kendi kotlarimi giyemiyorum zaten, tayt bile bacagimi asiri sıkıyor
ya benim karnim yumusuyo sabahlari niye boyle yapiyooo bu..nide ogleden sonra yokluyom alt kisimda sol tarafsa elime sertlik geliyo sagda yok bebisin oldugu yermi acaba doktorda genelde soldan bakiyo
Anladm canm teşekkürler :) kilo almissin sende demkkki karnin cikmasada
Simdi aradi mr sonucu cuma cikicakmis ama doktor goruntulerde kemik iliginde cok fazla miktarda odem var demis sonucu alinca konusalim demis korktum
seninde karnındamı cıkmadı daha:)Bi kot bi siyah kanvas aldim, siyah kanvas asiri rahat... bellerinde penye var pamuklu zaten.. yazin da terletmez kanvas olan. Ben de karin cok az, bel bandi bosta kaliyor simdilik ama 2. aydan itibaren kendi kotlarimi giyemiyorum zaten, tayt bile bacagimi asiri sıkıyor
O kadar estetikle herkes genç, dinç görünür :)))sabah bi programda çıktıda bnmde hc gulecegim yoktu vallahiç güleceğim yoktu kız ondaki estetik operasyonlar bizde olsaaa ohooooo
Kirmizicim ton baligi cok tuketmemeye calis fazla oranda civa var diyorlar ton baliginda az miktarda tuket olmadi.
Kiyamam yaaa oluyor canim o duygusallik cok fena. Yemek kinusunda da yap gitsin bisey sanki yapınca cok yaraniliyor da bak keyfine canimcim.
Canim kotu dusunme bak sonra bosa stres yapmisim diyeceksin. Illaki insan olumsuz dusuncelere kapiliyor ama sen olumlu ol. Erkekler nazli oluyorlar sen iyi dusun pozitif ol esine destek ol pozorif yonde kafanizi dagitcak bisey yapın arkadaslariniza gidin film izleyin bisey yapin dusunup durmayin ins. Tahlil sonuclari temiz cikacak canim benim sen ona gitcek parayi dusunme para kazanilir illaki kuzum.ona kayirma iyi haber alicaksiniz insallah
simdiden gezmelere basladılar ozaman:)) ben genelde solda buluyorumSabah aksam yiyosun ama kilo almadin!sadece gobegin cikti! Nasi sey o ya?
Kuzu sanirim buyudukce yayiliyor icerde bende bazen solda hissediyorum elime gelen bisey yok ama bazen sol bazen sagda sanki.sanirim artik heryerdeler:)
ya ben doktora uzun sure gitmedigimde cıksın istiyorum gittigimde bebegi gorunce aman iyi ne gusel cıkmadı daha diyorum:) insan korkuyor bazen yaHee sipsivri duruyo zaten
Babasından etkilenmiştir bilirim o psikolojiyi , bencede bişi cikmicakYa ben içimi ferah tutmaya çalışıyorum da eşim girdi pskolojiye sinir ediyor benide etkiliyor
teşekkür ederim bu arada hayırlısı ile birşey çıkmayacak inşalaahh
Cinsiyete pek heveslenme de, hayal kirikligi oluyor ogrenemeyince... hem esin de hem bebek de saglikli cikar insallah
Evet 4lü 11 li 13 lu setler varms renkler desenler harika yalnız :))bende görmüştüm 3 lü takıma 100tl demişti. yatağı emzirme minderi bide battaniye gibi birşey vardı
ben şuana kadar 3 kilo aldım
eşim sağolsun korkutmak için elinden geleni yapıyor. dün bana arkadaşımda senin gibiydi doktor mide kanseri demiş tedavi oldu geçti ben senin iyiliğin için söylüyorum diyo. mide kanserine yakalanınca tedavi ile geçmeyeceğini biliyorum. babamım 2 arkadaşı öğrendiki mide yanmasından değil mide ağrımasından gitti. 1 aya öldürler. yani kurtuluş yok. aklınca beni korkutup mide için doktora götürecek.
benim doktorum ve annem evde mayalanan yoğurt dediler. bende evde mayalıyorum. annem hazır süt ve yoğurtlarda katkı maddesi var demişti
pantolunu internetten almanı tavsiye etmem deneyerek al bence. beden tutmuyor. kalıplar farklı oluyor. ben 1 tane aldım çok rahat ettim. defactodan al bak orada güzeller var yada H&M den
Babasından etkilenmiştir bilirim o psikolojiyi , bencede bişi cikmicak
İnşallah bişi cikmicak çok geçmiş olsun acil sifalar. ...Noluo bu kocalara yaw:)))Bende o sagdan sola donerken mihabbeti hic olmadi zaten burda konusup duruyosunuz da:) ama diger hersey bende de mevcut. Benim bi de simdilerde bitmesi gerekiyordu ama yine goguslerim acimaya sismeye basladi. Bu saatten sonra daha rahat olmamiz lazim bos yere sikmayalim bence canimizi...
Ben boyle cok umutsuz oldugumda diyorum ki 7-12 hafta arasi hep kotu kotu senaryolar yazdim ama baktim hicbiri gerceklesmedi. Nasil belirrtiler yok oldu zaman zaman. Simdi o yuzden o gunleri dusunuyorum... bence sende bos yere hirpalama kendini
Allh korusun kuzu bi saglik ocaginin dedigiyle hemen adami tobe tobe. Baktirsin kendine gecmis olsun ama hemen kprkmayin cikmaz bisey.
Bende cok pisman oldum esimle gitmedim diye. MR a girdi simdi, ne cikicak sonuc bilmiyorum... bize de bi 500 e cikti ama yazik adam hastanede tek basina o beno saglik ocaginda bile yalniz birakmiyo....
Kac kilo aldin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?