- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.801
Maşallah canm bn hc almadim sayılır 800gr almışm oda gobegimdirTez doneminde bir iki hurma yiyerek gun gecirdigim vardi, simdi anne yani duzenli beslenmeyle ilk aylardan beri kilo aliyorum, 4 kilo oldu toplamda
kullanıyorum canım evet haftaladır dediğin gibi çıkıyor ama decavitten değil bence o yanına ek demir ilacı kullanıyormusun ?
Geçmiş olsun sizede acil şifalar belki gastrit fln vardır yada reflü endiselenmeyin insallah kötü bişi yoktur .İnsan yakınlarında yaşayıp görünce daha çabuk etkilenip o moda girio bende de kesin aynı hastalık var gibi anliyorum.aman kirmizim ya ben sıkıntı yapmamaya çalıştıkça o moda giriyor bende yalnız göndermemek için kontrol günümde alacağım onada randevu inşallah senin eşindede kötü birşey çıkmaz haber et mutlaka emi ikimizede şimdiden geçmiş olsun bu arada bizimkinin hemen inanması babasından dolayı ailede bir kere yaşandı ya o hastalık
bak bugun benim takvimde yazıyor olabiliyormus bende de burun tıkanması oluyor bikac gundur sabahlarıKizlar günlerdir başım ağrıyordu bugun burnum kanadi...burun kanamasi olan var mi?
seninde karnındamı cıkmadı daha:)
Baş ağrısı ,burn kanaması olabiliomus cnm gebelikte artan basinctan ve bol su ic bunun için ,susuzluktan da agriyabiliyomus bnm önceki gebeligimde kanamisti, hemde baya bi yoğun kanamisti bikaç kez..Kizlar günlerdir başım ağrıyordu bugun burnum kanadi...burun kanamasi olan var mi?
Demi br tuhaflık mi var diyor insan ama büyüyorlar ya :) sıkıntı yapma :)ya ben doktora uzun sure gitmedigimde cıksın istiyorum gittigimde bebegi gorunce aman iyi ne gusel cıkmadı daha diyorum:) insan korkuyor bazen ya
ya bende de cıkmadı ama belim kalınlastı beli kemerli montumu giyince sıkıyo eteklerimin belleri rahatsız ediyor ama kotları uzun kaban giydigimde fermuar acık giyiyorum :)) bi beden buyuk kot aldım o guzel oldu ama bundan sonra etek giyerim heralde daha rahat.acaba bizim gobekler birden mi cıkacak:)Hic cikmadi desem yeridir, birkac kilo aldin diyo herkes zaten... ilk ay degisimleri cok oldu bende, bir ay icinde sutyenlerimi ve kotlarimi giyemedim ama disardan hic fark yok
ya ben doktora uzun sure gitmedigimde cıksın istiyorum gittigimde bebegi gorunce aman iyi ne gusel cıkmadı daha diyorum:) insan korkuyor bazen ya
aynen ya bir yandan dusunuyorum 10 cmlik bebekde cok fazla yer kaplamaz icerde bosluk varsa hele hic gorunmez:) benim gittigim kuafordeki kızın ben 9. ay hamile oldugunu anlamıstım kıza aa hamilemisin dedin bana evet doguma gidicem dedi cok sasırdım kızın karnı 4-5 aylık hamile gobegi gibiydi..benim kontrolde bir hafta sonra bakalım heyecan dorukta:)Demi br tuhaflık mi var diyor insan ama büyüyorlar ya :) sıkıntı yapma :)
Sabah aksam yiyosun ama kilo almadin!sadece gobegin cikti! Nasi sey o ya?
Kuzu sanirim buyudukce yayiliyor icerde bende bazen solda hissediyorum elime gelen bisey yok ama bazen sol bazen sagda sanki.sanirim artik heryerdeler:)
Maşallah canm bn hc almadim sayılır 800gr almışm oda gobegimdir
Zaten kilolu baslayanlarin daha az kilo aldigini okumusum ay ne koru kalpliyim sana sisko diyorum su an:)valla ne biliiim anacımNazar etme kız ben zaten zayıf değilim fazla almamam lazım maşallah de maşallah
Bnde devlet hastanesine gidicem haftaya :) bu kez 15 günde br gitmiş olacam ahhaaha bebeğimi daha çok gorecegmaynen ya bir yandan dusunuyorum 10 cmlik bebekde cok fazla yer kaplamaz icerde bosluk varsa hele hic gorunmez:) benim gittigim kuafordeki kızın ben 9. ay hamile oldugunu anlamıstım kıza aa hamilemisin dedin bana evet doguma gidicem dedi cok sasırdım kızın karnı 4-5 aylık hamile gobegi gibiydi..benim kontrolde bir hafta sonra bakalım heyecan dorukta:)
O zaman kiz:)Bende o 4 kilo gogus ve kalcaya yayildi, gobekte yok...
Cinsiyet belli mi?Bende o 4 kilo gogus ve kalcaya yayildi, gobekte yok...
aslında en guzeli 2 haftada bir benim 3 hafta oldu cok geldi ya:) ama hala randevu alamadım hastanden nasıl birseyse onumuzdeki haftanın calısma programı hazır degilBnde devlet hastanesine gidicem haftaya :) bu kez 15 günde br gitmiş olacam ahhaaha bebeğimi daha çok gorecegm
Cinsiyet belli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?