- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.821
Kizlar günlerdir başım ağrıyordu bugun burnum kanadi...burun kanamasi olan var mi?
Ne çalışması kuzum :) bn geçen sefer 1 ay bekledm bundada beklemem gerekti ama şu iğne raporu için gideceğim devlete e gitmisken gormemek olmaz :)aslında en guzeli 2 haftada bir benim 3 hafta oldu cok geldi ya:) ama hala randevu alamadım hastanden nasıl birseyse onumuzdeki haftanın calısma programı hazır degil
Utaniyo demk ki :) kilo alma şeklin gostermemesi aklıma kızı getirdi hayırlısı olsun canm :)Dun gittim heyecanla, gostermemek icin her pozisyonu denedi... 6. aya kadar yolu var dedi doktor fazla nazli...
İnşallah bişi cikmicak çok geçmiş olsun acil sifalar. ...Noluo bu kocalara yaw:)))
Zaten kilolu baslayanlarin daha az kilo aldigini okumusum ay ne koru kalpliyim sana sisko diyorum su an:)
Saka bi yana masallah ya... ben 4 kilo aldim bile. Doktorum abartirsan diyetisyene yonlendiricekmis korkuyorum
Mapustan ciktin demek :)bu arada esime dun siparisi verdim hindistan cevizi yagını aldı katı hali yumos gibi yapıyor yuzume sacıma heryerime surdumesimede diyorum hemen nasıl alıyorsun catlamıyım diye
O zaman kiz:)
Yok henuz demedi de :) dikkat et kilona hamilelik boyunca 9-10 kiloyu gecmicez eger buna sadik kalamazsak diyetisyene yonlendiricem seni dedi... simdi dusunuyorum hakkimin yarisini kullandim 4 ayda:) 5 ayda daha fazla alicam:) kesin gonderir beni vala napcam bilmem4 kilo icin cok mu dedi doktorun?
Heheheheh inanma ona kuzum ya bende oyle oldum lekeler sivilceler ay gorsen canavar gibiydim pipi cikti:)Belli olsun artik su cinsiyet zaten... belirtilerden cinsiyet tahmin ederken abartmaya basladi millet... bugun pek bir cirkinlestin kiz geliyor dediler
Yok henuz demedi de :) dikkat et kilona hamilelik boyunca 9-10 kiloyu gecmicez eger buna sadik kalamazsak diyetisyene yonlendiricem seni dedi... simdi dusunuyorum hakkimin yarisini kullandim 4 ayda:) 5 ayda daha fazla alicam:) kesin gonderir beni vala napcam bilmem
doktor calısma programları hazır olmayınca randevuda verilmiyor sinir oluyorum..sen ozeldeydin dimi bende gecicem ozele artık devlet hastanesinde bebegini bile zor gorursun ultrasonları pek iyi degil:) en azından saglıgını gormek bile yetiyor:)Ne çalışması kuzum :) bn geçen sefer 1 ay bekledm bundada beklemem gerekti ama şu iğne raporu için gideceğim devlete e gitmisken gormemek olmaz :)
evet cok uzun bir mapusduMapustan ciktin demek :)
Çok güzel yapiyor dimi? Kullandikca daha da memnun kalirsin :)
Kizlar günlerdir başım ağrıyordu bugun burnum kanadi...burun kanamasi olan var mi?
Evet canm bn ozeldeym . Gec sende :) devlet nasıl iyi mi bn daha once gittim 3 5 kişi brden koydular odaya sinir oldum hemşireler susun konuşmayın diyor doktora brsey soramiyorsun çok kotu valladoktor calısma programları hazır olmayınca randevuda verilmiyor sinir oluyorum..sen ozeldeydin dimi bende gecicem ozele artık devlet hastanesinde bebegini bile zor gorursun ultrasonları pek iyi degil:) en azından saglıgını gormek bile yetiyor:)
Olabilitesi yüksekİlgi bizim uzerimizde ya bence ilgi cekmeye calisiyorlar:) grip olsalar bulasmasin diye yaklasmicaz yanlarina farkindalar naz yapamicaklar ya o yuzden bu sekilde ilgi cekiyorlar:)
evet cok uzun bir mapusdu
kokusuda guzel bide yumusaklıgı uzun sure kalıyor adam hemen hamileyemi demisehehe butun hamileler alıyo demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?