2017 EKİM Anne adayları

Kizlar günlerdir başım ağrıyordu bugun burnum kanadi...burun kanamasi olan var mi?

Kuzu bende sabahlari hala burun tikanikligiyla uyaniyorum hatta sbaaha karsi brun tikanikligindan uyanip oturuyorum yatakta. Bugun ustune bir de sersem bir bas agrisi eklendi cok fena haldeyim. Bak uygulama ne diyor:)

aslında en guzeli 2 haftada bir benim 3 hafta oldu cok geldi ya:) ama hala randevu alamadım hastanden nasıl birseyse onumuzdeki haftanın calısma programı hazır degil
Ne çalışması kuzum :) bn geçen sefer 1 ay bekledm bundada beklemem gerekti ama şu iğne raporu için gideceğim devlete e gitmisken gormemek olmaz :)

Ben zatèn hamur isi ekmek falan yemeyen biriyim, hala da yemiyorum... baligi hurmasi meyvesi derken gun icinde surekli yemek zorunda kaliyorum... aynen 4 kilo aldim bile

kirmizigitar esine gecmis olsun canim, Allah korusun kötü düsunme, sonuclari da temiz cikacak inşaAllah.

lovedido size de gecmks olsun canim, daha esin kendine baktirmasan teşhis konulup korkulur mu ya? Sakin ol ve esine destek ol hep. Sanmiyorum kötü birsey yok bence. Esin de hemen cocugu görmemeye kadar getir di hemen tövbe tövbe.

Ne çalışması kuzum :) bn geçen sefer 1 ay bekledm bundada beklemem gerekti ama şu iğne raporu için gideceğim devlete e gitmisken gormemek olmaz :)
doktor calısma programları hazır olmayınca randevuda verilmiyor sinir oluyorum..sen ozeldeydin dimi bende gecicem ozele artık devlet hastanesinde bebegini bile zor gorursun ultrasonları pek iyi degil:) en azından saglıgını gormek bile yetiyor:)

A Arya Stark dun yazmıssın ankarada hastaneyle ilgili bende eryaman hastanesine gitmeyi dusunuyorum fiyatları cok uygun 1400 oda ve refaktciyle 1500 oluyor gerci guncellestirilcekmis fiyatlar heralde 2000 falan olur en fazla sezeryan ve normalin aynı fiyat olması cok iyi oscar bey varmıs cok met etmisler bende ona gitmeyi dusunuyorum ilk once hastaneye gidip bi gorusucem sonra randevu alıyım dedim

Evet canm bn ozeldeym . Gec sende :) devlet nasıl iyi mi bn daha once gittim 3 5 kişi brden koydular odaya sinir oldum hemşireler susun konuşmayın diyor doktora brsey soramiyorsun çok kotu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…