- 16 Ağustos 2016
- 1.555
- 1.663
- 63
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.841
ya bende de cıkmadı ama belim kalınlastı beli kemerli montumu giyince sıkıyo eteklerimin belleri rahatsız ediyor ama kotları uzun kaban giydigimde fermuar acık giyiyorum :)) bi beden buyuk kot aldım o guzel oldu ama bundan sonra etek giyerim heralde daha rahat.acaba bizim gobekler birden mi cıkacak:)
Zaten kilolu baslayanlarin daha az kilo aldigini okumusum ay ne koru kalpliyim sana sisko diyorum su an:)
Saka bi yana masallah ya... ben 4 kilo aldim bile. Doktorum abartirsan diyetisyene yonlendiricekmis korkuyorum
Kizlar dun mikrodalga sterilizoturu aldim elektrikli olanlara o kaaa para vermek isime gelmedi de, hem icinde steril sakliyomus biberonlari diye mantikli geldi.
Acaba cok gereksiz bisey mi aldim ne dersiniz:)
bende guvendim hemen aldirdimYaaa ben sana kötü birsey aldirirmiyim
evet ya bel kismi gobek olmasa bile rahatsiz ediyo kalinlasiyoz yaa:)) bende bekledim simdi hep elbise etek alcam pufur pufur iyi zaman denk geldi hamilelikler ama:)canım bende kusmalar yüzünden kilo alamadım 14+1 haftadayız görsen çubuk gibiyim sadece ayva göbeğim çıktı oda sabhları içeri kaçıyor öğleden sonar dışarı fırlıyor valla ben 2 haftadır hamile pantalonu giyiyorum çünkü kıyafetlerim hem üstten hemde alttan olmuyor gömlekler pantolonlar falan kazak badi idare ediyorum şimdilik birde büyük beden birtane kotum var likralı onu giyiyorum üstü gene hallediyoruzda alt büyük sıkıntı valla hadi biraz daha idare ediyim diyorum hemen masraf yapmıyım
bende guvendim hemen aldirdimsevaba girdin he esimde cok guzel kokuyo diyip durdu
onumuzdeki haftaya bir hafta kaldi hala belli etmezse kesin kizdir:))
Ne zaman randevun cinsiyet icin?
Benimde var 2 hurç kiyafet, yigenden kaldi. Ama kiz :)bebek kiyafetleriyle alakali ablam cok birsey almaya gerek yok cabuk buyuyolar bircok sey elde kaliyo dedi lazim oldukca alirsin dedi yegenimin giymedikleri kalmis onlari da veririm diyo giysede sorun olmaz tabi yegen neticede valla eskiden boyle seylere takilirdim simdi aman nolcak diyorummasraflar korkutuyo tabi..
ben gunluk biriktiriyorum dogum.icin bide bozuk para kutusu yaptik iki haftada saydim 70 lira olmus iyi valla dedim bunada devam edelim kar kardir
Sen deli oldun kiz diye, esin ne diyor ?onumuzdeki haftaya bir hafta kaldi hala belli etmezse kesin kizdir:))
aman valla en guzeli yeni alcaz diye kendimizi yipratmaya ne gerek var tabiki alinir ama varsada guzel seyler neden kullanmayalim ben giyecekten cok yiyecegi onemserim valla birseyi 100 lira yerine 50 ye alirim gidaya harcarim:))Benimde var 2 hurç kiyafet, yigenden kaldi. Ama kiz :)
Bambu besik var yatak takimi ile, yürütec var,salincak var, sallanan at var :) oyuncaklar var hepside yep yeni :)
aman valla en guzeli yeni alcaz diye kendimizi yipratmaya ne gerek var tabiki alinir ama varsada guzel seyler neden kullanmayalim ben giyecekten cok yiyecegi onemserim valla birseyi 100 lira yerine 50 ye alirim gidaya harcarim:))
erkek istiyo:)) o hun imparatorlarina acayip hayran attila nin resmini bulmus erkek olursa hemen bunu paylasicam geliyo imparator diye diyoSen deli oldun kiz diye, esin ne diyor ?
:)
Allah gönlüne göre versin inşaAllah :)
Nasıl kızlar bundan diktirecemyaz için mükemmel olur sanki :) göbeğmde çok rahat eder :)
Lcw dan daha guzelini 14 tl ye aldim.Nasıl kızlar bundan diktirecemyaz için mükemmel olur sanki :) göbeğmde çok rahat eder :)
Lcw da var Kizlar aynisiCanımcım nerde bu pantolon?
Nerde bilmiyom bn gorsellerde buldm nette, diktirecegim için model olarak aradm :)Canımcım nerde bu pantolon?
Ahahaerkek istiyo:)) o hun imparatorlarina acayip hayran attila nin resmini bulmus erkek olursa hemen bunu paylasicam geliyo imparator diye diyokiz olursada cindrella paylasirsin dedim geliyo prenses diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?