2017 EKİM Anne adayları

Öyle kuzum, tulum cok almam hemen uzuyorlarmis pijama en güzeli, uygun fiyatli seylere bakariz. Zaten cok masraf olacak 2 kere giyecegi sey icin dunya para odemeye gerek yok.
zaten buyuyecekler yaza denk gelicek guzel zamanlari ozaman alinir yeni ciciler kisin nereye cikartcaz hep evdeler ustelik

Sağol canm . Ama bn desenlerini beğenmedim buradaki şubelerine bir bakaym eskiden kalma varsa alırım yoksa diktiririm :)
Ben baska rengini aldim tam yazlik benimki cok guzel, sabahlari 14 tl ye geliyor cesitleri ne aldiysam genelde sabah 8_9 arasi cok ucuz oluyor herseyi ucuzdan pahali ya yap secenegi bak sabahlari.

Reflü var zaten camım 3 sene önce endoskopi çektirdik mide koruyucu kullanıyor onun için inşallah o tetiklemiş falan der dr

Mikrodalgam var o yuzden aldim zaten. Bi de calisan anneyim hem disarda hem evde, kaynamis suya atarim diye dusunuyodum ama icinde saklamak filan cezbetti bi de fiyati 45 lira cok makul geldi. Emzik 35 lira olunca:) dedim tapirdan saklama kabi alsam daha pahali:)

Vala kiyafet konusunda hic hevesim yok ne yapan solim zaten aynen cok fazla hediye geliyo... bende sagdan soldan birileri verse giydiririm nolcak ama bizim butun bebekler buyudu:) benim yegen var en yakin o da kiz ondan da nasiplenemicem:)

Doktorun izin veriyormu spora
zaten egzersiz yapıyorum artık agırlık kullanmıyorum yuruyorum bacaklarımı kollarımı calıstırıyorum doktor bana 2.5 kiloluk agırlıkla calısabilirsin dedi bide hamilelikten once spor yapanlar devam edebiliris vucut alıskın oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…