- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.861
Ne zamn aldın .? Beli böyle mi?Lcw dan daha guzelini 14 tl ye aldim.
zaten buyuyecekler yaza denk gelicek guzel zamanlari ozaman alinir yeni ciciler kisin nereye cikartcaz hep evdeler ustelikÖyle kuzum, tulum cok almam hemen uzuyorlarmis pijama en güzeli, uygun fiyatli seylere bakariz. Zaten cok masraf olacak 2 kere giyecegi sey icin dunya para odemeye gerek yok.
Evet ayni nodel rengi degisik, hala da var dur bak link vereyim.Ne zamn aldın .? Beli böyle mi?
ya hayaller kuruyo iste gerci kizada yapar spora gondericekmis yuzme ogreniceklermis bende boksa yollamayi istiyorum kucuk yaslardaAhahaerkek olunca saray soyunu devam ettirecekler sanki
Hadi verde bakım :)Evet ayni nodel rengi degisik, hala da var dur bak link vereyim.
Kiz ne ters isliyor herseyiniZya hayaller kuruyo iste gerci kizada yapar spora gondericekmis yuzme ogreniceklermis bende boksa yollamayi istiyorum kucuk yaslardabende normal degilim yani
Sağol canm . Ama bn desenlerini beğenmedim buradaki şubelerine bir bakaym eskiden kalma varsa alırım yoksa diktiririm :)
ay valla ya esim vucut gelistirme yapiyor bende onunla birlikte spora basladim boyle kafayi bozduk iyiceKiz ne ters isliyor herseyiniZ
İnşallah bişi cikmicak çok geçmiş olsun acil sifalar. ...Noluo bu kocalara yaw:)))
Ben baska rengini aldim tam yazlik benimki cok guzel, sabahlari 14 tl ye geliyor cesitleri ne aldiysam genelde sabah 8_9 arasi cok ucuz oluyor herseyi ucuzdan pahali ya yap secenegi bak sabahlari.Sağol canm . Ama bn desenlerini beğenmedim buradaki şubelerine bir bakaym eskiden kalma varsa alırım yoksa diktiririm :)
Decavitte de demir varmış sadece Decavit kullananlardada olmuş canım panik yok hepimiz kapkapara dışkılıyoruz uzun zamandırdemir preparatı kullanmıyorum. Sadece decavit kullanıyorum.
Doktorun izin veriyormu sporaay valla ya esim vucut gelistirme yapiyor bende onunla birlikte spora basladim boyle kafayi bozduk iyice
Geçmiş olsun sizede acil şifalar belki gastrit fln vardır yada reflü endiselenmeyin insallah kötü bişi yoktur .İnsan yakınlarında yaşayıp görünce daha çabuk etkilenip o moda girio bende de kesin aynı hastalık var gibi anliyorum.
Mikrodalgam var o yuzden aldim zaten. Bi de calisan anneyim hem disarda hem evde, kaynamis suya atarim diye dusunuyodum ama icinde saklamak filan cezbetti bi de fiyati 45 lira cok makul geldi. Emzik 35 lira olunca:) dedim tapirdan saklama kabi alsam daha pahali:)Canımcım bu zamanlarda bebişler için alınan hiç bişey bize gereksiz gelmez valla.Bence iyi yapmışsın eğer mikrodalga fırının varsa eğer. Ben almııcam sanırım öyle bişey ya. Kaynamış suya daldırır çıkarırım yeter yaw. Eşim de çok taraftar değil almama. Bizi kim sterilize etti yaw nolcak accık çocuk mikrop alsın diyo ama bakalım zaman ne gösterecek...
bebek kiyafetleriyle alakali ablam cok birsey almaya gerek yok cabuk buyuyolar bircok sey elde kaliyo dedi lazim oldukca alirsin dedi yegenimin giymedikleri kalmis onlari da veririm diyo giysede sorun olmaz tabi yegen neticede valla eskiden boyle seylere takilirdim simdi aman nolcak diyorummasraflar korkutuyo tabi..
ben gunluk biriktiriyorum dogum.icin bide bozuk para kutusu yaptik iki haftada saydim 70 lira olmus iyi valla dedim bunada devam edelim kar kardir
Lcw da var Kizlar aynisi
Sitesinden mi bakaym şubeye mi gideym?Ben baska rengini aldim tam yazlik benimki cok guzel, sabahlari 14 tl ye geliyor cesitleri ne aldiysam genelde sabah 8_9 arasi cok ucuz oluyor herseyi ucuzdan pahali ya yap secenegi bak sabahlari.
zaten egzersiz yapıyorum artık agırlık kullanmıyorum yuruyorum bacaklarımı kollarımı calıstırıyorum doktor bana 2.5 kiloluk agırlıkla calısabilirsin dedi bide hamilelikten once spor yapanlar devam edebiliris vucut alıskın oldugu icinDoktorun izin veriyormu spora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?