2017 EKİM Anne adayları

ya hayaller kuruyo iste gerci kizada yapar spora gondericekmis yuzme ogreniceklermis bende boksa yollamayi istiyorum kucuk yaslarda bende normal degilim yani

Valla bitanem ben de senin gibi düşünüyorum. Kız erkek fark etmez bi savunma sporu yapsın istiyorum. Malum zaman kötü kollasın kendini :)))))

aslında bebeklere su renk ayrımı nerden cıkmıssa:)) ara renk almak lazım hep sarı su yesili falan:)

Valla bitanem ben de senin gibi düşünüyorum. Kız erkek fark etmez bi savunma sporu yapsın istiyorum. Malum zaman kötü kollasın kendini :)))))
internette bakıyorum kucucuk kızlar nasıl boks yapıyor:) ilerde kendilerini kollarlar milli sporcu olur bizim zamanlarımızda yokmus pek simdi degerlendirmek lazım imkanları:)

Reflü var zaten camım 3 sene önce endoskopi çektirdik mide koruyucu kullanıyor onun için inşallah o tetiklemiş falan der dr
Ondandir büyük ihtimal ,bendede var gastrit ,reflü endoskopi yapılmıştı banada ,kesin bişi var ya bukadar agriyamaz ,yanamaz diodum .Allah korusun kötü hastalıklardan cumlemizi

kirmizigitar ve lovedido kızlar var mı kocalarınızdan haber?
Valla ben de merak ettim burda haber edin hemencik
Benimkinin sonucu cuma cikacakmis ama doktor kemik iliginde odem var demis. Herhangi bir yere vurdunmu diye sormus hayir demis o da... doktor insallah kemik ölümü degildir demis ama anlamadim... bakalim

Evet canım bana da Oscar beyi söylediler. Ben son 2 ya da 3 ay kala gitmeyi düşünüyorum. Dogumu orda yaparim buyuk ihtimalle. Cunku rrfakatci olarak annemi istiyorum. Şuan Etlik Zübeyde Hanım hastanesine gidiyorum. Devlet hastanesinde refakatçi kabul etmiyorlar. Ama ilgi alaka guzel. Cok memnunum. En son 3 lu test için gittim. Sonuçlar temiz çıktı çok şükür.

Bence de oyle aslinda:) ama simdi erkek cocuga da pembe giydiremezsin yani:)

Rengi de gectim hep firfirli dantelli fiyonklu seyler... rengi beyaz olsa nolur ogluma dantelli firfirli sey giydirecek halim yok:)
yok ya dantelli falan olmaz tabi:)) cocuk ilerde nasil anne babasiniz der fotolari gorunce:)) ama ben erkek cocuguna da takim elbise tarzi seyler giydiriyolarya onlari sevmiyom:) erkeklere kiyafet bulmak zor hep spor seyler tercih etmek.lazim.kiz cocuklarina ne cok secenek var ya

bende etlige gidiyorum:) doktorun kim..
bende 3 luye haftaya gidicem zubeyde hanimda refakatci almiyolarmiymis bilmiyodum bunu sacma ama ya kim ilgilencek orda bide ben orasiyla ilgili cok olumsuz sey duydum

Teşekkür ederim bitanem. Ben de haber veririm sana. Bu arada benim perşembe günü kontrolüm var doktordan Ankarada kim iyi onun bilgisini de alcam. Onu da haber veririm canımcım
Tamam canimm benim. Ben bi kac hastane aradim ama fiyatda vermiyolar telefondaa. Biri evime yakin gidip sorcam bugun yarin inşallah

Baş ağrısı ,burn kanaması olabiliomus cnm gebelikte artan basinctan ve bol su ic bunun için ,susuzluktan da agriyabiliyomus bnm önceki gebeligimde kanamisti, hemde baya bi yoğun kanamisti bikaç kez..
Ayy gorunce cok korktum birde su tuttum ilk gorseniz beni esim direk sıkıp burnumu oturttu

Yaa koru hastanrsi givi pahaliysaa ama ben bi isinlerden numara arastirip iletisime geçmeye çalışayım canim yazarim buraya . Koru dogum paketinde detayli yokmu ki ayrica indirim yapiomis

Benimkinin sonucu cuma cikacakmis ama doktor kemik iliginde odem var demis. Herhangi bir yere vurdunmu diye sormus hayir demis o da... doktor insallah kemik ölümü degildir demis ama anlamadim... bakalim
Noldu ya bn kacirdim mi ? Neyi var eşinizin? lovedido

bende etlige gidiyorum:) doktorun kim..
bende 3 luye haftaya gidicem zubeyde hanimda refakatci almiyolarmiymis bilmiyodum bunu sacma ama ya kim ilgilencek orda bide ben orasiyla ilgili cok olumsuz sey duydum
Belgin hanıma gidiyorum canım sen kime gidiyorsun. Ben hiç olumsuz bişey duymadım. Sadece refakatçi meselesi canımı sıktı. Onun dışında dogumhanesini falan girdim gezdim :) temiz yani öyle eskisi gibi değil.

Çok saol canım benim kocam 40 yaşında yaşlılık sendromları bunlar sanırım bugün ağrııyormuş sırtı öyle dedi bakalım kaçarı yok ama haftaya gidecek hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…