- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.881
ya hayaller kuruyo iste gerci kizada yapar spora gondericekmis yuzme ogreniceklermis bende boksa yollamayi istiyorum kucuk yaslardabende normal degilim yani
aslında bebeklere su renk ayrımı nerden cıkmıssa:)) ara renk almak lazım hep sarı su yesili falan:)Mikrodalgam var o yuzden aldim zaten. Bi de calisan anneyim hem disarda hem evde, kaynamis suya atarim diye dusunuyodum ama icinde saklamak filan cezbetti bi de fiyati 45 lira cok makul geldi. Emzik 35 lira olunca:) dedim tapirdan saklama kabi alsam daha pahali:)
Vala kiyafet konusunda hic hevesim yok ne yapan solim zaten aynen cok fazla hediye geliyo... bende sagdan soldan birileri verse giydiririm nolcak ama bizim butun bebekler buyudu:) benim yegen var en yakin o da kiz ondan da nasiplenemicem:)
internette bakıyorum kucucuk kızlar nasıl boks yapıyor:) ilerde kendilerini kollarlar milli sporcu olur bizim zamanlarımızda yokmus pek simdi degerlendirmek lazım imkanları:)Valla bitanem ben de senin gibi düşünüyorum. Kız erkek fark etmez bi savunma sporu yapsın istiyorum. Malum zaman kötü kollasın kendini :)))))
Ondandir büyük ihtimal ,bendede var gastrit ,reflü endoskopi yapılmıştı banada ,kesin bişi var ya bukadar agriyamaz ,yanamaz diodum .Allah korusun kötü hastalıklardan cumlemiziReflü var zaten camım 3 sene önce endoskopi çektirdik mide koruyucu kullanıyor onun için inşallah o tetiklemiş falan der dr
Benimkinin sonucu cuma cikacakmis ama doktor kemik iliginde odem var demis. Herhangi bir yere vurdunmu diye sormus hayir demis o da... doktor insallah kemik ölümü degildir demis ama anlamadim... bakalimkirmizigitar ve lovedido kızlar var mı kocalarınızdan haber?
Valla ben de merak ettim burda haber edin hemencik
Bence de oyle aslinda:) ama simdi erkek cocuga da pembe giydiremezsin yani:)aslında bebeklere su renk ayrımı nerden cıkmıssa:)) ara renk almak lazım hep sarı su yesili falan:)
Evet canım bana da Oscar beyi söylediler. Ben son 2 ya da 3 ay kala gitmeyi düşünüyorum. Dogumu orda yaparim buyuk ihtimalle. Cunku rrfakatci olarak annemi istiyorum. Şuan Etlik Zübeyde Hanım hastanesine gidiyorum. Devlet hastanesinde refakatçi kabul etmiyorlar. Ama ilgi alaka guzel. Cok memnunum. En son 3 lu test için gittim. Sonuçlar temiz çıktı çok şükür.A Arya Stark dun yazmıssın ankarada hastaneyle ilgili bende eryaman hastanesine gitmeyi dusunuyorum fiyatları cok uygun 1400 oda ve refaktciyle 1500 oluyor gerci guncellestirilcekmis fiyatlar heralde 2000 falan olur en fazla sezeryan ve normalin aynı fiyat olması cok iyi oscar bey varmıs cok met etmisler bende ona gitmeyi dusunuyorum ilk once hastaneye gidip bi gorusucem sonra randevu alıyım dedim
yok ya dantelli falan olmaz tabi:)) cocuk ilerde nasil anne babasiniz der fotolari gorunce:)) ama ben erkek cocuguna da takim elbise tarzi seyler giydiriyolarya onlari sevmiyom:) erkeklere kiyafet bulmak zor hep spor seyler tercih etmek.lazim.kiz cocuklarina ne cok secenek var yaBence de oyle aslinda:) ama simdi erkek cocuga da pembe giydiremezsin yani:)
Rengi de gectim hep firfirli dantelli fiyonklu seyler... rengi beyaz olsa nolur ogluma dantelli firfirli sey giydirecek halim yok:)
bende etlige gidiyorum:) doktorun kim..Evet canım bana da Oscar beyi söylediler. Ben son 2 ya da 3 ay kala gitmeyi düşünüyorum. Dogumu orda yaparim buyuk ihtimalle. Cunku rrfakatci olarak annemi istiyorum. Şuan Etlik Zübeyde Hanım hastanesine gidiyorum. Devlet hastanesinde refakatçi kabul etmiyorlar. Ama ilgi alaka guzel. Cok memnunum. En son 3 lu test için gittim. Sonuçlar temiz çıktı çok şükür.
Tamam canimm benim. Ben bi kac hastane aradim ama fiyatda vermiyolar telefondaa. Biri evime yakin gidip sorcam bugun yarin inşallahTeşekkür ederim bitanem. Ben de haber veririm sana. Bu arada benim perşembe günü kontrolüm var doktordan Ankarada kim iyi onun bilgisini de alcam. Onu da haber veririm canımcım
Hangi program bu?Kuzu bende sabahlari hala burun tikanikligiyla uyaniyorum hatta sbaaha karsi brun tikanikligindan uyanip oturuyorum yatakta. Bugun ustune bir de sersem bir bas agrisi eklendi cok fena haldeyim. Bak uygulama ne diyor:)Eki Görüntüle 1987089
gecmis olsun canim insallah guzel cikar sonuclarBenimkinin sonucu cuma cikacakmis ama doktor kemik iliginde odem var demis. Herhangi bir yere vurdunmu diye sormus hayir demis o da... doktor insallah kemik ölümü degildir demis ama anlamadim... bakalim
Ayy gorunce cok korktumBaş ağrısı ,burn kanaması olabiliomus cnm gebelikte artan basinctan ve bol su ic bunun için ,susuzluktan da agriyabiliyomus bnm önceki gebeligimde kanamisti, hemde baya bi yoğun kanamisti bikaç kez..
Yaa koru hastanrsi givi pahaliysaaCanim ben Ankarada ayrintili ultrasonda adi duyulmus iki dr biliyorum Aydan Biri ve Eyüp Ekici. Fiyatlarini net bilmiyorum ama yüksekmis diye duydum. Ben Koru hastanesine gidiyorum Aydan Biri Koru hastalarina indirim yapiyormus bu yuzden buyuk ihtimal ona gidicem insallah.
Noldu ya bn kacirdim mi ? Neyi var eşinizin?Benimkinin sonucu cuma cikacakmis ama doktor kemik iliginde odem var demis. Herhangi bir yere vurdunmu diye sormus hayir demis o da... doktor insallah kemik ölümü degildir demis ama anlamadim... bakalim
Belgin hanıma gidiyorum canım sen kime gidiyorsun. Ben hiç olumsuz bişey duymadım. Sadece refakatçi meselesi canımı sıktı. Onun dışında dogumhanesini falan girdim gezdim :) temiz yani öyle eskisi gibi değil.bende etlige gidiyorum:) doktorun kim..
bende 3 luye haftaya gidicem zubeyde hanimda refakatci almiyolarmiymis bilmiyodum bunu sacma ama ya kim ilgilencek orda bide ben orasiyla ilgili cok olumsuz sey duydum
kirmizigitar esine gecmis olsun canim, Allah korusun kötü düsunme, sonuclari da temiz cikacak inşaAllah.
lovedido size de gecmks olsun canim, daha esin kendine baktirmasan teşhis konulup korkulur mu ya? Sakin ol ve esine destek ol hep. Sanmiyorum kötü birsey yok bence. Esin de hemen cocugu görmemeye kadar getir di hemen tövbe tövbe.
Sitesinden aldim ben, secenek varya yukarda ucuzdan-pahaliya yapSitesinden mi bakaym şubeye mi gideym?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?