2017 EKİM Anne adayları

ben emre basere gidiyorum onun disinda bi iki doktora denk geldim ama cok ilgisiz soru sorulmayacak insanlardi..hastaneyle ilgili burda da bi konu acilmis doktor hatasi yuzunden olu dogum yapmis biri bide davranis sekli hic iyi degilmis dogumda falan insan bunlari duydukca kotu etkileniyor en azindan ozelde esim de rahat rahat odaya girer diger turlu goremiycek yanliz hissederim kendimi:)

Aynen canım katılıyorum. Birde ben yanımda refakatçi olmadan yapamam gibi geliyor. O yüzden tercih ediyorum bide swzeryan olursam daha zor olcak.

Aynı benimki yaaaa küvet için analarımız bizi leğende yıkadı büyümedik mi dediydi

valla bende arkadaşlarıma falan diyorum toplayın toplayın gönderin kalan kıyafetlerinizi diye ne olacak yahu o kadar hızlı büyüyorlarki cidden anlamıyorsun bile

Hangi program bu?

Hamilelik diye bir uygulama kuzu

Noldu ya bn kacirdim mi ? Neyi var eşinizin? lovedido

Esimin bir suredir dizi agriyodu bu sabah uyandi yuruyemiyo hemen gonderdim (adam sigortada ilgilenmiyolar ozelde su an para harcamiyim diye 2 aydir direniyodu) emar filan cekmisler kemik iliginde cok yuksek oranda odem varmis doktor emar raporu ciksin konusalim tekrar demis ama korkutucu bir durum da olabilir sanirim allah korusun korktum bende cok

Geçmiş olsun canm. İnslh kötü br durum yoktur korkutucu gbi geliyor ama geçici br durumdur umarm. Dua edelm bol bol hiç br şey çıkmasın br an önce sağlığına kavussn inslh

Noldu ya bn kacirdim mi ? Neyi var eşinizin? lovedido

canım kirmizigitar ın eşinin bacağı ağrıyormuş emara girdi sonuçlar cuma çıkacak kemik iliğinde ödem var demiş dr.

benim eşiminde sırtı ağrıyordu uzun süredir. Sağlık ocağındaki dr korkuttu pankreas veya kalın bağırsak dedi 3 sene babasını kaybetti pankreas kanserinden haftaya özele gideceğiz onun için kronoskopi falan çektireceğiz bakalım

Sırf eşim bizimle hastanede daha fazla vakit geçirsin diye özeli tercih ediyorum en azından büyük bir oranla yani

Sırf eşim bizimle hastanede daha fazla vakit geçirsin diye özeli tercih ediyorum en azından büyük bir oranla yani
devlet hastanesinde muayne edilirken bile giremiyo es adam goremedi daha bebegi:) ozel bu yuzden daha avantajli bide kalabalik degil bekleme suresi yok ben hastanede bunaliyorum artik

Kizlar simdi benim takvimlerimde bugun icin 15+0 diyor yani ben 16. Haftamda miyim. 15 bitti mi oluyor yani

Yaa koru hastanrsi givi pahaliysaa ama ben bi isinlerden numara arastirip iletisime geçmeye çalışayım canim yazarim buraya . Koru dogum paketinde detayli yokmu ki ayrica indirim yapiomis
Canim belki dogum paketinin icinde vardir sormak lazim. Benim cukurambar koruda dogum policeli sigortam var 8 muayene tum tahliller ve dogumu kapsiyor ama ayrintiliyi kapsamiyor.

Tatlım benim eşimde de vardı ödem. Futbol maçı yapıyor mu eşin? Benimkine ya darbe almışsın ya da fazla yük binmiş dediler. İlaç tedavisi oldu ve futbolu bıraktı şimdi iyi. Arada ağrı yapıyor sadece. Meraklanma önemli bişey değildir inşallah.

devlet hastanesinde muayne edilirken bile giremiyo es adam goremedi daha bebegi:) ozel bu yuzden daha avantajli bide kalabalik degil bekleme suresi yok ben hastanede bunaliyorum artik

ben ilk idrar testinden sonra özele gittim ultrason görüntüsü verdi adam nokta gibi birşey bebek al dedim baka bebek :)
sonra 2 kere devlete gittim her gittiğimde eve dönüyorum soruyor hani fotoğraf diye ki devlette içeri almıyorlar diye gelme boşuna diyorum adama :) En sonunda bu ne lan dedi bir fotoğraf bile vermiyorlar isyan etti babacık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…