- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.901
Sizdeeeeee :)Süpersin kız
ben emre basere gidiyorum onun disinda bi iki doktora denk geldim ama cok ilgisiz soru sorulmayacak insanlardi..hastaneyle ilgili burda da bi konu acilmis doktor hatasi yuzunden olu dogum yapmis biri bide davranis sekli hic iyi degilmis dogumda falan insan bunlari duydukca kotu etkileniyor en azindan ozelde esim de rahat rahat odaya girer diger turlu goremiycek yanliz hissederim kendimi:)Belgin hanıma gidiyorum canım sen kime gidiyorsun. Ben hiç olumsuz bişey duymadım. Sadece refakatçi meselesi canımı sıktı. Onun dışında dogumhanesini falan girdim gezdim :) temiz yani öyle eskisi gibi değil.
Aynen canım katılıyorum. Birde ben yanımda refakatçi olmadan yapamam gibi geliyor. O yüzden tercih ediyorum bide swzeryan olursam daha zor olcak.ben emre basere gidiyorum onun disinda bi iki doktora denk geldim ama cok ilgisiz soru sorulmayacak insanlardi..hastaneyle ilgili burda da bi konu acilmis doktor hatasi yuzunden olu dogum yapmis biri bide davranis sekli hic iyi degilmis dogumda falan insan bunlari duydukca kotu etkileniyor en azindan ozelde esim de rahat rahat odaya girer diger turlu goremiycek yanliz hissederim kendimi:)
Ay sağol dünür alayım bn onlardan evde rahat rahat takilirm :)Sitesinden aldim ben, secenek varya yukarda ucuzdan-pahaliya yap
Canımcım bu zamanlarda bebişler için alınan hiç bişey bize gereksiz gelmez valla.Bence iyi yapmışsın eğer mikrodalga fırının varsa eğer. Ben almııcam sanırım öyle bişey ya. Kaynamış suya daldırır çıkarırım yeter yaw. Eşim de çok taraftar değil almama. Bizi kim sterilize etti yaw nolcak accık çocuk mikrop alsın diyo ama bakalım zaman ne gösterecek...
bebek kiyafetleriyle alakali ablam cok birsey almaya gerek yok cabuk buyuyolar bircok sey elde kaliyo dedi lazim oldukca alirsin dedi yegenimin giymedikleri kalmis onlari da veririm diyo giysede sorun olmaz tabi yegen neticede valla eskiden boyle seylere takilirdim simdi aman nolcak diyorummasraflar korkutuyo tabi..
ben gunluk biriktiriyorum dogum.icin bide bozuk para kutusu yaptik iki haftada saydim 70 lira olmus iyi valla dedim bunada devam edelim kar kardir
onumuzdeki haftaya bir hafta kaldi hala belli etmezse kesin kizdir:))
Hangi program bu?
Noldu ya bn kacirdim mi ? Neyi var eşinizin?lovedido
artik olur ya 18. hafta yani kiz heralde bu kdr uzun sure belli olmadiysa:)bende önümüzdeki hafta gideceğim daha doktorumun tahmini bile yok bakalım öğrenecekmiyiz
kirmizigitar ve lovedido kızlar var mı kocalarınızdan haber?
Valla ben de merak ettim burda haber edin hemencik
Geçmiş olsun canm. İnslh kötü br durum yoktur korkutucu gbi geliyor ama geçici br durumdur umarm. Dua edelm bol bol hiç br şey çıkmasın br an önce sağlığına kavussn inslhHamilelik diye bir uygulama kuzu
Esimin bir suredir dizi agriyodu bu sabah uyandi yuruyemiyo hemen gonderdim (adam sigortada ilgilenmiyolar ozelde su an para harcamiyim diye 2 aydir direniyodu) emar filan cekmisler kemik iliginde cok yuksek oranda odem varmis doktor emar raporu ciksin konusalim tekrar demis ama korkutucu bir durum da olabilir sanirim allah korusun korktum bende cok
Noldu ya bn kacirdim mi ? Neyi var eşinizin?lovedido
ben emre basere gidiyorum onun disinda bi iki doktora denk geldim ama cok ilgisiz soru sorulmayacak insanlardi..hastaneyle ilgili burda da bi konu acilmis doktor hatasi yuzunden olu dogum yapmis biri bide davranis sekli hic iyi degilmis dogumda falan insan bunlari duydukca kotu etkileniyor en azindan ozelde esim de rahat rahat odaya girer diger turlu goremiycek yanliz hissederim kendimi:)
devlet hastanesinde muayne edilirken bile giremiyo es adam goremedi daha bebegi:) ozel bu yuzden daha avantajli bide kalabalik degil bekleme suresi yok ben hastanede bunaliyorum artikSırf eşim bizimle hastanede daha fazla vakit geçirsin diye özeli tercih ediyorum en azından büyük bir oranla yani
Canim belki dogum paketinin icinde vardir sormak lazim. Benim cukurambar koruda dogum policeli sigortam var 8 muayene tum tahliller ve dogumu kapsiyor ama ayrintiliyi kapsamiyor.Yaa koru hastanrsi givi pahaliysaaama ben bi isinlerden numara arastirip iletisime geçmeye çalışayım canim yazarim buraya . Koru dogum paketinde detayli yokmu ki ayrica indirim yapiomis
Hamilelik diye bir uygulama kuzu
Esimin bir suredir dizi agriyodu bu sabah uyandi yuruyemiyo hemen gonderdim (adam sigortada ilgilenmiyolar ozelde su an para harcamiyim diye 2 aydir direniyodu) emar filan cekmisler kemik iliginde cok yuksek oranda odem varmis doktor emar raporu ciksin konusalim tekrar demis ama korkutucu bir durum da olabilir sanirim allah korusun korktum bende cok
artik olur ya 18. hafta yani kiz heralde bu kdr uzun sure belli olmadiysa:)
devlet hastanesinde muayne edilirken bile giremiyo es adam goremedi daha bebegi:) ozel bu yuzden daha avantajli bide kalabalik degil bekleme suresi yok ben hastanede bunaliyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?