2017 EKİM Anne adayları

İste sikinti o. Takim bile tutmaz spor filan yaptigi yok. Doktor da onu demis, herhango bir sarbe sonucu olsa problem yok ama durup dururken olmasi kemik ölümunu dusundurur demis filan... korktuk o yuzden

Benim ki haftaya gidecek canım benim kontrolle aynı gün birlikte gideceğiz de az önce aradı bugün ağrı yok dedi bilemiyorum ama kaçarı yok doktora gidecek paşa paşa

Gitsin tabi canımcım kontrol ettirsin bi ama hemen karamsar karamsar düşünmeyin. Hepimizin hergün bi yerleri ağrıyo. Kötü bişey olsa ağrı olmaz diye düşünün Allah korusun

İste sikinti o. Takim bile tutmaz spor filan yaptigi yok. Doktor da onu demis, herhango bir sarbe sonucu olsa problem yok ama durup dururken olmasi kemik ölümunu dusundurur demis filan... korktuk o yuzden

Anladım canım. Korkmayın hemen yahuuuu. Pozitiiiiiiif, pozitiiiifffff.... Litfen... İyi çıkacak Allahın izniyle bişey olmayacak. Dua et bol bol kocacığına..

Hamilelikte mide tabiki yanar canım hatta bi arkadaşım mide yanmasından başka sorun yaşamadı hamilelik boyunca kendince çözüm bulmuştu sürekli elma yiyordu iyi geliyordu sende dene ilaçtan iyidir bizde büyükler bebek çok saçlıysa mide yanar derler arkadaşında bebeği baya saçlı doğdu inanmıyordum buna sonra dedim bu yaşlılar işi biliyor

şükür bugün yok canım. dün demir ilacını alamadım kusarım diye. bugün yanma şükür yok. acaba ilaçmı çoğaltıyor diye düşündüm.

Aman Allah korusun canm . Korkma sn sonuçlar çıkmadan endişe etme inslh brsey cikmaz. Allahım uzun ve sağlıklı br omur nasip etsn.

babynest diye birsey var marka bu sanirim ama adi tam nedir bilmiyorum bunun:) cok iyiymis emzirirken bile bununla emzirip direkt uyanmadan yataga konulabiliyomus bide heryere rahatlikla goturulur bundan alirim bende dogum yaklasinca fiyatlarda 90 lira uygun geldi

Etrafında bunu kullanan var mı , sormak lazım aslında kullananlara memnunlar mıydı

iki tane minik karinli buldum

Eklentiler

• SmartSelectImage_2017-04-25-18-23-36.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 67
  • SmartSelectImage_2017-04-25-18-23-14.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 65
Benim eltimde mide yanmasından mahvoldu gebeliği boyunca. Sürekli hastaneye gittiler her türlü tahlili yapıp bişey yok diyip gönderdiler. Bebek bir doğdu, her gören aaaa saçlarına bak dedi. Ortalama 7cm uzunlukta ve gür saçları vardı.

8.5 aylık hamileymis burda doktorlar ilk cocuk ve mide kaslarının sıkı olmasından kaynaklı olabilcegini soylemis ve kadının bebegi dogmus bir iki yasında falan gayet saglıklı cok ilginc yahu bu kdr ufak kalması

Eklentiler

• 728xauto.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 63
Demek ki bazen ninelerimiz gerçekten biliyor böyle şeyleri ayy benmde saçlı doğsun mide yanmasına razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…