- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.921
İste sikinti o. Takim bile tutmaz spor filan yaptigi yok. Doktor da onu demis, herhango bir sarbe sonucu olsa problem yok ama durup dururken olmasi kemik ölümunu dusundurur demis filan... korktuk o yuzdenTatlım benim eşimde de vardı ödem. Futbol maçı yapıyor mu eşin? Benimkine ya darbe almışsın ya da fazla yük binmiş dediler. İlaç tedavisi oldu ve futbolu bıraktı şimdi iyi. Arada ağrı yapıyor sadece. Meraklanma önemli bişey değildir inşallah.
İste sikinti o. Takim bile tutmaz spor filan yaptigi yok. Doktor da onu demis, herhango bir sarbe sonucu olsa problem yok ama durup dururken olmasi kemik ölümunu dusundurur demis filan... korktuk o yuzden
Benim ki haftaya gidecek canım benim kontrolle aynı gün birlikte gideceğiz de az önce aradı bugün ağrı yok dedi bilemiyorum ama kaçarı yok doktora gidecek paşa paşa
İste sikinti o. Takim bile tutmaz spor filan yaptigi yok. Doktor da onu demis, herhango bir sarbe sonucu olsa problem yok ama durup dururken olmasi kemik ölümunu dusundurur demis filan... korktuk o yuzden
Hamilelikte mide tabiki yanar canım hatta bi arkadaşım mide yanmasından başka sorun yaşamadı hamilelik boyunca kendince çözüm bulmuştu sürekli elma yiyordu iyi geliyordu sende dene ilaçtan iyidir bizde büyükler bebek çok saçlıysa mide yanar derler arkadaşında bebeği baya saçlı doğdubende görmüştüm 3 lü takıma 100tl demişti. yatağı emzirme minderi bide battaniye gibi birşey vardı
ben şuana kadar 3 kilo aldım
eşim sağolsun korkutmak için elinden geleni yapıyor. dün bana arkadaşımda senin gibiydi doktor mide kanseri demiş tedavi oldu geçti ben senin iyiliğin için söylüyorum diyo. mide kanserine yakalanınca tedavi ile geçmeyeceğini biliyorum. babamım 2 arkadaşı öğrendiki mide yanmasından değil mide ağrımasından gitti. 1 aya öldürler. yani kurtuluş yok. aklınca beni korkutup mide için doktora götürecek.
benim doktorum ve annem evde mayalanan yoğurt dediler. bende evde mayalıyorum. annem hazır süt ve yoğurtlarda katkı maddesi var demişti
pantolunu internetten almanı tavsiye etmem deneyerek al bence. beden tutmuyor. kalıplar farklı oluyor. ben 1 tane aldım çok rahat ettim. defactodan al bak orada güzeller var yada H&M den
evet canım 15 oldun 16 dan gün almaya başlıyorsunKizlar simdi benim takvimlerimde bugun icin 15+0 diyor yani ben 16. Haftamda miyim. 15 bitti mi oluyor yani
şükür bugün yok canım. dün demir ilacını alamadım kusarım diye. bugün yanma şükür yok. acaba ilaçmı çoğaltıyor diye düşündüm.Hamilelikte mide tabiki yanar canım hatta bi arkadaşım mide yanmasından başka sorun yaşamadı hamilelik boyunca kendince çözüm bulmuştu sürekli elma yiyordu iyi geliyordu sende dene ilaçtan iyidir bizde büyükler bebek çok saçlıysa mide yanar derler arkadaşında bebeği baya saçlı doğduinanmıyordum buna sonra dedim bu yaşlılar işi biliyor
Aman Allah korusun canm . Korkma sn sonuçlar çıkmadan endişe etme inslh brsey cikmaz. Allahım uzun ve sağlıklı br omur nasip etsn.canımkirmizigitar ın eşinin bacağı ağrıyormuş emara girdi sonuçlar cuma çıkacak kemik iliğinde ödem var demiş dr.
benim eşiminde sırtı ağrıyordu uzun süredir. Sağlık ocağındaki dr korkuttu pankreas veya kalın bağırsak dedi 3 sene babasını kaybetti pankreas kanserinden haftaya özele gideceğiz onun için kronoskopi falan çektireceğiz bakalım
Aman Allah korusun canm . Korkma sn sonuçlar çıkmadan endişe etme inslh brsey cikmaz. Allahım uzun ve sağlıklı br omur nasip etsn.
İlacın yan etkisi olabilir canım belki yediklerinden de olabilir ama her şekilde normal bişey bizde de olacaktr ilerleyen zamanlardaşükür bugün yok canım. dün demir ilacını alamadım kusarım diye. bugün yanma şükür yok. acaba ilaçmı çoğaltıyor diye düşündüm.
Çok şirinmiş :)Bu takım bakın hem kıza hem erkeğe gider
Eki Görüntüle 1987134
Etrafında bunu kullanan var mı , sormak lazım aslında kullananlara memnunlar mıydıbabynest diye birsey var marka bu sanirim ama adi tam nedir bilmiyorum bunun:) cok iyiymis emzirirken bile bununla emzirip direkt uyanmadan yataga konulabiliyomus bide heryere rahatlikla goturulur bundan alirim bende dogum yaklasinca fiyatlarda 90 lira uygun geldi
Eki Görüntüle 1987190
bi instagram kullanicisi yazmis kullanmis da cok iyi demis bide gittigi heryere bunuda goturmus bebek yabancilayip uyumama sorunu yasamamis hicEtrafında bunu kullanan var mı , sormak lazım aslında kullananlara memnunlar mıydı
iki tane minik karinli buldum
ehehe:)) ben doktora gidince sorucam neye gore boyle diye ic karın olayınada bazı doktorlar yok oyl bisey diyomus ee bu cocuklar bagırsakların arasınamı kacıyor napıyorBizim göbüşlerimiz daha güzel bi keremhem o ne ya hamileler mi degiller mi brlli degil
Benim eltimde mide yanmasından mahvoldu gebeliği boyunca. Sürekli hastaneye gittiler her türlü tahlili yapıp bişey yok diyip gönderdiler. Bebek bir doğdu, her gören aaaa saçlarına bak dedi. Ortalama 7cm uzunlukta ve gür saçları vardı.Hamilelikte mide tabiki yanar canım hatta bi arkadaşım mide yanmasından başka sorun yaşamadı hamilelik boyunca kendince çözüm bulmuştu sürekli elma yiyordu iyi geliyordu sende dene ilaçtan iyidir bizde büyükler bebek çok saçlıysa mide yanar derler arkadaşında bebeği baya saçlı doğduinanmıyordum buna sonra dedim bu yaşlılar işi biliyor
Demek ki bazen ninelerimiz gerçekten biliyor böyle şeyleriBenim eltimde mide yanmasından mahvoldu gebeliği boyunca. Sürekli hastaneye gittiler her türlü tahlili yapıp bişey yok diyip gönderdiler. Bebek bir doğdu, her gören aaaa saçlarına bak dedi. Ortalama 7cm uzunlukta ve gür saçları vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?