- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.941
Anladım ,teşekkürler ,ben de beğeniyorum bu tarz şeyleribi instagram kullanicisi yazmis kullanmis da cok iyi demis bide gittigi heryere bunuda goturmus bebek yabancilayip uyumama sorunu yasamamis hic
canım bunu bende kalıbı ve nasıl dikilişi var. kendin diksen yada ailende tanıdık biri yapabilirse o ucuza mal edersinbabynest diye birsey var marka bu sanirim ama adi tam nedir bilmiyorum bunun:) cok iyiymis emzirirken bile bununla emzirip direkt uyanmadan yataga konulabiliyomus bide heryere rahatlikla goturulur bundan alirim bende dogum yaklasinca fiyatlarda 90 lira uygun geldi
Eki Görüntüle 1987190
ben yapamam ama annem yapabilir canımcanım bunu bende kalıbı ve nasıl dikilişi var. kendin diksen yada ailende tanıdık biri yapabilirse o ucuza mal edersin
kalıpları sana yollarım istediğin zaman çok kolay yapar annenben yapamam ama annem yapabilir canım
tamam canım sen yolla bana bakalım gonderirim anneme cinsiyete gore pembe veya mavi yapar:))kalıpları sana yollarım istediğin zaman çok kolay yapar annen
Merhaba :) boncuk elyafla mı doldurdunuz acaba
Böyle hamilemi oluriki tane minik karinli buldum
Jimere gidiyordum ama doktorum önümüzdeki hafta kendi muayenehanesini açıyor. Artık hep orada olacak. Hastaneden ayrılıyor.nilüferdeyim evet canım görüklede oturuyorum :) Sen jimere gitmiyormuydun ay yoksa Dorukmuydu
merhabaMerhaba :) boncuk elyafla mı doldurdunuz acaba
Anladim canim zaten be dogum paketlerini arastirdim hem cok pahaliydi hemde ben doguma ailemin yanina gitmek zorunda kalabilirim o yuzden tercih etmedim devlette devam ediyorum ihtiyac duydukca ozele gitcem bakalimCanim belki dogum paketinin icinde vardir sormak lazim. Benim cukurambar koruda dogum policeli sigortam var 8 muayene tum tahliller ve dogumu kapsiyor ama ayrintiliyi kapsamiyor.
sen sonra paylastıgım 8.5 aylıgı gor bideBöyle hamilemi olurbide 16 haftalık
Çok sevindim foha gözünüz aydın... Beklemek çok zor olmuştur eminim ama atlattiniz çok şükür :)Kizlarrrr benim prena sonucum temiz çıktı allahima şükürler olsun.çok şükür.
Hani 8 buck aylık olan bn görmedim.arada bnde cekiyorum sonra aklıma geliyor bırakıyorum. :)sen sonra paylastıgım 8.5 aylıgı gor bideben de hala karnı iceriye cekme gudusu var nedense bırak gitsin hamilesin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?