2017 EKİM Anne adayları

Eşim bugün gebelikle ilgili eğitime girmiş. Eğitimden çıkar çıkmaz aramış anlatıyor. Eğitmen; bebek mükemmel kusursuz bir yumurtada oluşuyor, Bebeğin zekasını gebelikteki beslenme stres kaygılar etkiler demiş. Balık çok önemliymiş, bak herşey Rabbimden sonra senin elinde, yemene dikkat et diyor.
Ben bunları zaten biliyorum. Onu bunu bırak da geçen hafta bana bağırdığın anı hatırla dedim. Ben bebeğimi düşünüp sakin kaldım bir doğsun o lafların karşılığını bulucaksın merak etme dedim

canım bunu bende kalıbı ve nasıl dikilişi var. kendin diksen yada ailende tanıdık biri yapabilirse o ucuza mal edersin

buda babynestin yapılışı

Eklentiler

• 1a62e2f494b91b22087415bf6141dd10.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 2.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 3.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 5.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 47
  • 6.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 7.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 41
Canim belki dogum paketinin icinde vardir sormak lazim. Benim cukurambar koruda dogum policeli sigortam var 8 muayene tum tahliller ve dogumu kapsiyor ama ayrintiliyi kapsamiyor.
Anladim canim zaten be dogum paketlerini arastirdim hem cok pahaliydi hemde ben doguma ailemin yanina gitmek zorunda kalabilirim o yuzden tercih etmedim devlette devam ediyorum ihtiyac duydukca ozele gitcem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…