- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.961
Çok şükür valla üzerimden tir geçti sanki.çok sağol.Çok sevindim foha gözünüz aydın... Beklemek çok zor olmuştur eminim ama atlattiniz çok şükür :)
Gözün aydın canım. Çok şükür. Bak bunu atlattın daha da bişeye üzme kendini. Rabbim üzecek şeyler çıkarmasın karşına.Kizlarrrr benim prena sonucum temiz çıktı allahima şükürler olsun.çok şükür.
Kizlarrrr benim prena sonucum temiz çıktı allahima şükürler olsun.çok şükür.
Canim gozun aydin sukur arada prensesler de geliyor herkesten sehzade haberi aliyorduk doktorlarin artik cinsel organlari tanimadigini dusunmeye baslamistim bilmiyo herhalde bunlar diyodum:)Mrb güzel hamişlerBugün dr kontrolümüz vardı vee kesin KIZım oluyomuş herşeyimiz çok iyiydi çok şükür yalnız benim dünden beri sol kasığımda ağrı vardı ve ara ara idrarımda yanma oluyo idrar testi ve kültür verdim dr munorol yazdı sizce kültür sonucunu bekleyeyim mi yoksa şimdiden içeyim mi emin olamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
15+2 yiz canım satla uyumlu 12 cm 120 grammış kuzum dr um yüzünün resmini vercekti ama bi türlü göstermiyo nazlanıyo :)Canim gozun aydin sukur arada prensesler de geliyor herkesten sehzade haberi aliyorduk doktorlarin artik cinsel organlari tanimadigini dusunmeye baslamistim bilmiyo herhalde bunlar diyodum:)
Kac olmussunuz simdi?
o ilacı bende içtim ishal yaptı 1 gün çektim su gibi yapıyor dikkat et canımMrb güzel hamişlerBugün dr kontrolümüz vardı vee kesin KIZım oluyomuş herşeyimiz çok iyiydi çok şükür yalnız benim dünden beri sol kasığımda ağrı vardı ve ara ara idrarımda yanma oluyo idrar testi ve kültür verdim dr munorol yazdı sizce kültür sonucunu bekleyeyim mi yoksa şimdiden içeyim mi emin olamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim için ishal olmak hiç sorun değil artık kabızlıktan karnımın acısından perişan halde oluyorumo ilacı bende içtim ishal yaptı 1 gün çektim su gibi yapıyor dikkat et canım
kabızlık varsa sabahları 2-3 tane kayısıyı aç karnına ye canım. faydasını görürsün. ama ilaç gerçekten ishal ötesi yapıyor resmen su gibi ve acayip kasık ağrısı yaptı çok korktum ağrılardan neyseki birşey olmadı. çabuk atlattım.Benim için ishal olmak hiç sorun değil artık kabızlıktan karnımın acısından perişan halde oluyorum
Hmm anladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için dr bana kasık ağrısı için bi de magnezyum verdikabızlık varsa sabahları 2-3 tane kayısıyı aç karnına ye canım. faydasını görürsün. ama ilaç gerçekten ishal ötesi yapıyor resmen su gibi ve acayip kasık ağrısı yaptı çok korktum ağrılardan neyseki birşey olmadı. çabuk atlattım.
benimde akıntım var sordum birşey yok dedi. beyaz akıntı oluyor bazen açık sarı koku yok diye önemsemedi ama huzursuzum açıkcasıHmm anladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için dr bana kasık ağrısı için bi de magnezyum verdi
İşte ben idrar tahlili ve kültür verdim tahlil temiz çıktı söyledim dünden beri baya acı var yürürken falan çok zorlandım çünkü o yüzden magnezyum verdi beyaz akıntı çok normal ama fazla ağrı olmadığı sürece sorun olmaz bencedebenimde akıntım var sordum birşey yok dedi. beyaz akıntı oluyor bazen açık sarı koku yok diye önemsemedi ama huzursuzum açıkcası
ağrım yok şükürler olsun. seninde inşallah geçerİşte ben idrar tahlili ve kültür verdim tahlil temiz çıktı söyledim dünden beri baya acı var yürürken falan çok zorlandım çünkü o yüzden magnezyum verdi beyaz akıntı çok normal ama fazla ağrı olmadığı sürece sorun olmaz bencede
İnşallah canımağrım yok şükürler olsun. seninde inşallah geçer
ehehe:)) ben doktora gidince sorucam neye gore boyle diye ic karın olayınada bazı doktorlar yok oyl bisey diyomus ee bu cocuklar bagırsakların arasınamı kacıyor napıyor
Kızlar sabah demistimya hareketlerini hissediyorum galiba ama dr a sorcam belki baska biseydir diye artık eminim kesinlikle bebeğimin hareketi. Cok guzel bi duyguymus. Allah herkese nasip etsin
Kizlarrrr benim prena sonucum temiz çıktı allahima şükürler olsun.çok şükür.
Canım bende sincan koru hastanesine gidiyorum doğum paketi aldım ve ayrıntılı ultrason yok onun icindeCanim belki dogum paketinin icinde vardir sormak lazim. Benim cukurambar koruda dogum policeli sigortam var 8 muayene tum tahliller ve dogumu kapsiyor ama ayrintiliyi kapsamiyor.
O kadar zormuş ki allahım inşallah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin.kimseye yaşatmasın. Çok teşekkür ederim allah razı olsunCanim benim yaaaaa o.kadar sevindim ki anlatamam sana. Yazarken şu an gözlerim doldu inan. Allahima şükürler olsun. Dualarimiz kabul olduhadi bakalim gözün aydın. Allah bebegini sana bağıslasin canim benim hep mutlu olun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?