2017 EKİM Anne adayları

Kizlarrrr benim prena sonucum temiz çıktı allahima şükürler olsun.çok şükür.
Gözün aydın canım. Çok şükür. Bak bunu atlattın daha da bişeye üzme kendini. Rabbim üzecek şeyler çıkarmasın karşına.

Foha:) yemin ederim nasil sevindigimi anltamam! İnan emindim bu sonucu alcagina hic ihtimal vermedim zaten ama persembe diyosun ya bir an once sonuc ciksa da hepimiz en cok tabiki sen rahatlsan diye dua ediyordum hatta bugun bile aklimdaydi iki gun kaldi sonuclarin aciklanmasina dedim:)

Demekki neymis ikili mikili:) bu testlere tamah rtmemek lazimmis:)

Cok sukur rabbime gozunuz aydin... minnosu bosuna kastilar he!

Ama bak dedigim cikti, su an sen hepimizden daha eminsin bebeginin sagligina:)

Masallah suphanallah nazar degmesin:)

Mrb güzel hamişler Bugün dr kontrolümüz vardı vee kesin KIZım oluyomuş herşeyimiz çok iyiydi çok şükür yalnız benim dünden beri sol kasığımda ağrı vardı ve ara ara idrarımda yanma oluyo idrar testi ve kültür verdim dr munorol yazdı sizce kültür sonucunu bekleyeyim mi yoksa şimdiden içeyim mi emin olamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

Canim gozun aydin sukur arada prensesler de geliyor herkesten sehzade haberi aliyorduk doktorlarin artik cinsel organlari tanimadigini dusunmeye baslamistim bilmiyo herhalde bunlar diyodum:)

Kac olmussunuz simdi?

Canim gozun aydin sukur arada prensesler de geliyor herkesten sehzade haberi aliyorduk doktorlarin artik cinsel organlari tanimadigini dusunmeye baslamistim bilmiyo herhalde bunlar diyodum:)

Kac olmussunuz simdi?
15+2 yiz canım satla uyumlu 12 cm 120 grammış kuzum dr um yüzünün resmini vercekti ama bi türlü göstermiyo nazlanıyo :)

o ilacı bende içtim ishal yaptı 1 gün çektim su gibi yapıyor dikkat et canım

Benim için ishal olmak hiç sorun değil artık kabızlıktan karnımın acısından perişan halde oluyorum
kabızlık varsa sabahları 2-3 tane kayısıyı aç karnına ye canım. faydasını görürsün. ama ilaç gerçekten ishal ötesi yapıyor resmen su gibi ve acayip kasık ağrısı yaptı çok korktum ağrılardan neyseki birşey olmadı. çabuk atlattım.

Hmm anladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için dr bana kasık ağrısı için bi de magnezyum verdi

Hmm anladım canım çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için dr bana kasık ağrısı için bi de magnezyum verdi
benimde akıntım var sordum birşey yok dedi. beyaz akıntı oluyor bazen açık sarı koku yok diye önemsemedi ama huzursuzum açıkcası

benimde akıntım var sordum birşey yok dedi. beyaz akıntı oluyor bazen açık sarı koku yok diye önemsemedi ama huzursuzum açıkcası
İşte ben idrar tahlili ve kültür verdim tahlil temiz çıktı söyledim dünden beri baya acı var yürürken falan çok zorlandım çünkü o yüzden magnezyum verdi beyaz akıntı çok normal ama fazla ağrı olmadığı sürece sorun olmaz bencede

ağrım yok şükürler olsun. seninde inşallah geçer

Canim benim yaaaaa o.kadar sevindim ki anlatamam sana. Yazarken şu an gözlerim doldu inan. Allahima şükürler olsun. Dualarimiz kabul oldu hadi bakalim gözün aydın. Allah bebegini sana bağıslasin canim benim hep mutlu olun insallah

Canim belki dogum paketinin icinde vardir sormak lazim. Benim cukurambar koruda dogum policeli sigortam var 8 muayene tum tahliller ve dogumu kapsiyor ama ayrintiliyi kapsamiyor.
Canım bende sincan koru hastanesine gidiyorum doğum paketi aldım ve ayrıntılı ultrason yok onun icinde

Cardialgia veya lovedido kizlar ikinizden biri ürtiker için bisey sürdüm hemen geçti demisti yanlis hatirlamiyosam. Benim yanaklarimda kirmizi biseyler cikti. Üzeri boyle kuru gibi ve arada fazla olmasa da kaşiniyo. Sanki ürtiker gibi de alerji gibi de anlamadim. Hanginizdi o kremi söyleyen? Bi el ativerin bana

O kadar zormuş ki allahım inşallah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin.kimseye yaşatmasın. Çok teşekkür ederim allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…