2017 EKİM Anne adayları

Bendim canim bekle resim atayim.

O kadar zormuş ki allahım inşallah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin.kimseye yaşatmasın. Çok teşekkür ederim allah razı olsun

Gördunmu söylemistik, tertemiz gelecek diye. Çok sevindim cok,mutlu oldum.

Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah :)

Yazdıklarım çıkmadı mi

Cnm hep sizlerin duaları sayesinde bu sonucu aldım. Çok şükür. Allah razı olsun hepinizden.ikili testim çok çok yüksekti düşün kendimden yüksek 2 kişi duydum birçok site gezmeme bircok yorum okumama birçok insan konuşmama rağmen. Hep destek oldunuz bana.bu arada hiç tanımıyorum ama benimle beraber 4444 adet salavati tefriciyeyi okuyarak baslatan destek olan @Ftszynp e ve hepinize çok çok çok teşekkürler.

Anladim canim zaten be dogum paketlerini arastirdim hem cok pahaliydi hemde ben doguma ailemin yanina gitmek zorunda kalabilirim o yuzden tercih etmedim devlette devam ediyorum ihtiyac duydukca ozele gitcem bakalim
Ayrıntılı usg koru doğum paketinde yok hanımlar 300 tl imiş .. cukurambardakı paket fiyatı nedir ?

Nasıl hissediyosun? Benim bebis de 16 haftalik ama ben hicbisey hissedemiyorum ya
Valla canim bende hissedemem daha zamani vardir diyodum bide benim gobegimin kaslı oldugunu soylemisti doktorum. Ama dedigim gibi hissettim bi anda ilk kandil gunu hissettim yine de emin olamadim ayni şey şimdi surekli olmaya başlayınca emin oldum merak etme kuzucum sende hissedersin herkeste aynı olmuyor sonuçta

Nasi bise?

Kuzum bence sizde hissediyorsunuz. Bak şimdi :) pazar günü uzaniyorum cok halsizdim sağ tarafimda cok asagida da degil cok gobek kisminda da degil o bolgede :) biseyi sıkıp birakirsinya aynı öyle oldu cok siddetli oldu hatta sonrasinda hafif ağrı oldu. Daha sonra bisey hissetmedim bugün ofiste cok oturdum biraz kalkip yuruyeyim dedim o sırada yine aynı yerde bu defa kalp atışı gibi 2kez oldu ve aksam saat 9gibi yine oldu :) ya bilmiyorum ilk bebekya belkide baska biseydir amabu kadar net ne olabilir ki?

Offf cok tatli ya masallah :) darisi bir an once basimiza :) bence bebistir ya 16 haftalik olmus zaten masallah :)

Offf cok tatli ya masallah :) darisi bir an once basimiza :) bence bebistir ya 16 haftalik olmus zaten masallah :)
Amin amin canım benim insallah sizlerde kısa zamanda hissedersiniz bebislerinizin hareketlerini. Burda birimiz uzulsek hepimiz uzuluyoruz,seviniyoruz,iyi dileklerimizde yerine ulasiyordur eminim

8.5 aylık hamileymis burda doktorlar ilk cocuk ve mide kaslarının sıkı olmasından kaynaklı olabilcegini soylemis ve kadının bebegi dogmus bir iki yasında falan gayet saglıklı cok ilginc yahu bu kdr ufak kalması

Yok artik yaaaa bizim 8.5 aylikken gobegimiz boyle olsa psikolojimiz bozulur cocuk büyümedi diye 7/24 yeriz

Heee lafta herseyi bilirler masallah onu ye bunu ye ama kendileri üzüp strese sokmayı daha iyi bilirler o zaman zarari olmaz tabi te Allahim ya bak bu saat oldu benimki gelmedi hala çalışıyormuş calissa bile banane ki banane saat 12 oldu ya aradım hic gelme dedim vincte yat sabah zor olur burdan gitmen uyu sen ben gelcem diyor biliyor uyuyamam o gelmeden türlü türlü kurarim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…