- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #13.981
Cardialgia veya lovedido kizlar ikinizden biri ürtiker için bisey sürdüm hemen geçti demisti yanlis hatirlamiyosam. Benim yanaklarimda kirmizi biseyler cikti. Üzeri boyle kuru gibi ve arada fazla olmasa da kaşiniyo. Sanki ürtiker gibi de alerji gibi de anlamadim. Hanginizdi o kremi söyleyen? Bi el ativerin bana
O kadar zormuş ki allahım inşallah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin.kimseye yaşatmasın. Çok teşekkür ederim allah razı olsun
Yazdıklarım çıkmadı miFoha:) yemin ederim nasil sevindigimi anltamam! İnan emindim bu sonucu alcagina hic ihtimal vermedim zaten ama persembe diyosun ya bir an once sonuc ciksa da hepimiz en cok tabiki sen rahatlsan diye dua ediyordum hatta bugun bile aklimdaydi iki gun kaldi sonuclarin aciklanmasina dedim:)
Demekki neymis ikili mikili:) bu testlere tamah rtmemek lazimmis:)
Cok sukur rabbime gozunuz aydin... minnosu bosuna kastilar he!
Ama bak dedigim cikti, su an sen hepimizden daha eminsin bebeginin sagligina:)
Masallah suphanallah nazar degmesin:)
Cnm hep sizlerin duaları sayesinde bu sonucu aldım. Çok şükür. Allah razı olsun hepinizden.ikili testim çok çok yüksekti düşün kendimden yüksek 2 kişi duydum birçok site gezmeme bircok yorum okumama birçok insan konuşmama rağmen. Hep destek oldunuz bana.bu arada hiç tanımıyorum ama benimle beraber 4444 adet salavati tefriciyeyi okuyarak baslatan destek olan @Ftszynp e ve hepinize çok çok çok teşekkürler.Foha:) yemin ederim nasil sevindigimi anltamam! İnan emindim bu sonucu alcagina hic ihtimal vermedim zaten ama persembe diyosun ya bir an once sonuc ciksa da hepimiz en cok tabiki sen rahatlsan diye dua ediyordum hatta bugun bile aklimdaydi iki gun kaldi sonuclarin aciklanmasina dedim:)
Demekki neymis ikili mikili:) bu testlere tamah rtmemek lazimmis:)
Cok sukur rabbime gozunuz aydin... minnosu bosuna kastilar he!
Ama bak dedigim cikti, su an sen hepimizden daha eminsin bebeginin sagligina:)
Masallah suphanallah nazar degmesin:)
Amin cnm çok teşekkürler.hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)Bendim canim bekle resim atayim.
Gördunmu söylemistik, tertemiz gelecek diye. Çok sevindim cok,mutlu oldum.
Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah :)
Çok teşekkür ederim amin cnm allahım hepimiz in gönlüne göre versin.Gözün aydın canım. Çok şükür. Bak bunu atlattın daha da bişeye üzme kendini. Rabbim üzecek şeyler çıkarmasın karşına.
16 haftalik canımCanim kaç haftalık senin bebiş? Sende imza yok da merak ettim hissediyorum diyince
Ayrıntılı usg koru doğum paketinde yok hanımlar 300 tl imiş .. cukurambardakı paket fiyatı nedir ?Anladim canim zaten be dogum paketlerini arastirdim hem cok pahaliydi hemde ben doguma ailemin yanina gitmek zorunda kalabilirim o yuzden tercih etmedim devlette devam ediyorum ihtiyac duydukca ozele gitcem bakalim
Hissettigin sey nasi biseydi:) bi tarif et belki bizde hissediyoruzdur:)16 haftalik canım
16 haftalik canım
Valla canim bende hissedemem daha zamani vardir diyodum bide benim gobegimin kaslı oldugunu soylemisti doktorum. Ama dedigim gibi hissettim bi anda ilk kandil gunu hissettim yine de emin olamadim ayni şey şimdi surekli olmaya başlayınca emin oldum merak etme kuzucum sende hissedersin herkeste aynı olmuyor sonuçtaNasıl hissediyosun? Benim bebis de 16 haftalik ama ben hicbisey hissedemiyorum ya
Nasi bise?Valla canim bende hissedemem daha zamani vardir diyodum bide benim gobegimin kaslı oldugunu soylemisti doktorum. Ama dedigim gibi hissettim bi anda ilk kandil gunu hissettim yine de emin olamadim ayni şey şimdi surekli olmaya başlayınca emin oldum merak etme kuzucum sende hissedersin herkeste aynı olmuyor sonuçta
Kuzum bence sizde hissediyorsunuz. Bak şimdi :) pazar günü uzaniyorum cok halsizdim sağ tarafimda cok asagida da degil cok gobek kisminda da degil o bolgede :) biseyi sıkıp birakirsinya aynı öyle oldu cok siddetli oldu hatta sonrasinda hafif ağrı oldu. Daha sonra bisey hissetmedim bugün ofiste cok oturdum biraz kalkip yuruyeyim dedim o sırada yine aynı yerde bu defa kalp atışı gibi 2kez oldu ve aksam saat 9gibi yine oldu :) ya bilmiyorum ilk bebekya belkide baska biseydir amabu kadar net ne olabilir ki?Hissettigin sey nasi biseydi:) bi tarif et belki bizde hissediyoruzdur:)
Bende bugun ilk defa su dandik fetal el doplerimle kalp atisini duydum melegimin:)
15+2 deyiz. Bu gune kadar hic yakalayamamistim bugun yakaladim hep kacti ama olsun yakaladim ben:)
Kuzum bence sizde hissediyorsunuz. Bak şimdi :) pazar günü uzaniyorum cok halsizdim sağ tarafimda cok asagida da degil cok gobek kisminda da degil o bolgede :) biseyi sıkıp birakirsinya aynı öyle oldu cok siddetli oldu hatta sonrasinda hafif ağrı oldu. Daha sonra bisey hissetmedim bugün ofiste cok oturdum biraz kalkip yuruyeyim dedim o sırada yine aynı yerde bu defa kalp atışı gibi 2kez oldu ve aksam saat 9gibi yine oldu :) ya bilmiyorum ilk bebekya belkide baska biseydir amabu kadar net ne olabilir ki?
Amin amin canım benim insallah sizlerde kısa zamanda hissedersiniz bebislerinizin hareketlerini. Burda birimiz uzulsek hepimiz uzuluyoruz,seviniyoruz,iyi dileklerimizde yerine ulasiyordur eminimOfff cok tatli ya masallah :) darisi bir an once basimiza :) bence bebistir ya 16 haftalik olmus zaten masallah :)
Kemik ölümü ne yaa böyle bi Terimde ilk kez duyuyurum bu Dr. larda felaket tellali gibi heeBenimkinin sonucu cuma cikacakmis ama doktor kemik iliginde odem var demis. Herhangi bir yere vurdunmu diye sormus hayir demis o da... doktor insallah kemik ölümü degildir demis ama anlamadim... bakalim
8.5 aylık hamileymis burdadoktorlar ilk cocuk ve mide kaslarının sıkı olmasından kaynaklı olabilcegini soylemis ve kadının bebegi dogmus bir iki yasında falan gayet saglıklı cok ilginc yahu bu kdr ufak kalması
Eşim bugün gebelikle ilgili eğitime girmiş. Eğitimden çıkar çıkmaz aramış anlatıyor. Eğitmen; bebek mükemmel kusursuz bir yumurtada oluşuyor, Bebeğin zekasını gebelikteki beslenme stres kaygılar etkiler demiş. Balık çok önemliymiş, bak herşey Rabbimden sonra senin elinde, yemene dikkat et diyor.
Ben bunları zaten biliyorum. Onu bunu bırak da geçen hafta bana bağırdığın anı hatırla dedim. Ben bebeğimi düşünüp sakin kaldım bir doğsun o lafların karşılığını bulucaksın merak etme dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?