2017 EKİM Anne adayları

Jimere gidiyordum ama doktorum önümüzdeki hafta kendi muayenehanesini açıyor. Artık hep orada olacak. Hastaneden ayrılıyor.

E belki suanki hastalarini jimerde doguma girer sonra degisir yada baska hastanede olsa bile en azindan jimer kadar pahali olmaz belki kuzum iyi yanindan bakalim en iyisimi doktor nereye biz oraya:)

Oleyyyy kiz oluyor nadir kizlardan biri gozun aydin canim...
Ilac hakkinda yorum yapamayacagim ama yardimcu olacak biri mutlaka bulunur:)

Canim ben kullandim 20 gun cektim ozeldeki dr verdi ve kadin dogumcumada sordum 3 gunde bitirdi bugun biraz nuksetti tekrar surdum sabaha kalmaz iki merhem verdi bana Eumovate bunu sabah aksam dedi bide fenistil verdi gun icinde cok kasinirsa diye fenistil serinletici gibi bisi ama büyük ihtimal tedavi eden Eumovate cunku en cok onu kullandim

8.5 aylık hamileymis burda doktorlar ilk cocuk ve mide kaslarının sıkı olmasından kaynaklı olabilcegini soylemis ve kadının bebegi dogmus bir iki yasında falan gayet saglıklı cok ilginc yahu bu kdr ufak kalması
Bu kadin 8.5 aylik hamileyde ben insan degilim:)

Evet malesef ki var öyleleri Ayy gogsum bozulur emzirmem Ayy kilo alırım yemem oksijen israfı ...
Benm br arkadaş emzirmeyecekmis göğsü sarkarmis. digeride 6.aydan sonra fazlaca emiyor nasıl olsa 6.aydan sonra çokta önemli değil göğsüm iyice sarkmasin diye kesti. kesinlikle haklisin yani.

Kemik ölümü ne yaa böyle bi Terimde ilk kez duyuyurum bu Dr. larda felaket tellali gibi hee

Canim daha once babamin arkdasi yasadi biz ordan biliyoruz cok korktuk o yuzden hatta babama boyle boyle oldu diye anlattim hemen ayyyy ben sorayim arkadasin doktorunu o neler cekti biliyosun dedi.... allah korusun cidden fena seyler

Benzer seyler bende de oluyor bazen. İcerde bir nokta cekiyor gibi, itiyor gibi, bazen kivriliyor gibi, seyirme desem degil.... hatta bende o kadar cok oluyo ki:) ben artik yok yahu bu kadar hissetmem mumkun degil
Kesin barsak felan biseydir diyorum takilmiyorum artik. Benimkiler bi de oyle 2-3 saniye felan degil baya 10-20 dakika suruyo bazen aralikla.

Arkadasin dedigine gelicem belki de:) 20. Haftada hissetmeye baslayinca 12 den beri hissettigimi fark ettim diyordu kizcagiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…