- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.001
Yok artik yaaaa bizim 8.5 aylikken gobegimiz boyle olsa psikolojimiz bozulur cocuk büyümedi diye 7/24 yeriz
La kaynanam simdiden moralimi bozdu :)Yok artik yaaaa bizim 8.5 aylikken gobegimiz boyle olsa psikolojimiz bozulur cocuk büyümedi diye 7/24 yeriz
Jimere gidiyordum ama doktorum önümüzdeki hafta kendi muayenehanesini açıyor. Artık hep orada olacak. Hastaneden ayrılıyor.
Kizlarrrr benim prena sonucum temiz çıktı allahima şükürler olsun.çok şükür.
Mrb güzel hamişlerBugün dr kontrolümüz vardı vee kesin KIZım oluyomuş herşeyimiz çok iyiydi çok şükür yalnız benim dünden beri sol kasığımda ağrı vardı ve ara ara idrarımda yanma oluyo idrar testi ve kültür verdim dr munorol yazdı sizce kültür sonucunu bekleyeyim mi yoksa şimdiden içeyim mi emin olamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
@Cardialgia veyalovedido kizlar ikinizden biri ürtiker için bisey sürdüm hemen geçti demisti yanlis hatirlamiyosam. Benim yanaklarimda kirmizi biseyler cikti. Üzeri boyle kuru gibi ve arada fazla olmasa da kaşiniyo. Sanki ürtiker gibi de alerji gibi de anlamadim. Hanginizdi o kremi söyleyen? Bi el ativerin bana
Sorma yarisi yukarda yarisi aşağıda anladim ben seni ama :) bu arada doğru diyorsun aslinda güven olmaz bunlaraNe biçimde alıntı yapmışım
E sende yokmu göbek niye moralini bozdu?La kaynanam simdiden moralimi bozdu :)
Daha neler !!8.5 aylık hamileymis burdadoktorlar ilk cocuk ve mide kaslarının sıkı olmasından kaynaklı olabilcegini soylemis ve kadının bebegi dogmus bir iki yasında falan gayet saglıklı cok ilginc yahu bu kdr ufak kalması
Kilo yok hep ayni :) gobek varE sende yokmu göbek niye moralini bozdu?
bebiside guzel saglikli bi cocuk valla buyumus bile ama.doktorlar da sagliksiz olucak diye birsey yok boyle olunca demisler hususi yemeyenler falanda vardir kesinDaha neler !!
Teşekkür ederim canım. İnsanın vücudu değişiyor her şeyden evhamlanıyoruz bu süreçte..Decavitte de demir varmış sadece Decavit kullananlardada olmuş canım panik yok hepimiz kapkapara dışkılıyoruz uzun zamandır
Yazık ya buda kesin hususi yememistr. Eger bu kadarı gerceksebebiside guzel saglikli bi cocuk valla buyumus bile ama.doktorlar da sagliksiz olucak diye birsey yok boyle olunca demisler hususi yemeyenler falanda vardir kesin
Bu kadin 8.5 aylik hamileyde ben insan degilim:)8.5 aylık hamileymis burdadoktorlar ilk cocuk ve mide kaslarının sıkı olmasından kaynaklı olabilcegini soylemis ve kadının bebegi dogmus bir iki yasında falan gayet saglıklı cok ilginc yahu bu kdr ufak kalması
Evet malesef ki var öyleleri Ayy gogsum bozulur emzirmem Ayy kilo alırım yememoksijen israfı ...
Kemik ölümü ne yaa böyle bi Terimde ilk kez duyuyurum bu Dr. larda felaket tellali gibi hee
Benzer seyler bende de oluyor bazen. İcerde bir nokta cekiyor gibi, itiyor gibi, bazen kivriliyor gibi, seyirme desem degil.... hatta bende o kadar cok oluyo ki:) ben artik yok yahu bu kadar hissetmem mumkun degilKuzum bence sizde hissediyorsunuz. Bak şimdi :) pazar günü uzaniyorum cok halsizdim sağ tarafimda cok asagida da degil cok gobek kisminda da degil o bolgede :) biseyi sıkıp birakirsinya aynı öyle oldu cok siddetli oldu hatta sonrasinda hafif ağrı oldu. Daha sonra bisey hissetmedim bugün ofiste cok oturdum biraz kalkip yuruyeyim dedim o sırada yine aynı yerde bu defa kalp atışı gibi 2kez oldu ve aksam saat 9gibi yine oldu :) ya bilmiyorum ilk bebekya belkide baska biseydir amabu kadar net ne olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?