- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.021
Ailenin yanina gitme ihtimalin varsa iyi olmus bi hastaneye kendini baglamadigin canim.Anladim canim zaten be dogum paketlerini arastirdim hem cok pahaliydi hemde ben doguma ailemin yanina gitmek zorunda kalabilirim o yuzden tercih etmedim devlette devam ediyorum ihtiyac duydukca ozele gitcem bakalim
Ayrintiliyi cogu sigortada kapsamiyo canim artik ayrintiliya bi bütce ayircaz mecburen. Sen de Aydan Biri ye gidersin oyleyse?Canım bende sincan koru hastanesine gidiyorum doğum paketi aldım ve ayrıntılı ultrason yok onun icinde
Bencede canım hissediyosun iste :)Benzer seyler bende de oluyor bazen. İcerde bir nokta cekiyor gibi, itiyor gibi, bazen kivriliyor gibi, seyirme desem degil.... hatta bende o kadar cok oluyo ki:) ben artik yok yahu bu kadar hissetmem mumkun degil
Kesin barsak felan biseydir diyorum takilmiyorum artik. Benimkiler bi de oyle 2-3 saniye felan degil baya 10-20 dakika suruyo bazen aralikla.
Arkadasin dedigine gelicem belki de:) 20. Haftada hissetmeye baslayinca 12 den beri hissettigimi fark ettim diyordu kizcagiz:)
ay fohacığım çok sevindim aklıma geldikçe dua ettim bebeğine. dün aklımdaydı çarşamba öğreneceksin diye yazmadım bugün yazacaktım sabah sabah öğrenince çok sevindim gözlerim doldu. drlar boşuna kaygı ettiriyor bizlere işte. ama sonucun iyi çıkmış artık kafana takacağın birşey kalmamış çok şükür. İnşallah sağlıkla kucağına almanda nasip olurKizlarrrr benim prena sonucum temiz çıktı allahima şükürler olsun.çok şükür.
Canim hamilelik egzamasi olmus tu benim. Kabardi kasindi, mahfolmustum bu kurtardi beni.Canimcim sen ne icin kullanmistin bunu? Nerde ve nasil bisey cikmisti sende? Bi tarif edebilir misin?
Kilo yok hep ayni :) gobek var
benim suan karnim oldu 6 aylik ne yedim varya
Benm br arkadaş emzirmeyecekmis göğsü sarkarmis. digeride 6.aydan sonra fazlaca emiyor nasıl olsa 6.aydan sonra çokta önemli değil göğsüm iyice sarkmasin diye kesti. kesinlikle haklisin yani.
Bn artk hissetmiyorum ya ne kadr anormal br durumdaym . Kendimi telaslandirmak istemiyorum ama önce hissedip suan hissetmemek oldukta tuhaf haftaya perşembe devlet hastanesine gidicem umarm ters bir durum yoktur. Bnm suan hissediyor olmam gerek oysa ki 16+4 deyimKizlar gunaydin bebegin hareketleri ile ilgili harika bir yazi buldum evettttttt bebekmis o
kirmizigitar B Biravucmutluluk suflesutlac Wynonna
http://bebeimgeliyor.blogspot.com.tr/2009/10/gebelikte-bebek-hareketleri.html?m=1
Bende valla :) hatta nasıl süt artırılır araştırma yapıyorumbenim iki çocuğunuda 1,5 yaşına kadar emziren arkadaşım var hiçte sarkmamış kalpleri kirlenmiş onların ben şimdiden sütüm gelsin emzirebileyim diye dua ediyorum
Ben daha hiç bir şey hissetmiyorum :)Bn artk hissetmiyorum ya ne kadr anormal br durumdaym . Kendimi telaslandirmak istemiyorum ama önce hissedip suan hissetmemek oldukta tuhaf haftaya perşembe devlet hastanesine gidicem umarm ters bir durum yoktur. Bnm suan hissediyor olmam gerek oysa ki 16+4 deyim
Bn artk hissetmiyorum ya ne kadr anormal br durumdaym . Kendimi telaslandirmak istemiyorum ama önce hissedip suan hissetmemek oldukta tuhaf haftaya perşembe devlet hastanesine gidicem umarm ters bir durum yoktur. Bnm suan hissediyor olmam gerek oysa ki 16+4 deyim
mükemmmell bişeyKizlar gunaydin bebegin hareketleri ile ilgili harika bir yazi buldum evettttttt bebekmis o
kirmizigitar B Biravucmutluluk suflesutlac Wynonna
http://bebeimgeliyor.blogspot.com.tr/2009/10/gebelikte-bebek-hareketleri.html?m=1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?