2017 EKİM Anne adayları

Anladim canim zaten be dogum paketlerini arastirdim hem cok pahaliydi hemde ben doguma ailemin yanina gitmek zorunda kalabilirim o yuzden tercih etmedim devlette devam ediyorum ihtiyac duydukca ozele gitcem bakalim
Ailenin yanina gitme ihtimalin varsa iyi olmus bi hastaneye kendini baglamadigin canim.

Bencede canım hissediyosun iste :)

Kizlarrrr benim prena sonucum temiz çıktı allahima şükürler olsun.çok şükür.
ay fohacığım çok sevindim aklıma geldikçe dua ettim bebeğine. dün aklımdaydı çarşamba öğreneceksin diye yazmadım bugün yazacaktım sabah sabah öğrenince çok sevindim gözlerim doldu. drlar boşuna kaygı ettiriyor bizlere işte. ama sonucun iyi çıkmış artık kafana takacağın birşey kalmamış çok şükür. İnşallah sağlıkla kucağına almanda nasip olur

F Foha Canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim. Hepimiz burada senden haber bekliyorduk. Risk analizi olduğu ve kesin sonuç vermediği tekrar kanıtlanmış oldu böylece. Sen artık hepimizden daha eminsin sağlıklı bir bebeğin olacağına dair :)

Benm br arkadaş emzirmeyecekmis göğsü sarkarmis. digeride 6.aydan sonra fazlaca emiyor nasıl olsa 6.aydan sonra çokta önemli değil göğsüm iyice sarkmasin diye kesti. kesinlikle haklisin yani.

benim iki çocuğunuda 1,5 yaşına kadar emziren arkadaşım var hiçte sarkmamış kalpleri kirlenmiş onların ben şimdiden sütüm gelsin emzirebileyim diye dua ediyorum

Bn artk hissetmiyorum ya ne kadr anormal br durumdaym . Kendimi telaslandirmak istemiyorum ama önce hissedip suan hissetmemek oldukta tuhaf haftaya perşembe devlet hastanesine gidicem umarm ters bir durum yoktur. Bnm suan hissediyor olmam gerek oysa ki 16+4 deyim

Ben daha hiç bir şey hissetmiyorum :)

Canım valla ben de sen gibiyim. Bir iki burulma falan hissediyordum ama zaten emin değildim. Bi de artık o burulmalar falan da yok acaba diyorum bebeğime bişey mi oldu? Ben de bugün 15+5 im ama hiç bişey yok ya Telaşlanmaya başladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…