- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.041
gece surekli uyandim aksam cok yemek yedim bide dondurma soguk sut icince hep istifra ettimne berbat birseymis ya
İnşallah cnm hepimizin sağlıklı olsun allah razı olsun ben de çok mutluyum.
Yine geldi çarşamba :))günaydınGünaydın kızlar :) 14+0 oldu minnoşum :)
Şuan bile hissediyorum ,çok güzel :)Kizlar gunaydin bebegin hareketleri ile ilgili harika bir yazi buldum evettttttt bebekmis o
@kirmizigitar B Biravucmutluluksuflesutlac @Mazikeen
http://bebeimgeliyor.blogspot.com.tr/2009/10/gebelikte-bebek-hareketleri.html?m=1
Güzel çarşambaYine geldi çarşamba :))günaydın
Can çarşambaGüzel çarşamba
Evet canım çabuk geçiyor. Yalnız seninle aramızda tam 3 hafta varCan çarşambamaşallah çabuk geçiyor ya değil mi :)
Evet canım tam 3 hafta ,kız ne şaşırdın :)Evet canım çabuk geçiyor. Yalnız seninle aramızda tam 3 hafta var
Kızlar çarşamba ne oluyo ki anlamadım ben
Bir hafta büyümüş oluyoruz teyzesi :) 17+0 oldukKızlar çarşamba ne oluyo ki anlamadım ben
Çok geldi gözüme :)) Senin oğlan adam olmuş benimkinin yanında benimki tıfıl minnak :)Evet canım tam 3 hafta ,kız ne şaşırdın :)
Zanamm174 ve ben yeni haftaya giriyoruz bebeklerimiz açısından :) 14+0 oldum ben onu diyoruz :)
Kızlar çarşamba ne oluyo ki anlamadım ben
Yesinler tıfıl minnakınıÇok geldi gözüme :)) Senin oğlan adam olmuş benimkinin yanında benimki tıfıl minnak :)
Bak bakalım ben heyecanla bu günü bekliyom :))Heee anladım :) Yerim bebişlerinizi :) Benim can günüm hangisiydi dikkat etmemişim ben ya... Bu hafta bakayım bakalım
Bn bile hissetmiyorken çok normal canm :) ama br iki kere hissettim bn geçen hafta :)Ben daha hiç bir şey hissetmiyorum :)
bende varım çarşambacıZanamm174 ve ben yeni haftaya giriyoruz bebeklerimiz açısından :) 14+0 oldum ben onu diyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?