2017 EKİM Anne adayları

Benim solda oluyo sagda oluyo ortada oluyo:) dun kalp atisini tam ortada buldum ama.

Merak ediyorum su an nasil yatiyorlar? Yatay mi yoksa popo asagida kafa yukaridami ya da tam tersi kafa asagida popo yuksrida mi nasil?
Dr .hep ortadan gobek deliginin altından bakio hep ama ben hareketlerini ağırlıkla solda hissediyorum ..Şuan sırtüstü bazende yüzüstü donuolar yatay sekilde büyüdükçe dikey durmaya baslicaklar

Dr .hep ortadan gobek deliginin altından bakio hep ama ben hareketlerini ağırlıkla solda hissediyorum ..Şuan sırtüstü bazende yüzüstü donuolar yatay sekilde büyüdükçe dikey durmaya baslicaklar
Su an yatay duruyor degil mi? Bana da oylr geliyor ama sanki nette fotolar dikeymis gibi geliyor bende ondan tereddut ettim

Bende de var onlardan asiri derece yaniyo

Sendede mi öyle demk ki bazn çok hareket ediyorlar yada karın kısmına yakın oluyorlar hissediyoruz. En son gecen hafta perşembe hissetmistim ama onda resmen takla attı ondn hissettim belkide. Bekleyecez 20.haftayi

Eee burda hep dikey duruolar
ben cok video izledim bu konularla ilgili onlar 20 .haftaya kadar fln sanırım hep yatay duuruolardi sırt üstü de ondan öle seetttimdi:))
Bende anlamadim ama doktor kafasina sagdan bacaklarina soldan bakiyo dikey olsa ikisine de ayni yerden bakabilir bence yataylar su an:)

Tetanoz aşısını yaptıran varmı içinizde
Yada yaptıracakmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…