- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.081
Dr .hep ortadan gobek deliginin altından bakio hep ama ben hareketlerini ağırlıkla solda hissediyorum ..Şuan sırtüstü bazende yüzüstü donuolar yatay sekilde büyüdükçe dikey durmaya baslicaklarBenim solda oluyo sagda oluyo ortada oluyo:) dun kalp atisini tam ortada buldum ama.
Merak ediyorum su an nasil yatiyorlar? Yatay mi yoksa popo asagida kafa yukaridami ya da tam tersi kafa asagida popo yuksrida mi nasil?
Su an yatay duruyor degil mi? Bana da oylr geliyor ama sanki nette fotolar dikeymis gibi geliyor bende ondan tereddut ettimDr .hep ortadan gobek deliginin altından bakio hep ama ben hareketlerini ağırlıkla solda hissediyorum ..Şuan sırtüstü bazende yüzüstü donuolar yatay sekilde büyüdükçe dikey durmaya baslicaklar
Geçmiş olsun cnm mideni usuttun sanırım Dr. a görünsen iyi oluray sorma ya sabahtan beri sari su kusuyorum usuttum heralde simdi sicak birseyler yapiyorum icicem
Evet yatay duruolar ,nettekiler bizimkilerden biraz büyük bebek fotolari olabilirSu an yatay duruyor degil mi? Bana da oylr geliyor ama sanki nette fotolar dikeymis gibi geliyor bende ondan tereddut ettim
https://dogumfotografevi.com/kosem/bebeklerin-anne-karnindaki-haftalara-gore-pozisyonlari/Evet yatay duruolar ,nettekiler bizimkilerden biraz büyük bebek fotolari olabilir
Neden tereddüt ediosunuz? yeni çıkan bi uygulama deilki bu ,ben ilk gebeligimdede yaptırdım önemli bi aşı çünküCanım sağlık ocağı yapıyormuş tenozu beni mayısın 8cagirdı olmam için bende karar veremedim vurdurmak konusunda
Ya tatlım böyle bi garip. Yanaklarımın üst kısımlarında. Kırmızı hafif kabarık şekilde. Kimi büyük kimi daha küçük ve üzerleri kuru gibi beyazlıyo pul pul yani. Arada kaşıntı oluyo çok nadir. Napcam bilemedim valla.
Eee burda hep dikey duruolar
Çarşambacılar :))bende varım çarşambacı16+0 olduk
Oyyyoyyy maşallah bende yarın gidicem sabirsizlaniorum 1 ay oldu el insaf yaaMerhaba teyzeleri bu benim minik oğluşum sırtüstü yatıyor keyfi yerinde paşamın :)
1 ay çok uzun değil mi bana da bir ay sonra gel dediOyyyoyyy maşallah bende yarın gidicem sabirsizlaniorum 1 ay oldu el insaf yaa
Sendede mi öyle demk ki bazn çok hareket ediyorlar yada karın kısmına yakın oluyorlar hissediyoruz. En son gecen hafta perşembe hissetmistim ama onda resmen takla attı ondn hissettim belkide. Bekleyecez 20.haftayiCanim bende de oyle oluyor. Bazen 3-4 gun hicbirsey hissrtmiyorum demekki hissettigim de bebek degilmis diyorum. Sonra yine biseyler oluyor.
Bebegin pozisyonuyla alakaliymis su an yerleri genis ya donup duruyorlar ve eger hissedebilecegimiz bir pozisyondaysalar duyuyoruz sadece... bence doktorlarin 20 den once hissetmezsin demedinin sebebi de o... anne duyabilir ama duymazsa paniklemesin diye...
Bak bende kac gundur en ufak bisey hissetmiyorum paniklemistim biraz, aksam su dandik cihazi deneyeyim dedim ilk defa duydum kalp atisini:) cok kisa hemen kacti ama duydum olsun:) sonra dedim ki hissetmedim ama orda ve iyi, demekki panik yapmamak lazimmis:) kactigina gore hareketli de masallah:)
Bosuna kafani bulandirma.
Kizlar bu tetenoz konusu cok degisik. Bazi doktorlar kesinlikle karsi cikiyor, asi olan annelerin cocuklarinda otistik orani daha yuksekmis,evde maket bicagiyla dogurmayacaksan tetenoz olmazmissin... ama bazi doktorlar da kesinlikle vurulmasi taraftari.
Ben bu yuzden kiyasa girmeden herkesin kendi doktoruna guvenip yonlendirmesine uyum saglamasini tavsiye ederim. Doktor asi ol derken sen olmayi reddediyorsan doktorunu sorgulamis oluyorsundur. Ya da olma diyorsa ama sen olmak istiyorsan... guvenmiyorsak neden o doktorla beraberiz ki?
Çok uzun yaa evet geçmek bilmiyo haftalar. .1 ay çok uzun değil mi bana da bir ay sonra gel dedi
Bende anlamadim ama doktor kafasina sagdan bacaklarina soldan bakiyo dikey olsa ikisine de ayni yerden bakabilir bence yataylar su an:)Eee burda hep dikey duruolar
ben cok video izledim bu konularla ilgili onlar 20 .haftaya kadar fln sanırım hep yatay duuruolardi sırt üstü de ondan öle seetttimdi:))
Bana dün sırtüstü yatıyor dedi :)Bende anlamadim ama doktor kafasina sagdan bacaklarina soldan bakiyo dikey olsa ikisine de ayni yerden bakabilir bence yataylar su an:)
Evet ultrasondada yatay duruyo benim bebekim de :)))Bende anlamadim ama doktor kafasina sagdan bacaklarina soldan bakiyo dikey olsa ikisine de ayni yerden bakabilir bence yataylar su an:)
Doktorum yaptir derse ki yuksek ihtimal yaptir diyecek yaptiricam. Sen ne dusunuyodun?Tetanoz aşısını yaptıran varmı içinizde
Yada yaptıracakmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?