2017 EKİM Anne adayları

Doktora falan göründün mü hiç? Ben napsam nasıl geçirsem bilemedim. Benim normalde yanmıyo ama ne sürsem yanıyo

Yok hic gorunmedim gecer diye dusunuyorum ya boyle seyler icin hic doktora gitme huyum yok. Biizm buralar ruzgarli biraz havalardan da olablr belki. Gunes losyonu fln suruyorum disari cikarken. Kuruluktan oluyo buyuk ihtimalle. Bepantolun nemlendiricisi var tupde ondan alabilirsin iyi gelir diye dusunuyorum

Hadi ya :) kacinilmaz son diyorsun yani o donlar icin :)

Karni sıkmıyor mu peki bunlar ya teoede olunca benim bacak yanlarimi ve gobegimin altini sikmaya basladi baya bu hamilelik kilotlari tepede olmuyor mu o da karni sikmaz mi ki
Benimki böyle birşey. Çok rahat. Normal çamaşırlarım S beden. Bunları M aldım. Benim kasık ağrılarım çoktu, uyuyamıyorum, sıkı çamaşırdanmış, giyince geçmişti.

Aşıdan neden kaçmaya çalışıyosun ki tatlım anlamadım?
Erken Doğuma sebep oluyormuş diye duydum canım. Zaten en büyük korkum da bu. 28i atlatana kadar rahat edemicem. O yüzden mümkünse 28.haftaya erteleticem. İkinci dozu da 32 de yapsınlar. Bakalım haftaya doktora sorucam, ne diyecek

Eklentiler

• IMG_0386.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 27
bendede bi huzursuzluk var bugün :/ bi üşüyorum bi terliyorum. menepozlu kadınlar gibiyim. isim konusuna takılmış durumdayım bide. hiçbi isim gelmiyo aklıma. karar verenler var mı?

Yok ya Sadece giyinme odası çok dağınık eşyalar yerlerde Bu ara fena saldık, tezgahın üstünde de bardaklar var makineye dizilecek. Gözümde büyüyor işte :))

Benim temizlikci takintim var ama sanirim bu hamilelik ve bebek surecinde destek almak zorunda kalicam evimi bir barkasinin kurcalamasindan hic haz etmiyorum da:) bugun hamile kaldigimdan beri ilk defa supurge yapmaya kalktim sozde bi de arkasindan yer silicektim nerdeeeee salonu supurdum belim catladi:)

Kizlar, panik yapmayin. Evet bebislerimiz kucuk degil ama su an et yigini halindeler... kemikleri yumusak kaslari zayif... sakin olun:) 20 hafta gelmis hala hissetmiyorsak panikleyelim el ele soz:)

Benim aldiklrimda bundan. Cok rahatlar:)

bugun hastanedeyim maalesef serum verdi suan iyi ama hastanede birgece kalma olayina sinir oldum bebek iyi ultrasonda bakti doktor buyumus de sevindim cok

Gecmis olsun yavrucum kendini yordun mu naptin bebisin annem bi gece dinlensin dedi:)

valla evde dinlenirdim ben tanimadigim insanlarla ayni odada kalmak cok tuhafmis:))

o takıntı bendede var :/ napıcam bilmiyorum şu an bile yetişemiyorum doğduktan sonra mümkün değil gibi. ev berbat eşim yatılı alalım bile diyo o kadar vahim geçen gün süpürge yaptım ev arkadaşlarımızı öldürmüşsün dedi ben görmedim ama örümcek varmış şimdi güvenebileceğim birini arıyorum her hafta gelsin kendi düzenini kurup ne iş yapılcaksa yapsın gitsin diye. inşallah bulurum. bide temmuzda taşınıcaz o bile gözümde büyüyor. biri karnımda biri dışarda nasıl olcak hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…