- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.121
Tetonozdan kaçmaya çalıştım ama herkes yaptır mutlaka diyor. Mümkün olursa 28.haftaya ertelemeye çalışıcam. Doğumdan sonraki de dahil 5 dozmuş
Bende de var onlardan asiri derece yaniyo
suflesutlac yarın 14:00 de bnm randevum sen kaçta gidiosun? :))
Doktora falan göründün mü hiç? Ben napsam nasıl geçirsem bilemedim. Benim normalde yanmıyo ama ne sürsem yanıyo
Benimki böyle birşey. Çok rahat. Normal çamaşırlarım S beden. Bunları M aldım. Benim kasık ağrılarım çoktu, uyuyamıyorum, sıkı çamaşırdanmış, giyince geçmişti.Hadi ya :) kacinilmaz son diyorsun yani o donlar icin :)
Karni sıkmıyor mu peki bunlar ya teoede olunca benim bacak yanlarimi ve gobegimin altini sikmaya basladi baya bu hamilelik kilotlari tepede olmuyor mu o da karni sikmaz mi ki
Erken Doğuma sebep oluyormuş diye duydum canım. Zaten en büyük korkum da bu. 28i atlatana kadar rahat edemicem. O yüzden mümkünse 28.haftaya erteleticem. İkinci dozu da 32 de yapsınlar. Bakalım haftaya doktora sorucam, ne diyecekAşıdan neden kaçmaya çalışıyosun ki tatlım anlamadım?
Al benden de o kadar.Ben bugün sıkıntıdan ölecem kızlar
Susuz kaldın diye mi kalacaksın canım?bugun hastanedeyim maalesef serum verdi suan iyi ama hastanede birgece kalma olayina sinir oldum bebek iyi ultrasonda bakti doktor buyumus de sevindim cok
Sor bakalm canm bir :)Yaişte ben de öyle düşünüyorum. Sonuçta 10 cm ve üzeri öyle küçük bişey de değil. Hissedilmesi lazım bence de ama anlamadım valla tatlım. Hayırlısı bakalım ben yarın doktora gidince sorcam
Geçmiş olsun. Canım niye yatırdı ki ?bugun hastanedeyim maalesef serum verdi suan iyi ama hastanede birgece kalma olayina sinir oldum bebek iyi ultrasonda bakti doktor buyumus de sevindim cok
Yok yaSadece giyinme odası çok dağınık eşyalar yerlerde Bu ara fena saldık, tezgahın üstünde de bardaklar var makineye dizilecek. Gözümde büyüyor işte :))
Kizlar, panik yapmayin. Evet bebislerimiz kucuk degil ama su an et yigini halindeler... kemikleri yumusak kaslari zayif... sakin olun:) 20 hafta gelmis hala hissetmiyorsak panikleyelim el ele soz:)Yaişte ben de öyle düşünüyorum. Sonuçta 10 cm ve üzeri öyle küçük bişey de değil. Hissedilmesi lazım bence de ama anlamadım valla tatlım. Hayırlısı bakalım ben yarın doktora gidince sorcam
Benimki böyle birşey. Çok rahat. Normal çamaşırlarım S beden. Bunları M aldım. Benim kasık ağrılarım çoktu, uyuyamıyorum, sıkı çamaşırdanmış, giyince geçmişti.
Erken Doğuma sebep oluyormuş diye duydum canım. Zaten en büyük korkum da bu. 28i atlatana kadar rahat edemicem. O yüzden mümkünse 28.haftaya erteleticem. İkinci dozu da 32 de yapsınlar. Bakalım haftaya doktora sorucam, ne diyecek
bugun hastanedeyim maalesef serum verdi suan iyi ama hastanede birgece kalma olayina sinir oldum bebek iyi ultrasonda bakti doktor buyumus de sevindim cok
ya cnm burasi kadin hastaliklari hastaneai serum yiyip cikiyim yokmus bir gece kaliniyomus mecbur doktor onemli bisey yok ama hastaneye getircek kdr bulanti kusma olduysa yat iyiles iyice dediSusuz kaldın diye mi kalacaksın canım?
valla evde dinlenirdim benBenim temizlikci takintim var ama sanirim bu hamilelik ve bebek surecinde destek almak zorunda kalicamevimi bir barkasinin kurcalamasindan hic haz etmiyorum da:) bugun hamile kaldigimdan beri ilk defa supurge yapmaya kalktim sozde bi de arkasindan yer silicektim nerdeeeee salonu supurdum belim catladi:)
Kizlar, panik yapmayin. Evet bebislerimiz kucuk degil ama su an et yigini halindeler... kemikleri yumusak kaslari zayif... sakin olun:) 20 hafta gelmis hala hissetmiyorsak panikleyelim el ele soz:)
Benim aldiklrimda bundan. Cok rahatlar:)
Gecmis olsun yavrucum kendini yordun mu naptin bebisin annem bi gece dinlensin dedi:)
cok kustum hep safra yesile dondu ama doktor bebekten normal dedi oda iyiymis hareketli baya o acidan rahatladim vallaGeçmiş olsun. Canım niye yatırdı ki ?
yesil kustum simdide korktum baya esimi arasam acilemi gitsek napsam bilemedim.onemlimidir
cok kustum hep safra yesile dondu ama doktor bebekten normal dedi oda iyiymis hareketli baya o acidan rahatladim valla
Benim temizlikci takintim var ama sanirim bu hamilelik ve bebek surecinde destek almak zorunda kalicamevimi bir barkasinin kurcalamasindan hic haz etmiyorum da:) bugun hamile kaldigimdan beri ilk defa supurge yapmaya kalktim sozde bi de arkasindan yer silicektim nerdeeeee salonu supurdum belim catladi:)
Ben bugün sıkıntıdan ölecem kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?