- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.101
20. Ve 26. Haftada yapılıyormuş sağlık ocağına sordum yaptırırım herhalde sonuçta kötü birşey değilTetanoz aşısını yaptıran varmı içinizde
Yada yaptıracakmısınız?
İlk bebekle arasında çok zaman yoksa ikincide yapmaya gerek görmüyorlar diye duymuştum.Haklisin cnm ..Ben daha önce olmuştum çalışırken isimden dolayi hemde baya guclu degisik bi tetanozda oldum dr. a sordum olsun yinede yaptır 20. Haftada dedi
Ya tatlım böyle bi garip. Yanaklarımın üst kısımlarında. Kırmızı hafif kabarık şekilde. Kimi büyük kimi daha küçük ve üzerleri kuru gibi beyazlıyo pul pul yani. Arada kaşıntı oluyo çok nadir. Napcam bilemedim valla.
Ayyy cancanlarrr benim de can gunum sali :)) 15+0 olduk yani 16. Haftanin icindeyiz cok sukur. Kizlarr ic camasirlarini degsitirdiniz mi benim alt ic camasirlar i m yavastan sikmaya basladi bi de ben brezilya kwsim ic camasiri giyiroyum sanirim su siralar sıkıyor biraz sanırım yenilerini alacagim artik hangi model iyi oluyormuş ki bu hamilelikte bazi modeller var bildigjn babane donu gibi oyle bisey giyemem yaa siz alisverise basladiniz heralde ben hic bişey almiyorum daha ne kendime ne bebise
Safra kustun muhtemelen. Mideni fena usutmussun tatlim git benceyesil kustum simdide korktum baya esimi arasam acilemi gitsek napsam bilemedim.onemlimidir
esimi cagirdim.geliyo bide tansiyonum dusuyi kusmaktan off ya nerden cikti simdi buSafra kustun muhtemelen. Mideni fena usutmussun tatlim git bence
Geçmiş olsun canım. Bizi de durumdan haberdar et.esimi cagirdim.geliyo bide tansiyonum dusuyi kusmaktan off ya nerden cikti simdi bu
saol canim tamam yazarimGeçmiş olsun canım. Bizi de durumdan haberdar et.
Ohoooo ben 8.haftada hamile küloduna geçtim, o dönem kasıklarım çok ağrıyordu çamaşırlarım da üstüne geldiği için dayanamadım. Ama şimdi bebiş yukarı çıktığı için sanırım eskileri de giyebiliyorum yeniden.Ayyy cancanlarrr benim de can gunum sali :)) 15+0 olduk yani 16. Haftanin icindeyiz cok sukur. Kizlarr ic camasirlarini degsitirdiniz mi benim alt ic camasirlar i m yavastan sikmaya basladi bi de ben brezilya kwsim ic camasiri giyiroyum sanirim su siralar sıkıyor biraz sanırım yenilerini alacagim artik hangi model iyi oluyormuş ki bu hamilelikte bazi modeller var bildigjn babane donu gibi oyle bisey giyemem yaa siz alisverise basladiniz heralde ben hic bişey almiyorum daha ne kendime ne bebise
Temizlikci gelecek diye evi temizleyenlerdenmisin sende:)Bugün çok sıkılıyorum ya. Bitse de evime gitsem. Yarın temizlikçi gelecek evi toplamam lazım. Gözümde büyüyor
Kuzum gecmis olsun cok vala neyse git bahaneyle bebegi de gorursun bari:)esimi cagirdim.geliyo bide tansiyonum dusuyi kusmaktan off ya nerden cikti simdi bu
Canım riskli bir gebeliğin yoksa vurdurabilirsin bence. Ben doktorlar erken doğumu tetiklediği için riskli gebeliklerde erteliyor yada vurdurmuyor diye duydum. Benim gebeliğim riskli, doktora uyucam bakalım. Doktoruna sor istersen.Canım sağlık ocağı yapıyormuş tenozu beni mayısın 8cagirdı olmam için bende karar veremedim vurdurmak konusunda
Yok yaTemizlikci gelecek diye evi temizleyenlerdenmisin sende:)
Hadi ya :) kacinilmaz son diyorsun yani o donlar icin :)Ben iki tame hamile kulodu aldim kendime. Aynen babane donu gibi... bekarligim dahil dantelsiz hic kulot giymemisim dusun inanilmaz takintiliyimdir ic camasir konusunda ama cok rahat bu hamile kulotlari:)
Ben bir de hm nin dantel lastikli kulotlarini kullaniyordum eskiden hep. Bir paket yanlislikla buyuk almistim giyemiyordum simdi onlari giymeye basladim:) sanirim bir paket daha alicam
Canimm gecmis olsun dikkat et kendine safra kusuyorsundur midede bisey olmayinca bisey yiyp icme simdilik ya da kuru yarim dilim ekmek ye biraz yatistirir.esimi cagirdim.geliyo bide tansiyonum dusuyi kusmaktan off ya nerden cikti simdi bu
Karni sıkmıyor mu peki bunlar ya teoede olunca benim bacak yanlarimi ve gobegimin altini sikmaya basladi baya bu hamilelik kilotlari tepede olmuyor mu o da karni sikmaz mi kiOhoooo ben 8.haftada hamile küloduna geçtim, o dönem kasıklarım çok ağrıyordu çamaşırlarım da üstüne geldiği için dayanamadım. Ama şimdi bebiş yukarı çıktığı için sanırım eskileri de giyebiliyorum yeniden.
Babaane donu gibi olmayanlar da var, dikiş kısımları lastik gibi değil de likralı gibi,düz. Normal çamaşırlar gibi seksii değil tabi :)
Bnm de az kaldı telaslanmama eğer 17+0 dan sonrada hissetmezsem korkmaya baslarm . Aslında doktor 20.haftada hissedersin dedi de dusunuyorum suan bebegm 15 cm vardr döndügnde faln hissetmem gerek artk degilmi ama ? Tekme için erken olabilir ama
benimde sıktı biraz internetten baktım hiç hoşuma gitmedi aynısını giyineye devam ettim ama sıkıyor alacağım bu gidişteAyyy cancanlarrr benim de can gunum sali :)) 15+0 olduk yani 16. Haftanin icindeyiz cok sukur. Kizlarr ic camasirlarini degsitirdiniz mi benim alt ic camasirlar i m yavastan sikmaya basladi bi de ben brezilya kwsim ic camasiri giyiroyum sanirim su siralar sıkıyor biraz sanırım yenilerini alacagim artik hangi model iyi oluyormuş ki bu hamilelikte bazi modeller var bildigjn babane donu gibi oyle bisey giyemem yaa siz alisverise basladiniz heralde ben hic bişey almiyorum daha ne kendime ne bebise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?