2017 EKİM Anne adayları

Haklisin cnm ..Ben daha önce olmuştum çalışırken isimden dolayi hemde baya guclu degisik bi tetanozda oldum dr. a sordum olsun yinede yaptır 20. Haftada dedi
İlk bebekle arasında çok zaman yoksa ikincide yapmaya gerek görmüyorlar diye duymuştum.

Ayyy cancanlarrr benim de can gunum sali :)) 15+0 olduk yani 16. Haftanin icindeyiz cok sukur. Kizlarr ic camasirlarini degsitirdiniz mi benim alt ic camasirlar i m yavastan sikmaya basladi bi de ben brezilya kwsim ic camasiri giyiroyum sanirim su siralar sıkıyor biraz sanırım yenilerini alacagim artik hangi model iyi oluyormuş ki bu hamilelikte bazi modeller var bildigjn babane donu gibi oyle bisey giyemem yaa siz alisverise basladiniz heralde ben hic bişey almiyorum daha ne kendime ne bebise

Benim yüzümde yoktu canım ellerim ve tüm bacak ve ayaklarımda vardı yüzdede olabiliyormuş ama senin anlattığın egzama sanırım pul pul dökülme vs olmuyordu bide kaşınmaya başladımı saatlerce durmuyordu. ben geçer diye bekledim daha kötü oldu

senin ki egzama olabilir Cardialgia nın dediği bepantholü dene istersen hem nemlendirici gibi ya o benimki direk ilaç çünkü merhemde olsa

Ben iki tame hamile kulodu aldim kendime. Aynen babane donu gibi... bekarligim dahil dantelsiz hic kulot giymemisim dusun inanilmaz takintiliyimdir ic camasir konusunda ama cok rahat bu hamile kulotlari:)

Ben bir de hm nin dantel lastikli kulotlarini kullaniyordum eskiden hep. Bir paket yanlislikla buyuk almistim giyemiyordum simdi onlari giymeye basladim:) sanirim bir paket daha alicam

Bugün çok sıkılıyorum ya. Bitse de evime gitsem. Yarın temizlikçi gelecek evi toplamam lazım. Gözümde büyüyor

Ohoooo ben 8.haftada hamile küloduna geçtim, o dönem kasıklarım çok ağrıyordu çamaşırlarım da üstüne geldiği için dayanamadım. Ama şimdi bebiş yukarı çıktığı için sanırım eskileri de giyebiliyorum yeniden.
Babaane donu gibi olmayanlar da var, dikiş kısımları lastik gibi değil de likralı gibi,düz. Normal çamaşırlar gibi seksii değil tabi :)

Canım sağlık ocağı yapıyormuş tenozu beni mayısın 8cagirdı olmam için bende karar veremedim vurdurmak konusunda
Canım riskli bir gebeliğin yoksa vurdurabilirsin bence. Ben doktorlar erken doğumu tetiklediği için riskli gebeliklerde erteliyor yada vurdurmuyor diye duydum. Benim gebeliğim riskli, doktora uyucam bakalım. Doktoruna sor istersen.

Hadi ya :) kacinilmaz son diyorsun yani o donlar icin :)
esimi cagirdim.geliyo bide tansiyonum dusuyi kusmaktan off ya nerden cikti simdi bu
Canimm gecmis olsun dikkat et kendine safra kusuyorsundur midede bisey olmayinca bisey yiyp icme simdilik ya da kuru yarim dilim ekmek ye biraz yatistirir.

Karni sıkmıyor mu peki bunlar ya teoede olunca benim bacak yanlarimi ve gobegimin altini sikmaya basladi baya bu hamilelik kilotlari tepede olmuyor mu o da karni sikmaz mi ki

Yaişte ben de öyle düşünüyorum. Sonuçta 10 cm ve üzeri öyle küçük bişey de değil. Hissedilmesi lazım bence de ama anlamadım valla tatlım. Hayırlısı bakalım ben yarın doktora gidince sorcam

benimde sıktı biraz internetten baktım hiç hoşuma gitmedi aynısını giyineye devam ettim ama sıkıyor alacağım bu gidişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…