- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.141
Benim temizlikci takintim var ama sanirim bu hamilelik ve bebek surecinde destek almak zorunda kalicamevimi bir barkasinin kurcalamasindan hic haz etmiyorum da:) bugun hamile kaldigimdan beri ilk defa supurge yapmaya kalktim sozde bi de arkasindan yer silicektim nerdeeeee salonu supurdum belim catladi:)
Kizlar, panik yapmayin. Evet bebislerimiz kucuk degil ama su an et yigini halindeler... kemikleri yumusak kaslari zayif... sakin olun:) 20 hafta gelmis hala hissetmiyorsak panikleyelim el ele soz:)
Benim aldiklrimda bundan. Cok rahatlar:)
Gecmis olsun yavrucum kendini yordun mu naptin bebisin annem bi gece dinlensin dedi:)
Soz ayol soz:) hatta emin ol en cok ben paniklicem hepinizi de panikleticem:)Tamam ama o zaman beraber panikliiicez söz mü
ya cnm burasi kadin hastaliklari hastaneai serum yiyip cikiyim yokmus bir gece kaliniyomus mecbur doktor onemli bisey yok ama hastaneye getircek kdr bulanti kusma olduysa yat iyiles iyice dedi
Hahahahah esinin tavrina bayildim:) Arkadaslarimizi oldurmussun he:)o takıntı bendede var :/ napıcam bilmiyorum şu an bile yetişemiyorum doğduktan sonra mümkün değil gibi. ev berbat eşim yatılı alalım bile diyo o kadar vahimgeçen gün süpürge yaptım ev arkadaşlarımızı öldürmüşsün dedi ben görmedim ama örümcek varmış şimdi güvenebileceğim birini arıyorum her hafta gelsin kendi düzenini kurup ne iş yapılcaksa yapsın gitsin diye. inşallah bulurum. bide temmuzda taşınıcaz o bile gözümde büyüyor. biri karnımda biri dışarda nasıl olcak hiç bilmiyorum.
Ben bu zamana kadar kaba insaat temizligi disinda hic almamistim temizlikci. Afedersin ama evi mok goturuyor. Esim de yapmiyor istedigim gibi bazen de cani istemiyor yapmiyor. Almak zorunda kaldım. Yoksa ben de kendi temizliğimi kendim yapıyordum esim de yardim ediyordu. Memnun kalirsam 2 haftada bir alacagim artik. Aradaki boslukta da esim siler süpürür artik. Mutfak dolaplari les olmus gördükçe midem bulaniyor.Benim temizlikci takintim var ama sanirim bu hamilelik ve bebek surecinde destek almak zorunda kalicamevimi bir barkasinin kurcalamasindan hic haz etmiyorum da:) bugun hamile kaldigimdan beri ilk defa supurge yapmaya kalktim sozde bi de arkasindan yer silicektim nerdeeeee salonu supurdum belim catladi:)
Kizlar, panik yapmayin. Evet bebislerimiz kucuk degil ama su an et yigini halindeler... kemikleri yumusak kaslari zayif... sakin olun:) 20 hafta gelmis hala hissetmiyorsak panikleyelim el ele soz:)
Benim aldiklrimda bundan. Cok rahatlar:)
Gecmis olsun yavrucum kendini yordun mu naptin bebisin annem bi gece dinlensin dedi:)
Dinlen sen de o zaman yapacak bir sey yok tedbiri elden birakmiyorlar demek ki. Bununla kalsin aman daha beterinden korusun Rabbim.ya cnm burasi kadin hastaliklari hastaneai serum yiyip cikiyim yokmus bir gece kaliniyomus mecbur doktor onemli bisey yok ama hastaneye getircek kdr bulanti kusma olduysa yat iyiles iyice dedi
Bizim evde cok fazla yemek yapilmadigi icin mutfagim pek batmiuor:) yapilan da anca firinda oluyo :) Tavsiye ederim mutfak dolabi silme derdine son:)Ben bu zamana kadar kaba insaat temizligi disinda hic almamistim temizlikci. Afedersin ama evi mok goturuyor. Esim de yapmiyor istedigim gibi bazen de cani istemiyor yapmiyor. Almak zorunda kaldım. Yoksa ben de kendi temizliğimi kendim yapıyordum esim de yardim ediyordu. Memnun kalirsam 2 haftada bir alacagim artik. Aradaki boslukta da esim siler süpürür artik. Mutfak dolaplari les olmus gördükçe midem bulaniyor.
Ben de yemek yapmıyorum canim. Esim arada kizartma yapiyor ondan batmis zaten. Bir de cattle mi makineye atmis bozmus cok seviyodum oysa ki. Ama kendimi tuttum bagirmadim. Suan yine sinirlendim ama :))Bizim evde cok fazla yemek yapilmadigi icin mutfagim pek batmiuor:) yapilan da anca firinda oluyo :) Tavsiye ederim mutfak dolabi silme derdine son:)
Esler yapmayinca olmuyo gercekten benim de sagolsun esim galletti bu zamana kdar ama adamcagizin ayagi hastalaninca simdi kiyamadim gerci aksam gelince kuhtemelen kziicak bana ben yapardim haftasonu sen noye yaptin diye:) olsun yahu o da can adam zaten eve gelmeden calisiyo aksam geliyo bi de sofra kuruyo temizlik yapiyo:) her isi ona attim iyice evinin kadini oldu :)
İlk bebegimi kaybedince bunda hayir dedim dokunmucam hicbiseye nolursa olsun....
Bende öyleyim. Önceki gün sabahtan öğleye kadar sağlı sollu pıtırtılar vardı, çok olunca endişelendim ama o gün öğleden bu yana hiçbirşey hissetmiyorum. Dokununca karşılık verir diyorlar hep elim göbeğimde, ama tık yok. Bir sıkıntısı vardı da o yüzden mi çok hissettim de şimdi hissetmiyorum acaba diyorum. Benim randevum da yarındı ama eşimin işi yüzünden haftaya Perşembe'ye kaldı. Ya sabır
Soz ayol soz:) hatta emin ol en cok ben paniklicem hepinizi de panikleticem:)
İşten çıkıp evde oturmak bana yaramadı.. sıkılıyorum yahuNoldu yahu?
Hahahahah esinin tavrina bayildim:) Arkadaslarimizi oldurmussun he:)
Yatili olayi cidden ilgincmis:) rahat edemez insan yahu:)
Ama tasinma konusunda allah yardimcin olsun. Tavsiyem herseyi kendisi paketleyip yerlestiren tasima firmalarini tercih et. Ben sadece mutfagi paketledim yerlestirdim onun disinda herseyi onlar yaptilar ama ona ragmen hala toplanmadi ev...
İşten çıkıp evde oturmak bana yaramadı.. sıkılıyorum yahuçok pişmanınnnn keşke çıkmasaydım..
Ay eminim rahattir hangi markadan aldin cnaimBenimki böyle birşey. Çok rahat. Normal çamaşırlarım S beden. Bunları M aldım. Benim kasık ağrılarım çoktu, uyuyamıyorum, sıkı çamaşırdanmış, giyince geçmişti.
Erken Doğuma sebep oluyormuş diye duydum canım. Zaten en büyük korkum da bu. 28i atlatana kadar rahat edemicem. O yüzden mümkünse 28.haftaya erteleticem. İkinci dozu da 32 de yapsınlar. Bakalım haftaya doktora sorucam, ne diyecek
Canimcim gecmis olsun sen iyi ol da 1 gece yativer nolcak evde kendi kendini yiyecegineya cnm burasi kadin hastaliklari hastaneai serum yiyip cikiyim yokmus bir gece kaliniyomus mecbur doktor onemli bisey yok ama hastaneye getircek kdr bulanti kusma olduysa yat iyiles iyice dedi
Yaa bende oyle biseye elimi cok surmuyorum esim okuldan gelince camasir falan seriyo bulasikalri topluyor arada yemek yapiyor ben evde oldugimda yavas yavas yemegi yapiyorum artik yoksa cok skiliyorum ya evi supurup siliyor arada esim sag olsun ama tabi istedogim gibi degil tam napakim boyke boyke geçecek ins.Ben bu zamana kadar kaba insaat temizligi disinda hic almamistim temizlikci. Afedersin ama evi mok goturuyor. Esim de yapmiyor istedigim gibi bazen de cani istemiyor yapmiyor. Almak zorunda kaldım. Yoksa ben de kendi temizliğimi kendim yapıyordum esim de yardim ediyordu. Memnun kalirsam 2 haftada bir alacagim artik. Aradaki boslukta da esim siler süpürür artik. Mutfak dolaplari les olmus gördükçe midem bulaniyor.
nergisyasemin kirmizigitar okeanoss00 benim de ihtiyacım var ama güvenemiyorum ya. Kadının ardından tekrar temizlik yapasım geliyor, içime sinmiyor. Bir de küçük eşyaların yeri değişiyor bulamadığımda sinirleniyorum
Ay evet ya valla okuldan sikayet ederdim ama simdi evde skikiyorum okuka gitsem diyorum ama gidemem yine ayni seykeri yasamak istemiyorum elimden geldiğince dinleniyorum evden yaoiyorum artik isleri yazililari oku hazirla vs falan iste aman yaaevde hiç zaman geçmiyo. ben kızımda bi ara grip olmuştum rapor verdi doktor evde zaman geçmek bilmedi onun için doğum iznine bile son güne kadar ayrılmadım. hepsini doğumdan sonra kullandım. beraber çalıştığımız arkadaşlardan biri nasıl canın gelmek istiyo ben olsam evde yatmak isterdim diyo. iş yorucu oluyor ama yinede evde daha zor vakit geçiyor.
sorma ne ugrastik cikalim diye sacma sapan prosedurler varmis ya bosuna evimden ayriyim bebisi haftaya gorcektim ama iyi oldu valla bugun gordum baya bacaklar falan hareketliydi :)Wynonna kız bacım bugün işlerin yoğunluğundan çok geride kalmışım ben sen hastaneye yatmışsın bi de haberim yok Kalacaksın bir de bu gece öyle mi? Amaaaaaan evde yataydın ya orası da çekilmez şimdi hiç. Allah kimseyi hiçbir sebeple düşürmesin inşallah. Nasılsın şimdi peki miden nasıl? Bebiş büyümüş demişsin yerim ben onu bahaneyle görmüş oldun kız
Ben de yemek yapmıyorum canim. Esim arada kizartma yapiyor ondan batmis zaten. Bir de cattle mi makineye atmis bozmus cok seviyodum oysa ki. Ama kendimi tuttum bagirmadim. Suan yine sinirlendim ama :))
Ben hicbir is yapmiyorum camasirlari makineye atmak ve tabagimi bulasik makinesine koymak dışında. Cok cabuk yoruluyorum zaten. Kac gundur eve aksam 7 de gelip 8 de sizip kaliyorum dusun halimi. Sabah 6 da kalkiyorum aksam 7 de eve geliyorum. Canim dayanmiyor vallahi.
Senin esine benden kocaman bir masallah. Bizimki de yapiyor da cani isterse. Ben yapsam niye yaptin demez kanimca. Kac gundur kadin ne zaman gelecek diye soruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?