2017 EKİM Anne adayları

Tamam ama o zaman beraber panikliiicez söz mü

Wynonna kız bacım bugün işlerin yoğunluğundan çok geride kalmışım ben sen hastaneye yatmışsın bi de haberim yok Kalacaksın bir de bu gece öyle mi? Amaaaaaan evde yataydın ya orası da çekilmez şimdi hiç. Allah kimseyi hiçbir sebeple düşürmesin inşallah. Nasılsın şimdi peki miden nasıl? Bebiş büyümüş demişsin yerim ben onu bahaneyle görmüş oldun kız

ya cnm burasi kadin hastaliklari hastaneai serum yiyip cikiyim yokmus bir gece kaliniyomus mecbur doktor onemli bisey yok ama hastaneye getircek kdr bulanti kusma olduysa yat iyiles iyice dedi

Geçmiş olsun canım sıkıntı yoksa 1 gece kalmaktan birşey olmaz ama dikkat et kendine yinede

Hahahahah esinin tavrina bayildim:) Arkadaslarimizi oldurmussun he:)

Yatili olayi cidden ilgincmis:) rahat edemez insan yahu:)

Ama tasinma konusunda allah yardimcin olsun. Tavsiyem herseyi kendisi paketleyip yerlestiren tasima firmalarini tercih et. Ben sadece mutfagi paketledim yerlestirdim onun disinda herseyi onlar yaptilar ama ona ragmen hala toplanmadi ev...

Ben bu zamana kadar kaba insaat temizligi disinda hic almamistim temizlikci. Afedersin ama evi mok goturuyor. Esim de yapmiyor istedigim gibi bazen de cani istemiyor yapmiyor. Almak zorunda kaldım. Yoksa ben de kendi temizliğimi kendim yapıyordum esim de yardim ediyordu. Memnun kalirsam 2 haftada bir alacagim artik. Aradaki boslukta da esim siler süpürür artik. Mutfak dolaplari les olmus gördükçe midem bulaniyor.

ya cnm burasi kadin hastaliklari hastaneai serum yiyip cikiyim yokmus bir gece kaliniyomus mecbur doktor onemli bisey yok ama hastaneye getircek kdr bulanti kusma olduysa yat iyiles iyice dedi
Dinlen sen de o zaman yapacak bir sey yok tedbiri elden birakmiyorlar demek ki. Bununla kalsin aman daha beterinden korusun Rabbim.

Bizim evde cok fazla yemek yapilmadigi icin mutfagim pek batmiuor:) yapilan da anca firinda oluyo :) Tavsiye ederim mutfak dolabi silme derdine son:)

Esler yapmayinca olmuyo gercekten benim de sagolsun esim galletti bu zamana kdar ama adamcagizin ayagi hastalaninca simdi kiyamadim gerci aksam gelince kuhtemelen kziicak bana ben yapardim haftasonu sen noye yaptin diye:) olsun yahu o da can adam zaten eve gelmeden calisiyo aksam geliyo bi de sofra kuruyo temizlik yapiyo:) her isi ona attim iyice evinin kadini oldu :)

İlk bebegimi kaybedince bunda hayir dedim dokunmucam hicbiseye nolursa olsun....

Ben de yemek yapmıyorum canim. Esim arada kizartma yapiyor ondan batmis zaten. Bir de cattle mi makineye atmis bozmus cok seviyodum oysa ki. Ama kendimi tuttum bagirmadim. Suan yine sinirlendim ama :))

Ben hicbir is yapmiyorum camasirlari makineye atmak ve tabagimi bulasik makinesine koymak dışında. Cok cabuk yoruluyorum zaten. Kac gundur eve aksam 7 de gelip 8 de sizip kaliyorum dusun halimi. Sabah 6 da kalkiyorum aksam 7 de eve geliyorum. Canim dayanmiyor vallahi.

Senin esine benden kocaman bir masallah. Bizimki de yapiyor da cani isterse. Ben yapsam niye yaptin demez kanimca. Kac gundur kadin ne zaman gelecek diye soruyor.

Soz ayol soz:) hatta emin ol en cok ben paniklicem hepinizi de panikleticem:)

Tamam o zaman anlaştık

pek eşya götürmicez bi mutfak eşyası yorcak gibi ondada yakın olduğu için belki yardımla hiç kolilenip kirlenmeden götürme şansım olursa diye çare arıyorum. temmuzu bulursa sıcaktan nasıl yaparım o bunaltıyo. bide karnım acayip bugün kuaföre gittim kadın kaç aylık dedi 4 dedim aa ikizmi yoksa dedi bu gidişle temmuzda önümü bile göremem gibi

İşten çıkıp evde oturmak bana yaramadı.. sıkılıyorum yahu çok pişmanınnnn keşke çıkmasaydım..

evde hiç zaman geçmiyo. ben kızımda bi ara grip olmuştum rapor verdi doktor evde zaman geçmek bilmedi onun için doğum iznine bile son güne kadar ayrılmadım. hepsini doğumdan sonra kullandım. beraber çalıştığımız arkadaşlardan biri nasıl canın gelmek istiyo ben olsam evde yatmak isterdim diyo. iş yorucu oluyor ama yinede evde daha zor vakit geçiyor.

Ay eminim rahattir hangi markadan aldin cnaim
Canimcim gecmis olsun sen iyi ol da 1 gece yativer nolcak evde kendi kendini yiyecegine

Yaa bende oyle biseye elimi cok surmuyorum esim okuldan gelince camasir falan seriyo bulasikalri topluyor arada yemek yapiyor ben evde oldugimda yavas yavas yemegi yapiyorum artik yoksa cok skiliyorum ya evi supurup siliyor arada esim sag olsun ama tabi istedogim gibi degil tam napakim boyke boyke geçecek ins.

hepimizde aynı takıntı var sanırım bende çok huyluyum. eşimin arkadaşının karısı bi kadın alıyor kadın zeyna mubarek banada gelsin dedim ama bizim ev ters kalıyormuş ona günüm yolda geçer dedi. çok güvenilir ve temiz biri olması lazım. o da bana denk gelir mi bilemiom

Ay evet ya valla okuldan sikayet ederdim ama simdi evde skikiyorum okuka gitsem diyorum ama gidemem yine ayni seykeri yasamak istemiyorum elimden geldiğince dinleniyorum evden yaoiyorum artik isleri yazililari oku hazirla vs falan iste aman yaa

sorma ne ugrastik cikalim diye sacma sapan prosedurler varmis ya bosuna evimden ayriyim bebisi haftaya gorcektim ama iyi oldu valla bugun gordum baya bacaklar falan hareketliydi :)

Ay kizlar bu arada ben kendim yogurdumu mayaliyorum 4 kilo inek sutune 1 kilo manda sutu bulabilirseniz sutculerde alin yapin hazir yememeye calisin hep katki maddesi var. Gunluk sut de aldim marketten kusturdu beni 1.5 ay sonra ilk kez koca bir kupa sutcu sutu ictim bisey olmadi ve dis etlerimin sisligi indi
Bi de sey sorcam 15+1 deyim bebegim 8 cm normal mi sizce bazi arkadaslar 11 cm falan yaziyorlar benimki minik mi dr normal dedi ama

hepsi bi alem bu adamların. benimkide geçen bana yardım olsun diye makine boşaltmış ama ben çalıştırmayı unuttuğum için kirli kirli yerleştirmiş ki eşim acayip titizdir. görünce kan beynime sıçradı. ben sinirden bütün dolapları döktüm ne kirli ne temiz bilmediğime o da oturdu karşımda güldü. napiim sende o kadar temiz koymasaydın makineye bu makine niye var diyip durdu. kafasına tabak bardak fırlatmamak için zor tuttum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…