- 1 Mart 2016
- 608
- 510
- 33
- 33
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.161
Iyi olunda kal canim 1 gece bisey olmaz uyu bol bol :) gelmis gecmis olsun.ya cnm burasi kadin hastaliklari hastaneai serum yiyip cikiyim yokmus bir gece kaliniyomus mecbur doktor onemli bisey yok ama hastaneye getircek kdr bulanti kusma olduysa yat iyiles iyice dedi
Ay evet ya valla okuldan sikayet ederdim ama simdi evde skikiyorum okuka gitsem diyorum ama gidemem yine ayni seykeri yasamak istemiyorum elimden geldiğince dinleniyorum evden yaoiyorum artik isleri yazililari oku hazirla vs falan iste aman yaa
İşten çıkıp evde oturmak bana yaramadı.. sıkılıyorum yahuçok pişmanınnnn keşke çıkmasaydım..
Ay eminim rahattir hangi markadan aldin cnaim.
Kesinlikle katılıyorum, boşluğa düştüm valla onca yıldan sonra.evde hiç zaman geçmiyo. ben kızımda bi ara grip olmuştum rapor verdi doktor evde zaman geçmek bilmedi onun için doğum iznine bile son güne kadar ayrılmadım. hepsini doğumdan sonra kullandım. beraber çalıştığımız arkadaşlardan biri nasıl canın gelmek istiyo ben olsam evde yatmak isterdim diyo. iş yorucu oluyor ama yinede evde daha zor vakit geçiyor.
El işi filan hiç anlamam bana göre de değil zaten, ders çalışıyorum kitap okuyorum gittim Playstation bile aldım ama hiç biri tatmin etmiyor beni artık deliriciğim.Çalışmaya alışınca evde oturmak zordur tahmin edebiliyorum. Kendine bi meşgale falan bulsan. Ne bileyim el işi falan yapmayi denesen?
Ne yaptin kremi birsey yazmamissin canimÇalışmaya alışınca evde oturmak zordur tahmin edebiliyorum. Kendine bi meşgale falan bulsan. Ne bileyim el işi falan yapmayi denesen?
bizim hazırbendede bi huzursuzluk var bugün :/ bi üşüyorum bi terliyorum. menepozlu kadınlar gibiyim. isim konusuna takılmış durumdayım bide. hiçbi isim gelmiyo aklıma. karar verenler var mı?
geçmiş olsun canımsorma ne ugrastik cikalim diye sacma sapan prosedurler varmis ya bosuna evimden ayriyim bebisi haftaya gorcektim ama iyi oldu valla bugun gordum baya bacaklar falan hareketliydi :)
Kuzu bugun benim atolye gunum siteye girip bi goz atiyorum bildirimlere felan denk geldiklerimi cevapliyorum cikiyroum sonra sabahtan beri. Ne yazdin cevap vermem gereken bilmiyom gormemisim:)
Canım geç oldu biraz ama kusura bakma gyno ferro sanolNe iciyosun peki
Canım geç oldu biraz ama kusura bakma gyno ferro sanolNe iciyosun peki
Ben nbb nin hamile kulodunu aldim 6,5 a. Cok guzel vala tavsiye ederim.Birçok yere baktım. Marka yapmış yerde bile beli don lastiği şeklinde ve tanesi 30₺ idi. Ara sokakta bir çamaşırcıda buldum. Tanesi 6liradan 5tane aldım ama yetmedi. Çıkarsam yine alıcam. Sık değiştirip ütülüyorum. Sütyen de almam lazım. Sıkmaya başladı.
sorma ne ugrastik cikalim diye sacma sapan prosedurler varmis ya bosuna evimden ayriyim bebisi haftaya gorcektim ama iyi oldu valla bugun gordum baya bacaklar falan hareketliydi :)
Kuzu bugun benim atolye gunum siteye girip bi goz atiyorum bildirimlere felan denk geldiklerimi cevapliyorum cikiyroum sonra sabahtan beri. Ne yazdin cevap vermem gereken bilmiyom gormemisim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?