2017 EKİM Anne adayları

Ne tatli ogrenciler onlar:)

Kuzum bilmiyorum ki netten bi arastir istersen. Yalniz ilk defa duydum, isirgan benim bildigim ellediginde yakan bir ot:) yemegi boregi felan da mi var onun?

cok kustum hep safra yesile dondu ama doktor bebekten normal dedi oda iyiymis hareketli baya o acidan rahatladim valla
İyi canm çok şükür iyiymis. Bugn ne oldu bize ki bnm çok kotu kaşık agrim var adet ağrısı gbi belimede vuruyo aradada bıçak saplaniyo gbi ağrı oluyo. Bugn bnde kustm migdem ağzından gelecek sandm ögür ögür bir oldum migde boşaldı safra geldi bn hala ögürdm.. Dizlerm feci agriyo nasil gecirecegimi bilmiyorum.

Geçmiş olsn sanada canm bugn hastanede dur gözlem altında daha iyi :)

Neden bu kadar sıkınti yasadin bugun?
Doktorunu arasana

:) ben hiiiiic arkasindan yapmaya kalkmam da, her yanima bir baskasinin dokundugunu bilme fikri rahatsiz edrr beni.

Annem adam hakli! Temizleyip koyarsan tabi anlamaz! Benim makinanin icine bak hemen anlarsin:)

Allah yardimcin olsun canim :) işin gücün rast gelsin...

Beni unutma, sev beni

Eşin iyimi?

Buz filan koyduk aksam 11 de geldi isten zaten. Cuma gunu ne dicek doktor bakalim insallah iyi seyler soyler

Canim biraz tereddütte kaldim acikcasi. Internet sitesinden aciklamasini da okudum vücut losyonu oldugu icin yuze surulur mu bilemedim. Bi de zaten yarin kontrole gitcem. Bi doktora sorayim dedim o yuzden bisey yazmadim canımcim.

:) yok yüzede sürülüyor. Eczacida söyledi zaten, harika yapiyor cildi. Tabi sen bilirsin için nasil rahat edecekse canim.

İyi seyler söyleyecek inşaAllah gör bak :)
Ah şu babalar bizden daha cok hasta oldular, böyle olunca naz da yapilmiyor

İyi seyler söyleyecek inşaAllah gör bak :)
Ah şu babalar bizden daha cok hasta oldular, böyle olunca naz da yapilmiyor
Kiz cok uzuldum dun agla agla icim cikti bi de hala bana sen yapma ben yaparim filan diyo topal ayagiyla... kiyamadim hic herife haftasonu sovduruyosum ne guzel hemen yelkenleri indirdim:)

Hemde ne lezzetlidir böreği. Tavsiye ederim gebelikte zararlı değilse. Doktoruma soracam pazartesiye kadar nasıl dayancam bilmiyorum. öyle değişik şeyler istiyor ki bu bebiş 9.aya kadar ne yapcaz eşimle bilmiyorum yani
Ne tatli ogrenciler onlar:)

Kuzum bilmiyorum ki netten bi arastir istersen. Yalniz ilk defa duydum, isirgan benim bildigim ellediginde yakan bir ot:) yemegi boregi felan da mi var onun?

Heheheh:) bende pirasa boregi yapicam bugun cikarttim simdi difrizden pirasalari:)

Aserme olarak ilk zamanlar oldu da bi saha olmadi bende ya... ama istahimla basim dertte:) 24 saat ac geziyorum yani ne yersem yiyeyim doymuyorum:)

Kiz cok uzuldum dun agla agla icim cikti bi de hala bana sen yapma ben yaparim filan diyo topal ayagiyla... kiyamadim hic herife haftasonu sovduruyosum ne guzel hemen yelkenleri indirdim:)

Yazik kiz seni ne kadar seviyor baksana :)

Sende iyi davran adama başlatma nazina, sende az degilsin

Başka adam olsa oram.buram agriyor hastayim ben diye kılını kipirdatmaz.

Heheheh:) bende pirasa boregi yapicam bugun cikarttim simdi difrizden pirasalari:)

Aserme olarak ilk zamanlar oldu da bi saha olmadi bende ya... ama istahimla basim dertte:) 24 saat ac geziyorum yani ne yersem yiyeyim doymuyorum:)

Benimde sürekli acligim var

Manda yogurdu yiyenin sancısı gelmez derler.. yemissen eger doguma yakın gene ye ki sancın gelsin.. n kdr dogru blmm ama inaniorm nedense

Bebişim sabah 9 da :)))))) Daha kargalar şeyini yemeden dikilcem doktorun başına valla :))))))))
Benim büyük paşam erken kalkamadigi için ogleden sonra gidiyoruz, okulda yok ya yarın teogdan dolayi, okul varken de 3 den sonra gidiyoruz , kardeşini görmeyi çok istio hep onuda goturuyoruz telefonuyla resim video fln cekio :))) yarın yine uyumaz küçük sehzadem insallah son kontrolde uyandiramadik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…