- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.181
Ne tatli ogrenciler onlar:)Selam anne adayları aşerme durumu varmı acaba sizde? Birkaç gündür ısırgan otu böreği canım çekiyor. Köy okulunda öğretmenim öğrencilerim ısırgan otu getirmiş koca bir poşet. Yalnız gebelikte zararlı mıdır hiç düşünemedim.Bu konuda bilgisi olan var mı ? çok canım çekti be
İyi canm çok şükür iyiymis. Bugn ne oldu bize ki bnm çok kotu kaşık agrim var adet ağrısı gbi belimede vuruyo aradada bıçak saplaniyo gbi ağrı oluyo. Bugn bnde kustm migdem ağzından gelecek sandm ögür ögür bir oldum migde boşaldı safra geldi bn hala ögürdm.. Dizlerm feci agriyo nasil gecirecegimi bilmiyorum.cok kustum hep safra yesile dondu ama doktor bebekten normal dedi oda iyiymis hareketli baya o acidan rahatladim valla
Ben nbb nin hamile kulodunu aldim 6,5 a. Cok guzel vala tavsiye ederim.
Penti de baktim pamuklu yoktu hep su dikissiz poliamidler mantar olacam bir de:)
Ne yaptin kremi birsey yazmamissin canim
İyi canm çok şükür iyiymis. Bugn ne oldu bize ki bnm çok kotu kaşık agrim var adet ağrısı gbi belimede vuruyo aradada bıçak saplaniyo gbi ağrı oluyo. Bugn bnde kustm migdem ağzından gelecek sandm ögür ögür bir oldum migde boşaldı safra geldi bn hala ögürdm.. Dizlerm feci agriyo nasil gecirecegimi bilmiyorum.
Geçmiş olsn sanada canm bugn hastanede dur gözlem altında daha iyi :)
@nergisyaseminkirmizigitar @okeanoss00 benim de ihtiyacım var ama güvenemiyorum ya. Kadının ardından tekrar temizlik yapasım geliyor, içime sinmiyor. Bir de küçük eşyaların yeri değişiyor bulamadığımda sinirleniyorum
hepsi bi alem bu adamların. benimkide geçen bana yardım olsun diye makine boşaltmış ama ben çalıştırmayı unuttuğum için kirli kirli yerleştirmiş ki eşim acayip titizdir. görünce kan beynime sıçradı. ben sinirden bütün dolapları döktüm ne kirli ne temiz bilmediğime o da oturdu karşımda güldü. napiim sende o kadar temiz koymasaydın makineye bu makine niye var diyip durdu. kafasına tabak bardak fırlatmamak için zor tuttum kendimi
Allah yardimcin olsun canim :) işin gücün rast gelsin...
Beni unutma, sev beni
Eşin iyimi?
Canim biraz tereddütte kaldim acikcasi. Internet sitesinden aciklamasini da okudum vücut losyonu oldugu icin yuze surulur mu bilemedim. Bi de zaten yarin kontrole gitcem. Bi doktora sorayim dedim o yuzden bisey yazmadim canımcim.
:) ben hiiiiic arkasindan yapmaya kalkmam da, her yanima bir baskasinin dokundugunu bilme fikri rahatsiz edrr beni.
Annem adam hakli! Temizleyip koyarsan tabi anlamaz! Benim makinanin icine bak hemen anlarsin:)
Buz filan koyduk aksam 11 de geldi isten zaten. Cuma gunu ne dicek doktor bakalim insallah iyi seyler soyler
intenetten baktım 5 tl canım bende alayım bir kaç taneYarin bende bakayim nbb ye ic camasirlarim gobekten alta kayiyor :)
Kiz cok uzuldum dun agla agla icim cikti bi de hala bana sen yapma ben yaparim filan diyo topal ayagiyla... kiyamadim hic herife haftasonu sovduruyosum ne guzel hemen yelkenleri indirdim:)İyi seyler söyleyecek inşaAllah gör bak :)
Ah şu babalar bizden daha cok hasta oldular, böyle olunca naz da yapilmiyor
Ne tatli ogrenciler onlar:)
Kuzum bilmiyorum ki netten bi arastir istersen. Yalniz ilk defa duydum, isirgan benim bildigim ellediginde yakan bir ot:) yemegi boregi felan da mi var onun?
Heheheh:) bende pirasa boregi yapicam bugun cikarttim simdi difrizden pirasalari:)Hemde ne lezzetlidir böreği. Tavsiye ederim gebelikte zararlı değilse. Doktoruma soracam pazartesiye kadar nasıl dayancam bilmiyorum.öyle değişik şeyler istiyor ki bu bebiş 9.aya kadar ne yapcaz eşimle bilmiyorum yani
Kiz cok uzuldum dun agla agla icim cikti bi de hala bana sen yapma ben yaparim filan diyo topal ayagiyla... kiyamadim hic herife haftasonu sovduruyosum ne guzel hemen yelkenleri indirdim:)
Heheheh:) bende pirasa boregi yapicam bugun cikarttim simdi difrizden pirasalari:)
Aserme olarak ilk zamanlar oldu da bi saha olmadi bende ya... ama istahimla basim dertte:) 24 saat ac geziyorum yani ne yersem yiyeyim doymuyorum:)
Cok iyiymis ya alalim valla, rahat etmek önemli.intenetten baktım 5 tl canım bende alayım bir kaç tane
Evet pentiye bende baktım. Terletir onlar.Ben nbb nin hamile kulodunu aldim 6,5 a. Cok guzel vala tavsiye ederim.
Penti de baktim pamuklu yoktu hep su dikissiz poliamidler mantar olacam bir de:)
Ay kizlar bu arada ben kendim yogurdumu mayaliyorum 4 kilo inek sutune 1 kilo manda sutu bulabilirseniz sutculerde alin yapin hazir yememeye calisin hep katki maddesi var. Gunluk sut de aldim marketten kusturdu beni 1.5 ay sonra ilk kez koca bir kupa sutcu sutu ictim bisey olmadi ve dis etlerimin sisligi indi
Bi de sey sorcam 15+1 deyim bebegim 8 cm normal mi sizce bazi arkadaslar 11 cm falan yaziyorlar benimki minik mi dr normal dedi ama
Benim büyük paşam erken kalkamadigi için ogleden sonra gidiyoruz, okulda yok ya yarın teogdan dolayi, okul varken de 3 den sonra gidiyoruz , kardeşini görmeyi çok istio hep onuda goturuyoruz telefonuyla resim video fln cekio :))) yarın yine uyumaz küçük sehzadem insallah son kontrolde uyandiramadik :))Bebişim sabah 9 da :)))))) Daha kargalar şeyini yemeden dikilcem doktorun başına valla :))))))))
Bnm baya var araları oğlum 12 yaşında :))İlk bebekle arasında çok zaman yoksa ikincide yapmaya gerek görmüyorlar diye duymuştum.
evet alacağım 7 mayısda antalyaya gidicem oradan alırım bol bol. atlet almaya gerek varmı ben yazın atlet giymem.Cok iyiymis ya alalim valla, rahat etmek önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?