- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.201
:) yok yüzede sürülüyor. Eczacida söyledi zaten, harika yapiyor cildi. Tabi sen bilirsin için nasil rahat edecekse canim.
Sancisi gelmez mi gecmez miManda yogurdu yiyenin sancısı gelmez derler.. yemissen eger doguma yakın gene ye ki sancın gelsin.. n kdr dogru blmm ama inaniorm nedense
Bende atlet giymem, ama gomleklerimin icine askili badi aliyorum, gomleklerimin önü hic kapanmiyor.evet alacağım 7 mayısda antalyaya gidicem oradan alırım bol bol. atlet almaya gerek varmı ben yazın atlet giymem.
Aaaa sürülüyo muymuş yüze? Tuh bilseydim alirdim. Yarin alayim bari döküluyo yüzüm pul pul.
Vallahi kasintidan mahfolmustum derim soyulmustu artik. Cildiyeci kortizon iceren krem ve hametan verdi kortizon icereni bir kez bile kullanmadim, hametanda dindirmedi. Bu bana iyi geldi ve cildimide yeniledi iz falanda kalmadi.
bakamiyoru. devamli canim..
Yazik kiz seni ne kadar seviyor baksana :)
Sende iyi davran adama başlatma nazina, sende az degilsin
Başka adam olsa oram.buram agriyor hastayim ben diye kılını kipirdatmaz.
Benimde sürekli acligim var
bugün yeni doğum yapan arkadaşım hastanede yanıma almam gereken şeyleri söyledi. e-bebekde anne bezi varmış onu mutlaka al. kanamana ped yetmiyor dedi. birde çamaşır derdin yok dedi. külot gibiymiş yandan yırtılıp atılıyormuş
Heheheh:) bende pirasa boregi yapicam bugun cikarttim simdi difrizden pirasalari:)
Aserme olarak ilk zamanlar oldu da bi saha olmadi bende ya... ama istahimla basim dertte:) 24 saat ac geziyorum yani ne yersem yiyeyim doymuyorum:)
Kac kilo aldin?Bende öyleyim ekmeği kestim. Ramazan ayındaymkş gibi ha bire yemek programı izliyorum. Kiloya dikkat etmek lazım ya gereksiz almaktan korkuyorum
Sancisi gelmez mi gecmez mihic duymamistim kiz :)
Ay cok ilginc ahaahhahha :))Sancısı gelmez yani gec dogurur.. valla bzm burda cok soyluyorlar da.. bende yemis bulundum doguma yakın gene ycem ki sancı gelsin
Bilmiyorum ki numarası Yok br turlu alamadm 4 aydır hep unutuyorum söylemeyi devam ederse yarn hastaneyi arar konuşurum . Sanırm migdemi usuttum. Ama kasiklardaki ağrıyı anlamadm. Dizlermdede ağrı genelde vardı zaten bu kis boyunca romatizma olabilir demişlerdi tedavi için yönlendirdiler ama bn önce çocuk dedm tedavi için gitmedimNeden bu kadar sıkınti yasadin bugun?
Doktorunu arasana
Aynen canım hamileler tutmayabilir bende boyle biliyorum. Riske atmaya gerek yok bence doğumdan sonra istersen tutarsinCanlar ramazanlikta oruç tutmayı düşünen var mı? Bn tutsam diyordum da sanırım imkansız gbi birşey olur çok zorlanirm. Annemde tutma cocugn tam gelişim zamanı tansiyonun duser . Hem zaten hamileye düsmüyor dedi?
canım tutma,havalar çok sıcak olacak bebeği susuz bırakma derim. hergün bebeğin suyu değişiyor. o sıcakta zaten bütün gün su içmek isteyeceksin. bebeğin gelişimide önemli.Canlar ramazanlikta oruç tutmayı düşünen var mı? Bn tutsam diyordum da sanırım imkansız gbi birşey olur çok zorlanirm. Annemde tutma cocugn tam gelişim zamanı tansiyonun duser . Hem zaten hamileye düsmüyor dedi?
Demi ama bu şekilde biraz aç kalsak baş ağrısı basliyo tansiyon düşuyo. Sonra tutarm artk :)Aynen canım hamileler tutmayabilir bende boyle biliyorum. Riske atmaya gerek yok bence doğumdan sonra istersen tutarsin
Susuz kalabilir demi onu unuttm ablam 5 6 aylikti tuttu acillik olmuştu çok susuz kalmissin bebeğin suyuda az demiş doktor sorun yaşamıştı .canım tutma,havalar çok sıcak olacak bebeği susuz bırakma derim. hergün bebeğin suyu değişiyor. o sıcakta zaten bütün gün su içmek isteyeceksin. bebeğin gelişimide önemli.
zaten kendi ısımız şuan bile fazla geliyor haziranda havada eklenecek daha çok su ihtiyacı duyacağız ki bebeğimizde büyümüş olacak. o yüzden ben tutmam sanırımSusuz kalabilir demi onu unuttm ablam 5 6 aylikti tuttu acillik olmuştu çok susuz kalmissin bebeğin suyuda az demiş doktor sorun yaşamıştı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?