2017 EKİM Anne adayları

Iyi geceler kizlar nasilsiniz bakalim gorusmeyeli insallah iyisinizdir bende annem geldi diye pek ugrayamadim arada hamilelik takvimine bakmak icin girdim birde trend konulara bakip ciktim genelde orayada bi basladimi insam kurtaramiyor kendini neyse kizlar ben hala ikili test sonucumu alamadim yarin gidecegim insallah benimde temiz cikar birde kizlar gobegim goguslerim cok kasiniyor sizdede oluyor mu ne oneririsiniz ne gecirir yaa bi kasimaya baslayinca ellerimi alamiyorum

Ben tutmayacagim kuzu cunku cok uzun vakit ve susuz kalmak var ne bileyim dinimiz kolaylik dini borc olarak daha sonra tutariz insallah :)

canım biran önce krem kullanmaya başla yırtılma olur o yüzden kaşınıyor. ben mustela aldım

Bir saat birsey yemeyince hemen tansiyonum dusuyor, hem su anlaminda daha cok dikkat etmek gerekiyor...

Mustela ile bio oil kullaniyorum en basindan beri, olan catlaklari da azaltti bir de sabun yerine dus jeli baya etkili

zaten kendi ısımız şuan bile fazla geliyor haziranda havada eklenecek daha çok su ihtiyacı duyacağız ki bebeğimizde büyümüş olacak. o yüzden ben tutmam sanırım
Sonra tutarz ne yapalm :) seneyede emziriyor olucaz ama en azından ek gıda yerler

Kizlar cok kotu bisey oldu

Esimin ayagina surulmesi gereken bir jel vardi onu surdum ben dun bugun. Az once surdukten sonra aklima geldi elim degiyor gebelikte zarari olur mu diye. Elimi yikiyorum sonrasinda ama....

Bir inceledim ki gebelikte x kategorisinde! Cok ciddi zararlar veriyormus. Doktoruma mesaj attim, su an yapacak bisey yok dedi.... cok tedirgin oldum of

Bnde eşimin beline br krem suruyorm hc bakamamstim smdi senden okuyunca baktm ama deriden kana geçmiyorms yinede kullanmamak iyi olurmuş sonuçta elime degiliyo bnde sürmeym bari.

Elini yikadysan hemen birsy olmamıştır ya endiselenme ne gbi br zararı olabilirmiş ki?

Kuzu

X Kategorisi:
bu gruptaki ilaçlarda da insan fetusu üzerine olumsuz etki bulunmuştur. Ancak bu gruptaki ilaçlar gebelikte kullanıldığında kar/zarar oranı her zaman zarar lehine olan ilaçlardır. Bu yüzden hiç bir şekilde gebelikte kullanılmamalıdır

Bu yaziyo aciklamada... elimi hemen yikadim insallh gecmemistir vala bende krem oldugu icin kana karismaz diye umutluyum

Kaşınma kuruluktan da oluyor ben bi kaç gündür zeytinyağıyla masaj yapıyorum biraz daha iyi sanki

Ben de esimin sirtina kas gevsetici surmustum bi ara hic aklima gemedi gerci ben de elimi yikadim ama... canim sonucta elini yikamissin o kadr etki etmemistir. Ilacin adi ne ki bizim de haberimiznolsun

Birsy olmaz inslh iyiki farkettin ama .

Kızlar bn az önce bebeğimi hissettim sanırım bni duydu bugn o kadr çok konuştum ki br hareket et yavrum merk ediyorum diye uzun süreli sırt üstü yatinca hissettim önce pıt etti hemen durdum iyice dinledim kendimi sanki böyle brsey kaymış gbi oldu çok çok hafif aynı yerdeydi çok şükür yaw rahatladm nasl sevindim.

Cnm bnm de oluyor sanırım kuruluktan nemlendirici kullanıyorum. İlk hamileligimde eczaneden özel kremler almıştım hiçbir faydası olmadı. Johnson bebek yağı da iyimis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…