- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.241
Hadi bakalım böyle kaymış da sanki dönmüş gibi his verir.Kızlar bn az önce bebeğimi hissettim sanırım bni duydu bugn o kadr çok konuştum ki br hareket et yavrum merk ediyorum diye uzun süreli sırt üstü yatinca hissettim önce pıt etti hemen durdum iyice dinledim kendimi sanki böyle brsey kaymış gbi oldu çok çok hafif aynı yerdeydiçok şükür yaw rahatladm nasl sevindim.
bebek yağı tüylenme yapıyormuş doktorum uyardıCnm bnm de oluyor sanırım kuruluktan nemlendirici kullanıyorum. İlk hamileligimde eczaneden özel kremler almıştım hiçbir faydası olmadı. Johnson bebek yağı da iyimis.
Olabilir o konuda bilgim yok.bebek yağı tüylenme yapıyormuş doktorum uyardı
Bana da öyle geldi ve pıt diye hissedince hemen elimi karnıma koydum ordaydi daha once böyle br portakal gbi yada limonda diyebilirim öyle geliyordu elime suan daha uzun ve ince geldi sonra kaydı ve kayboldu :) oynama bni diyor sanırımHadi bakalım böyle kaymış da sanki dönmüş gibi his verir.
Cnm korkma inşallah bir şey olmaz.bilmeden nelere dokunuyoruzbirçok kimyasal maddeye bile.ben de ogluma surup verdim anne bunun tadı acı dedi hee zaman içtiği surup için. Ben de rastgele boş bulunup dilimin ucuyla tadına baktım bozuk mu diye.inşallah sorun olmaz o kadarindan daha dikkatli oluruz bundan sona.Kizlar cok kotu bisey oldu
Esimin ayagina surulmesi gereken bir jel vardi onu surdum ben dun bugun. Az once surdukten sonra aklima geldi elim degiyor gebelikte zarari olur mu diye. Elimi yikiyorum sonrasinda ama....
Bir inceledim ki gebelikte x kategorisinde! Cok ciddi zararlar veriyormus. Doktoruma mesaj attim, su an yapacak bisey yok dedi.... cok tedirgin oldum of
Bnde Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canm. Oda tüylenme yapıyor diyorlar ama ne guzl kokuyo tuyleneym gitsin nasıl olsa dökülür diyorum :) krem almadm düsnmüyorumda doğadan yanaym zeytinyağı badem yağı bebe yağı daha makul geliyor bna :)Olabilir o konuda bilgim yok.
Bence doğru hissetmistin.ben ilkinden biliyorum ben de hisessediyorum.Bana da öyle geldi ve pıt diye hissedince hemen elimi karnıma koydum ordaydi daha once böyle br portakal gbi yada limonda diyebilirim öyle geliyordu elime suan daha uzun ve ince geldi sonra kaydı ve kayboldu :) oynama bni diyor sanırım
Zeytinyağı bende yazın ağustos gibi yanma hissi vermişti o yüzden pek düşünmüyorum. Simdilik nivea krem kullanıyorum.Bnde Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canm. Oda tüylenme yapıyor diyorlar ama ne guzl kokuyo tuyleneym gitsin nasıl olsa dökülür diyorum :) krem almadm düsnmüyorumda doğadan yanaym zeytinyağı badem yağı bebe yağı daha makul geliyor bna :)
Ay nasl sevindim ya biri dogrulayinca :) geçen hafta perşembe günü resmen takla attı ilk o zamn hissettim sanırm ondan sonra hissetmemistm bugn endiselendm neden hissetmiyorum diye hemen belli etti yavrm kendini :) sağol ablacmBence doğru hissetmistin.ben ilkinden biliyorum ben de hisessediyorum.
Hindistan cevizi yağını seviyorum ya saçına sur yüzüne sur karnına kalcana heryere sur guzl oluyoZeytinyağı bende yazın ağustos gibi yanma hissi vermişti o yüzden pek düşünmüyorum. Simdilik nivea krem kullanıyorum.
:)) yine iilk bebeğim de eylülde doğdu en kötü yanı kısa doğru girmeye başlaması yeni doğan çok üşür ya bir de soğuklar başlayacaktı o yüzden yağ falan kullanamadım vıcık olmasın diye:) bu arada en güzel yanlarından biri bir sene sonraki yaza büyümüş olması:)Hindistan cevizi yağını seviyorum ya saçına sur yüzüne sur karnına kalcana heryere sur guzl oluyobunla devam edicm belki bebe yağı da alırım doğum sonrasında bebek içinde iyi olur
Kışa gelmesi iyi olmadı ama geneki 9.ayda olacaklar kasımdan faln iyice soğuyor o zamna biraz büyüms olurlar :) kış boyu evde otururuz artk yazında bol bol gezeriz:)) yine iilk bebeğim de eylülde doğdu en kötü yanı kısa doğru girmeye başlaması yeni doğan çok üşür ya bir de soğuklar başlayacaktı o yüzden yağ falan kullanamadım vıcık olmasın diye:) bu arada en güzel yanlarından biri bir sene sonraki yaza büyümüş olması:)
Yaptırmayı düşünmüyorum kuzum ama doktor şart derse yaptırıcamDoktorum yaptir derse ki yuksek ihtimal yaptir diyecek yaptiricam. Sen ne dusunuyodun?
Niye öyle kötü düşünüyorsun hemen onları biz korumuyoruz Rabbim koruyor oyuzden kalbini bozma hiç bir şey olmaz canımAksam moralim oyle bozuktu ki hemen yattim kendime cok ama cok ofkeliyim! Ben aylardir oje bile surmuyorum bu dusuncesizligi nasil yaparim diye inanilmaz sinirlendim kendime! Rabbim korusun meleklerimizi benim akilsizligimin bedelini bebegim odemesin insallah.... keske elimi kesip atabilseydim!
İnsallah canim ya kotu dusunmekten cok kendime kizdim nasil boyle bir hataya dusum diye ama iste sen ne kadar kollarsan kolla kacamiyorsun birseylerden baksana... dedigin gibi rabbim koruyor onlari allaha emanet insallah birsey olmazNiye öyle kötü düşünüyorsun hemen onları biz korumuyoruz Rabbim koruyor oyuzden kalbini bozma hiç bir şey olmaz canım
Aksam moralim oyle bozuktu ki hemen yattim kendime cok ama cok ofkeliyim! Ben aylardir oje bile surmuyorum bu dusuncesizligi nasil yaparim diye inanilmaz sinirlendim kendime! Rabbim korusun meleklerimizi benim akilsizligimin bedelini bebegim odemesin insallah.... keske elimi kesip atabilseydim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?