- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.261
Tövbe tövbe kendine gelsene sen biiiii !
O bebegine aklini basina almis ana lazim suan elini kreme sokmamis degil !
Ben hamile oldugumu bilmiyordum, ayagimi burktum kac je, kas gevsetici surdum hemde en agir olanindan. Doktora sordum sonra, kolay kolau birseylerden etkilenmez onlar evham yapma dedi.
Sonra esimin beline bacagina surdum dakikalarca masaj yaptim bide.
Millet sigara iciyor, icki iciyor, ilac iciyor, hoplayip zipliyor birsey olmuyor. (Tabi bunlar güzel önek degil ama var hayatta)
Simdi kendini topla,beynini topla bebeginlr konuş sev onu !
Evet canım hem bebisine hem kendine zarar verirsin Allah korusun oruc tutmamaktan daha gunah. Hele ben 2ay oruc tutsam anca veririm borclarimi. Mide rahatsizligim var o yuzden her ramazan hastanelik oluyorum cogu zaman tutamiyorumDemi ama bu şekilde biraz aç kalsak baş ağrısı basliyo tansiyon düşuyo. Sonra tutarm artk :)
Bende buna siginiyorum tatlim ya hani kendim kullanmadim sadece esime surdum elimi yikadim insallah o kadardan etkilenmez minnosum.
Doktorum yapacak bise yok deyince panikledim genelde beni rahatlatan bir adamdir hani birsey olacagini sanmiyorum 1-2 defadan felan der diye dusundum ama yapacak bisi yok olan olmus stres yapma artik deyince iyice panik oldum.
Evet millet neler yapiyo bi halt olmuyp biz sakiniyos ya!
Bilmiyorum ki numarası Yok br turlu alamadm 4 aydır hep unutuyorum söylemeyi devam ederse yarn hastaneyi arar konuşurum . Sanırm migdemi usuttum. Ama kasiklardaki ağrıyı anlamadm. Dizlermdede ağrı genelde vardı zaten bu kis boyunca romatizma olabilir demişlerdi tedavi için yönlendirdiler ama bn önce çocuk dedm tedavi için gitmedim
bakamiyoru. devamli canim..
iyiyim hastanedeyim ama burda kural buymus serum alip gidilmiyomus doktor hamilelikten bu bulanti bebek gayet iyi dedi
Dr nin soylemi seni tedirgin etmis daha cok ama bence surekli kullanimda zarar verebilir 2 gunde ve yikama ile cok bisey olacagini zannetmiyorum canim nice zararli seylere kimyasallara elimiz degiyor simdi aklima o geldi krec sokucuymus yag sokucuymus eldivende takilmiyo her zaman buda benim kafami kurcalayanKizlar cok kotu bisey oldu
Esimin ayagina surulmesi gereken bir jel vardi onu surdum ben dun bugun. Az once surdukten sonra aklima geldi elim degiyor gebelikte zarari olur mu diye. Elimi yikiyorum sonrasinda ama....
Bir inceledim ki gebelikte x kategorisinde! Cok ciddi zararlar veriyormus. Doktoruma mesaj attim, su an yapacak bisey yok dedi.... cok tedirgin oldum of
Yazan herkese çok çok teşekkür ederim benimle zor günümü paylaşan beni anlayan destek olan.bugün kesin olarak kızımız olacağını da ogrendik.bir oğlum vardi:)allahım hepimize hayırlısını nasip etsin
Geçmiş olsun canım, çok şükür iyisiniz.kizlar mesajlarinizin hepsine cevap veremedim.kusura bakmayin hastanede olunca:) kollarim.bile agrimis yataktanama sabah oldu sonunda bir an once evime gidip dusa girmek sonra yataga gomulmek istiyorum
bizim hazır
geçmiş olsun canım
Kuzu
X Kategorisi: bu gruptaki ilaçlarda da insan fetusu üzerine olumsuz etki bulunmuştur. Ancak bu gruptaki ilaçlar gebelikte kullanıldığında kar/zarar oranı her zaman zarar lehine olan ilaçlardır. Bu yüzden hiç bir şekilde gebelikte kullanılmamalıdır
Bu yaziyo aciklamada... elimi hemen yikadim insallh gecmemistir vala bende krem oldugu icin kana karismaz diye umutluyum
Kesinlikle katılıyorum, boşluğa düştüm valla onca yıldan sonra.
ultrasona aldilar bir daha buyumus dedi iyi bir soruni yokmus Allaha sukur oglene dogru hastaneden cikicam eve gidip biraz dinlenip aksama araniza katilicam insallah:) ve bulanyisi olanlar icin soyliyim az az sık yemek gerekiyomusCinsiyeti de aradan cikarsalardi :)
Bebegin tabi iyidir sen kötü oldun güzel anne :)
Bugün bol bol dinlen kendine gel,sonra da buraya gel :)
günaydın :)Günaydın herkese :)
Cnm çok teşekkürler.amin insçok sevindim hayırlı olsun bak hem sağlık haberini hem cinsiyetini öğrendin artık üzülmek yok şükürler olsun...
Allahım hepimize sağlıkla versin evlatlarımızı
bence bebiştir o canım :)kızlar günaydın bugün sabah uyandığımda sırt üstü yatıyordum karnımda bi sertlik hissettim bi baktım bi taraf yumuşak bi taraf avcumdan az büyük toplanmış sertlik baya belli oluyo. bebeğimmidir sizce. çok mutlu oldum da
Boşver sıkma canını bir yolu bulunur elbet.Bugün bana temizlik için biri gelecekti ya ekti beni. Oturduğum yere yeni taşındım güvenilir birini bulmak çok zor. Canım sıkıldı sabah sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?