2017 EKİM Anne adayları

Bende buna siginiyorum tatlim ya hani kendim kullanmadim sadece esime surdum elimi yikadim insallah o kadardan etkilenmez minnosum.

Doktorum yapacak bise yok deyince panikledim genelde beni rahatlatan bir adamdir hani birsey olacagini sanmiyorum 1-2 defadan felan der diye dusundum ama yapacak bisi yok olan olmus stres yapma artik deyince iyice panik oldum.

Evet millet neler yapiyo bi halt olmuyp biz sakiniyos ya!

Demi ama bu şekilde biraz aç kalsak baş ağrısı basliyo tansiyon düşuyo. Sonra tutarm artk :)
Evet canım hem bebisine hem kendine zarar verirsin Allah korusun oruc tutmamaktan daha gunah. Hele ben 2ay oruc tutsam anca veririm borclarimi. Mide rahatsizligim var o yuzden her ramazan hastanelik oluyorum cogu zaman tutamiyorum

Doktorun dogru olani demis yapacak birsey yok olmus artik ama bu demek degil ki bebegine zarar gelecek.

Gelmezde hem elinden kana karismasini icin çok sey lazim kolay mi öyle kendine ve devamli sürmen lazim. Sen kocana sürüp yikamissin. Bir agri kesici bile yarim saat 45 dk sonra etki ediyor kana hemen karistigi halde. Kendinle alakali bir daha da böyle cümleler kurma. Kk da bizden daha evhamli kadin yoktur.

Eger ben böyle panikle yazsaydim yine ebemle baslardin sen dimiiii

Dikkat et kendine dun benimle belim tutulmus gibi agridi bide midem bulandi.
Burnumda kanadi evham yapmiyorum artik, Allah korur onlari hem normalmis bu durumlar.

bakamiyoru. devamli canim..
iyiyim hastanedeyim ama burda kural buymus serum alip gidilmiyomus doktor hamilelikten bu bulanti bebek gayet iyi dedi

Cinsiyeti de aradan cikarsalardi :)

Bebegin tabi iyidir sen kötü oldun güzel anne :)

Bugün bol bol dinlen kendine gel,sonra da buraya gel :)

Dr nin soylemi seni tedirgin etmis daha cok ama bence surekli kullanimda zarar verebilir 2 gunde ve yikama ile cok bisey olacagini zannetmiyorum canim nice zararli seylere kimyasallara elimiz degiyor simdi aklima o geldi krec sokucuymus yag sokucuymus eldivende takilmiyo her zaman buda benim kafami kurcalayan

çok sevindim hayırlı olsun bak hem sağlık haberini hem cinsiyetini öğrendin artık üzülmek yok şükürler olsun...

Allahım hepimize sağlıkla versin evlatlarımızı

kizlar mesajlarinizin hepsine cevap veremedim.kusura bakmayin hastanede olunca:) kollarim.bile agrimis yataktan ama sabah oldu sonunda bir an once evime gidip dusa girmek sonra yataga gomulmek istiyorum
Geçmiş olsun canım, çok şükür iyisiniz.

İ

İçini ferah tut elden hemen bulaşmaz diye düşünüyorum mesela bana kurdeşen için merhem verirken karın bölgende varmı diye sordu dr demekki karın bölgeme sürsem az da olsa riski vardı korkma sen gün içinde zararlı bir çok şeye maruz kalıyoruz bilmeden

kirmizigitar birşey olmaz canım, üzme kendini ve bebişini. Bende geçen gün eldiven takmayı unutup çamaşır suyu ile çamaşır yıkadım. Birde o meret yıka yıka elden zor çıkıyor, kokusu da cabası.
Amaaannn dedim kaç hamile kadın buna dikkat ediyor ki. Bir daha yapmam, kaygılansam da artık geçti bolunun pazarı dedim. Unut gitsin, bir daha dikkat edersin.

Cinsiyeti de aradan cikarsalardi :)

Bebegin tabi iyidir sen kötü oldun güzel anne :)

Bugün bol bol dinlen kendine gel,sonra da buraya gel :)
ultrasona aldilar bir daha buyumus dedi iyi bir soruni yokmus Allaha sukur oglene dogru hastaneden cikicam eve gidip biraz dinlenip aksama araniza katilicam insallah:) ve bulanyisi olanlar icin soyliyim az az sık yemek gerekiyomus

kızlar günaydın bugün sabah uyandığımda sırt üstü yatıyordum karnımda bi sertlik hissettim bi baktım bi taraf yumuşak bi taraf avcumdan az büyük toplanmış sertlik baya belli oluyo. bebeğimmidir sizce. çok mutlu oldum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…