2017 EKİM Anne adayları

Hayırlı uğurlu olsun canım :))
Allahım hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin :)

Amin canım hepimizin yavruları sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :))))

Hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin ogluşun ciftliyoruz ogluslari bizede %80 erkek demişti kesinleşir bugün :)))

Hadi bakalım :) Doktor bile bu sene erkek senesi sanırım nerdeyse bütün hastalarımın erkek çıkıyo dedi :))

hayırlı olsun sütlacımmm bir pipili daha

Aynen tatlım bir pipili daha :) Eşim de annemler de biraz şok oldular kız istiyolardı çünkü ama ben hep diyodum hissediyorum erkek diye inanmadılar bana :))) Sağlıklı sıhhatli olsun da başka bişey istemem :)

suflesutlac hayırlı olsun oğluşun :)

Arkadaşlar günaydın :)
Bi sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim kafaya taktım çünkü.
Bebeklerinizi hissettiginiz yer neresi tam olarak? Göbek deliğine yakın mı yoksa kasıklarda mı?
Ben bebeğimi çok aşağıda hissediyorum sol kasigimda ama nerdeyse bacakla kasigin birleştiği yerde. Daha yukarıda olması gerekmez miydi?

Bende oyle dusunuyordum ama aynen dedigin gibi tuylerin bittigi yerin hemen uzerinde hatta kalp atisini da orda buldum haftalardir yukarda ariyorum diye bulamamistim demekki:)

Bende oyle dusunuyordum ama aynen dedigin gibi tuylerin bittigi yerin hemen uzerinde hatta kalp atisini da orda buldum haftalardir yukarda ariyorum diye bulamamistim demekki:)
Ay sağol canım ya aynen dediğin gibi benim de... Dün çok net bir hareket hissettim ve kalp atışını da oradan dinledim.Ayni dediğin gibi tüylerin bittiği yerin hemen üzerinde. Bana çok aşağıda geldi ya şaşırdım. Haftamdan dolayı mı diye dedim ama seninle aramızda iki hafta falan var galiba. Demek oraya yerleşmişler bizimkiler :) zamanla çıkacaktır yukarıya da karnimizdaki şişlik ne acaba :)

aaa ben çok takip edemiyorum. ne olcak? bana da fikir olsun
doktorumuz erkeğe benzetti ama tam cinsiyeti belli değil. erkek olursa Ege Çınar koyacağım. kızım olursa Beren yanına ikinci bir isim bulacağız kuranda geçen

Canim, herkesin kesesine göre degisiyor bence

Günaydın kızlaaaaaaaaaar Bir oğluş daha geliyoooooooooooooooooooooooooo

hayırlı olsun canım

canım daha 13 haftalıksın bebeği hissetmen imkansız.

Canım bebek dokunuşlari ilk olarak aşağıda hissediliyor tecrübe ile sabittir, endise etme :) ilk oğlumda bunu 19.haftada anlamıştım ikinci oğlumda o dokunuşlari tanidigm için 16.haftadan beri ara ara farkediyorum..Genelde iki üç kez arka arkaya minik atmalar hissedince anlayabilirsin :) Zamanla yukarıya çıkacaklar şimdilik aşağılarda geziyor miniklerimiz :))

Benim gobek deligimin 2 parmak caprazi asagisinda doktorda hep oradan bakiyor bendemi tuhaflik var ve hep oradan segirme hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…