- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.281
gunaydinGünaydın herkese :)
İnşallah canım ev çok kirlendi temizlenecek diye seviniyordum üzüldüm şimdi böyle oluncaBoşver sıkma canını bir yolu bulunur elbet.
Tebrik ederim canım :) Kesin dedi mi doktorun? Bana da erkek dedi ama bu gittiğimizde kesin söyleyecek :)Günaydın kızlaaaaaaaaaarBir oğluş daha geliyoooooooooooooooooooooooooo
Hayırlı uğurlu olsun canım :))Günaydın kızlaaaaaaaaaarBir oğluş daha geliyoooooooooooooooooooooooooo
Hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin ogluşunGünaydın kızlaaaaaaaaaarBir oğluş daha geliyoooooooooooooooooooooooooo
Günaydın kızlaaaaaaaaaarBir oğluş daha geliyoooooooooooooooooooooooooo
Tebrik ederim canım :) Kesin dedi mi doktorun? Bana da erkek dedi ama bu gittiğimizde kesin söyleyecek :)
Bu sene erkek senesi resmen kaç tane kızımız var burda bir elin parmağını geçmiyor galiba :)Çok teşekkür ederim tatlım. Evet kesin dedi bakalım. bi kesinliği de ayrıntılı ultrasonda alırız artık :))))
Hayırlı uğurlu olsun canım :))
Allahım hepimize sağlıklı güzel doğumlar nasip etsin :)
Hayırlı ugurlu olsun sağlıkla gelsin ogluşunciftliyoruz ogluslari bizede %80 erkek demişti kesinleşir bugün :)))
hayırlı olsun sütlacımmm bir pipili daha
Bende oyle dusunuyordum ama aynen dedigin gibi tuylerin bittigi yerin hemen uzerinde hatta kalp atisini da orda buldum haftalardir yukarda ariyorum diye bulamamistim demekki:)suflesutlac hayırlı olsun oğluşun :)
Arkadaşlar günaydın :)
Bi sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim kafaya taktım çünkü.
Bebeklerinizi hissettiginiz yer neresi tam olarak? Göbek deliğine yakın mı yoksa kasıklarda mı?
Ben bebeğimi çok aşağıda hissediyorum sol kasigimda ama nerdeyse bacakla kasigin birleştiği yerde. Daha yukarıda olması gerekmez miydi?
Ay sağol canım ya aynen dediğin gibi benim de... Dün çok net bir hareket hissettim ve kalp atışını da oradan dinledim.Ayni dediğin gibi tüylerin bittiği yerin hemen üzerinde. Bana çok aşağıda geldi ya şaşırdım. Haftamdan dolayı mı diye dedim ama seninle aramızda iki hafta falan var galiba. Demek oraya yerleşmişler bizimkiler :) zamanla çıkacaktır yukarıya da karnimizdaki şişlik ne acaba :)Bende oyle dusunuyordum ama aynen dedigin gibi tuylerin bittigi yerin hemen uzerinde hatta kalp atisini da orda buldum haftalardir yukarda ariyorum diye bulamamistim demekki:)
doktorumuz erkeğe benzetti ama tam cinsiyeti belli değil. erkek olursa Ege Çınar koyacağım. kızım olursa Beren yanına ikinci bir isim bulacağız kuranda geçenaaa ben çok takip edemiyorum. ne olcak? bana da fikir olsun
suflesutlac hayırlı olsun oğluşun :)
Bebeklerinizi hissettiginiz yer neresi tam olarak? Göbek deliğine yakın mı yoksa kasıklarda mı?
Ben bebeğimi çok aşağıda hissediyorum sol kasigimda ama nerdeyse bacakla kasigin birleştiği yerde. Daha yukarıda olması gerekmez miydi?
Günaydın kızlaaaaaaaaaarBir oğluş daha geliyoooooooooooooooooooooooooo
canım daha 13 haftalıksın bebeği hissetmen imkansız.suflesutlac hayırlı olsun oğluşun :)
Canım bebek dokunuşlari ilk olarak aşağıda hissediliyor tecrübe ile sabittir, endise etme :) ilk oğlumda bunu 19.haftada anlamıştım ikinci oğlumda o dokunuşlari tanidigm için 16.haftadan beri ara ara farkediyorum..Genelde iki üç kez arka arkaya minik atmalar hissedince anlayabilirsin :) Zamanla yukarıya çıkacaklar şimdilik aşağılarda geziyor miniklerimiz :))suflesutlac hayırlı olsun oğluşun :)
Benim gobek deligimin 2 parmak caprazi asagisinda doktorda hep oradan bakiyor bendemi tuhaflik var ve hep oradan segirme hissediyorum.Canım bebek dokunuşlari ilk olarak aşağıda hissediliyor tecrübe ile sabittir, endise etme :) ilk oğlumda bunu 19.haftada anlamıştım ikinci oğlumda o dokunuşlari tanidigm için 16.haftadan beri ara ara farkediyorum..Genelde iki üç kez arka arkaya minik atmalar hissedince anlayabilirsin :) Zamanla yukarıya çıkacaklar şimdilik aşağılarda geziyor miniklerimiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?