2017 EKİM Anne adayları

Benim gobek deligimin 2 parmak caprazi asagisinda doktorda hep oradan bakiyor bendemi tuhaflik var ve hep oradan segirme hissediyorum.
Gayet normal tuhaflık yok, iki hatta üç parmak aşağıda bebekler, hareketlerde oralarda şimdilik ama sonraları gobek hizasında veya az yukarılarda sağlı sollu gözle görülür hareketler göreceğiz :))

Gayet normal tuhaflık yok, iki hatta üç parmak aşağıda bebekler, hareketlerde oralarda şimdilik ama sonraları gobek hizasında veya az yukarılarda sağlı sollu gözle görülür hareketler göreceğiz :))

Siz kasiklardan bahsedince Bende kendi kendime süpheye düştüm iyi madem yeri iyiyse :)

Günaydın güzel hamişler suflesutlac hayırlı olsun :)
Sizler demir ilaçlarını günde kaç kez kullanıyosunuz bir de mide bulantısı yapıyormuş sanırım ne zaman alıyorsunuz kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim

Yok canım keseyle alakalı değil bence bebeğin yerleştiği yerle alakalı diye düşünüyorum zamanla yukarı çıkacak.

He öylemi, kiz dün konustuk ya acaba dedim bu sefer bendemi tuhaflik oldu :)

Ay ne evhamliyiz :)

Zaten cok gerginim haftaya gidecegim doktora neler diyecek cok merak ediyorum.

Benim de ikinci hamileliğim düne kadar net bir hareket hissettim diyemem ama dünkü çok netti tanıdık bir histi yani :) sadece bu haftalarda kızım da bu kadar aşağıda mıydı onu hatırlayamadım. Sağol canım.

He öylemi, kiz dün konustuk ya acaba dedim bu sefer bendemi tuhaflik oldu :)

Ay ne evhamliyiz :)

Zaten cok gerginim haftaya gidecegim doktora neler diyecek cok merak ediyorum.
Yok sende tuhaflik yok canım. Her insanda aynı olacak değil sonuçta. Bana benimki aşağıda geldi dun de hareket edince kafama takıldı işte.

Yok sende tuhaflik yok canım. Her insanda aynı olacak değil sonuçta. Bana benimki aşağıda geldi dun de hareket edince kafama takıldı işte.

Ay hareketmi etti miniginnnn Masallah ona :)

Bence önümüzdeki haftalar cikar yikariya o zaman daha da normalmiş şuan korkutma kendini.

ben maltofer kullanıyorum canım sabah aç karnına 1 kere içiyorum o kadar. Ama kokusu çok geliyo bana evet midemi bulandırıyo ama içtiğim an sonrasında bi sıkıntı olmadı hiç.

ultrasona aldilar bir daha buyumus dedi iyi bir soruni yokmus Allaha sukur oglene dogru hastaneden cikicam eve gidip biraz dinlenip aksama araniza katilicam insallah:) ve bulanyisi olanlar icin soyliyim az az sık yemek gerekiyomus

valla canım ben sürekli bişeyler yiyorum ama fayda etmiyor maalesef artık ilaç bile eskisi gibi fayda etmiyor yemek yiyince bütün yediklerim boğazıma diziliyor işkence oldu yemek yemek benim için maalesef

suflesutlac çok sevindim hayirli ugurlu olsun canim benim. Bakalim ben haftaya ne haberler verecegim. Simdi daha cok heyecanlandim. :)

hayırlı olsun canım

canım daha 13 haftalıksın bebeği hissetmen imkansız.

hayırlı olsun canım , sağlıkla gelsin inşallaah. Bende cumartesi vericem size haber bakalım bizimki de pipili mi :)

hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Çok teşekkür ederim kızlar. Hepimizin bebişleri sağlıkla kucaklarımıza gelsin inşallah :)))
_meleqqimm_ canım ben maltofer kullanıyorum günde 1 kere. Aç karnına içmeme rağmen hiç bulantı hissi yaşamadım tatlım çok rahat içebiliyorum.

kızlar merhaba decavit ile bulantı yaşayan var mı acaba bana doktorum decavit Verdi ama bulantılarımın devam ettiğini söyledim o zaman 17. haftada başlarız dedi napsam bilemedim şuan bişey içmiyorum folik asiti de kesti doctor

Geçmedi di mi bulantı

yok canım ya nerde 4. aydayız ama geçmedi ilaçla ayakta durmaya çalışıyorum ne zaman geçcek onu da bilmiyorum sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyor bana en sevdiğim yemekleri yiyemiyorum daha doğrusu severek yemek yiyemiyorum resmen zorla mideme bişeyler girsin diye ite kaka bişeyler yemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…