- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.301
Gayet normal tuhaflık yok, iki hatta üç parmak aşağıda bebekler, hareketlerde oralarda şimdilik ama sonraları gobek hizasında veya az yukarılarda sağlı sollu gözle görülür hareketler göreceğiz :))Benim gobek deligimin 2 parmak caprazi asagisinda doktorda hep oradan bakiyor bendemi tuhaflik var ve hep oradan segirme hissediyorum.
Gayet normal tuhaflık yok, iki hatta üç parmak aşağıda bebekler, hareketlerde oralarda şimdilik ama sonraları gobek hizasında veya az yukarılarda sağlı sollu gözle görülür hareketler göreceğiz :))
Yok canım keseyle alakalı değil bence bebeğin yerleştiği yerle alakalı diye düşünüyorum zamanla yukarı çıkacak.Canim, herkesin kesesine göre degisiyor bence
Benim ikinci hamileliğim ilk kez böyle hissettim zaten. Bebeğin hareketi olduğuna eminim diyebilirim.hayırlı olsun canım
canım daha 13 haftalıksın bebeği hissetmen imkansız.
Yok canım keseyle alakalı değil bence bebeğin yerleştiği yerle alakalı diye düşünüyorum zamanla yukarı çıkacak.
Benim de ikinci hamileliğim düne kadar net bir hareket hissettim diyemem ama dünkü çok netti tanıdık bir histi yani :) sadece bu haftalarda kızım da bu kadar aşağıda mıydı onu hatırlayamadım. Sağol canım.Canım bebek dokunuşlari ilk olarak aşağıda hissediliyor tecrübe ile sabittir, endise etme :) ilk oğlumda bunu 19.haftada anlamıştım ikinci oğlumda o dokunuşlari tanidigm için 16.haftadan beri ara ara farkediyorum..Genelde iki üç kez arka arkaya minik atmalar hissedince anlayabilirsin :) Zamanla yukarıya çıkacaklar şimdilik aşağılarda geziyor miniklerimiz :))
Yok sende tuhaflik yok canım. Her insanda aynı olacak değil sonuçta. Bana benimki aşağıda geldi dun de hareket edince kafama takıldı işte.He öylemi, kiz dün konustuk ya acaba dedim bu sefer bendemi tuhaflik oldu :)
Ay ne evhamliyiz :)
Zaten cok gerginim haftaya gidecegim doktora neler diyecek cok merak ediyorum.
Yok sende tuhaflik yok canım. Her insanda aynı olacak değil sonuçta. Bana benimki aşağıda geldi dun de hareket edince kafama takıldı işte.
ben maltofer kullanıyorum canım sabah aç karnına 1 kere içiyorum o kadar. Ama kokusu çok geliyo bana evet midemi bulandırıyo ama içtiğim an sonrasında bi sıkıntı olmadı hiç.Günaydın güzel hamişlersuflesutlac hayırlı olsun :)
Sizler demir ilaçlarını günde kaç kez kullanıyosunuz bir de mide bulantısı yapıyormuş sanırım ne zaman alıyorsunuz kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim
hayırlı olsun canım , sağlıkla gelsin inşallaah. Bende cumartesi vericem size haber bakalım bizimki de pipili mi :)Günaydın kızlaaaaaaaaaarBir oğluş daha geliyoooooooooooooooooooooooooo
Günaydın kızlaaaaaaaaaarBir oğluş daha geliyoooooooooooooooooooooooooo
ultrasona aldilar bir daha buyumus dedi iyi bir soruni yokmus Allaha sukur oglene dogru hastaneden cikicam eve gidip biraz dinlenip aksama araniza katilicam insallah:) ve bulanyisi olanlar icin soyliyim az az sık yemek gerekiyomus
suflesutlac çok sevindim hayirli ugurlu olsun canim benim. Bakalim ben haftaya ne haberler verecegim. Simdi daha cok heyecanlandim. :)
hayırlı olsun canım
canım daha 13 haftalıksın bebeği hissetmen imkansız.
suflesutlac tebrik ederim canım :)
Günaydın güzel hamişlersuflesutlac hayırlı olsun :)
Sizler demir ilaçlarını günde kaç kez kullanıyosunuz bir de mide bulantısı yapıyormuş sanırım ne zaman alıyorsunuz kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim
hayırlı olsun canım , sağlıkla gelsin inşallaah. Bende cumartesi vericem size haber bakalım bizimki de pipili mi :)
hayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Geçmedi di mi bulantıvalla canım ben sürekli bişeyler yiyorum ama fayda etmiyor maalesef artık ilaç bile eskisi gibi fayda etmiyor yemek yiyince bütün yediklerim boğazıma diziliyor işkence oldu yemek yemek benim için maalesef
Geçmedi di mi bulantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?