- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.321
Ben de icmiyorum decaviti bulantıların tamamen biteceği günü bekliyorum. Doktorum decavitten ziyade demir ilacını mutlaka iç dedi vitamin için çok ısrar etmiyorum dedi. Maltofer i bile zor içiyorum gece yatmadan önce.kızlar merhaba decavit ile bulantı yaşayan var mı acaba bana doktorum decavit Verdi ama bulantılarımın devam ettiğini söyledim o zaman 17. haftada başlarız dedi napsam bilemedim şuan bişey içmiyorum folik asiti de kesti doctor
Canım bu maltofer küçük şişelerde olan mı. yoksa hap olan mıBen de icmiyorum decaviti bulantıların tamamen biteceği günü bekliyorum. Doktorum decavitten ziyade demir ilacını mutlaka iç dedi vitamin için çok ısrar etmiyorum dedi. Maltofer i bile zor içiyorum gece yatmadan önce.
Ben de icmiyorum decaviti bulantıların tamamen biteceği günü bekliyorum. Doktorum decavitten ziyade demir ilacını mutlaka iç dedi vitamin için çok ısrar etmiyorum dedi. Maltofer i bile zor içiyorum gece yatmadan önce.
Al benden de o kadar... Ben ilacı iki tane alsam bile farketmiyo. Sürekli hasta gibiyim bulantılardan kusmaktan. Daha hiç keyifle bi şey yiyemedim. 16. Haftaya gün sayıyorum umudum var geçecek diyeyok canım ya nerde 4. aydayız ama geçmedi ilaçla ayakta durmaya çalışıyorum ne zaman geçcek onu da bilmiyorum sanki hiç geçmicekmiş gibi geliyor bana en sevdiğim yemekleri yiyemiyorum daha doğrusu severek yemek yiyemiyorum resmen zorla mideme bişeyler girsin diye ite kaka bişeyler yemeye çalışıyorum
Hap canım.Canım bu maltofer küçük şişelerde olan mı. yoksa hap olan mı
Tanıdık hareketlerde daha kolay anlaşılabiliyor evet haklısın, ben senin haftalarında hiçbirşey hissetmiyordum belkide çok hareketli bir kuzu seninki :)Benim de ikinci hamileliğim düne kadar net bir hareket hissettim diyemem ama dünkü çok netti tanıdık bir histi yani :) sadece bu haftalarda kızım da bu kadar aşağıda mıydı onu hatırlayamadım. Sağol canım.
Al benden de o kadar... Ben ilacı iki tane alsam bile farketmiyo. Sürekli hasta gibiyim bulantılardan kusmaktan. Daha hiç keyifle bi şey yiyemedim. 16. Haftaya gün sayıyorum umudum var geçecek diye
Aynen canım aynı durumdayız. Canım ondan vermemiştir belki daha sonra verir ama hamilelikte demir ilacı önemli bildiğim kadarıyla. Doğumda falan çok kan kaybı oluyor ya depoların dolu olması lazım.off seninde var dimi bulantıçok zor ya bulantı olunca hayat duruyor resmen hayat sevincim gidiyor resmen benim bana demir ilacı vermedi doctor canım değerlerim iyi çıktığı için mi vermedi acaba ?
Evet doktor da çok hareketli olduğunu söyledi ultrasonda zıplayıp duruyordu. Hareketli halini görene kadar şaşkın haldeydim ama görünce yine bi heyecan sardı :) Kızım Haziran'da 3 yaşına girecek. Seninki kaç yaşında? Allah bağışlasın cunlemizinkini amin..Tanıdık hareketlerde daha kolay anlaşılabiliyor evet haklısın, ben senin haftalarında hiçbirşey hissetmiyordum belkide çok hareketli bir kuzu seninki :)
Kızın kaç yaşında? Allah bağışlasın evlatlarimizi..Ikincisinde daha az heyecan olur diye düşünüyordum ama eşimle ikimiz bundada en az ilki kadar heyecanlı ve sabirsiziz :)
doktorum bana decavit bulantı yapar onu kullanma onun yerine vanilac kullan dedi. bulantı yapmadı ve güzel bir vitamin tavsiye ederimkızlar merhaba decavit ile bulantı yaşayan var mı acaba bana doktorum decavit Verdi ama bulantılarımın devam ettiğini söyledim o zaman 17. haftada başlarız dedi napsam bilemedim şuan bişey içmiyorum folik asiti de kesti doctor
Ben de kilo almadım ama göbeğin var biraz. Biraz önceki sezeryandan biraz da şimdi büyüdü. Kabızlık da çekiyorum ne yazık kiay inşallah canım valla bende şu dördüncü ayın sonunu iple çekiyorum vallahi inşallah geçerde bizde artık severek yemek yemeye başlarız valla ben daha kilo bile alamadım anca1 kilo belki arada ayva göbek çıkıyor sabahları içeri kaçıyor karmakarışık valla
Maşallah ondan erken hissettin demekki :) Benim ilkide buda pek bir uykucu, muayenelerde zor uyandırıyor doktorumuz :) Benim oğlumda 4 yaşında, Allahım güzel yazılar yazmış olsun bütün evlatlara...Evet doktor da çok hareketli olduğunu söyledi ultrasonda zıplayıp duruyordu. Hareketli halini görene kadar şaşkın haldeydim ama görünce yine bi heyecan sardı :) Kızım Haziran'da 3 yaşına girecek. Seninki kaç yaşında? Allah bağışlasın cunlemizinkini amin..
Amin canım.Maşallah ondan erken hissettin demekki :) Benim ilkide buda pek bir uykucu, muayenelerde zor uyandırıyor doktorumuz :) Benim oğlumda 4 yaşında, Allahım güzel yazılar yazmış olsun bütün evlatlara...
Amin canım hepimizin yavruları sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah :))))
Hadi bakalım :) Doktor bile bu sene erkek senesi sanırım nerdeyse bütün hastalarımın erkek çıkıyo dedi :))
Aynen tatlım bir pipili daha :) Eşim de annemler de biraz şok oldular kız istiyolardı çünkü ama ben hep diyodum hissediyorum erkek diye inanmadılar bana :))) Sağlıklı sıhhatli olsun da başka bişey istemem :)
Bende oyle dusunuyordum ama aynen dedigin gibi tuylerin bittigi yerin hemen uzerinde hatta kalp atisini da orda buldum haftalardir yukarda ariyorum diye bulamamistim demekki:)
@suflesutlac çok sevindim hayirli ugurlu olsun canim benim. Bakalim ben haftaya ne haberler verecegim. Simdi daha cok heyecanlandim. :)
Gayet normal tuhaflık yok, iki hatta üç parmak aşağıda bebekler, hareketlerde oralarda şimdilik ama sonraları gobek hizasında veya az yukarılarda sağlı sollu gözle görülür hareketler göreceğiz :))
Canım sürekli hissetmek için erken dönemlerdeyiz. Zamanla daha çok hissedicez insallah..firarperest bende 2 defa hissettim ikisindede tam dediğiniz yerde hissettim pıt pıtları kızlar günlerdir onuda hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?