2017 EKİM Anne adayları

bana dr elavit vermişti domuz jelatini öğrendiğim an kestim Decavit içiyorum bulantı yapmadı canım bende gerçi benim 16 haftalık hamileliğim boyunca 13. hafta 1 hafta azıcık bulandı onun harici hiç bulantı yaşamadım

Bu kategorideki ilaclaei nerden kontrol ediyorsunuz

Kızlar selam , kaç gündür yazamadım bu hafta yorgunluktan mahvoldum gecen ctesi bi enerji geldi bütün mutfağımı iç dış sildim dolapları tek tek boşalttım pazartesi günü evi kaldırdım sil süpür toz al , salı günü kayınvalidem geldi camlarımı sildi saolsun bende perdeleirmi yıkadım evimde nerdeyse sırf camdan ibaret oldugu için perdelerimde çok akşama onlar asıldı bi yandan yemek yaptım bi dünya çayıydı masasıydı bel denen bşy kalmadı bende az öncede son 2 odamın perdesini bi cesaret astım kollarım koptu tabi şimdi de meraktan çatlıcam acaba bebeğim iyi mi dye hem kendimi bu kadar yoruyorum hem deli gibi merak ediyorum İnşallah iyidir meleğim

Ben kullaniyorum en basindan beri hic bulanti yasamadim, tok karnina almaya dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…