- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.341
Bende randevu almadim kafama göre gidiyorum:) ama en gec çarsamba giderim. 16.haftanin icinde olacagim daha fazla beklemek istemiyorum.konrtol ne zaman canım bende hafta gideceğim ama günü belli değil :)
kızlar merhaba decavit ile bulantı yaşayan var mı acaba bana doktorum decavit Verdi ama bulantılarımın devam ettiğini söyledim o zaman 17. haftada başlarız dedi napsam bilemedim şuan bişey içmiyorum folik asiti de kesti doctor
Tebrikler ,hayırlı evlat olsun inş :) biz de cinsiyeti öğreneydik iyiydi :)Günaydın kızlaaaaaaaaaarBir oğluş daha geliyoooooooooooooooooooooooooo
sabırsızlanıyorum :)Canım sürekli hissetmek için erken dönemlerdeyiz. Zamanla daha çok hissedicez insallah..
Bende randevu almadim kafama göre gidiyorum:) ama en gec çarsamba giderim. 16.haftanin icinde olacagim daha fazla beklemek istemiyorum.
Çok haklısın :) ama bı şekilde geçiyor günler bı bakmışsın karnın kipir kıpır :)sabırsızlanıyorum :)
İnslh canm sen daha hiç tahmin duymamistn sanırım :) meyve suyu ve çikolata yi unutma:)
Kuzu
X Kategorisi: bu gruptaki ilaçlarda da insan fetusu üzerine olumsuz etki bulunmuştur. Ancak bu gruptaki ilaçlar gebelikte kullanıldığında kar/zarar oranı her zaman zarar lehine olan ilaçlardır. Bu yüzden hiç bir şekilde gebelikte kullanılmamalıdır
Bu yaziyo aciklamada... elimi hemen yikadim insallh gecmemistir vala bende krem oldugu icin kana karismaz diye umutluyum
bana bir etkisi olmadı. bebek kıpır kıpırdı sadece çok hareketliydi ama yine göstermedi cinsiyetini. sırtını döndü durduAynen ihtimal bile vermiyor hic doktorlar, ihtimale de raziyim bu sefer... ne etkisi var meyve suyu ile cikolatanin
Balık yemediğim için dr imom omega verdi ondan önce decavit kullanıyodum canım_meleqqimm_ bende Ferrum Fort kullanıyorum sabah aç karnına alıyorum bendede yapmadı mide bulantısı canım
vitamin ne kullanıyorsun ?
Ahahaha hep erkek hep erkek bizim ki kiz olursa seçer begeniriz artik damattt :)benimde gözüme kestirdiğim gün çarşamba hadi bakalım haberleşelim aynı gün kızz bebekle gelelim buraya herkes şaşırsın
İnternetten baktimBu kategorideki ilaclaei nerden kontrol ediyorsunuz
Balık yemediğim için dr imom omega verdi ondan önce decavit kullanıyodum canım
Günaydın kızlaaaaaaaaaarBir oğluş daha geliyoooooooooooooooooooooooooo
Günaydın güzel hamişler@suflesutlac hayırlı olsun :)
Sizler demir ilaçlarını günde kaç kez kullanıyosunuz bir de mide bulantısı yapıyormuş sanırım ne zaman alıyorsunuz kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim
Ahahaha hep erkek hep erkek bizim ki kiz olursa seçer begeniriz artik damattt :)
Beni etiketle o gün bende seni etiketlerim :)
Günaydın güzel hamişler@suflesutlac hayırlı olsun :)
Sizler demir ilaçlarını günde kaç kez kullanıyosunuz bir de mide bulantısı yapıyormuş sanırım ne zaman alıyorsunuz kullananlar bilgilendirirse çok sevinirim
Aynennnnntamam canım etiketlerim
kızlar merhaba decavit ile bulantı yaşayan var mı acaba bana doktorum decavit Verdi ama bulantılarımın devam ettiğini söyledim o zaman 17. haftada başlarız dedi napsam bilemedim şuan bişey içmiyorum folik asiti de kesti doctor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?