- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.361
bana bir etkisi olmadı. bebek kıpır kıpırdı sadece çok hareketliydi ama yine göstermedi cinsiyetini. sırtını döndü durdu
Canim ben hamilelikten önce de hep kansızlık ve demir eksikliği sıkıntısı çektim bi doktor bana feragat vermişti. Düzenli kullandım günde iki kere. Sonra başka bi doktora kontrole gittim değerlerim hala aynıydı hiç bi işe yaramamisti doktor bu ilacın etkisinin hafif olduğunu söyledi. Daha kuvvetli bi hap verdi. Şimdi de gyneferon kullanıyorum üzerinde hamileler için yazıyor ve cok etkili. Geceleri yatmadan önce alıyorum.Dr bana feramat verdi de günde 2 kez yazmışta bana çok gibi geldi o yüzden bilemedim size danışmak istedim
Canim cok sevindim bizim oglusa arkadaş geliyor isim konusunda düşüncen var mı ben çok zorlanıyorumÇok teşekkür ederim kızlar. Hepimizin bebişleri sağlıkla kucaklarımıza gelsin inşallah :)))
@_meleqqimm_ canım ben maltofer kullanıyorum günde 1 kere. Aç karnına içmeme rağmen hiç bulantı hissi yaşamadım tatlım çok rahat içebiliyorum.
Bu ilaç herkeste farklı etki yapıyor sanırım canım. Ben ne zaman icsem bulantı yaptı ve defalarca kustum. Ama çok etkili bi ilaç olduğunu biliyorum. Araştırdım. Keşke bende icebilseydim.Hepimiz farklı ilaçlar kullanıyoruz gyno ferro sanol kullanıyorum tadını Bile almıyorum
Ben de bu siralar hiç hisswdemiyorum yaa@firarperest bende 2 defa hissettim ikisindede tam dediğiniz yerde hissettim pıt pıtları kızlar günlerdir onuda hissetmiyorum
Kızlar selam , kaç gündür yazamadım bu hafta yorgunluktan mahvoldumgecen ctesi bi enerji geldi bütün mutfağımı iç dış sildim dolapları tek tek boşalttım pazartesi günü evi kaldırdım sil süpür toz al , salı günü kayınvalidem geldi camlarımı sildi saolsun bende perdeleirmi yıkadım evimde nerdeyse sırf camdan ibaret oldugu için perdelerimde çok akşama onlar asıldı bi yandan yemek yaptım bi dünya çayıydı masasıydı bel denen bşy kalmadı bende az öncede son 2 odamın perdesini bi cesaret astım kollarım koptu tabi şimdi de meraktan çatlıcam acaba bebeğim iyi mi dye hem kendimi bu kadar yoruyorum hem deli gibi merak ediyorum İnşallah iyidir meleğim
Kızlar selam , kaç gündür yazamadım bu hafta yorgunluktan mahvoldumgecen ctesi bi enerji geldi bütün mutfağımı iç dış sildim dolapları tek tek boşalttım pazartesi günü evi kaldırdım sil süpür toz al , salı günü kayınvalidem geldi camlarımı sildi saolsun bende perdeleirmi yıkadım evimde nerdeyse sırf camdan ibaret oldugu için perdelerimde çok akşama onlar asıldı bi yandan yemek yaptım bi dünya çayıydı masasıydı bel denen bşy kalmadı bende az öncede son 2 odamın perdesini bi cesaret astım kollarım koptu tabi şimdi de meraktan çatlıcam acaba bebeğim iyi mi dye hem kendimi bu kadar yoruyorum hem deli gibi merak ediyorum İnşallah iyidir meleğim
Bir ogrencim 26 haftalik hamile. İlk iki cocugu 16-18 yaslarinda epey ara var yani... hala hissetmiyormus hicbirsey. O oype deyince ben hissediyorum diyemedim doktora sormus barsaktir o demis en erken 24-26 da hissedilir demis
Ben okurken yoruldum ama inan perdeler hariç bütün o işleri ben her hafta yapıyorum dinlen sen aklınada kötü şeyler getirme ben tutunma döneminde bile gram yatmadım baza koltuk çektim şükür Allahıma birşey olmadı + 16 saat yol gittim dinlenmeden 2 gün sonra 16 saat yol geldim geri...
Biz tedbiri elden bırakmasak daha iyi ama herşeyi rabbim bilir
ya ben iki kez ultrasona girdim hatta birinde baya buyumus bebek gordum belli olur mutlaka ama soylemediler yine ama kadinlarda bana dediki bu hastanede soylemiyolar olmadi ozele gidicem
Anneler hisseder derlerben hep kız hissediyorum herkes kız istiyor ama erkek çıkacak kesin
Bu nedir Allah askina hizini anlamadin galiba arkadasim konu komsuya da el atsaydin
Perde asmak ne demek
Biz burda biryerlere uzanmayalim diye diretiyoruz. Eşin aksam eve gelince assaydi acelesi ne?
Çok tehlikeli yaptiklarin, ev isi bebeginden senden degerli mi ya ?
Ben okurken yoruldum ama inan perdeler hariç bütün o işleri ben her hafta yapıyorum dinlen sen aklınada kötü şeyler getirme ben tutunma döneminde bile gram yatmadım baza koltuk çektim şükür Allahıma birşey olmadı + 16 saat yol gittim dinlenmeden 2 gün sonra 16 saat yol geldim geri...
Biz tedbiri elden bırakmasak daha iyi ama herşeyi rabbim bilir
nane limon yap bak ben sabah yaptim ictim cok rahatlatti odavalla canım ben sürekli bişeyler yiyorum ama fayda etmiyor maalesef artık ilaç bile eskisi gibi fayda etmiyor yemek yiyince bütün yediklerim boğazıma diziliyor işkence oldu yemek yemek benim için maalesef
Bir ogrencim 26 haftalik hamile. İlk iki cocugu 16-18 yaslarinda epey ara var yani... hala hissetmiyormus hicbirsey. O oype deyince ben hissediyorum diyemedim doktora sormus barsaktir o demis en erken 24-26 da hissedilir demis
ya ben iki kez ultrasona girdim hatta birinde baya buyumus bebek gordum belli olur mutlaka ama soylemediler yine ama kadinlarda bana dediki bu hastanede soylemiyolar olmadi ozele gidicem
Eşime kalsa bütün evi temizler benim zaten bi dediğimi iki etmez de o kadar çok çalışıyor ki iş yeride eve çook uzak gelir gelmez yemek yemesiyle uyuması bir oluyor bazen ona üzüldüğümden kendim yaptım ama haklısınız aklımın kalıcağını bile bile yapıyorum bazen bazı şeyleri huyumdq çok pis temizlik konusunda bende hamileliğimden beri hiç yatmadım herşey Allahtan dedim çok da gözden sakınmak istemedim şimdi gelince işten eşim bana çook kızıcak biliyorum uzandım şimdi dinleniyorum
Aferin cok mantikli koltuk baza cekmek :)
Kiz dikkat etsenize
Sen kac haftalikken gittin 16 saatlik yolu?
Doktor izin verdimi,sormuşmuydun?
haftaya carsamba ucluye gidicem soyler heraldeKiz ne cektik şu doktorlardan ikimiz
Ne kastları var bize anlamadim :)
Hiç anlamiyorlar ruh halimizi
Haftaya gidiyorum ben
Ya sen?
Lütfen dikkat et kendine, yapma bir daha böyle hiç birsey senden ve bebeginden daha degerli degil şuan.
Hergun yavas yavas bir odayi yap genel temizlikte. Perdeleride aksam yika esin assin. O kadarciktan yorulmaz esin yada hafta sonu yika perdeleri, çekilcek birsey varsada o ceksin süpür hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?