2017 EKİM Anne adayları

Selam kızlar. Günler çabuk geçiyor bebislerimiz büyüyor hergün gobusum birazcık daha büyüyor sanki :)) sağlıklı mutlu huzurlu günler diliyorum herkese.

Dr bana feramat verdi de günde 2 kez yazmışta bana çok gibi geldi o yüzden bilemedim size danışmak istedim
Canim ben hamilelikten önce de hep kansızlık ve demir eksikliği sıkıntısı çektim bi doktor bana feragat vermişti. Düzenli kullandım günde iki kere. Sonra başka bi doktora kontrole gittim değerlerim hala aynıydı hiç bi işe yaramamisti doktor bu ilacın etkisinin hafif olduğunu söyledi. Daha kuvvetli bi hap verdi. Şimdi de gyneferon kullanıyorum üzerinde hamileler için yazıyor ve cok etkili. Geceleri yatmadan önce alıyorum.

Canim cok sevindim bizim oglusa arkadaş geliyor isim konusunda düşüncen var mı ben çok zorlanıyorum

Hepimiz farklı ilaçlar kullanıyoruz gyno ferro sanol kullanıyorum tadını Bile almıyorum
Bu ilaç herkeste farklı etki yapıyor sanırım canım. Ben ne zaman icsem bulantı yaptı ve defalarca kustum. Ama çok etkili bi ilaç olduğunu biliyorum. Araştırdım. Keşke bende icebilseydim.

@firarperest bende 2 defa hissettim ikisindede tam dediğiniz yerde hissettim pıt pıtları kızlar günlerdir onuda hissetmiyorum
Ben de bu siralar hiç hisswdemiyorum yaa 20. Haftayı iple çekiyorum bu yüzden :)

Bir ogrencim 26 haftalik hamile. İlk iki cocugu 16-18 yaslarinda epey ara var yani... hala hissetmiyormus hicbirsey. O oype deyince ben hissediyorum diyemedim doktora sormus barsaktir o demis en erken 24-26 da hissedilir demis

Bu nedir Allah askina hizini anlamadin galiba arkadasim konu komsuya da el atsaydin
Perde asmak ne demek

Biz burda biryerlere uzanmayalim diye diretiyoruz. Eşin aksam eve gelince assaydi acelesi ne?

Çok tehlikeli yaptiklarin, ev isi bebeginden senden degerli mi ya ?

Ben okurken yoruldum ama inan perdeler hariç bütün o işleri ben her hafta yapıyorum dinlen sen aklınada kötü şeyler getirme ben tutunma döneminde bile gram yatmadım baza koltuk çektim şükür Allahıma birşey olmadı + 16 saat yol gittim dinlenmeden 2 gün sonra 16 saat yol geldim geri...

Biz tedbiri elden bırakmasak daha iyi ama herşeyi rabbim bilir

Bir ogrencim 26 haftalik hamile. İlk iki cocugu 16-18 yaslarinda epey ara var yani... hala hissetmiyormus hicbirsey. O oype deyince ben hissediyorum diyemedim doktora sormus barsaktir o demis en erken 24-26 da hissedilir demis

Şu Doktorlara acayip sinir oluyorum bazen. Hamile kalmadan önce hic öyle bagirsak hareketim olmamisti.

O kadinda çag atlamis resmen cocuklarla bu bebek arasinda unutmuş gitmis, hissettigi bebektir yani. Bu kadar kisi ayni anda bagirsak anlasmasi yapmadiysak bizde yanilmiyoruz sanirim :)

Aferin cok mantikli koltuk baza cekmek :)

Kiz dikkat etsenize

Sen kac haftalikken gittin 16 saatlik yolu?

Doktor izin verdimi,sormuşmuydun?

Wynonna de var :) obsesif89 da vardi sanirim.

Senin haftan ileriymis neden hala ögrenemedin ki?

Etiketlerim tabi :) sorma çatliyorum meraktan.
ya ben iki kez ultrasona girdim hatta birinde baya buyumus bebek gordum belli olur mutlaka ama soylemediler yine ama kadinlarda bana dediki bu hastanede soylemiyolar olmadi ozele gidicem

Wynonna de var :) obsesif89 da vardi sanirim.

Senin haftan ileriymis neden hala ögrenemedin ki?

Etiketlerim tabi :) sorma çatliyorum meraktan.

En son 12. de devlete 13. haftamda özele gittim dr şimdilik 1 ay tutuyor kontrol aralarını 2 dr da söylemedi sordum tahmin yok görmüyorum dedi ikiside bakalım normalde bu hafta gitmem lazımdı ama önmüzdeki hafta gideceğim öğreneyim artık ya

Eşime kalsa bütün evi temizler benim zaten bi dediğimi iki etmez de o kadar çok çalışıyor ki iş yeride eve çook uzak gelir gelmez yemek yemesiyle uyuması bir oluyor bazen ona üzüldüğümden kendim yaptım ama haklısınız aklımın kalıcağını bile bile yapıyorum bazen bazı şeyleri huyumdq çok pis temizlik konusunda bende hamileliğimden beri hiç yatmadım herşey Allahtan dedim çok da gözden sakınmak istemedim şimdi gelince işten eşim bana çook kızıcak biliyorum uzandım şimdi dinleniyorum

valla canım ben sürekli bişeyler yiyorum ama fayda etmiyor maalesef artık ilaç bile eskisi gibi fayda etmiyor yemek yiyince bütün yediklerim boğazıma diziliyor işkence oldu yemek yemek benim için maalesef
nane limon yap bak ben sabah yaptim ictim cok rahatlatti oda

Ohaaa doktorda abarmış bence 24 - 26 hafta ne yaa

bence oda bizim gibi tecrübesiz katagorisinde unutmuş olmalı hisleri onca senden sonra ama 26 haftalık hamile demişsin eee hani dr 24-26 da hissedilir demiş ayyy bak şimdi kafam karıştı ben korktum kadının yerine

ya ben iki kez ultrasona girdim hatta birinde baya buyumus bebek gordum belli olur mutlaka ama soylemediler yine ama kadinlarda bana dediki bu hastanede soylemiyolar olmadi ozele gidicem

Kiz ne cektik şu doktorlardan ikimiz
Ne kastları var bize anlamadim :)

Hiç anlamiyorlar ruh halimizi
Haftaya gidiyorum ben

Ya sen?

Lütfen dikkat et kendine, yapma bir daha böyle hiç birsey senden ve bebeginden daha degerli degil şuan.

Hergun yavas yavas bir odayi yap genel temizlikte. Perdeleride aksam yika esin assin. O kadarciktan yorulmaz esin yada hafta sonu yika perdeleri, çekilcek birsey varsada o ceksin süpür hemen.

Aferin cok mantikli koltuk baza cekmek :)

Kiz dikkat etsenize

Sen kac haftalikken gittin 16 saatlik yolu?

Doktor izin verdimi,sormuşmuydun?

Aha dayak yicem

zaten ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı o zaman pek birşey yapmadım da sonra baktım kusma yok bulantı yok hobaaa dedim kaldığım yerden devam duramıyorum evim çok toz oluyor benim evin çevresinde 3 inşaat var akşamdan akşama cam açıyorum havalansın diye ama o bile yetiyor

yol gittiğimdede 9 haftalık falandım sormadan gittim kayınvalidem için gittim hasta olduğu için ama geldiğim gibi panik yaptım dra gittim şükür birşey olmadı

ben ilk zamanlar hiç alışamadım hamile olduğuma ya belirtiler yoktu bende enerjim aynıydı ama şimdi dikkat ediyorum temizliğimi her hafta yapıyorum ama eşimi bekliyorum camlarım leş gibi ama silmiyorum

haftaya carsamba ucluye gidicem soyler heralde yoksa ozele cinsiyet ogrenmek icin gidiliyomus ona giderim napim yada kiz ondan soylemiyolar kadinin birinin yedi tane kizi varmi sekincide kiz olunca kendini camdan atmaya kalkmis kadinlar anlatti ne suursuz insam var ya soylememeleri buyuzden heralde

devlet hastanelerinde geç söylüyorlarmış onu bende duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum canım sen dün girdin ultrosana 16.haftan aslında ama bebeğin yönüde önemli ya bilemedim naptın kız yattınmı evinde güzel güzel iyimisin şimdi

bir sonrakı kontrol kaçıncı haftada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…