- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.381
Şu Doktorlara acayip sinir oluyorum bazen. Hamile kalmadan önce hic öyle bagirsak hareketim olmamisti.
O kadinda çag atlamis resmen cocuklarla bu bebek arasinda unutmuş gitmis, hissettigi bebektir yani. Bu kadar kisi ayni anda bagirsak anlasmasi yapmadiysak bizde yanilmiyoruz sanirim :)
Ohaaa doktorda abarmış bence 24 - 26 hafta ne yaa
bence oda bizim gibi tecrübesiz katagorisinde unutmuş olmalı hisleri onca senden sonra ama 26 haftalık hamile demişsin eee hani dr 24-26 da hissedilir demiş ayyy bak şimdi kafam karıştı ben korktum kadının yerine
Hayirli olsun, bu kadar nazlanmaya erkek de oluyormus
haftaya carsamba ucluye gidicem soyler heraldeyoksa ozele cinsiyet ogrenmek icin gidiliyomus ona giderim napim yada kiz ondan soylemiyolar kadinin birinin yedi tane kizi varmi sekincide kiz olunca kendini camdan atmaya kalkmis kadinlar anlatti ne suursuz insam var ya soylememeleri buyuzden heralde
Bana da cok sacma geldi de hadi diyemedim bisey:)
Wynonna de var :) @obsesif89 da vardi sanirim.
Senin haftan ileriymis neden hala ögrenemedin ki?
Etiketlerim tabi :) sorma çatliyorum meraktan.
ay eve geldim gorseniz beni sanarsin mapusdan cikmisimdevlet hastanelerinde geç söylüyorlarmış onu bende duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum canım sen dün girdin ultrosana 16.haftan aslında ama bebeğin yönüde önemli ya bilemedim naptın kız yattınmı evinde güzel güzel iyimisin şimdi
bir sonrakı kontrol kaçıncı haftada ?
Tamamdır sende aklımdasın yazdım beynime sen ne zaman gideceksin kontrole ?
Ben de öğrenemedim ya :),haftaya çarşamba gidecem uyumazsa bu sefer de öğreniriz inşWynonna de var :) @obsesif89 da vardi sanirim.
Senin haftan ileriymis neden hala ögrenemedin ki?
Etiketlerim tabi :) sorma çatliyorum meraktan.
Yok zaten detayli ultrason cekilmis doktor cok guzel demis masallah felan 37 yasinda cok korkarak gittim ama cok sukur hersey yolundaydi dediDeme deme kadını evhamlandırma bişi olsa görürlerdi elbet
Ultrasyona girmeden çikolata falan yedin miYok tatlım benimki hiç nazlanmadı. Sadece doktorum 16. haftadan önce söylemiyorum prensip olarak demişti o yüzden bekledik bu kadar
Canim ya olur mu hic ben dunden beri azicik takigim malum bi de dersteyim bugun cok yogun oluyorum is gunleri hiziniza yetisemiyorum giriyorum bakihlrum bi son sayfada ne varsa... hayirdir cinsiyet mi ogrendin naptin?A Arya Stark canım biz de bir iki isim üzerinde yoğunlarştık ama 1 tanesi çok ağır basıyor. O da Deniz :) İnşallah sağlıklı sıhhatli doğarsa %80 Deniz olacak oğluşumun adı.
kirmizigitar bebiş hayrola bi hayırlı olsun demedin kız sabahtan beri? Dargın mıyız yoksa?
yol denmis acaba 3-4 saatlik yola izin verirmi doktor ya
Tebrikler , hayırlı evlat olsun inşKızlaaarr surpriz kesinlesti kesin kızım oluormus %80 erkek demişti ilk zamanlar karisabiliormus kizinda organı şiş oluomus
iyi ozaman ben yine sorucam da zaten iki saat sonra mola veriyor yarim saatlik duz yol sarsmiyor bile ilk haftada gitmistim ozaman kafama takilmisti ama sukur olmadi birseySu anda bebekler artik guvenli sayilir, haziran icin 8 saatlik ucak yolculugu sordum doktora, ona bile hareket ettigin surece sorun yok dedi
ay eve geldim gorseniz beni sanarsin mapusdan cikmisimdusa girdim sonra bi uyukladim iyi geldi valla..
bebis bizim cok hareketliydi hatta nubu cok netti bacaklari falanda acti ama ben o halde soramadim ne cinsiyeti kendide soylemedi carsamba gunu uclu test icin gidicem umarim.soylerler
Aminnn cnm cumlemizin çok sağolTebrikler , hayırlı evlat olsun inş
evet bugunde tarama testi yapildimi diye sordular hatta ama baska doktor denk gelicek haftaya sorucam bakalim sartmi bu diye degil gerek yok derse yaptirmam heraldeUclu testi doktor mu istedi? Kararsiz kaldim ben de yaptirip yaptirmamakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?