2017 EKİM Anne adayları

Bana da cok sacma geldi de hadi diyemedim bisey:)

Tövbe estafurullah onun kocası erkek diye diretmiş belliki ondandır o cahil insanlar yaaa ...

tamam Cardialgia çarşambaymış bak 3 müz aynı gün bakalım öğrenip gelecekmiyiz

ay eve geldim gorseniz beni sanarsin mapusdan cikmisim dusa girdim sonra bi uyukladim iyi geldi valla..
bebis bizim cok hareketliydi hatta nubu cok netti bacaklari falanda acti ama ben o halde soramadim ne cinsiyeti kendide soylemedi carsamba gunu uclu test icin gidicem umarim.soylerler

A Arya Stark sakin etlikde dogum yapmaya kalkma hani olur ya dersin belki olurmu ya orda kalan kadin anlatti dogumdan sonra refakatci almiyolar ya kadini bebegiyle oda da birakmislar oyle ustu basi kanli bebek agliyomus yarim saat kadinda aglamis ne emzirmeyi biliyomus ne bebegi tutmayi ensonunda kendi cabasiyla yapmis ben bile dun serumla kendim gittim odaya yardkm eden yoktur

Canim ya olur mu hic ben dunden beri azicik takigim malum bi de dersteyim bugun cok yogun oluyorum is gunleri hiziniza yetisemiyorum giriyorum bakihlrum bi son sayfada ne varsa... hayirdir cinsiyet mi ogrendin naptin?

Su anda bebekler artik guvenli sayilir, haziran icin 8 saatlik ucak yolculugu sordum doktora, ona bile hareket ettigin surece sorun yok dedi
iyi ozaman ben yine sorucam da zaten iki saat sonra mola veriyor yarim saatlik duz yol sarsmiyor bile ilk haftada gitmistim ozaman kafama takilmisti ama sukur olmadi birsey

Uclu testi doktor mu istedi? Kararsiz kaldim ben de yaptirip yaptirmamakta

Uclu testi doktor mu istedi? Kararsiz kaldim ben de yaptirip yaptirmamakta
evet bugunde tarama testi yapildimi diye sordular hatta ama baska doktor denk gelicek haftaya sorucam bakalim sartmi bu diye degil gerek yok derse yaptirmam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…