- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.401
Kızlaaarr surpriz kesinlesti kesin kızım oluormus %80 erkek demişti ilk zamanlar karisabiliormus kizinda organı şiş oluomus
bu kdr soylemedilerse kizdir diye dusunuyorum ben ama icimden erkek geciyo haftaya sonuclansin artik:)ayyy bugün 2. kız haberidarısı başımıza öğrenelim gelelim haftaya inşallah Cardialgia Wynonna N Nihi86
Yok zaten detayli ultrason cekilmis doktor cok guzel demis masallah felan 37 yasinda cok korkarak gittim ama cok sukur hersey yolundaydi dedi
Ben de öğrenemedim ya :),haftaya çarşamba gidecem uyumazsa bu sefer de öğreniriz inş
Kızlaaarr surpriz kesinlesti kesin kızım oluormus %80 erkek demişti ilk zamanlar karisabiliormus kizinda organı şiş oluomus
Aminnn cnm cumlemizin çok sağol
Ultrasyona girmeden çikolata falan yedin mi
Canim ya olur mu hic ben dunden beri azicik takigim malum bi de dersteyim bugun cok yogun oluyorum is gunleri hiziniza yetisemiyorum giriyorum bakihlrum bi son sayfada ne varsa... hayirdir cinsiyet mi ogrendin naptin?
Tebrikler , hayırlı evlat olsun inş
bu kdr soylemedilerse kizdir diye dusunuyorum ben ama icimden erkek geciyo haftaya sonuclansin artik:)
Masallah canim ya herkes oglan doguracak anlsilan:)Yedim canım. Güzel bi kahvalştı yaptım önce. Yolda 1 tane çikolata bi de çilekli süt içtim. Çileğe tepki veriyomuş bebişler internetten okumuştum. Baya hareketlenmişti gittiğimiz zaman da :)
Kıyamam ben sana ya. Takma artık kafana. Sonuçta yıkamışsın ve o kadar temasla da kana karışacağını sanmam. Ayrıca şöyle bişey var. Hem kocan rahatsız olduğu için ona yardım amaçlı sürdün elini ve aklına bile gelmedi bişey olabileceği. Allah senin içini de biliyo bebeğini de koruyodur merak etme. Hamileyken bilinçsiz yapılan şeyler bebeğe zarar vermez derler üzülme artık.
Öğrendim tabi kız cinsiyetini. Pipili bi oğlanmış benimki de :) Baya bi güzel gösterdi hatta pipişi de :))
Amin canım benim sağolasın. Hepimizinki sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlat olsun inşallah :)
asli_093 canımcım hayırlı olsun kızçen :))) Sağlıkla gelsin inşallah :)
neden bir bayan almadın. yaptığın her şey zarar bence. bana sehbaya bile uzanma diyorlar sen mutfak dolaplarını indirmiş perde asmışsın. bence biraz daha dikkatli ol derim canım. ev işi önemli değil öncelik bebek.Kızlar selam , kaç gündür yazamadım bu hafta yorgunluktan mahvoldumgecen ctesi bi enerji geldi bütün mutfağımı iç dış sildim dolapları tek tek boşalttım pazartesi günü evi kaldırdım sil süpür toz al , salı günü kayınvalidem geldi camlarımı sildi saolsun bende perdeleirmi yıkadım evimde nerdeyse sırf camdan ibaret oldugu için perdelerimde çok akşama onlar asıldı bi yandan yemek yaptım bi dünya çayıydı masasıydı bel denen bşy kalmadı bende az öncede son 2 odamın perdesini bi cesaret astım kollarım koptu tabi şimdi de meraktan çatlıcam acaba bebeğim iyi mi dye hem kendimi bu kadar yoruyorum hem deli gibi merak ediyorum İnşallah iyidir meleğim
Amin cnm cumlemizin evlatlarını inşallah bizdede öyle cnm hep erkek hc kız yok iyi oldu sağlıklı olsunlar da açıkçası ben %80 erkek deyince hiç beklemiodum adını bile koymuştumHayırlı uğurlu olsun canım Allah bahtını açık etsin inşallahya banada 2li testte çok yüksek bir ihtimal erkek demişti çıkıntısınıda göstwrdi ama içimde hep ya kızsa uktesi kalmıştı şimdi tekrar heyecan yaptım umutlarım yeşerdi tabi sağlıklı olsunlarda bizim ailede kız beklentisi çok bende mutlu etmek istemiştim bakalım belki benimde değişir
Evet cnm yaa oğlum var bir tane :)))aaa şimdi farkettim senin 1 oğlun vardı dimi 2. kız oldu ne güzel
8 10 tane resim verdi bugün hepsindede belli cnm belki cihazdandir ,ama daha öncekiler de bizimde bu kadar heryeri belli deildi yaaa ağzı yüzüyaa benim hiç net değil resimler böyle eşime gösteriyorum anlamıyırum ben bura neresı diyor bak gözleri diyorum olduuu saçmalama gözümü varmış onun daha diyor sinir ediyor beni
Canım benim oğlumda ağustos 24 doğmuştu adana çok sıcak olduğu için klima açsak üşür kapalı kalsa terler diye ne yapacağınızı sasiriyorduk bence güzel zamanda doğacak kuxucuklarimiz inş:)) yine iilk bebeğim de eylülde doğdu en kötü yanı kısa doğru girmeye başlaması yeni doğan çok üşür ya bir de soğuklar başlayacaktı o yüzden yağ falan kullanamadım vıcık olmasın diye:) bu arada en güzel yanlarından biri bir sene sonraki yaza büyümüş olması:)
Canım benim oğlumda ağustos 24 doğmuştu adana çok sıcak olduğu için klima açsak üşür kapalı kalsa terler diye ne yapacağınızı sasiriyorduk bence güzel zamanda doğacak kuxucuklarimiz inş:)) yine iilk bebeğim de eylülde doğdu en kötü yanı kısa doğru girmeye başlaması yeni doğan çok üşür ya bir de soğuklar başlayacaktı o yüzden yağ falan kullanamadım vıcık olmasın diye:) bu arada en güzel yanlarından biri bir sene sonraki yaza büyümüş olması:)
bende net öğrenemedim
ben sordum doktora 2-3 saatlik yollara giebilirsin dedi. bayramda eşim tutdur ankaraya gidelim diye bakalım o ne diyecek.yol denmis acaba 3-4 saatlik yola izin verirmi doktor ya
gözünaydın canımKızlaaarr surpriz kesinlesti kesin kızım oluormus %80 erkek demişti ilk zamanlar karisabiliormus kizinda organı şiş oluomus
bende perşembe günü gösterirse öğrenicem.
maşallah rabbim nazarlardan saklasın
Amin cnm hepimizinki saglikla gelsinler inşallah Sağol :))asli_093 canımcım hayırlı olsun kızçen :))) Sağlıkla gelsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?