2017 EKİM Anne adayları

Kızlaaarr surpriz kesinlesti kesin kızım oluormus %80 erkek demişti ilk zamanlar karisabiliormus kizinda organı şiş oluomus

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah bahtını açık etsin inşallah ya banada 2li testte çok yüksek bir ihtimal erkek demişti çıkıntısınıda göstwrdi ama içimde hep ya kızsa uktesi kalmıştı şimdi tekrar heyecan yaptım umutlarım yeşerdi tabi sağlıklı olsunlarda bizim ailede kız beklentisi çok bende mutlu etmek istemiştim bakalım belki benimde değişir

Ultrasyona girmeden çikolata falan yedin mi

Yedim canım. Güzel bi kahvalştı yaptım önce. Yolda 1 tane çikolata bi de çilekli süt içtim. Çileğe tepki veriyomuş bebişler internetten okumuştum. Baya hareketlenmişti gittiğimiz zaman da :)

Canim ya olur mu hic ben dunden beri azicik takigim malum bi de dersteyim bugun cok yogun oluyorum is gunleri hiziniza yetisemiyorum giriyorum bakihlrum bi son sayfada ne varsa... hayirdir cinsiyet mi ogrendin naptin?

Kıyamam ben sana ya. Takma artık kafana. Sonuçta yıkamışsın ve o kadar temasla da kana karışacağını sanmam. Ayrıca şöyle bişey var. Hem kocan rahatsız olduğu için ona yardım amaçlı sürdün elini ve aklına bile gelmedi bişey olabileceği. Allah senin içini de biliyo bebeğini de koruyodur merak etme. Hamileyken bilinçsiz yapılan şeyler bebeğe zarar vermez derler üzülme artık.

Öğrendim tabi kız cinsiyetini. Pipili bi oğlanmış benimki de :) Baya bi güzel gösterdi hatta pipişi de :))

Tebrikler , hayırlı evlat olsun inş

Amin canım benim sağolasın. Hepimizinki sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlat olsun inşallah :)

asli_093 canımcım hayırlı olsun kızçen :))) Sağlıkla gelsin inşallah :)

Masallah canim ya herkes oglan doguracak anlsilan:)

İnsallah oyledir hayir o kdar buyuk tesaduf ki x kategorisinde piyasada en cok 15-20 ilac vardir diyor biri de bizim evde ve asla kullanilmamasi gereken bir ilac dusunebiliyomusun....

Allahim korusun insallah problem cikmaz cok korkuyorum vallahi ne yalan solim

neden bir bayan almadın. yaptığın her şey zarar bence. bana sehbaya bile uzanma diyorlar sen mutfak dolaplarını indirmiş perde asmışsın. bence biraz daha dikkatli ol derim canım. ev işi önemli değil öncelik bebek.

Amin cnm cumlemizin evlatlarını inşallah bizdede öyle cnm hep erkek hc kız yok iyi oldu sağlıklı olsunlar da açıkçası ben %80 erkek deyince hiç beklemiodum adını bile koymuştum

yaa benim hiç net değil resimler böyle eşime gösteriyorum anlamıyırum ben bura neresı diyor bak gözleri diyorum olduuu saçmalama gözümü varmış onun daha diyor sinir ediyor beni
8 10 tane resim verdi bugün hepsindede belli cnm belki cihazdandir ,ama daha öncekiler de bizimde bu kadar heryeri belli deildi yaaa ağzı yüzü

Canım benim oğlumda ağustos 24 doğmuştu adana çok sıcak olduğu için klima açsak üşür kapalı kalsa terler diye ne yapacağınızı sasiriyorduk bence güzel zamanda doğacak kuxucuklarimiz inş

Canım benim oğlumda ağustos 24 doğmuştu adana çok sıcak olduğu için klima açsak üşür kapalı kalsa terler diye ne yapacağınızı sasiriyorduk bence güzel zamanda doğacak kuxucuklarimiz inş

lovedido Cardialgia beni de etiketleyin, son 3 kisi kaldik grupta heralde ogrenmeyen
bende net öğrenemedim

yol denmis acaba 3-4 saatlik yola izin verirmi doktor ya
ben sordum doktora 2-3 saatlik yollara giebilirsin dedi. bayramda eşim tutdur ankaraya gidelim diye bakalım o ne diyecek.

Kızlaaarr surpriz kesinlesti kesin kızım oluormus %80 erkek demişti ilk zamanlar karisabiliormus kizinda organı şiş oluomus
gözünaydın canım

cinsiyet için bekleyenler :
çarşamba :
lovedido yani ben
Wynonna
@zanam174

perşembe
N Nihi86

bende perşembe günü gösterirse öğrenicem.

maşallah rabbim nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…