- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.421
Amin canımbende net öğrenemedim
ben sordum doktora 2-3 saatlik yollara giebilirsin dedi. bayramda eşim tutdur ankaraya gidelim diye bakalım o ne diyecek.
gözünaydın canım
bende perşembe günü gösterirse öğrenicem.
maşallah rabbim nazarlardan saklasın
Korkutmak gibi olmasin ama onemini anlatayim... benim yakin arkadasim 5 aylik bebegini perde asarken dusurdu... ya dusecegi vardi, uzanip agir perdeyi kaldirmak sebep oldu yada sadece uzanmadan.... sonradan pisman olmaktansa dikkatli olmak onemli
Evet Sağol :)))Hayirli olsun, ne guzel gostermis kendini
Ayy bi mutlu oldum oğlumun adını duyunca :) Benim oğlumun adı da Deniz..Vatana millete hayırlı çocuklar olsunlar..@Arya Stark canım biz de bir iki isim üzerinde yoğunlarştık ama 1 tanesi çok ağır basıyor. O da Deniz :) İnşallah sağlıklı sıhhatli doğarsa %80 Deniz olacak oğluşumun adı.
kirmizigitar bebiş hayrola bi hayırlı olsun demedin kız sabahtan beri? Dargın mıyız yoksa?
Çok güzel maşallah :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
Çok güzel maşallah :) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
Masallah canim ya herkes oglan doguracak anlsilan:)
İnsallah oyledir hayir o kdar buyuk tesaduf ki x kategorisinde piyasada en cok 15-20 ilac vardir diyor biri de bizim evde ve asla kullanilmamasi gereken bir ilac dusunebiliyomusun....
Allahim korusun insallah problem cikmaz cok korkuyorum vallahi ne yalan solim
Ayy bi mutlu oldum oğlumun adını duyunca :) Benim oğlumun adı da Deniz..Vatana millete hayırlı çocuklar olsunlar..
Sağol teyzesi :))Oyyyy maşallah annesi çok güzel çıkmış kızımız :)))
Butun cesaretimi topladim oturdum internetten arastirdim. İlacin etken maddesini, bu etken maddenin bebekte ne gibi sorunlari olusturabilecegini.... ben doktor degilim ama yorumum su sekilde oldu:Korkmaaaa hiç bişey olmayacak Allahın izniyle. Rahat ol biraz lütfen...
Ancaaaa uyusunlarbenimkide çok uykucu
Tamam canım çok sağol çikolata çilek aklımdaYedim canım. Güzel bi kahvalştı yaptım önce. Yolda 1 tane çikolata bi de çilekli süt içtim. Çileğe tepki veriyomuş bebişler internetten okumuştum. Baya hareketlenmişti gittiğimiz zaman da :)
Kıyamam ben sana ya. Takma artık kafana. Sonuçta yıkamışsın ve o kadar temasla da kana karışacağını sanmam. Ayrıca şöyle bişey var. Hem kocan rahatsız olduğu için ona yardım amaçlı sürdün elini ve aklına bile gelmedi bişey olabileceği. Allah senin içini de biliyo bebeğini de koruyodur merak etme. Hamileyken bilinçsiz yapılan şeyler bebeğe zarar vermez derler üzülme artık.
Öğrendim tabi kız cinsiyetini. Pipili bi oğlanmış benimki de :) Baya bi güzel gösterdi hatta pipişi de :))
Amin canım benim sağolasın. Hepimizinki sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlat olsun inşallah :)
asli_093 canımcım hayırlı olsun kızçen :))) Sağlıkla gelsin inşallah :)
Butun cesaretimi topladim oturdum internetten arastirdim. İlacin etken maddesini, bu etken maddenin bebekte ne gibi sorunlari olusturabilecegini.... ben doktor degilim ama yorumum su sekilde oldu:
Bu gruptaki ilaclar ozellikle 72 saatten uzun sureli kullanimda premature bebek dogumlari ya da amniyon sivisinda azalma gibi sorunlar ortaya cikiyormus. Tabi bunlara bagli olarak kalp bobrek yada ciger sorunlari...
72 saat dedigine gore benim 5 dk surup elimi yikamamin plesentaya ulasma ihtimali epey dusuk oluyor.ama bahsi gecen risklerse sadece verebilecegi hasarlar buna da cok sukur diyebilirim ne yapayim...
Ana olmam zormus, aklin onda oluyor....
Girip arastirmaya cesaret edemedim ama arasririnca biraz rahatladim.
Allah yardımcısı olsun arkadaşınızın inşallah birdaha bebeği olur... evet yeterince tedirginim kenimi de kötü hissediyorum zaten artık Allah büyük kurban olduğum birdaha yapmam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?