2017 EKİM Anne adayları

kızlar ev işi bu kadarmı önemli yahu bebeğimiz önemli. benim eşim bırak detaylı temizliği yerleri süpürmeme müsade etmiyor o süpürüyor. 1 kere bir bayan geldi dipli bucaklı yaptı. perdeleri annem yıkadı. bu kadar hatlaık dökmeyin. bebeklerimizin herşeyden önemli

Bu arada Dr.uma sordum makyaj oje vs. zararlı diyenler var öylemi diye ki öyle olsa soylerdi hep makyajlı ,ojeli goruyo Hayır rahatlikla kullanabilirsin hiç bi zararı olmaz dedi.bide bb kremler varya onlarda zararlı değilmiş ..

Korkutmak gibi olmasin ama onemini anlatayim... benim yakin arkadasim 5 aylik bebegini perde asarken dusurdu... ya dusecegi vardi, uzanip agir perdeyi kaldirmak sebep oldu yada sadece uzanmadan.... sonradan pisman olmaktansa dikkatli olmak onemli

Korkutmak gibi olmasin ama onemini anlatayim... benim yakin arkadasim 5 aylik bebegini perde asarken dusurdu... ya dusecegi vardi, uzanip agir perdeyi kaldirmak sebep oldu yada sadece uzanmadan.... sonradan pisman olmaktansa dikkatli olmak onemli

Allah yardımcısı olsun arkadaşınızın inşallah birdaha bebeği olur... evet yeterince tedirginim kenimi de kötü hissediyorum zaten artık Allah büyük kurban olduğum birdaha yapmam zaten

Ayy bi mutlu oldum oğlumun adını duyunca :) Benim oğlumun adı da Deniz..Vatana millete hayırlı çocuklar olsunlar..

Korkmaaaa hiç bişey olmayacak Allahın izniyle. Rahat ol biraz lütfen...

Korkmaaaa hiç bişey olmayacak Allahın izniyle. Rahat ol biraz lütfen...
Butun cesaretimi topladim oturdum internetten arastirdim. İlacin etken maddesini, bu etken maddenin bebekte ne gibi sorunlari olusturabilecegini.... ben doktor degilim ama yorumum su sekilde oldu:

Bu gruptaki ilaclar ozellikle 72 saatten uzun sureli kullanimda premature bebek dogumlari ya da amniyon sivisinda azalma gibi sorunlar ortaya cikiyormus. Tabi bunlara bagli olarak kalp bobrek yada ciger sorunlari...

72 saat dedigine gore benim 5 dk surup elimi yikamamin plesentaya ulasma ihtimali epey dusuk oluyor.ama bahsi gecen risklerse sadece verebilecegi hasarlar buna da cok sukur diyebilirim ne yapayim...

Ana olmam zormus, aklin onda oluyor....

Girip arastirmaya cesaret edemedim ama arasririnca biraz rahatladim.

Tamam canım çok sağol çikolata çilek aklımda

Heh işte bak gördün mü 72 saat diyo yahu. Herhalde etkilenmezsin öyle 5-10 dkk da. Ayrıca vücudunun da emecek zamanı yok zaten yıkamışsın. Rahatla artık bebişim. Oğluşun iyiiiiii

Allah yardımcısı olsun arkadaşınızın inşallah birdaha bebeği olur... evet yeterince tedirginim kenimi de kötü hissediyorum zaten artık Allah büyük kurban olduğum birdaha yapmam zaten

Yazip yazmamakta tereddut ettim, seni uzmek istemem... o yuzden yanit olarak degil, dogrudan yazdim.. ki burada yazmasam da okuyarak cogu kisiyi tanidim, birinize birsey oldugunda uzulur hale geldim..

Su an bebekleri hissetmiyoruz, ama biz yoruldugumuzda tas kesilip huzursuz oluyorlarmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…