2017 EKİM Anne adayları

Kizlar hastaneden geliyorum cinsiyetimiz buyuk ihtimal erkek dedi ama kesin olarak bir sonraki kontrolde soylerim dedi . Kendimi kiza hazirlamistim ne yalan soyleyeyim hayirlisi ama ne yapalim
gözünaydın canım sağlıklı olsun varsın erkek olsun

Heh işte bak gördün mü 72 saat diyo yahu. Herhalde etkilenmezsin öyle 5-10 dkk da. Ayrıca vücudunun da emecek zamanı yok zaten yıkamışsın. Rahatla artık bebişim. Oğluşun iyiiiiii
Ya vala sorma kuzum be, nasi bu kdar zor olabiliyor bu annelik bilmiyorum.... ay bildigin piskopat oldum ben:)

Burada herkes arkadaştan öte birbirleriyle , herkes bebeklerimizin birbirimizin iyiliklerinden başka birşey düşünmüyorlar biliyorum. Doktorlarımızda duygusal bir bağ yok haliyle o kadar çok hasta olunca sadece işlerni yapıp gönderiyorlar çoğu kez sormak istediklerimi kısa net cevaplar alıcam dye buraya bile yazdığım oluyor. Ben yada zor ağır işler yapmak zorunda olan anneler eminim ki zorunda olmadıkça yapmıyorlardır yapıncada çok dikkat ediyorlardır. Bende ilk kez bi perde asayım dedim ki merdivenle yaptım hatta hiç uzanmama gerek kalmadı ama ne demişler tedbirini al sonra Allah a bırak... ben sorumsuzluk düşüncesizlik yaptığımı düşünüyorum dikkat ettiğime eminim ama bu kadar düşünmek zorunda kalmayabilirdim... şimdi içim içimi yiyor çünkü bu dk dan sonra Allah korusun bşy olsa sorumlu Benim diyeceğim... biraz uyuyayım üzgünüm başım çok ağrıyor teşekkür ederim canım ...

noldu kiz neye elini surdun

Valla öyle zor uyandırdık birsürü cikolata yedim bide kordonu almış bacaklarının arasına meyve suyu içtim çikolata yedim tekrar baktı çok Nazlı benm kızım :)))

Yerim ya... Ben de ac gidiyorum, ona ragmen bir hareketli, hic durmuyor, fotograf bile yakalayamiyor doktor

noldu kiz neye elini surdun
Of sorma kusum ya. Esim in dizine krem suruyorum iki gundur. Bi inceledim gebelikte x kategorisinde olan bir ilacmis.

X Kategorisi: bu gruptaki ilaçlarda da insan fetusu üzerine olumsuz etki bulunmuştur. Ancak bu gruptaki ilaçlar gebelikte kullanıldığında kar/zarar oranı her zaman zarar lehine olan ilaçlardır. Bu yüzden hiç bir şekilde gebelikte kullanılmamalıdır

Beynimden vuruldum var ya, doktoru aradim yapacak bisi yok dedi. İlacin adini sordu inceledi felan stres yapma daha fazla dedi o kadar. Bende arastirmaya korkuyorum gorsen, kotu bisey yazarsa filan... oturdm ilacin etken maddelerini, o etken maddelerin gebelikte olusturdugu riskleri filan arastirdim arastirirken korktum ama anladigim kadariyla o etken maddedeki ilaclar 72 saatten sonra zarar veriyomus bebeklere... ben 5 dk surdum yikadim elimi insallah etkilemez bebegimi

Canım bişi olmaz merak etme perdemi astin bütün msjlari okuyamadim kacirmisim, çok zorlayıp uzanma yinede tedbirini al bende bazen yapıyorum Tabure veya merdivene çıkıp cam dolap sildiğim oluo bazen hamile olduğunu bile unutuyo insan ) Allah'in dediği olur sonuçta sıkma canını sen hem bişi olsa belirti verir artık öyle ilk haftalardaki gibi ultrasonda ogrenmezsin yaaa çokta sakinmicaksin sakinan göze çöp batar ...

Yerim ya... Ben de ac gidiyorum, ona ragmen bir hareketli, hic durmuyor, fotograf bile yakalayamiyor doktor
Ozaman açlikla toklukla alakası yok herhalde ya bende ilk gittigimde açtım hiç durmadı zipliodu donuodu ayakları elleri durmadı hiç ama 2 aydır da uyuyo o kadar tok gidiyorum çikolata yiyorum :)))

Wynonna yok canım dedim ya Allah nasip ederse son 2 ay Eryaman Hastanesine transfer olcam :)) Oscar beyi tanıyan bi arkadaşım var o yönlendircek beni. Benim için konuşacak :) çünkü refakatçi benim için çok çok önemli. Bakarsın denk geliriz bi gün :))

genelde uc ay sonrasi icin endise edilmiyor bu tarz seylerden gelisme asamasinda etkiliyormus ama canim ben bu kdr cabuk etkileyecegini sanmiyorum acikcasi bu kdr kolay degil en basiti bir oda parfumunde bile gebelerin oldugu ortamda kullanmayin yazar kim bilir orda burda kac kere soluduk

belkide:) ayni zamanlara denk dusebilir gebelikde oscar bey icin zormu randevu almak

Ay kizlar bugun hava iyi olunca esim.hadi bi 1 2 saat hava al dedi disari ciktik defactoya ugradim nolur bolmaz bi kiyafet bakem die allahim hoc mi bisey oomaz binkot denedim pacasi duduk gibi tepemde kaldi bi de bilemiyorum ne beden alcam m baktim alem die bacaklari eh iste sardi ama daha da kilo alinca giyilir mi o napcami bilemedim daha baska marka bakmadim he maviye baktim normal kotlar var orda siz nasil oantolon aldiniz ki orda bi de seye taktim nir hamile tsortlerinde ille karinda bebek resmi ya da mom mummy vs yazmak zorunda yaa bie illa bebek burdaaaaa diye bagirmak zorundaaa sinir oldum bisey almadim ciktim

Lcw da aldim ben pantolon. Tisortler dedigin gibi canim hic sevmiyorum eşim almış 2tane evde giyerim dedim :)) h&m'de de güzel pantolonlar var

Mavide maternity jeans diye geciyor, beli penyeli... tshirtler gercekten cok itici, ben de alamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…