- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.461
Yine en iyi seyler lcw da var hatta sitesinde senin istedigin tarzda da var bak istersenAy kizlar bugun hava iyi olunca esim.hadi bi 1 2 saat hava al dedi disari ciktik defactoya ugradim nolur bolmaz bi kiyafet bakem die allahim hoc mi bisey oomaz binkot denedim pacasi duduk gibi tepemde kaldi bi de bilemiyorum ne beden alcam m baktim alem die bacaklari eh iste sardi ama daha da kilo alinca giyilir mi o napcami bilemedim daha baska marka bakmadim he maviye baktim normal kotlar var orda siz nasil oantolon aldiniz ki orda bi de seye taktim nir hamile tsortlerinde ille karinda bebek resmi ya da mom mummy vs yazmak zorunda yaa bie illa bebek burdaaaaa diye bagirmak zorundaaa sinir oldum bisey almadim ciktim
Ya vala sorma kuzum be, nasi bu kdar zor olabiliyor bu annelik bilmiyorum.... ay bildigin piskopat oldum ben:)
Bende öğrenmedimmm bendeeeWynonna de var :) @obsesif89 da vardi sanirim.
Senin haftan ileriymis neden hala ögrenemedin ki?
Etiketlerim tabi :) sorma çatliyorum meraktan.
H&M de var. ğpantolonların yanında ayarlanabilir lastik var 9 ay kullanırsın rahatlıklaAy kizlar bugun hava iyi olunca esim.hadi bi 1 2 saat hava al dedi disari ciktik defactoya ugradim nolur bolmaz bi kiyafet bakem die allahim hoc mi bisey oomaz binkot denedim pacasi duduk gibi tepemde kaldi bi de bilemiyorum ne beden alcam m baktim alem die bacaklari eh iste sardi ama daha da kilo alinca giyilir mi o napcami bilemedim daha baska marka bakmadim he maviye baktim normal kotlar var orda siz nasil oantolon aldiniz ki orda bi de seye taktim nir hamile tsortlerinde ille karinda bebek resmi ya da mom mummy vs yazmak zorunda yaa bie illa bebek burdaaaaa diye bagirmak zorundaaa sinir oldum bisey almadim ciktim
Defacto hamile reyonuna baktın mı güzel bluzlar var hemde bebek resmi olmayan :)Ay kizlar bugun hava iyi olunca esim.hadi bi 1 2 saat hava al dedi disari ciktik defactoya ugradim nolur bolmaz bi kiyafet bakem die allahim hoc mi bisey oomaz binkot denedim pacasi duduk gibi tepemde kaldi bi de bilemiyorum ne beden alcam m baktim alem die bacaklari eh iste sardi ama daha da kilo alinca giyilir mi o napcami bilemedim daha baska marka bakmadim he maviye baktim normal kotlar var orda siz nasil oantolon aldiniz ki orda bi de seye taktim nir hamile tsortlerinde ille karinda bebek resmi ya da mom mummy vs yazmak zorunda yaa bie illa bebek burdaaaaa diye bagirmak zorundaaa sinir oldum bisey almadim ciktim
evet ben kullandım. 12.haftaya kadar her hafta 1 kez vuruldum.Kızlar bu iğneyi kullanan Var mı ? 13. Haftaya kadar kullandım doktorum tekrar verdi ama sorun olmadığını söyledi tedbir amaçlı dedi ama içime bir kuşku düştü
Defacto hamile reyonuna baktın mı güzel bluzlar var hemde bebek resmi olmayan :)
Ayy inş, eşime çeksin diye dua ediyorum :)Doğduktan sonra da uyurlar inşallah
Bnm oğlum da çok uykucuydu yaaa acikir ,altı batar umrunda olmazdı buda uyusun yaa abartmasinda tabiAyy inş, eşime çeksin diye dua ediyorum :)
korkma bir arkadaşımada tedbir amaçlı verdi. birşey yoktur canım üzme kendiniKızlar bu iğneyi kullanan Var mı ? 13. Haftaya kadar kullandım doktorum tekrar verdi ama sorun olmadığını söyledi tedbir amaçlı dedi ama içime bir kuşku düştü
Bende Lcw den tayt almıştım 2tane, 8haftalıkken denemeden aldım. Bedenimi biliyorum nasılsa diye ama şuan bacaklarımı çok sıktığını hissedip geri çıkarıyorum. Ozamanlar iyiydi. Göbek kısmı bile tam sarıyor 2hafta sonra hiç giyemicem bellliki. O tşortlere bende gıcık oluyorum. Birtane üzerinde bebek kıyafeti resmî olan bulabildim sadece. Yaz gelse de efil efil elbiselerle takılsak.Ay kizlar bugun hava iyi olunca esim.hadi bi 1 2 saat hava al dedi disari ciktik defactoya ugradim nolur bolmaz bi kiyafet bakem die allahim hoc mi bisey oomaz binkot denedim pacasi duduk gibi tepemde kaldi bi de bilemiyorum ne beden alcam m baktim alem die bacaklari eh iste sardi ama daha da kilo alinca giyilir mi o napcami bilemedim daha baska marka bakmadim he maviye baktim normal kotlar var orda siz nasil oantolon aldiniz ki orda bi de seye taktim nir hamile tsortlerinde ille karinda bebek resmi ya da mom mummy vs yazmak zorunda yaa bie illa bebek burdaaaaa diye bagirmak zorundaaa sinir oldum bisey almadim ciktim
Canım benim kanamam olduğu zaman haftada 1vuruldum. Toplam 3kez oldu. Hatta 1tane daha var ama kanamam kesildi nasılsa diye vurdurmadım. Progestan 200ml lik de kullanıyorum zaten. Korkun olmasın bu iğne de progestanın depo edilmiş hali birçok kişi kullandı. Kanama yokken yazmış olması ilginç ama belki garantiye almak istemiştirKızlar bu iğneyi kullanan Var mı ? 13. Haftaya kadar kullandım doktorum tekrar verdi ama sorun olmadığını söyledi tedbir amaçlı dedi ama içime bir kuşku düştü
benim hiç kanamam olmadığı halde vermişlerdi. tedbir amaçlı veriyor doktorlar.Canım benim kanamam olduğu zaman haftada 1vuruldum. Toplam 3kez oldu. Hatta 1tane daha var ama kanamam kesildi nasılsa diye vurdurmadım. Progestan 200ml lik de kullanıyorum zaten. Korkun olmasın bu iğne de progestanın depo edilmiş hali birçok kişi kullandı. Kanama yokken yazmış olması ilginç ama belki garantiye almak istemiştir
Ağrı değilde sanki gıdıklıyor yaramazKızlar, bebeği hissettiğinizde ufak bir ağrı hissediyor musunuz. Böyle saniyelik Anlık girip çıkan?
İnsallah tatlim ya. Rabbim korusun cok korktum.genelde uc ay sonrasi icin endise edilmiyor bu tarz seylerden gelisme asamasinda etkiliyormus ama canim ben bu kdr cabuk etkileyecegini sanmiyorum acikcasi bu kdr kolay degil en basiti bir oda parfumunde bile gebelerin oldugu ortamda kullanmayin yazar kim bilir orda burda kac kere soluduk
Ben bunu ilk haftalarda kanamam oldugunda 2 gunde bir olmustum kuzu sana su an neden verdi ki kanama mi var?Kızlar bu iğneyi kullanan Var mı ? 13. Haftaya kadar kullandım doktorum tekrar verdi ama sorun olmadığını söyledi tedbir amaçlı dedi ama içime bir kuşku düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?