2017 EKİM Anne adayları

Yine en iyi seyler lcw da var hatta sitesinde senin istedigin tarzda da var bak istersen

makyaj malzemesi deodrant parfum kullaniyormusunuz ya ben hamile olmadan once bakiyordum hamilelere herseyi ayni devam ediyorlardi sadeve yeme icmede dikkat ediyorlar simdiklere baksan sabun surecen parfum niyetine makyaj yapmiycam bunlarda mumkun degil ben ayni sekilde devam ediyorum cok fazla zarari olsa doktorlar onca test yapiyor kesinlikle kullanmayin diye uyarmazmi makyajli gidiyoruz goruyolar neticede yada parfum kokusunu:)) neden yaptin zararli diyeni gormedim ama sac duzlestiricisinden bile korkan var yahu

H&M de var. ğpantolonların yanında ayarlanabilir lastik var 9 ay kullanırsın rahatlıkla

Kızlar bu iğneyi kullanan Var mı ? 13. Haftaya kadar kullandım doktorum tekrar verdi ama sorun olmadığını söyledi tedbir amaçlı dedi ama içime bir kuşku düştü

Eklentiler

• SmartSelectImage_2017-04-27-20-19-23.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 38
Defacto hamile reyonuna baktın mı güzel bluzlar var hemde bebek resmi olmayan :)

Bende Lcw den tayt almıştım 2tane, 8haftalıkken denemeden aldım. Bedenimi biliyorum nasılsa diye ama şuan bacaklarımı çok sıktığını hissedip geri çıkarıyorum. Ozamanlar iyiydi. Göbek kısmı bile tam sarıyor 2hafta sonra hiç giyemicem bellliki. O tşortlere bende gıcık oluyorum. Birtane üzerinde bebek kıyafeti resmî olan bulabildim sadece. Yaz gelse de efil efil elbiselerle takılsak.

Kızlar bu iğneyi kullanan Var mı ? 13. Haftaya kadar kullandım doktorum tekrar verdi ama sorun olmadığını söyledi tedbir amaçlı dedi ama içime bir kuşku düştü
Canım benim kanamam olduğu zaman haftada 1vuruldum. Toplam 3kez oldu. Hatta 1tane daha var ama kanamam kesildi nasılsa diye vurdurmadım. Progestan 200ml lik de kullanıyorum zaten. Korkun olmasın bu iğne de progestanın depo edilmiş hali birçok kişi kullandı. Kanama yokken yazmış olması ilginç ama belki garantiye almak istemiştir

benim hiç kanamam olmadığı halde vermişlerdi. tedbir amaçlı veriyor doktorlar.

Kızlar, bebeği hissettiğinizde ufak bir ağrı hissediyor musunuz. Böyle saniyelik Anlık girip çıkan?

İnsallah tatlim ya. Rabbim korusun cok korktum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…