- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.481
makyaj malzemesi deodrant parfum kullaniyormusunuz ya ben hamile olmadan once bakiyordum hamilelere herseyi ayni devam ediyorlardi sadeve yeme icmede dikkat ediyorlar simdiklere baksan sabun surecen parfum niyetine makyaj yapmiycam bunlarda mumkun degil ben ayni sekilde devam ediyorum cok fazla zarari olsa doktorlar onca test yapiyor kesinlikle kullanmayin diye uyarmazmi makyajli gidiyoruz goruyolar neticede yada parfum kokusunu:)) neden yaptin zararli diyeni gormedim ama sac duzlestiricisinden bile korkan var yahu
bende acıkıyorum o yüzden az ama sık sık yemeye çalışıyorum.Kızlar 2 saat arayla fena acıkıyorum kendime yemek yetiştiremiyorum siz napıyorsunuz abur cuburla da mümkün değil geçiştiremiyorum..
Bnm oğlum da çok uykucuydu yaaa acikir ,altı batar umrunda olmazdı buda uyusun yaa abartmasinda tabi
Ben de varim canim ogrenemeyenlerdenim:) ve randevum taaa 3 hafta sonra.. yeterki saglikla gelsinler de beklicez:)
Ben o temizlik yüzünden 36 haftada dogurdum ertesi gün ilk oğlumu bi daha dikkat et canimYazip yazmamakta tereddut ettim, seni uzmek istemem... o yuzden yanit olarak degil, dogrudan yazdim.. ki burada yazmasam da okuyarak cogu kisiyi tanidim, birinize birsey oldugunda uzulur hale geldim..
Su an bebekleri hissetmiyoruz, ama biz yoruldugumuzda tas kesilip huzursuz oluyorlarmis...
Canım bende biraz fazla ayakta kalsam birde 39 aylık bir oğlum var çok yaramaz belim inanılmaz ağrıyor sonralari dinlenince geçiyor allahın izniyle bişe olmaz inşKIZLAR YARDİM EDİN !!!!!
Kizlar iyi geceler sarma sardim 2.5 saat 1 kilodan fazla. Ama öglen kendimi yormadan iş yaptim dinlene dinlene dünde çarsida yürüdum belimin sagi agriyor hep tutulma gibi egilip kalkarken kasiliyor neden ki bebegin sagda olmasiyla alakasi varmi kendimi korkutmak istemiyorum.
Not: 1,5 aydir agrirsa hep orasi agriyor.
KIZLAR YARDİM EDİN !!!!!
Kizlar iyi geceler sarma sardim 2.5 saat 1 kilodan fazla. Ama öglen kendimi yormadan iş yaptim dinlene dinlene dünde çarsida yürüdum belimin sagi agriyor hep tutulma gibi egilip kalkarken kasiliyor neden ki bebegin sagda olmasiyla alakasi varmi kendimi korkutmak istemiyorum.
Not: 1,5 aydir agrirsa hep orasi agriyor.
Canım bende biraz fazla ayakta kalsam birde 39 aylık bir oğlum var çok yaramaz belim inanılmaz ağrıyor sonralari dinlenince geçiyor allahın izniyle bişe olmaz inş
Bu bebekleri cok sukur rabbim koruyor bize kalsa telef edicez he....
Bende hic agrim yok diye oh diyodum ama azicik is yapsam hemen agrim basliyor fark ettim de... o yuzden olabildigince sabit durmamiz lazim anladigim kdariyla... ben bu kilolari da ondan aldim zaten. Korkma hepimizde oluyo o agrilar
Bende dert ediyordum çok acıkıyorum diye ama acıkmaktan kasıt sürekli bişey yeme isteği. Normali de 2saatte bir bişey yemekmiş ama 3ara 3ana öğün şeklinde. Ben aralarda meyve yiyorum. Aburcubur yani pakete girmiş bişey yemiyorum. Tatlıyla aram hiç yok. sıksık su içtiğim için de iştahım baskılanıyor. İlk 3ay 1kilo aldım. Bundan sonraki her ay 2kilo hakkım var.Kızlar 2 saat arayla fena acıkıyorum kendime yemek yetiştiremiyorum siz napıyorsunuz abur cuburla da mümkün değil geçiştiremiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?