2017 EKİM Anne adayları

Aynı fikirdeyim seninle tatlıcım :))

KIZLAR YARDİM EDİN !!!!!

Kizlar iyi geceler sarma sardim 2.5 saat 1 kilodan fazla. Ama öglen kendimi yormadan iş yaptim dinlene dinlene dünde çarsida yürüdum belimin sagi agriyor hep tutulma gibi egilip kalkarken kasiliyor neden ki bebegin sagda olmasiyla alakasi varmi kendimi korkutmak istemiyorum.

Not: 1,5 aydir agrirsa hep orasi agriyor.

Ben o temizlik yüzünden 36 haftada dogurdum ertesi gün ilk oğlumu bi daha dikkat et canim

Canım bende biraz fazla ayakta kalsam birde 39 aylık bir oğlum var çok yaramaz belim inanılmaz ağrıyor sonralari dinlenince geçiyor allahın izniyle bişe olmaz inş

Bu bebekleri cok sukur rabbim koruyor bize kalsa telef edicez he....

Bende hic agrim yok diye oh diyodum ama azicik is yapsam hemen agrim basliyor fark ettim de... o yuzden olabildigince sabit durmamiz lazim anladigim kdariyla... ben bu kilolari da ondan aldim zaten. Korkma hepimizde oluyo o agrilar

Canım bende biraz fazla ayakta kalsam birde 39 aylık bir oğlum var çok yaramaz belim inanılmaz ağrıyor sonralari dinlenince geçiyor allahın izniyle bişe olmaz inş

Evet özellikle yorulca agriyor zaten. Allah korusun yavrularimizi inşaAllah. Çok tesekkur ederim canim icim rahatladi.

Kiz valla çok iste yapmadim, sarmayida belime 3 yastik koydum yaptim zaten ondan once oldu. Oturup kalinca ayaklarim bile sisiyor. Harekette lazim ne yapacagimi sasirdim ya

Günaydın kızlar hayırlı cumalar :)

kirmizigitar Günaydın canım krem için endişelenme Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz cilt emene kadar sen çoktan yıkamışsın ellerini zaten. Benim durumumu çoğunuz biliyorsunuz radyasyon aldım hiç düşünmüyorum artık o konuyu Allah'ıma emanet evladım.

Günaydın annişler hayirli cumalar.

Ben 14 haftada 1 kilo aldim sadece o da ilk haftalardaydi sürekli makarna cekiyodu canim. Kac haftadir ayni kilodayim bulantim falan hic olmadi zaten neden kilo almiyorum kafama takiyorum. Sanki bikac gundur istahimda kesildi hepten.

Zaten dr ilk haftalarda diyetisyene yonlendirmisti güya kilo alma hibor igne etki etmez diye yemek listeme uymaya calisiyorum ama azda olsa kilo alayim istiyorum beslenemiyomuyum acaba diye dusunuyorum.

Kızlar 2 saat arayla fena acıkıyorum kendime yemek yetiştiremiyorum siz napıyorsunuz abur cuburla da mümkün değil geçiştiremiyorum..
Bende dert ediyordum çok acıkıyorum diye ama acıkmaktan kasıt sürekli bişey yeme isteği. Normali de 2saatte bir bişey yemekmiş ama 3ara 3ana öğün şeklinde. Ben aralarda meyve yiyorum. Aburcubur yani pakete girmiş bişey yemiyorum. Tatlıyla aram hiç yok. sıksık su içtiğim için de iştahım baskılanıyor. İlk 3ay 1kilo aldım. Bundan sonraki her ay 2kilo hakkım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…