- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.501
Günaydın şekerlerHayırlı cumalar olsun ve butün dualarinız kabul olsun inşallah Şu an yoldayim ofise gidiyorum. Karnın öyle bi gurulduyo ki yanimda oturan kizcagız bile kayitsiz kalamadi dönüp baktı Nolcak bu bizim habire acikmamiz yahu Sanki 3 gundür bisey yememis gibiyim deli olcam
doktorumuz erkeğe benzetti ama tam cinsiyeti belli değil. erkek olursa Ege Çınar koyacağım. kızım olursa Beren yanına ikinci bir isim bulacağız kuranda geçen
Kendime kizdim en cok... kolonyayi bile koklamiyorum dusun, bu dusuncesizligi nasil yaptim...Günaydın kızlar hayırlı cumalar :)
kirmizigitar Günaydın canım krem için endişelenme Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz cilt emene kadar sen çoktan yıkamışsın ellerini zaten. Benim durumumu çoğunuz biliyorsunuz radyasyon aldım hiç düşünmüyorum artık o konuyu Allah'ıma emanet evladım.
Ayy sorma ya ben de ayniyim sabah 7de karnimin acligina uyaniyorum resmen durdurmuyo resmen ben aciktim diyo kereta :)) bişey yiyorum hemen acikiyorum yine aekadas yovek bisey hulamiyorum evde hazir gida yemiyeyim diyorum meyve desen kesmio ceviz findik fistik o da kesmio heo ekmek tarzi da yemek istemiyorum ayyy ne yocem ben yaaaww :)) siz neler yapıyorsunuz yiyorsunuzGünaydın şekerlerHayırlı cumalar olsun ve butün dualarinız kabul olsun inşallah Şu an yoldayim ofise gidiyorum. Karnın öyle bi gurulduyo ki yanimda oturan kizcagız bile kayitsiz kalamadi dönüp baktı Nolcak bu bizim habire acikmamiz yahu Sanki 3 gundür bisey yememis gibiyim deli olcam
Canım bence sağlıklı olan seninki çünkü bana doktorum ilk 3 ay hiç kilo almamalısın demişti. Ben şuan kaç kiloyum bilmiyorum, 2 hafta önce 1.5 kilo almış görünüyordum hamilelik başlangıç kiloma göre. Ama eminim almışımdır çünkü bu aralar hamur işine düştümGünaydın annişler hayirli cumalar.
Ben 14 haftada 1 kilo aldim sadece o da ilk haftalardaydi sürekli makarna cekiyodu canim. Kac haftadir ayni kilodayim bulantim falan hic olmadi zaten neden kilo almiyorum kafama takiyorum. Sanki bikac gundur istahimda kesildi hepten.
Zaten dr ilk haftalarda diyetisyene yonlendirmisti güya kilo alma hibor igne etki etmez diye yemek listeme uymaya calisiyorum ama azda olsa kilo alayim istiyorum beslenemiyomuyum acaba diye dusunuyorum.
canım bende bir bulaşık yıkasam yada biraz ayakta kalsam belim ağrıyor. bu kadar iş yapmayın. bebek önceliğiniz olsun. ben 3 aydır 1 kere evi süpürmedim eşim haftada bir süpürdü ben arkasından vileda ile sildim toz aldım tuvaletleri gün aşırı yıkıyorum hepsi o. birde hamile kaldığımı duyunca bir bayan aldım dipli bucaklı temizledi perdeleri annem halılarıda yıkamaya verdim. olmaz olmaz birgün allah korusun bir yanlış hareketimiz zararımız olur. sonuçta içimizde ne oluyor bilmiyoruz.KIZLAR YARDİM EDİN !!!!!
Kizlar iyi geceler sarma sardim 2.5 saat 1 kilodan fazla. Ama öglen kendimi yormadan iş yaptim dinlene dinlene dünde çarsida yürüdum belimin sagi agriyor hep tutulma gibi egilip kalkarken kasiliyor neden ki bebegin sagda olmasiyla alakasi varmi kendimi korkutmak istemiyorum.
Not: 1,5 aydir agrirsa hep orasi agriyor.
isimleri biz hamile kalmadan önce hep konuşuyorduk. kız ismini zaten eşim taa bekarken söylüyordu bir kızım olsun adı beren olacak diye. yanına ben birşey ekliyeceğim ama ne olur bilmiyorum. erkek ismide Eşim ege dedi sanırım kurandada veli anlamı ile geçiyormuş. bende çınar ismini seviyordum ege çınar oldu. tai birde cinsiyet netleşse. bakalım 4 mayısda kontrol var gösterecekmi yoksa detaylıyamı kalacağız. inşallah sende kısa zamanda öğrenirsinben hiç isim bulamıyorumeşimde tutturcak gibi ya bakalım hayırlısı. cumartesi kontrole gitmem lazım sınavım var gidemicem p.tesi 1 mayıs diye tatil salı çarşamba perşembe çok yoğunum cuma da kesin bişey çıkar artık ta birsonraki cumaya belli olcak cinsiyet :)
Bir şey olmaz demiş işte doktorlar çok da kurcalamaya gerek yok yaşayamıyorsun sonra. Bana da 3 tane doktor bir şey olmaz dedi onlara inandım (zorundayım bence) yapacak hiçbir şey yok. Ama emin ol senin bebiş azıcık kremden etkilenmemiştir.Kendime kizdim en cok... kolonyayi bile koklamiyorum dusun, bu dusuncesizligi nasil yaptim...
Ama cok arastirdim, bu siniftaki ilaclar daha cok 3. Tremester da zararliymis, 1-2 de cok fazla sorun gozlenmemis.
Esim bu sabah kontrole gitti doktora sormus ortopedi doktoru ama o bitkisel bir krem zarar verecegini sanmam ki kendi kullanmamis demis...
Benim doktorum da panikleme sakin ol arrik yapacak biseu yok zaten dedi:)
Takmamaya calisiyorum rabbime emanet yavrularimiz....
Canim listemde bi aksam et bi aksam balik diyor dr mutlaka. Ama balik kesinlikle yiyemiyorum dun aksam yapti esim bi lokma alamadim. Et desen sadece disarida yiyebiliyorum o da haftada 2-3 defa. Yumurta desen hayatimda hic yemedim dr protein almazsan nasil beslenecek bu bebek dedi. O gun hastaneden cikinca 300gr et yedim:) gunde 70 gr et yemen yeterli ilerde artiricam miktari dedi. Gunde 4 ogun meyve var onu aksatmiyorum. Bir de kadin dogum dr feramat vermisti demir hapi midemi bulandiriyo diye icmemistim diyetisyen onu ic bari dedi 1 haftadir iciyorum. Bir de balik hapi yazdi dr dun aldim hapi.Canım bence sağlıklı olan seninki çünkü bana doktorum ilk 3 ay hiç kilo almamalısın demişti. Ben şuan kaç kiloyum bilmiyorum, 2 hafta önce 1.5 kilo almış görünüyordum hamilelik başlangıç kiloma göre. Ama eminim almışımdır çünkü bu aralar hamur işine düştümSenin diyetisyen eşliğinde beslenememen mümkün mü sence?
Valla canım ben sana göre daha kötü besleniyorum bu anlattıklarına göre :) Ben balık severim ama pişiremiyorum kokudan ve pişiren de yok. Haftada 1 dışarıda yiyorum. Öğlenleri de mutlaka içinde et olan bir yemek çıkıyor yemekhanede. 1 haftadır ağzıma yumurta sürmedim. Günde sadece 1 muz yiyorum meyve olarak :) Normal hayatımda ara öğün yoktu hala koyamıyorum sadece öğleden sonra bir kez muz ve ceviz yiyorum. Sabahları da sadece 1 bardak süt içiyorum. Bence artık ben endişelenmeliyimCanim listemde bi aksam et bi aksam balik diyor dr mutlaka. Ama balik kesinlikle yiyemiyorum dun aksam yapti esim bi lokma alamadim. Et desen sadece disarida yiyebiliyotum o da haftada 2-3 defa. Yumurta desen hayatimda hic yemedim dr protein almazsan nasil beslenecek bu bebek dedi. O gun hastaneden cikinca 300gr et yedim:) gunde 70 gr et yemen yeterli ilerde artiricam miktari dedi. Gunde 4 ogun meyve var onu aksatmiyorum. Bir de dr feramat vermisti demir hapi midemi bulandiriyo diye icmemistim diyetisyen onu ic bari dedi 1 haftadir iciyorum. Bir de balik hapi yazdi dr dun aldim hapi.
Eki Görüntüle 1988339
canım ben şuana kadar 2 kilo aldım. senin kilonda normal bu kadar üzerine neden doktorum baskı yapıyor. çok kilo almış olsan tamam gönderdin diyetisyene ama gayet normal.Canim listemde bi aksam et bi aksam balik diyor dr mutlaka. Ama balik kesinlikle yiyemiyorum dun aksam yapti esim bi lokma alamadim. Et desen sadece disarida yiyebiliyorum o da haftada 2-3 defa. Yumurta desen hayatimda hic yemedim dr protein almazsan nasil beslenecek bu bebek dedi. O gun hastaneden cikinca 300gr et yedim:) gunde 70 gr et yemen yeterli ilerde artiricam miktari dedi. Gunde 4 ogun meyve var onu aksatmiyorum. Bir de kadin dogum dr feramat vermisti demir hapi midemi bulandiriyo diye icmemistim diyetisyen onu ic bari dedi 1 haftadir iciyorum. Bir de balik hapi yazdi dr dun aldim hapi.
Eki Görüntüle 1988339
Gunde 4 ogun meyvede ne yiyorsun canim ay ben yicek bisey bulamıyorum ya canim bisey de istemiyor.Canim listemde bi aksam et bi aksam balik diyor dr mutlaka. Ama balik kesinlikle yiyemiyorum dun aksam yapti esim bi lokma alamadim. Et desen sadece disarida yiyebiliyorum o da haftada 2-3 defa. Yumurta desen hayatimda hic yemedim dr protein almazsan nasil beslenecek bu bebek dedi. O gun hastaneden cikinca 300gr et yedim:) gunde 70 gr et yemen yeterli ilerde artiricam miktari dedi. Gunde 4 ogun meyve var onu aksatmiyorum. Bir de kadin dogum dr feramat vermisti demir hapi midemi bulandiriyo diye icmemistim diyetisyen onu ic bari dedi 1 haftadir iciyorum. Bir de balik hapi yazdi dr dun aldim hapi.
Eki Görüntüle 1988339
benimde senden farkım yok. sabahları 2 tane kaşarlı tost biraz zeytin ceviz ve açık çay yiyiyorum. haftada 2-3 kez yumurta yerim. öğlen evde ne varsa onu yerim. birşey yoksa o gün yumurta yemediysem menemenle geçiştiriyorum. süt hiç içemiyorumki normalde çok severdim. yemek öğünlerinde mutlaka yoğurt yada ayran içiyorum. meyve ile aram hiç iyi değil. oldu bitti sevmem. sadece yaz meyvelerini severim. çilek yediğimde kusuyorum diye oda iptal oldu. muz kabız yapıyor. bir kaç gündür kuru meyve ve badem yemeye başladım. balık dışarda yemeye çalıştım yutamıyorum. iyice tiksindim. tavuk oldu bitti eve girmez. kırmızı eti tüketebiliyorum şükür. sabah dışında diğer öğünlerde ekmek yemiyorum. sabahda uno denge ekmeğiyle tost yapıyorum. içinde hem omega 3 var hemde çiya tohumu var. onu tercih ediyorumValla canım ben sana göre daha kötü besleniyorum bu anlattıklarına göre :) Ben balık severim ama pişiremiyorum kokudan ve pişiren de yok. Haftada 1 dışarıda yiyorum. Öğlenleri de mutlaka içinde et olan bir yemek çıkıyor yemekhanede. 1 haftadır ağzıma yumurta sürmedim. Günde sadece 1 muz yiyorum meyve olarak :) Normal hayatımda ara öğün yoktu hala koyamıyorum sadece öğleden sonra bir kez muz ve ceviz yiyorum. Sabahları da sadece 1 bardak süt içiyorum. Bence artık ben endişelenmeliyimBir de multivitamin içiyorum o kadar :)
Bilmiyorum ya ben oldukça kötü besleniyorum sanırım. Ama ne yapayım içim fazlasını almıyor. Bu sabah domates peynir salatalık ve maruldan oluşan sandviç yedim mesela. Yanında da sıkma portakal suyu. Öğlen biftek varmış. Akşama da annem mantı yapcakmışbenimde senden farkım yok. sabahları 2 tane kaşarlı tost biraz zeytin ceviz ve açık çay yiyiyorum. haftada 2-3 kez yumurta yerim. öğlen evde ne varsa onu yerim. birşey yoksa o gün yumurta yemediysem menemenle geçiştiriyorum. süt hiç içemiyorumki normalde çok severdim. yemek öğünlerinde mutlaka yoğurt yada ayran içiyorum. meyve ile aram hiç iyi değil. oldu bitti sevmem. sadece yaz meyvelerini severim. çilek yediğimde kusuyorum diye oda iptal oldu. muz kabız yapıyor. bir kaç gündür kuru meyve ve badem yemeye başladım. balık dışarda yemeye çalıştım yutamıyorum. iyice tiksindim. tavuk oldu bitti eve girmez. kırmızı eti tüketebiliyorum şükür. sabah dışında diğer öğünlerde ekmek yemiyorum. sabahda uno denge ekmeğiyle tost yapıyorum. içinde hem omega 3 var hemde çiya tohumu var. onu tercih ediyorum
herşeyimiz değişti, ben yemek yemesi seven biri değilim. öğlenleri birşey yemezdim. şimdi 2 saatte acıkıyorum ama 2 saatte birde canım yemek istemiyorBilmiyorum ya ben oldukça kötü besleniyorum sanırım. Ama ne yapayım içim fazlasını almıyor. Bu sabah domates peynir salatalık ve maruldan oluşan sandviç yedim mesela. Yanında da sıkma portakal suyu. Öğlen biftek varmış. Akşama da annem mantı yapcakmışBenim egzamalarım hala geçmedi pazartesi gününe doktorumun tavsiye ettiği cildiyeciden randevu aldım. Sütten şüpheleniyorum. Ben hiç süt içmezdim şimdi içtiğim 1 bardak etkiliyor sanırım.
Çok çok çok şükür iyiyiz.dün tekrar gittik dr a ölçümler gelişim iyi dedi çok şükür. 100 kusur gram olmuşuz kızım iyi doğacak inss:)sen nasilsinnn
Arkadaşım walla meyveyle çok aram yok ama yiyorum ama tutmuyor ☺ tatlı dediğin gibi ağzıma sürmüyorum,ama ara öğün diye bir şey olmadı illa yemekle doyuyorum sık ve az yediğimden senle aynı kiloyu aldım ama bikaç çeşit yemek zorlamaya başladı beni hergün yemek düşünüyorumBende dert ediyordum çok acıkıyorum diye ama acıkmaktan kasıt sürekli bişey yeme isteği. Normali de 2saatte bir bişey yemekmiş ama 3ara 3ana öğün şeklinde. Ben aralarda meyve yiyorum. Aburcubur yani pakete girmiş bişey yemiyorum. Tatlıyla aram hiç yok. sıksık su içtiğim için de iştahım baskılanıyor. İlk 3ay 1kilo aldım. Bundan sonraki her ay 2kilo hakkım var.
Ben de mersinde ailemin yanında geçirmiştim yazı çok socak oluyor.şimdikiler daha iyi tabi.benimki eylül başıydı o zaman.Canım benim oğlumda ağustos 24 doğmuştu adana çok sıcak olduğu için klima açsak üşür kapalı kalsa terler diye ne yapacağınızı sasiriyorduk bence güzel zamanda doğacak kuxucuklarimiz inş
Bence kız baksana kibar durusaa8 10 tane resim verdi bugün hepsindede belli cnm belki cihazdandir ,ama daha öncekiler de bizimde bu kadar heryeri belli deildi yaaa ağzı yüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?