2017 EKİM Anne adayları

Mantimi nerde oturuodu annen kuzum

Evet cnm erkek demişti %80 Dun kız dedi kesin konuştu iyice baktı çok sevindik ,şaşırdık bi oğlum var bide kızım olucak insallah :))) F Foha cm
Benim de bir oğlum ve bir kızım olacak inş aslında erkek olmasını çok istedim ogluma ömür boyu en yakın dost olsun diye ama kız kardeşim de yok sevindim:)

ilkinde kararlıydıkta bunda ne hamile gibiyim ne isim düşünebiliyorum yazık yavrum iki arada bi derede gibi :) öylede büyücek heralde :)

ben konuya yabancı kaldım. ne kullandın kuzum?

Bir ogrencim 26 haftalik hamile. İlk iki cocugu 16-18 yaslarinda epey ara var yani... hala hissetmiyormus hicbirsey. O oype deyince ben hissediyorum diyemedim doktora sormus barsaktir o demis en erken 24-26 da hissedilir demis

Valla sen oyle diyosun da benim etrafimdaki bazi insanlari gorsen 13 haftalik diyorum ama simdiye hissetmen lazimdi hissediyomusun diyolar ben de he hissediyorum segiriyo diyom :):):)))

nolcak bizim bu halimiz tika basa yiyorum tam kalkarken sofradan sanki bişi yememis gibi oluorum kazinio midem resmen biraz daha yiyeyim bari deyip tekrar oturuyorum çok zaman karnında kurt var normal diye dalga gecio esimde

Valla benim de aynı canım. Napalım demek ki bizim bebişler istiyo bu kadar mamayı :))) Yiiicez dikkat ederek başka çare yok sanırım :))

ilkinde kararlıydıkta bunda ne hamile gibiyim ne isim düşünebiliyorum yazık yavrum iki arada bi derede gibi :) öylede büyücek heralde :)

ben konuya yabancı kaldım. ne kullandın kuzum?
Esimin dizine jel surdum ciplak elle, sonra arastirinca gordum ki gebelikte x kategorisinde olan bir ilacmis. Yani gebelerin asla ama asla kullanmamasi gereken, ullanim durumunda fetus uzerinde olumsuz etkileri kanitlanmis bir ilac....

Benim de bir oğlum ve bir kızım olacak inş aslında erkek olmasını çok istedim ogluma ömür boyu en yakın dost olsun diye ama kız kardeşim de yok sevindim:)
Bende erkek istiodum aslinda Dr ilk erkek dediğinde sevinmistim ama dun kiz deyince daha çok sevindim oğlum da öyle çok sevindi şimdi ben sevinçten nasıl uyuycam diyo gece :))) Babamizda duymus arkadaşlarından onların kızı boyleymis ,soyle yapiomus kızlar daha duskun oluomus babasina ,ailede kız yok fln diodu oda çok sevindi

Ayy meyve sevilmez ya, günde ne kadar meyve yediğimi bilmiyorum ,eşim diyor bu çocuk manav olacak

Çok ilginç bir şekilde benim oğlum da kıza çok sevindi.senin oğlun kaç yasinda

Ben de onu sorucaktım sana egzama değil de alerjik bir durum olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…