- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.521
MantimiBilmiyorum ya ben oldukça kötü besleniyorum sanırım. Ama ne yapayım içim fazlasını almıyor. Bu sabah domates peynir salatalık ve maruldan oluşan sandviç yedim mesela. Yanında da sıkma portakal suyu. Öğlen biftek varmış. Akşama da annem mantı yapcakmışBenim egzamalarım hala geçmedi pazartesi gününe doktorumun tavsiye ettiği cildiyeciden randevu aldım. Sütten şüpheleniyorum. Ben hiç süt içmezdim şimdi içtiğim 1 bardak etkiliyor sanırım.
AY yerim ben seni burada hamilelerin olduğunu unutmuşumMantiminerde oturuodu annen kuzum
isimleri biz hamile kalmadan önce hep konuşuyorduk. kız ismini zaten eşim taa bekarken söylüyordu bir kızım olsun adı beren olacak diye. yanına ben birşey ekliyeceğim ama ne olur bilmiyorum. erkek ismide Eşim ege dedi sanırım kurandada veli anlamı ile geçiyormuş. bende çınar ismini seviyordum ege çınar oldu. tai birde cinsiyet netleşse. bakalım 4 mayısda kontrol var gösterecekmi yoksa detaylıyamı kalacağız. inşallah sende kısa zamanda öğrenirsin
Kendime kizdim en cok... kolonyayi bile koklamiyorum dusun, bu dusuncesizligi nasil yaptim...
Ama cok arastirdim, bu siniftaki ilaclar daha cok 3. Tremester da zararliymis, 1-2 de cok fazla sorun gozlenmemis.
Esim bu sabah kontrole gitti doktora sormus ortopedi doktoru ama o bitkisel bir krem zarar verecegini sanmam ki kendi kullanmamis demis...
Benim doktorum da panikleme sakin ol arrik yapacak biseu yok zaten dedi:)
Takmamaya calisiyorum rabbime emanet yavrularimiz....
Bir ogrencim 26 haftalik hamile. İlk iki cocugu 16-18 yaslarinda epey ara var yani... hala hissetmiyormus hicbirsey. O oype deyince ben hissediyorum diyemedim doktora sormus barsaktir o demis en erken 24-26 da hissedilir demis
nolcak bizim bu halimiz tika basa yiyorum tam kalkarken sofradan sanki bişi yememis gibi oluorum kazinio midem resmen biraz daha yiyeyim bari deyip tekrar oturuyorum çok zaman karnında kurt var normal diye dalga gecio esimde
Esimin dizine jel surdum ciplak elle, sonra arastirinca gordum ki gebelikte x kategorisinde olan bir ilacmis. Yani gebelerin asla ama asla kullanmamasi gereken, ullanim durumunda fetus uzerinde olumsuz etkileri kanitlanmis bir ilac....ilkinde kararlıydıkta bunda ne hamile gibiyim ne isim düşünebiliyorum yazık yavrum iki arada bi derede gibi :) öylede büyücek heralde :)
ben konuya yabancı kaldım. ne kullandın kuzum?
Hiiiiii sendemi istanbul ora nereee bura nereee :)))takıldım öle sine canim aksama kadar facede orda burda neler görüyoruz cnm istemez görmekle yazmakla bende yazıyorum bazenAY yerim ben seni burada hamilelerin olduğunu unutmuşumİstanbul'dayız canım buyur gel :)
Bende erkek istiodum aslinda Dr ilk erkek dediğinde sevinmistim ama dun kiz deyince daha çok sevindim oğlum da öyle çok sevindi şimdi ben sevinçten nasıl uyuycam diyo gece :))) Babamizda duymus arkadaşlarından onların kızı boyleymis ,soyle yapiomus kızlar daha duskun oluomus babasina ,ailede kız yok fln diodu oda çok sevindiBenim de bir oğlum ve bir kızım olacak inş aslında erkek olmasını çok istedim ogluma ömür boyu en yakın dost olsun diye ama kız kardeşim de yok sevindim:)
doğurunca veririz yaa tadını çıkaralım bosverValla benim de aynı canım. Napalım demek ki bizim bebişler istiyo bu kadar mamayı :))) Yiiicez dikkat ederek başka çare yok sanırım :))
Ayy meyve sevilmez ya, günde ne kadar meyve yediğimi bilmiyorum ,eşim diyor bu çocuk manav olacakbenimde senden farkım yok. sabahları 2 tane kaşarlı tost biraz zeytin ceviz ve açık çay yiyiyorum. haftada 2-3 kez yumurta yerim. öğlen evde ne varsa onu yerim. birşey yoksa o gün yumurta yemediysem menemenle geçiştiriyorum. süt hiç içemiyorumki normalde çok severdim. yemek öğünlerinde mutlaka yoğurt yada ayran içiyorum. meyve ile aram hiç iyi değil. oldu bitti sevmem. sadece yaz meyvelerini severim. çilek yediğimde kusuyorum diye oda iptal oldu. muz kabız yapıyor. bir kaç gündür kuru meyve ve badem yemeye başladım. balık dışarda yemeye çalıştım yutamıyorum. iyice tiksindim. tavuk oldu bitti eve girmez. kırmızı eti tüketebiliyorum şükür. sabah dışında diğer öğünlerde ekmek yemiyorum. sabahda uno denge ekmeğiyle tost yapıyorum. içinde hem omega 3 var hemde çiya tohumu var. onu tercih ediyorum
Gerçekten mi çok iyi ya :) orda öyleyse devakenttede oyle bir şeydir :) daha fiyat sormadm bn .B Biravucmutluluk kuzun detaylı icin fiyat sordun mu vatanda muayene ucreti haric 20 25 lira bisey aliyolarmis
Çok ilginç bir şekilde benim oğlum da kıza çok sevindi.senin oğlun kaç yasindaBende erkek istiodum aslinda Dr ilk erkek dediğinde sevinmistim ama dun kiz deyince daha çok sevindim oğlum da öyle çok sevindi şimdi ben sevinçten nasıl uyuycam diyo gece :))) Babamizda duymus arkadaşlarından onların kızı boyleymis ,soyle yapiomus kızlar daha duskun oluomus babasina ,ailede kız yok fln diodu oda çok sevindi
Bilmiyorum ya ben oldukça kötü besleniyorum sanırım. Ama ne yapayım içim fazlasını almıyor. Bu sabah domates peynir salatalık ve maruldan oluşan sandviç yedim mesela. Yanında da sıkma portakal suyu. Öğlen biftek varmış. Akşama da annem mantı yapcakmışBenim egzamalarım hala geçmedi pazartesi gününe doktorumun tavsiye ettiği cildiyeciden randevu aldım. Sütten şüpheleniyorum. Ben hiç süt içmezdim şimdi içtiğim 1 bardak etkiliyor sanırım.
Önceki gittiğim doktor egzama dedi. Bu doktor ne diyecek bakalım. Ya bugün de gözüm çok acıyor. Sanırım bir şey çıkıyor içindeBen de onu sorucaktım sana egzama değil de alerjik bir durum olabilir mi?
yaz meyvelerini severim kış meyveleri ile aram yok. sadece kivi yerim oda midemi ekşitiyorAyy meyve sevilmez ya, günde ne kadar meyve yediğimi bilmiyorum ,eşim diyor bu çocuk manav olacak
Evet benimkide öyle ilginç :)))12 yaşında oğlum senin?Çok ilginç bir şekilde benim oğlum da kıza çok sevindi.senin oğlun kaç yasinda
Biz ailecek severiz meyveyi :) yaz meyvelerine az kaldıyaz meyvelerini severim kış meyveleri ile aram yok. sadece kivi yerim oda midemi ekşitiyor
Gerçekten mi çok iyi ya :) orda öyleyse devakenttede oyle bir şeydir :) daha fiyat sormadm bn .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?