- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.541
Önceki gittiğim doktor egzama dedi. Bu doktor ne diyecek bakalım. Ya bugün de gözüm çok acıyor. Sanırım bir şey çıkıyor içindeBenim dertlerim bitmez
Ya geçmiş olsun canım ,benim de dün baktım yanağımın üst kısmında leke gibi bi şey çıktı :-(Önceki gittiğim doktor egzama dedi. Bu doktor ne diyecek bakalım. Ya bugün de gözüm çok acıyor. Sanırım bir şey çıkıyor içindeBenim dertlerim bitmez
Arkadaslarimin cani cekmez insallah ama yazayim. 1kivi 1elma 1muz 1armut yedim hep gecen haftada nektarin cikmisti onu aldim yedim canim.Gunde 4 ogun meyvede ne yiyorsun canim ay ben yicek bisey bulamıyorum ya canim bisey de istemiyor.
Bence burda kritik olan kirmizi et, balik ve yumurta. Sen yumurta yemeye calis her gün canim. Ben günde 3-4 kuru kayisi bikac cig findik cig badem ve ceviz yiyorum.Valla canım ben sana göre daha kötü besleniyorum bu anlattıklarına göre :) Ben balık severim ama pişiremiyorum kokudan ve pişiren de yok. Haftada 1 dışarıda yiyorum. Öğlenleri de mutlaka içinde et olan bir yemek çıkıyor yemekhanede. 1 haftadır ağzıma yumurta sürmedim. Günde sadece 1 muz yiyorum meyve olarak :) Normal hayatımda ara öğün yoktu hala koyamıyorum sadece öğleden sonra bir kez muz ve ceviz yiyorum. Sabahları da sadece 1 bardak süt içiyorum. Bence artık ben endişelenmeliyimBir de multivitamin içiyorum o kadar :)
Canim ben 58le hamile kaldim su an 59um. Dr.um kilo almayacaksin igne etki etmez diyetisyene hemen dedigi icin gittim. Ben hep istahsiz biriyim zaten diyetisyende sasirdi. Ama iyiki gitmisim yoksa ben meyve kuruyemis ogle yemegi falan yemezdim iyi oldu program olmasi.canım ben şuana kadar 2 kilo aldım. senin kilonda normal bu kadar üzerine neden doktorum baskı yapıyor. çok kilo almış olsan tamam gönderdin diyetisyene ama gayet normal.
Canim ben 58le hamile kaldim su an 59um. Dr.um kilo almayacaksin igne etki etmez diyetisyene hemen dedigi icin gittim. Ben hep istahsiz biriyim zaten diyetisyende sasirdi. Ama iyiki gitmisim yoksa ben meyve kuruyemis ogle yemegi falan yemezdim iyi oldu program olmasi.
@Biravucmutluluk kuzun detaylı icin fiyat sordun mu vatanda muayene ucreti haric 20 25 lira bisey aliyolarmis
O halsizlik bende de var 8 de uyuyorum son bir haftadır yemek sonrası yani :)Hormon değişimimi bahardan mı bilmiyorum. Ben de öyleyim yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, akşamları bir halsizlik oluyor yemek yapıp yiyip yatıyorum hemen evin hali içler acısı napıcam bilmiyorum ben de.
İnşallah geçer canım seninki de. Doktorunun önereceği bir güneş kremi al daha fazla leke olmasın. Ben de daha almadım. Bana Solante Pregna önerdi.Ya geçmiş olsun canım ,benim de dün baktım yanağımın üst kısmında leke gibi bi şey çıktı :-(
YArından itibaren yumurtaya tekrar başlıyorum :) Biraz daha dikkat etmemde fayda olacak sanırım.Bence burda kritik olan kirmizi et, balik ve yumurta. Sen yumurta yemeye calis her gün canim. Ben günde 3-4 kuru kayisi bikac cig findik cig badem ve ceviz yiyorum.
4.5 yasindaEvet benimkide öyle ilginç :)))12 yaşında oğlum senin?
mesela ben evlendim evleneli eve karpuz almadım. kavuncuyuz :) portakalı sıkmak için alırımBiz ailecek severiz meyveyi :) yaz meyvelerine az kaldı
canım doktorun verdiği listeyi bana göndermen mümkünmü inceleyeyim ne yiceğimi bende bulamıyorum zaman zaman.Canim ben 58le hamile kaldim su an 59um. Dr.um kilo almayacaksin igne etki etmez diyetisyene hemen dedigi icin gittim. Ben hep istahsiz biriyim zaten diyetisyende sasirdi. Ama iyiki gitmisim yoksa ben meyve kuruyemis ogle yemegi falan yemezdim iyi oldu program olmasi.
ben aldım bana önerdiği kremi çokda memnunum. yenileyici özelliğide varmış. istersen resmini göndereyimİnşallah geçer canım seninki de. Doktorunun önereceği bir güneş kremi al daha fazla leke olmasın. Ben de daha almadım. Bana Solante Pregna önerdi.
Ohh be cok şükür... Rabbim cumanin hurmetine yavrularımızi korusun inşallahÇok çok çok şükür iyiyiz.dün tekrar gittik dr a ölçümler gelişim iyi dedi çok şükür. 100 kusur gram olmuşuz kızım iyi doğacak inss:)sen nasilsinnn
Sağol canım ,haftaya çarşamba gidecem soracam ne iyi gelir ve bendeki güneş kremini soracam ve tavsiye edeceği varsa bi öğreneyimİnşallah geçer canım seninki de. Doktorunun önereceği bir güneş kremi al daha fazla leke olmasın. Ben de daha almadım. Bana Solante Pregna önerdi.
Ben meyveyi birbirinden ayırmam çok nadirdir sevmediğim :)mesela ben evlendim evleneli eve karpuz almadım. kavuncuyuz :) portakalı sıkmak için alırım
canım doktorun verdiği listeyi bana göndermen mümkünmü inceleyeyim ne yiceğimi bende bulamıyorum zaman zaman.
ben aldım bana önerdiği kremi çokda memnunum. yenileyici özelliğide varmış. istersen resmini göndereyim
doğurunca veririz yaa tadını çıkaralım bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?