2017 EKİM Anne adayları

Önceki gittiğim doktor egzama dedi. Bu doktor ne diyecek bakalım. Ya bugün de gözüm çok acıyor. Sanırım bir şey çıkıyor içinde Benim dertlerim bitmez

Hormon değişimimi bahardan mı bilmiyorum. Ben de öyleyim yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, akşamları bir halsizlik oluyor yemek yapıp yiyip yatıyorum hemen evin hali içler acısı napıcam bilmiyorum ben de.

Önceki gittiğim doktor egzama dedi. Bu doktor ne diyecek bakalım. Ya bugün de gözüm çok acıyor. Sanırım bir şey çıkıyor içinde Benim dertlerim bitmez
Ya geçmiş olsun canım ,benim de dün baktım yanağımın üst kısmında leke gibi bi şey çıktı :-(

Bence burda kritik olan kirmizi et, balik ve yumurta. Sen yumurta yemeye calis her gün canim. Ben günde 3-4 kuru kayisi bikac cig findik cig badem ve ceviz yiyorum.

canım ben şuana kadar 2 kilo aldım. senin kilonda normal bu kadar üzerine neden doktorum baskı yapıyor. çok kilo almış olsan tamam gönderdin diyetisyene ama gayet normal.
Canim ben 58le hamile kaldim su an 59um. Dr.um kilo almayacaksin igne etki etmez diyetisyene hemen dedigi icin gittim. Ben hep istahsiz biriyim zaten diyetisyende sasirdi. Ama iyiki gitmisim yoksa ben meyve kuruyemis ogle yemegi falan yemezdim iyi oldu program olmasi.

Sende igne kullananlardanmisin?

Benim sikinti buyuk ya... ben kuruyemis meyve filan yiyince midem bulaniyo iste. İnsallah diyetisyene gitmeme gerek kalmaz

@Biravucmutluluk kuzun detaylı icin fiyat sordun mu vatanda muayene ucreti haric 20 25 lira bisey aliyolarmis

Allahim nerelere gidem 600 lira detayli ultrason

O halsizlik bende de var 8 de uyuyorum son bir haftadır yemek sonrası yani :)

Bence burda kritik olan kirmizi et, balik ve yumurta. Sen yumurta yemeye calis her gün canim. Ben günde 3-4 kuru kayisi bikac cig findik cig badem ve ceviz yiyorum.
YArından itibaren yumurtaya tekrar başlıyorum :) Biraz daha dikkat etmemde fayda olacak sanırım.

Biz ailecek severiz meyveyi :) yaz meyvelerine az kaldı
mesela ben evlendim evleneli eve karpuz almadım. kavuncuyuz :) portakalı sıkmak için alırım

canım doktorun verdiği listeyi bana göndermen mümkünmü inceleyeyim ne yiceğimi bende bulamıyorum zaman zaman.

İnşallah geçer canım seninki de. Doktorunun önereceği bir güneş kremi al daha fazla leke olmasın. Ben de daha almadım. Bana Solante Pregna önerdi.
ben aldım bana önerdiği kremi çokda memnunum. yenileyici özelliğide varmış. istersen resmini göndereyim

Merhaba ✌ Doktor kontolüm vardı bugün. Şükür herşey iyi bir problem yok. Yalnız çinsiyetini öğrenemedim. Söyliçek gibi oldu ama 100 de 100 olmadığı için vazgeçti. Bugün öğrenirim diye çok umut etmiştim. Şimdi tekrar 4 hafta beklemek zorundayım. Şimdilik 1 kilo aldım zaten kiloluyum az aldığıma sevindim ama dünden beri de iştahım çok fazla açıldı doyamıyorum sürekli yemek istiyor canım. Sizde kilo durumları nasıl?
Benim gibi çinsiyetini öğrenmeyen var mı?

Çok çok çok şükür iyiyiz.dün tekrar gittik dr a ölçümler gelişim iyi dedi çok şükür. 100 kusur gram olmuşuz kızım iyi doğacak inss:)sen nasilsinnn
Ohh be cok şükür... Rabbim cumanin hurmetine yavrularımızi korusun inşallah

Bende sanirim belimin solunu usuttum fenaydim sicak su torbasi koydum biraz rahatladım Yahu neden bu sola agri vuruyor anlamiyorum

İnşallah geçer canım seninki de. Doktorunun önereceği bir güneş kremi al daha fazla leke olmasın. Ben de daha almadım. Bana Solante Pregna önerdi.
Sağol canım ,haftaya çarşamba gidecem soracam ne iyi gelir ve bendeki güneş kremini soracam ve tavsiye edeceği varsa bi öğreneyim

Hayırlı cumalar arkadaşlar :)

Ben bugün ikili test sonucunu aldım çok şükür iyi çıktı. Cinsiyet için tekrar baktı doktorum. Geçen hafta kıza benziyor demişti bu kez de erkeğe benziyor dedi :) Bakalım ne olacak. Fotoğraf koyayım dedim yüklenmedi niyeyse

Son düzenleme:
Ben meyveyi birbirinden ayırmam çok nadirdir sevmediğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…