- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.561
Ne önerdi sana canım atabilirsin tabi ki.mesela ben evlendim evleneli eve karpuz almadım. kavuncuyuz :) portakalı sıkmak için alırım
canım doktorun verdiği listeyi bana göndermen mümkünmü inceleyeyim ne yiceğimi bende bulamıyorum zaman zaman.
ben aldım bana önerdiği kremi çokda memnunum. yenileyici özelliğide varmış. istersen resmini göndereyim
Bende öğrenemedim 3 defa gittim söylemedi doktor efendi meraklanıp duruyorum bende :) Ama 20. haftada gitmeyecekmisin ayrıntılı ultrasona orda kesin belli olur diyorlar geneldeMerhaba ✌ Doktor kontolüm vardı bugün. Şükür herşey iyi bir problem yok. Yalnız çinsiyetini öğrenemedim. Söyliçek gibi oldu ama 100 de 100 olmadığı için vazgeçti. Bugün öğrenirim diye çok umut etmiştim. Şimdi tekrar 4 hafta beklemek zorundayım. Şimdilik 1 kilo aldım zaten kiloluyum az aldığıma sevindim ama dünden beri de iştahım çok fazla açıldı doyamıyorum sürekli yemek istiyor canım. Sizde kilo durumları nasıl?
Benim gibi çinsiyetini öğrenmeyen var mı?
Evdeydin di mi sen? Bugün de bana geçmek bilmiyor çıkış saati gelse de gitsemhavalar ne sicak ya
Sende igne kullananlardanmisin?
Benim sikinti buyuk ya... ben kuruyemis meyve filan yiyince midem bulaniyo iste. İnsallah diyetisyene gitmeme gerek kalmaz
Allahim nerelere gidem 600 lira detayli ultrason
Bencede canim yiyebiliyosan zorlamadan ye.YArından itibaren yumurtaya tekrar başlıyorum :) Biraz daha dikkat etmemde fayda olacak sanırım.
Evet canım burada 300 lira istiyorlarSende igne kullananlardanmisin?
Benim sikinti buyuk ya... ben kuruyemis meyve filan yiyince midem bulaniyo iste. İnsallah diyetisyene gitmeme gerek kalmaz
Allahim nerelere gidem 600 lira detayli ultrason
nane limon yap bak ben sabah yaptim ictim cok rahatlatti oda
Ben kullaniyorum en basindan beri hic bulanti yasamadim, tok karnina almaya dikkat et
bana dr elavit vermişti domuz jelatini öğrendiğim an kestim Decavit içiyorum bulantı yapmadı canım bende gerçi benim 16 haftalık hamileliğim boyunca 13. hafta 1 hafta azıcık bulandı onun harici hiç bulantı yaşamadım
obsesif89 canım bende senin gibiydim 2 ay hergün sabah akşam istifra ediyodum ve inanılmaz kilo verdim çok şükür 3 4 gündür geçti istifralarım ama mide bulantısı arada oluyo geçicek inşallah ben mesela su kesinlikle içemiyodum hala da içtiğim söylenemez direk istifra ettiriyo çünkü onun yerine karpuz yiyorum alternatif şeyler dene derim
evdeyim ben evde kalıyım 24 saat hic onmi yok:)) calısıyorsun sen ozaman aman olsun hastaneden cıktım cıkalı tatilde gibiyim neresi olursa farketmez anca kalktım dusun yani tahtada yatmıs gibiydim hastanede heryerim agrıdıEvdeydin di mi sen? Bugün de bana geçmek bilmiyor çıkış saati gelse de gitsem
beni etkilemedi hatta iyi geldi ama bunyeden bunyeye fark var sacları cıkmaya baslayıncada bulantılar olurus ilerde yine cekicez:)onlar mide yanması yapıyor canım bende hemde felaket işte bende ilaç içiyorum onun fayda ettiği kadar dayanmaya çalışıyorum inşallah geçer artık
Ben de kilo almadım ama göbeğin var biraz. Biraz önceki sezeryandan biraz da şimdi büyüdü. Kabızlık da çekiyorum ne yazık ki
beni etkilemedi hatta iyi geldi ama bunyeden bunyeye fark var sacları cıkmaya baslayıncada bulantılar olurus ilerde yine cekicez:)
doktorum bana decavit bulantı yapar onu kullanma onun yerine vanilac kullan dedi. bulantı yapmadı ve güzel bir vitamin tavsiye ederim
Evet ben çalışıyorum. Allah bir daha hastanelere düşürmesin ya zor.evdeyim ben evde kalıyım 24 saat hic onmi yok:)) calısıyorsun sen ozaman aman olsun hastaneden cıktım cıkalı tatilde gibiyim neresi olursa farketmez anca kalktım dusun yani tahtada yatmıs gibiydim hastanede heryerim agrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?