2017 EKİM Anne adayları

Ne önerdi sana canım atabilirsin tabi ki.

Bende öğrenemedim 3 defa gittim söylemedi doktor efendi meraklanıp duruyorum bende :) Ama 20. haftada gitmeyecekmisin ayrıntılı ultrasona orda kesin belli olur diyorlar genelde

Sende igne kullananlardanmisin?

Benim sikinti buyuk ya... ben kuruyemis meyve filan yiyince midem bulaniyo iste. İnsallah diyetisyene gitmeme gerek kalmaz

Allahim nerelere gidem 600 lira detayli ultrason
kirmizigitar canim evet ben de kan sulandirici kullaniyorum. Pihtilasma yok ama önlem amacli kullaniyorum. Diyetisyen bana hamilelikte zorlama olmaz yiyemiyosan zorlayamam seni dedi.

Ben kullaniyorum en basindan beri hic bulanti yasamadim, tok karnina almaya dikkat et

sağol canım cevabın için daha almadım ilacı korkumdan valla mide bulantısı yapcak diye çünkü zaten geçmedi bulantılarım daha neyse 17. haftada başlarım artık olmadı

ay ne kadar güzel canım aman dilini ısır kıçını kaşı şanslısın valla inşallah hep böyle devam eder kuzum bakalım bende bu ay alırım ilacı maaşı alınca denerim bir eğr bulantı yaparsa bırakırım 17. haftada başlarım

canım su içebiliyorum ben çok şükür onunla sıkıntım yok benim yiyecek ve kokularla sıkıntım var yemek görünce direk midem ağzıma geliyor ama ilaçla iyiyim çok şükür her ne kadar tamamen kesmese de daha rahat yemek yiyorum evet bende inanıyorum geçicek inşallah Allah yardımcımız olsun da kolaylıkla atlatalım bu dönemi inşallah herşeyi de deniyorum bu arada limon çubuk kraker leblebi kuru yemiş elma armut denemediğim şey kalmadı valla

Evdeydin di mi sen? Bugün de bana geçmek bilmiyor çıkış saati gelse de gitsem
evdeyim ben evde kalıyım 24 saat hic onmi yok:)) calısıyorsun sen ozaman aman olsun hastaneden cıktım cıkalı tatilde gibiyim neresi olursa farketmez anca kalktım dusun yani tahtada yatmıs gibiydim hastanede heryerim agrıdı

onlar mide yanması yapıyor canım bende hemde felaket işte bende ilaç içiyorum onun fayda ettiği kadar dayanmaya çalışıyorum inşallah geçer artık
beni etkilemedi hatta iyi geldi ama bunyeden bunyeye fark var sacları cıkmaya baslayıncada bulantılar olurus ilerde yine cekicez:)

Ben de kilo almadım ama göbeğin var biraz. Biraz önceki sezeryandan biraz da şimdi büyüdü. Kabızlık da çekiyorum ne yazık ki

ay canım sorma bende de var kabızlık birde mide bulantısı da kabız yapıyor biraz ondan da şişiyor zaten göbeğim yoksa tuvalete çıktığım zaman hiç göbek yok dümdüz yani utangaç olcak benim oğlum diyorum herkese sevmiyor kendini göstermeyi annesinin kuzusu

doktorum bana decavit bulantı yapar onu kullanma onun yerine vanilac kullan dedi. bulantı yapmadı ve güzel bir vitamin tavsiye ederim

aaaa olmadı bende derim doktora bunu kullansam nolur diye işte korkudan ilacı alıp kullanamıyorum bulantı korkusu yüzünden

Evet ben çalışıyorum. Allah bir daha hastanelere düşürmesin ya zor.

ya varya halimizi sukredelim hastanede kaldıgım da kız 4. gebeligide saglıksız olarak sona erdirilmesi icin ordaydı sebebi yokmus ne doktorlar gezdim diyo 8.9. haftada bebek gelismiyormus hcg dusuyormus cok uzuldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…