2017 EKİM Anne adayları

Aynen canım aynı durumdayız. Canım ondan vermemiştir belki daha sonra verir ama hamilelikte demir ilacı önemli bildiğim kadarıyla. Doğumda falan çok kan kaybı oluyor ya depoların dolu olması lazım.

anladım canım bir dahaki gittiğimde onuda sorayım ben olmadı belki o zaman verir aklıma takıldı şimdi

Aynen canım aynı durumdayız. Canım ondan vermemiştir belki daha sonra verir ama hamilelikte demir ilacı önemli bildiğim kadarıyla. Doğumda falan çok kan kaybı oluyor ya depoların dolu olması lazım.

anladım canım bir dahaki gittiğimde onuda sorayım ben olmadı belki o zaman verir aklıma takıldı şimdi

ya varya halimizi sukredelim hastanede kaldıgım da kız 4. gebeligide saglıksız olarak sona erdirilmesi icin ordaydı sebebi yokmus ne doktorlar gezdim diyo 8.9. haftada bebek gelismiyormus hcg dusuyormus cok uzuldum valla
benimde 2 kaybım var çok zor

benimde 12.haftadan itibaren başlattı demire

Fiyatı ne kadar canım? Bana doktorun önerdiği 110 tl. Uygunsa bunu alayım :)
81tl ye aldım canım.

ay canım gecmis olsun sebebi neydi senin
çok araştırıldı hatta genetik testler bile yapıldı. yapılacak test kalmadı dedi doktor. hiç bir sebep yok. 1. gebeliğimde gelişimi durdu. ikincisinde kalbi durdu. 1 yılda bu 3.cü gebeliğim. şükürler olsun bu bebeğim iyi ve sağlıklı. ama korkularımı yenemiyorum. çünkü iki kayıptada bir belirti olmadı. hep kontrole gittiğimde öğrendim. rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben de ogrenemedim cinsiyeti daha, 1 kilo alanlara cok imreniyorum, 4 kilo aldim bile... pazartesi gittim ben de doktora ama 4 hafta bekleyemem, haftaya persembe tekrar gitcem

Reactions: fmk
amin canım insallah birsey olmaz Allahın izniyle

Ohh be cok şükür... Rabbim cumanin hurmetine yavrularımızi korusun inşallah

Bende sanirim belimin solunu usuttum fenaydim sicak su torbasi koydum biraz rahatladım Yahu neden bu sola agri vuruyor anlamiyorum

Benim de surekli sol tarafimda agri var, sol tarafima yatmaya bagliyorum

Benim de bir oğlum ve bir kızım olacak inş aslında erkek olmasını çok istedim ogluma ömür boyu en yakın dost olsun diye ama kız kardeşim de yok sevindim:)
Benimde bir oğlum var birde kızım olmasını çok isterdim ama bir oğlum daha olacakmış sağlıklı olsunlarda onemlı değil cinsiyet

aynen elbiselere bakıcam artık bende alıcam kndime birkac birsey kot giyiyorum ama sıkıldım darlatıyo bel kısmı

ben bir tane hamile pantolonu aldım 2 haftadır onu giyiyorum komşularım birkaç tane hamile kıyafeti onlara bakıcam bende yıkıyım hazırlıyım da onları giymeye başlarım artık birde etek giyiyorum çoğunlukla beli lastikli olanlarından

Kızlar bu güneş kremlerini doktor ne zaman verdi? Siz mi sordunuz yoksa kendisi mi söyledi? Yüzünde leke çıkmaya başlayan var mı? Ne çok soru sordum yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…