- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.581
bana bunu önerdiNe önerdi sana canım atabilirsin tabi ki.
Aynen canım aynı durumdayız. Canım ondan vermemiştir belki daha sonra verir ama hamilelikte demir ilacı önemli bildiğim kadarıyla. Doğumda falan çok kan kaybı oluyor ya depoların dolu olması lazım.
Aynen canım aynı durumdayız. Canım ondan vermemiştir belki daha sonra verir ama hamilelikte demir ilacı önemli bildiğim kadarıyla. Doğumda falan çok kan kaybı oluyor ya depoların dolu olması lazım.
doktoruna söyle hayır demez. kullanan çok bu vitamini.aaaa olmadı bende derim doktora bunu kullansam nolur diye işte korkudan ilacı alıp kullanamıyorum bulantı korkusu yüzünden
Fiyatı ne kadar canım? Bana doktorun önerdiği 110 tl. Uygunsa bunu alayım :)bana bunu önerdi
Eki Görüntüle 1988469
doktoruna söyle hayır demez. kullanan çok bu vitamini.
havalar ne sicak ya
havalar ne sicak ya
aynen elbiselere bakıcam artık bende alıcam kndime birkac birsey kot giyiyorum ama sıkıldım darlatıyo bel kısmıne kadan güzel azcık sıcak olsun ya kat kat giyinmekten sıkıldım valla soğan gibi
benimde 2 kaybım var çok zorya varya halimizi sukredelim hastanede kaldıgım da kız 4. gebeligide saglıksız olarak sona erdirilmesi icin ordaydı sebebi yokmus ne doktorlar gezdim diyo 8.9. haftada bebek gelismiyormus hcg dusuyormus cok uzuldum valla
benimde 12.haftadan itibaren başlattı demireanladım canım bir dahaki gittiğimde onuda sorayım ben olmadı belki o zaman verir aklıma takıldı şimdi
81tl ye aldım canım.Fiyatı ne kadar canım? Bana doktorun önerdiği 110 tl. Uygunsa bunu alayım :)
Bana da vermedi demir hapı. Ama bana decavit verdi. Herşey var onun içinde.anladım canım bir dahaki gittiğimde onuda sorayım ben olmadı belki o zaman verir aklıma takıldı şimdi
ay canım gecmis olsun sebebi neydi seninbenimde 2 kaybım var çok zor
benimde 12.haftadan itibaren başlattı demire
81tl ye aldım canım.
çok araştırıldı hatta genetik testler bile yapıldı. yapılacak test kalmadı dedi doktor. hiç bir sebep yok. 1. gebeliğimde gelişimi durdu. ikincisinde kalbi durdu. 1 yılda bu 3.cü gebeliğim. şükürler olsun bu bebeğim iyi ve sağlıklı. ama korkularımı yenemiyorum. çünkü iki kayıptada bir belirti olmadı. hep kontrole gittiğimde öğrendim. rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinay canım gecmis olsun sebebi neydi senin
Merhaba ✌ Doktor kontolüm vardı bugün. Şükür herşey iyi bir problem yok. Yalnız çinsiyetini öğrenemedim. Söyliçek gibi oldu ama 100 de 100 olmadığı için vazgeçti. Bugün öğrenirim diye çok umut etmiştim. Şimdi tekrar 4 hafta beklemek zorundayım. Şimdilik 1 kilo aldım zaten kiloluyum az aldığıma sevindim ama dünden beri de iştahım çok fazla açıldı doyamıyorum sürekli yemek istiyor canım. Sizde kilo durumları nasıl?
Benim gibi çinsiyetini öğrenmeyen var mı?
amin canım insallah birsey olmaz Allahın izniyleçok araştırıldı hatta genetik testler bile yapıldı. yapılacak test kalmadı dedi doktor. hiç bir sebep yok. 1. gebeliğimde gelişimi durdu. ikincisinde kalbi durdu. 1 yılda bu 3.cü gebeliğim. şükürler olsun bu bebeğim iyi ve sağlıklı. ama korkularımı yenemiyorum. çünkü iki kayıptada bir belirti olmadı. hep kontrole gittiğimde öğrendim. rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ohh be cok şükür... Rabbim cumanin hurmetine yavrularımızi korusun inşallah
Bende sanirim belimin solunu usuttum fenaydim sicak su torbasi koydum biraz rahatladımYahu neden bu sola agri vuruyor anlamiyorum
Benimde bir oğlum var birde kızım olmasını çok isterdim ama bir oğlum daha olacakmış sağlıklı olsunlarda onemlı değil cinsiyetBenim de bir oğlum ve bir kızım olacak inş aslında erkek olmasını çok istedim ogluma ömür boyu en yakın dost olsun diye ama kız kardeşim de yok sevindim:)
aynen elbiselere bakıcam artık bende alıcam kndime birkac birsey kot giyiyorum ama sıkıldım darlatıyo bel kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?