- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.601
çok araştırıldı hatta genetik testler bile yapıldı. yapılacak test kalmadı dedi doktor. hiç bir sebep yok. 1. gebeliğimde gelişimi durdu. ikincisinde kalbi durdu. 1 yılda bu 3.cü gebeliğim. şükürler olsun bu bebeğim iyi ve sağlıklı. ama korkularımı yenemiyorum. çünkü iki kayıptada bir belirti olmadı. hep kontrole gittiğimde öğrendim. rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Canım ben kendim sordum. Güneş artık kızmaya başladı ya artık kullanmaya başlamamız lazım leke olmasın diye. Ama ben de almadım henüz :)Kızlar bu güneş kremlerini doktor ne zaman verdi? Siz mi sordunuz yoksa kendisi mi söyledi? Yüzünde leke çıkmaya başlayan var mı? Ne çok soru sordum yahu
havalar ne sicak ya
kilolar ne alemde ben bu sabah 57.5 cıktım eski kilomdan 800 gram fark var daha almamısım demekki sevindimm
yazın etek giymek daha iyi olcak havadar havadarben bir tane hamile pantolonu aldım 2 haftadır onu giyiyorum komşularım birkaç tane hamile kıyafeti onlara bakıcam bende yıkıyım hazırlıyım da onları giymeye başlarım artık birde etek giyiyorum çoğunlukla beli lastikli olanlarından
olsun ankara ısındı istanbulda ısınmıstır artık yaz geldi ama izmir de baskadır tabi:)Isinsin artik, ben hamilelikle daha cok usumeye basladi... simdi de izmir tam isinmisken haftaya istanbula gitcem
yine dikkat et tabi cunku son aylarda cok alınıyormus ya en azından son aylara bırakalım kiloları:)Ne guzel ya, 56 ile baslayip 60i buldum ben...
Kizlar catlaklari olan var mı?
Ya damarlarim sanki buyudu onlar gozukuyor ama bana catlak gibi geldi
doktora ben sordum. 2 hafta oldu ben alalı. ben zaten normalde güneş kremi sürmeden çıkmam. beyaz tenliyim diye. doktora sordum mustela kids yada resmini attığımı alabilirsin dedi. eczacı mustela çok yağlı sivilce yapar dedi bende diğerini aldımKızlar bu güneş kremlerini doktor ne zaman verdi? Siz mi sordunuz yoksa kendisi mi söyledi? Yüzünde leke çıkmaya başlayan var mı? Ne çok soru sordum yahu
inşallah canım. benim hikayemden daha kötülerini duyunca yinede halime şükrediyorum.Sorunsuz kavusursun insallah bu sefer bebegine...
Seninki gibi hikayeler cok duyuyorum, cok korkuyorum ben de... 2 haftada bir doktora gidiyorum ve her seferinde ilk sorum kalbi atiyor mu oluyor
Ben kilo aliyorum aksine. Yememe icmeme dikkat ediyorum ama hareketlerim cok kisitli o yuzden cok kilo aldim doktorum da beni bu gidisle yonlendirecek diyetisyenekirmizigitar canim evet ben de kan sulandirici kullaniyorum. Pihtilasma yok ama önlem amacli kullaniyorum. Diyetisyen bana hamilelikte zorlama olmaz yiyemiyosan zorlayamam seni dedi.
Aynen ısınsın artık. Hamilelere sicak basar derler ama ben hep dondum. Valla kiyafet bile giyerken guzel dursun diye degil üşümeyeyim diye giyiyorum. Ben de 4 günlüğune İzmir'e gideceğim. Isınırım biraz.Isinsin artik, ben hamilelikle daha cok usumeye basladi... simdi de izmir tam isinmisken haftaya istanbula gitcem
yine dikkat et tabi cunku son aylarda cok alınıyormus ya en azından son aylara bırakalım kiloları:)
Kendime kizdim en cok... kolonyayi bile koklamiyorum dusun, bu dusuncesizligi nasil yaptim...
Ama cok arastirdim, bu siniftaki ilaclar daha cok 3. Tremester da zararliymis, 1-2 de cok fazla sorun gozlenmemis.
Esim bu sabah kontrole gitti doktora sormus ortopedi doktoru ama o bitkisel bir krem zarar verecegini sanmam ki kendi kullanmamis demis...
Benim doktorum da panikleme sakin ol arrik yapacak biseu yok zaten dedi:)
Takmamaya calisiyorum rabbime emanet yavrularimiz....
Var canim, bugun gitti. Kemik ölümü ile ilgili henuz rastlanan bir bulgu yok, dizdeki yag yastikciklari mi ne varmis onlarda problem olmus ki bu coooook nadir gorulen bir hastalikmis doktor bunca yillik docentim ikinci vakasin demis:)takma zaten bak kendin araştırdın buldun hemen etki etmezmiş...
sonuçlar nasıl çıktı eşinin canım haber var mı ?
Var canim, bugun gitti. Kemik ölümü ile ilgili henuz rastlanan bir bulgu yok, dizdeki yag yastikciklari mi ne varmis onlarda problem olmus ki bu coooook nadir gorulen bir hastalikmis doktor bunca yillik docentim ikinci vakasin demis:)
Artroskopi diye bir islem yapilmasi gerekiyormus ama oncesinde fizik tedavi ile deneyelim demisler su an fizige baslayacak bakalim... cok sukur korkulan bisey cikmadi ama, bahsi gecen operasyonun fiyatlari bu zor donemler icin bizi epey zorlayacak sanirim.... malum durumlar... anladigim kadariyla bi 5-8 bin arasi da ona ayirmamiz gerekiyor... batti balik yan gider yahu saglik olsun dedik:)
Seninkinden de hayirli haberler bekliyorum canim
Var canim, bugun gitti. Kemik ölümü ile ilgili henuz rastlanan bir bulgu yok, dizdeki yag yastikciklari mi ne varmis onlarda problem olmus ki bu coooook nadir gorulen bir hastalikmis doktor bunca yillik docentim ikinci vakasin demis:)
Artroskopi diye bir islem yapilmasi gerekiyormus ama oncesinde fizik tedavi ile deneyelim demisler su an fizige baslayacak bakalim... cok sukur korkulan bisey cikmadi ama, bahsi gecen operasyonun fiyatlari bu zor donemler icin bizi epey zorlayacak sanirim.... malum durumlar... anladigim kadariyla bi 5-8 bin arasi da ona ayirmamiz gerekiyor... batti balik yan gider yahu saglik olsun dedik:)
Seninkinden de hayirli haberler bekliyorum canim
Bilmiyorum ya ben oldukça kötü besleniyorum sanırım. Ama ne yapayım içim fazlasını almıyor. Bu sabah domates peynir salatalık ve maruldan oluşan sandviç yedim mesela. Yanında da sıkma portakal suyu. Öğlen biftek varmış. Akşama da annem mantı yapcakmışBenim egzamalarım hala geçmedi pazartesi gününe doktorumun tavsiye ettiği cildiyeciden randevu aldım. Sütten şüpheleniyorum. Ben hiç süt içmezdim şimdi içtiğim 1 bardak etkiliyor sanırım.
ay ne kadar güzel canım aman dilini ısır kıçını kaşı şanslısın valla inşallah hep böyle devam eder kuzumbakalım bende bu ay alırım ilacı maaşı alınca denerim bir eğr bulantı yaparsa bırakırım 17. haftada başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?