2017 EKİM Anne adayları

Sorunsuz kavusursun insallah bu sefer bebegine...

Seninki gibi hikayeler cok duyuyorum, cok korkuyorum ben de... 2 haftada bir doktora gidiyorum ve her seferinde ilk sorum kalbi atiyor mu oluyor

Kızlar bu güneş kremlerini doktor ne zaman verdi? Siz mi sordunuz yoksa kendisi mi söyledi? Yüzünde leke çıkmaya başlayan var mı? Ne çok soru sordum yahu
Canım ben kendim sordum. Güneş artık kızmaya başladı ya artık kullanmaya başlamamız lazım leke olmasın diye. Ama ben de almadım henüz :)

yazın etek giymek daha iyi olcak havadar havadar hamile kıyafetlerini daha fazla tasarlasalar aslında hep aynı tarz seylr

Kızlar bu güneş kremlerini doktor ne zaman verdi? Siz mi sordunuz yoksa kendisi mi söyledi? Yüzünde leke çıkmaya başlayan var mı? Ne çok soru sordum yahu
doktora ben sordum. 2 hafta oldu ben alalı. ben zaten normalde güneş kremi sürmeden çıkmam. beyaz tenliyim diye. doktora sordum mustela kids yada resmini attığımı alabilirsin dedi. eczacı mustela çok yağlı sivilce yapar dedi bende diğerini aldım

Sorunsuz kavusursun insallah bu sefer bebegine...

Seninki gibi hikayeler cok duyuyorum, cok korkuyorum ben de... 2 haftada bir doktora gidiyorum ve her seferinde ilk sorum kalbi atiyor mu oluyor
inşallah canım. benim hikayemden daha kötülerini duyunca yinede halime şükrediyorum.

kirmizigitar canim evet ben de kan sulandirici kullaniyorum. Pihtilasma yok ama önlem amacli kullaniyorum. Diyetisyen bana hamilelikte zorlama olmaz yiyemiyosan zorlayamam seni dedi.
Ben kilo aliyorum aksine. Yememe icmeme dikkat ediyorum ama hareketlerim cok kisitli o yuzden cok kilo aldim doktorum da beni bu gidisle yonlendirecek diyetisyene

Isinsin artik, ben hamilelikle daha cok usumeye basladi... simdi de izmir tam isinmisken haftaya istanbula gitcem
Aynen ısınsın artık. Hamilelere sicak basar derler ama ben hep dondum. Valla kiyafet bile giyerken guzel dursun diye degil üşümeyeyim diye giyiyorum. Ben de 4 günlüğune İzmir'e gideceğim. Isınırım biraz.

yine dikkat et tabi cunku son aylarda cok alınıyormus ya en azından son aylara bırakalım kiloları:)

Aslinda dikkat ediyorum ama hurmasi meyvesi cerezi baligi derken kendimi surekli birseyler yer halde buluyorum... bir de ailemin yaninda olunca hicbir is yapmiyorum gunluk yuruyusler haricinde... bir de istanbula gidince pek yemeye vaktim olmayacak gibi... siz alirken ben vercem

takma zaten bak kendin araştırdın buldun hemen etki etmezmiş...

sonuçlar nasıl çıktı eşinin canım haber var mı ?

takma zaten bak kendin araştırdın buldun hemen etki etmezmiş...

sonuçlar nasıl çıktı eşinin canım haber var mı ?
Var canim, bugun gitti. Kemik ölümü ile ilgili henuz rastlanan bir bulgu yok, dizdeki yag yastikciklari mi ne varmis onlarda problem olmus ki bu coooook nadir gorulen bir hastalikmis doktor bunca yillik docentim ikinci vakasin demis:)

Artroskopi diye bir islem yapilmasi gerekiyormus ama oncesinde fizik tedavi ile deneyelim demisler su an fizige baslayacak bakalim... cok sukur korkulan bisey cikmadi ama, bahsi gecen operasyonun fiyatlari bu zor donemler icin bizi epey zorlayacak sanirim.... malum durumlar... anladigim kadariyla bi 5-8 bin arasi da ona ayirmamiz gerekiyor... batti balik yan gider yahu saglik olsun dedik:)

Seninkinden de hayirli haberler bekliyorum canim

Gecmis olsun, ustunuzden buyuk stres gitti, bi deren nefes almissinizdir

Canım benim çok geçmiş olsun. Bak korktuğun gibi bişey çıkmadı gördün mü. Fizik tedavi ile kurtulursunuz inşallah tez zamanda

kızlar çok kötüyüm elim ayağım tutmuyor. Çok yakın bir arkadaşım 7+6 haftalıktı bebeği bugün kalp atışını duymak için gittiler fakat dr 1hafta önce bebeğin kalbinin durduğunu söylemiş. İnanamadık başka dr gitti o da aynı şeyi söylemiş bugün yarın kürtaj olması gerekiyor. Allah ona sabır versin dua eder misiniz sizde Herşey Rabbim den ama çok üzüldüm çok ağladım yarın bende bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gidicem çifte sevinç yaşarız diyorduk böyle oldu. Şimdi ben bi hüzün bi mutluluk yaşıycam. Ağlamaktan kendimi çok mu kastım ne yaptımsa kasıklarıma ağrı giriyor.

Benimde yemek problemim var süt bende içmezdim meyve ile aram hiç yoktur anenm zorla ağzıma tıkardı eşim meyve alır dolapta çürütürüm aklıma gelmez. Hamile olduğumu öğrendim süt içmeye başladım canla başla içiyordum kurdeşen olunca doktor kuruyemiş süt yumurta yasakladı 3.ayım tamemen onlarsız geçti bu hafta tekrar başladım her sabah iş yerinde 1 yumurta haşlıyorum peynir salatalık süt kahvaltı yapıyorum süt ve yumurtaya başlayalı ayaklarımda yine nüksetti kaşıntılar ve kabarmalar ne yapcam bilmiyorum bu sabah sinirlendim kahvaltı yapmadım kaşınıyorum diye şuan kaşıntı durdu nasıl besleyeceğiz biz bu bebekleri

Bulantıyı çekmedim şükür Allahıma kuzumda bende çok fena halsizlik yapmaya başladı bu veled inan iş ardından ev pertim çıkıyor oturduğum an uyukluyorum bugün hele sabahtan beri kendime gelemedim şuan yazarken bile halsiz halsiz bezmiş bir haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…