- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.621
Bulantıyı çekmedim şükür Allahıma kuzumda bende çok fena halsizlik yapmaya başladı bu veled inan iş ardından ev pertim çıkıyor oturduğum an uyukluyorum bugün hele sabahtan beri kendime gelemedim şuan yazarken bile halsiz halsiz bezmiş bir haldeyim
Kızlar bu güneş kremlerini doktor ne zaman verdi? Siz mi sordunuz yoksa kendisi mi söyledi? Yüzünde leke çıkmaya başlayan var mı? Ne çok soru sordum yahu
babam pasta yapmayı nereden öğrendi ?
Aslinda dikkat ediyorum ama hurmasi meyvesi cerezi baligi derken kendimi surekli birseyler yer halde buluyorum... bir de ailemin yaninda olunca hicbir is yapmiyorum gunluk yuruyusler haricinde... bir de istanbula gidince pek yemeye vaktim olmayacak gibi... siz alirken ben vercem
Sende igne kullananlardanmisin?
Benim sikinti buyuk ya... ben kuruyemis meyve filan yiyince midem bulaniyo iste. İnsallah diyetisyene gitmeme gerek kalmaz
Allahim nerelere gidem 600 lira detayli ultrason
Eveeettt... surekli uyumak uyumak uyumak bebek gibiyim 3 saatte geliyor kucucuk evimi temizleyemiyorumBen de hic bulanti yasamadim ama halsizlik uyku hali hic gecmiyor... sabahtan beri bavul hazirlayacam, 2-3 sey koyup yarim saat dinleniyorum.. haftaya cumaya kadar anca toparlancam bu gidisle
Var canim, bugun gitti. Kemik ölümü ile ilgili henuz rastlanan bir bulgu yok, dizdeki yag yastikciklari mi ne varmis onlarda problem olmus ki bu coooook nadir gorulen bir hastalikmis doktor bunca yillik docentim ikinci vakasin demis:)
Artroskopi diye bir islem yapilmasi gerekiyormus ama oncesinde fizik tedavi ile deneyelim demisler su an fizige baslayacak bakalim... cok sukur korkulan bisey cikmadi ama, bahsi gecen operasyonun fiyatlari bu zor donemler icin bizi epey zorlayacak sanirim.... malum durumlar... anladigim kadariyla bi 5-8 bin arasi da ona ayirmamiz gerekiyor... batti balik yan gider yahu saglik olsun dedik:)
Seninkinden de hayirli haberler bekliyorum canim
kızlar çok kötüyüm elim ayağım tutmuyor. Çok yakın bir arkadaşım 7+6 haftalıktı bebeği bugün kalp atışını duymak için gittiler fakat dr 1hafta önce bebeğin kalbinin durduğunu söylemiş. İnanamadık başka dr gitti o da aynı şeyi söylemiş bugün yarın kürtaj olması gerekiyor. Allah ona sabır versin dua eder misiniz sizdeHerşey Rabbim den ama çok üzüldüm çok ağladım yarın bende bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gidicem çifte sevinç yaşarız diyorduk böyle oldu. Şimdi ben bi hüzün bi mutluluk yaşıycam. Ağlamaktan kendimi çok mu kastım ne yaptımsa kasıklarıma ağrı giriyor.
Anlayamadım kuzucum ya
yaaaa olmaz kı kız bir reklam vardı ya babası çilekli pasta yapıyordu kızın oda babam pasta yapmayı nerden öğrendi diyordusen soruları peşpeşe yığınca tv izlemeyi sevmeyen benim bile içime yer etmiş o geldi aklıma ne alaka deme bilmiyorum reklamıda tam hatırlamıyorum hiç iyi değilim bugün saçmalıyorum
kızlar az önce haber aldım kuzenim hamileydi aşılama ile hamile kaldı ve 6 aya kadar süpper geçen gebeliği bir anda kanamalı olmaya başladı 2 aydır hastanede yatıyordu ve bugün 36. haftada sezeryanla almışlar bebeğimizi
ablam daha ayılmaya çalışıyormu Duru'muz 2,500 gr doğmuş ama erken doğum diye küveze almışlar çok mutlu oldum inşallah sağlıkla devam eder kocaman olur
Tamam kız şimdi hatırladım ben deHamile kaldığımdan beri bi unutkanlıktır sorma gitsin bende... O bakımdan okuyunca anlamadım ilk
Tabiki cnm hiç önemli değil sağlıklı olsunlarBenimde bir oğlum var birde kızım olmasını çok isterdim ama bir oğlum daha olacakmış sağlıklı olsunlarda onemlı değil cinsiyet
Allah analı babalı büyütsün canım benim. Tez zamanda çıksın küvezden inşallahHayırlı olsun size de. Darısı başımıza inşallah sağlıkla sıhhatle
Gecmis olsun canimcim iyi dusun iyi olsun belki fizikle iyilesir digerine gerek kalmaz. Allah baska dertler vermesin.Var canim, bugun gitti. Kemik ölümü ile ilgili henuz rastlanan bir bulgu yok, dizdeki yag yastikciklari mi ne varmis onlarda problem olmus ki bu coooook nadir gorulen bir hastalikmis doktor bunca yillik docentim ikinci vakasin demis:)
Artroskopi diye bir islem yapilmasi gerekiyormus ama oncesinde fizik tedavi ile deneyelim demisler su an fizige baslayacak bakalim... cok sukur korkulan bisey cikmadi ama, bahsi gecen operasyonun fiyatlari bu zor donemler icin bizi epey zorlayacak sanirim.... malum durumlar... anladigim kadariyla bi 5-8 bin arasi da ona ayirmamiz gerekiyor... batti balik yan gider yahu saglik olsun dedik:)
Seninkinden de hayirli haberler bekliyorum canim
Hem gecmis olsun hem hayirli olsun canimkızlar az önce haber aldım kuzenim hamileydi aşılama ile hamile kaldı ve 6 aya kadar süpper geçen gebeliği bir anda kanamalı olmaya başladı 2 aydır hastanede yatıyordu ve bugün 36. haftada sezeryanla almışlar bebeğimizi
ablam daha ayılmaya çalışıyormu Duru'muz 2,500 gr doğmuş ama erken doğum diye küveze almışlar çok mutlu oldum inşallah sağlıkla devam eder kocaman olur
Canm sen daha onceden de hurma yedigini soylemistin gebelikte hurmayi fazla onermiyolar. Bildigim kadariyla hamileligin son zamanlarinda dogumu kolaylastirmasi icin yenmeliymis. Bu zamanlarda cok yenirse erken dogum olabiliyoms diye duymustum
Hayirli olsun canim benim senin adina cok sevindim, Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Aminnncanım bana erkek dedi doctor yine son gittiğimde benim galiba erkek geliyor
Beynimiz kuculuomus karnimiz büyüdükçe normalhahha sorma o unutkanlık bendede başladı çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?