2017 EKİM Anne adayları

Ben de hic bulanti yasamadim ama halsizlik uyku hali hic gecmiyor... sabahtan beri bavul hazirlayacam, 2-3 sey koyup yarim saat dinleniyorum.. haftaya cumaya kadar anca toparlancam bu gidisle

Canm sen daha onceden de hurma yedigini soylemistin gebelikte hurmayi fazla onermiyolar. Bildigim kadariyla hamileligin son zamanlarinda dogumu kolaylastirmasi icin yenmeliymis. Bu zamanlarda cok yenirse erken dogum olabiliyoms diye duymustum

Sende igne kullananlardanmisin?

Benim sikinti buyuk ya... ben kuruyemis meyve filan yiyince midem bulaniyo iste. İnsallah diyetisyene gitmeme gerek kalmaz

Allahim nerelere gidem 600 lira detayli ultrason

Daha uygun bi hastaneyle devam edebilirsin bence. Sonucta baska guvenebilcegin doktorlar da mutlaka vardir. Basit saglik ocaginin yaptigi testlere bile bi dunya para odemissin hem sıkışıgız da diyosun goz gore gore bence daha fazla odeme. Burda ozel klinik var ben orda 1500tlye kurtaj olmustum gecen sene. Orda bile detayli 200lira yani o kdar ucuk fiyat soylemenin de bi mantigi yok bence. Dogum olur anlarim yine bi nebze ama boyle seyler ne bileyim bana sacma geliyo .benim de daha oncesi bi kaybim var ama o doktora kurtaj oldum diye onla devam etcem illa diye bisey hissetmedim hic :)

Ben de hic bulanti yasamadim ama halsizlik uyku hali hic gecmiyor... sabahtan beri bavul hazirlayacam, 2-3 sey koyup yarim saat dinleniyorum.. haftaya cumaya kadar anca toparlancam bu gidisle
Eveeettt... surekli uyumak uyumak uyumak bebek gibiyim 3 saatte geliyor kucucuk evimi temizleyemiyorum

Birde sabahtan beri bel ve kasik agrim var, kizlar bu batma gibi agri nedir olan var mi doktoru ariycam artık

Çokkk çoookkk geçmiş olsun kuzu baya egzantrik hastalıklar buldu sizide ama bunada şükür dermansız dert vermesib rabbim bizimki 2 gün ağrı olmadı diye vazgeçti kızdım ama nafile ne halin varsa gör dedim bende arayıp ablasına şikayet etmekle tehdit ettim babadan dolayı ablası çok üzülür kıyamadım da ama bakalım değneği gösterdim beklemedeyim

oyyyy yaaaa başınız sağolsun mu denir geçmiş olsun mu bilemedim rabbim 2.yi aratmasın versin bir bebek inşallah benimde randevum haftaya 1,5 haftadır pıt pıt falan yok korkmuyo değilim ama nasip diyelim napalım çok üzüldüm inan çok

Anlayamadım kuzucum ya

yaaaa olmaz kı kız bir reklam vardı ya babası çilekli pasta yapıyordu kızın oda babam pasta yapmayı nerden öğrendi diyordu sen soruları peşpeşe yığınca tv izlemeyi sevmeyen benim bile içime yer etmiş o geldi aklıma ne alaka deme bilmiyorum reklamıda tam hatırlamıyorum hiç iyi değilim bugün saçmalıyorum

kızlar az önce haber aldım kuzenim hamileydi aşılama ile hamile kaldı ve 6 aya kadar süpper geçen gebeliği bir anda kanamalı olmaya başladı 2 aydır hastanede yatıyordu ve bugün 36. haftada sezeryanla almışlar bebeğimizi

ablam daha ayılmaya çalışıyormu Duru'muz 2,500 gr doğmuş ama erken doğum diye küveze almışlar çok mutlu oldum inşallah sağlıkla devam eder kocaman olur

Tamam kız şimdi hatırladım ben de Hamile kaldığımdan beri bi unutkanlıktır sorma gitsin bende... O bakımdan okuyunca anlamadım ilk

Allah analı babalı büyütsün canım benim. Tez zamanda çıksın küvezden inşallah Hayırlı olsun size de. Darısı başımıza inşallah sağlıkla sıhhatle

Gecmis olsun canimcim iyi dusun iyi olsun belki fizikle iyilesir digerine gerek kalmaz. Allah baska dertler vermesin.

Hem gecmis olsun hem hayirli olsun canim

Canm sen daha onceden de hurma yedigini soylemistin gebelikte hurmayi fazla onermiyolar. Bildigim kadariyla hamileligin son zamanlarinda dogumu kolaylastirmasi icin yenmeliymis. Bu zamanlarda cok yenirse erken dogum olabiliyoms diye duymustum

Ben de kansizlik ve burkac vitamin eksikligi, doktor gunluk 4 tane hurma tavsiye etti

Merhaba kizlar, misafirlerim yeni gitti. Baya sayfa atlamissiniz. Kizlar 2 gundur arada bir sol kasigim bacak birlesimi arasina agri girip bitiyor.

Neden ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…