- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.641
Eveeettt... surekli uyumak uyumak uyumak bebek gibiyim 3 saatte geliyor kucucuk evimi temizleyemiyorum
Birde sabahtan beri bel ve kasik agrim var, kizlar bu batma gibi agri nedir olan var mi doktoru ariycam artık
Ömrü uzun Bahtı açık olsun inşallahkızlar az önce haber aldım kuzenim hamileydi aşılama ile hamile kaldı ve 6 aya kadar süpper geçen gebeliği bir anda kanamalı olmaya başladı 2 aydır hastanede yatıyordu ve bugün 36. haftada sezeryanla almışlar bebeğimizi
ablam daha ayılmaya çalışıyormu Duru'muz 2,500 gr doğmuş ama erken doğum diye küveze almışlar çok mutlu oldum inşallah sağlıkla devam eder kocaman olur
Benim bugun bayadir var...kisada sürmüyor:¥Ben o batmayi sordum, kisa sureli kilo alislarinda oluyormus. Ben gecen gaftasonu baya yemistim, pzt gunu batma gibi agrilar vardi
Normal ağrılar cnm parol alMerhaba kizlar, misafirlerim yeni gitti. Baya sayfa atlamissiniz. Kizlar 2 gundur arada bir sol kasigim bacak birlesimi arasina agri girip bitiyor.
Neden ki?
KorkuyorumNormal ağrılar cnm parol al
Eveeettt... surekli uyumak uyumak uyumak bebek gibiyim 3 saatte geliyor kucucuk evimi temizleyemiyorum
Birde sabahtan beri bel ve kasik agrim var, kizlar bu batma gibi agri nedir olan var mi doktoru ariycam artık
Ya ben usuttugumu dusunuyorum artık... zaten bu dönem boyle oluyormuş... usutmede eklenince sancı gibi oluyor ama yarinda ayni oludsa ariycamBenimde var iki gundur ararsan lutfen benide etiketle neden oluyormus ki ?
Kotuye yormayayim dimi? Ararsan lutfen bana da söyle benjm randevum hafta ortasi daha. Yoruldugumda oluyor genellikleYa ben usuttugumu dusunuyorum artık... zaten bu dönem boyle oluyormuş... usutmede eklenince sancı gibi oluyor ama yarinda ayni oludsa ariycam
Tamam canımKotuye yormayayim dimi? Ararsan lutfen bana da söyle benjm randevum hafta ortasi daha. Yoruldugumda oluyor genellikle
Beynimiz kuculuomus karnimiz büyüdükçe normaleskiler böyle diyo yaaa bende hiç yoktu hamilelikle birlikte başladı unutkanlık :)))
Merhaba kizlar, misafirlerim yeni gitti. Baya sayfa atlamissiniz. Kizlar 2 gundur arada bir sol kasigim bacak birlesimi arasina agri girip bitiyor.
Neden ki?
Gecmis olsun canimcim iyi dusun iyi olsun belki fizikle iyilesir digerine gerek kalmaz. Allah baska dertler vermesin.
Hem gecmis olsun hem hayirli olsun canim
Oluyo cnm bazen özellikle biraz yorulunca oluo , Dr da her gittiğimde soruyo dünde sordu kasik agrin oluomu parol aliomusun diye çok ağrı olursa alıyorum dedim normal olduğunu söylemişti bu ağrıların korkma buyuolardr cnm :))Korkuyorumsendede oluyormu?
Sagol canim benim. Ay deme oyle ya sağlıkla alalim evlatlarimizi kucagimiza. Rabbim boyle acılar yasatmasin. Yasayanlarida evlatsiz birakmasin.oyyyy yaaaa başınız sağolsun mu denir geçmiş olsun mu bilemedim rabbim 2.yi aratmasın versin bir bebek inşallah benimde randevum haftaya 1,5 haftadır pıt pıt falan yok korkmuyo değilim ama nasip diyelim napalım çok üzüldüm inan çok
Valla bende bi garip oldum oğlumla geçen çarşıya gidioduk herzaman gittiğim yolu unuttum başka yola saptim bilinçsiz dalmışım yaa sonra dedim bu hamile kafası nasıl bişey markete gidiyorum alcagimi unutuyorum vs.. :)))Aynen tatlım doğru tespit sanırım. Mutfaga gidiyorum kalkip sonra ben niye geldim diye oturup düşünüyorum 40 saat mutfakta. Bazen hatirlayamiyorum da. Bi garip oldum ben ya
Allah yardımcısı olsun sabır versin inşallah yine olur sağlıkla alır kucağına insan korkuyor neden bu kdar çoğaldı bu bebeğin anne karnında kalbi durmasi ,kurtaj....kızlar çok kötüyüm elim ayağım tutmuyor. Çok yakın bir arkadaşım 7+6 haftalıktı bebeği bugün kalp atışını duymak için gittiler fakat dr 1hafta önce bebeğin kalbinin durduğunu söylemiş. İnanamadık başka dr gitti o da aynı şeyi söylemiş bugün yarın kürtaj olması gerekiyor. Allah ona sabır versin dua eder misiniz sizdeHerşey Rabbim den ama çok üzüldüm çok ağladım yarın bende bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gidicem çifte sevinç yaşarız diyorduk böyle oldu. Şimdi ben bi hüzün bi mutluluk yaşıycam. Ağlamaktan kendimi çok mu kastım ne yaptımsa kasıklarıma ağrı giriyor.
çok geçmiş olsun canım. fizik tedavi ile inşallah biterVar canim, bugun gitti. Kemik ölümü ile ilgili henuz rastlanan bir bulgu yok, dizdeki yag yastikciklari mi ne varmis onlarda problem olmus ki bu coooook nadir gorulen bir hastalikmis doktor bunca yillik docentim ikinci vakasin demis:)
Artroskopi diye bir islem yapilmasi gerekiyormus ama oncesinde fizik tedavi ile deneyelim demisler su an fizige baslayacak bakalim... cok sukur korkulan bisey cikmadi ama, bahsi gecen operasyonun fiyatlari bu zor donemler icin bizi epey zorlayacak sanirim.... malum durumlar... anladigim kadariyla bi 5-8 bin arasi da ona ayirmamiz gerekiyor... batti balik yan gider yahu saglik olsun dedik:)
Seninkinden de hayirli haberler bekliyorum canim
canım ben bu dediğini 9 ay içinde 2 kez yaşadım. doktorumun bana söylediği buna üzülmememdi. o bebek dünyaya gelse ya hasta yada engelli gelecekti dedi. rahim hasta bebeği kabul etmezmiş. rabbim annesine sabır versin çok acı birşey. yaşayan bilir. ama sen kendini yıpratma bebeğin yaşadığın herşeyi hissediyor.kızlar çok kötüyüm elim ayağım tutmuyor. Çok yakın bir arkadaşım 7+6 haftalıktı bebeği bugün kalp atışını duymak için gittiler fakat dr 1hafta önce bebeğin kalbinin durduğunu söylemiş. İnanamadık başka dr gitti o da aynı şeyi söylemiş bugün yarın kürtaj olması gerekiyor. Allah ona sabır versin dua eder misiniz sizdeHerşey Rabbim den ama çok üzüldüm çok ağladım yarın bende bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gidicem çifte sevinç yaşarız diyorduk böyle oldu. Şimdi ben bi hüzün bi mutluluk yaşıycam. Ağlamaktan kendimi çok mu kastım ne yaptımsa kasıklarıma ağrı giriyor.
o bendede var bir işi 1 saatte yapamıyorum. kafamı koymamla uykuya dalmam hemen oluyorBen de hic bulanti yasamadim ama halsizlik uyku hali hic gecmiyor... sabahtan beri bavul hazirlayacam, 2-3 sey koyup yarim saat dinleniyorum.. haftaya cumaya kadar anca toparlancam bu gidisle
ne kadar pahalı kürtaj ben 500tl ye oldum.Daha uygun bi hastaneyle devam edebilirsin bence. Sonucta baska guvenebilcegin doktorlar da mutlaka vardir. Basit saglik ocaginin yaptigi testlere bile bi dunya para odemissin hem sıkışıgız da diyosun goz gore gore bence daha fazla odeme. Burda ozel klinik var ben orda 1500tlye kurtaj olmustum gecen sene. Orda bile detayli 200lira yani o kdar ucuk fiyat soylemenin de bi mantigi yok bence. Dogum olur anlarim yine bi nebze ama boyle seyler ne bileyim bana sacma geliyo .benim de daha oncesi bi kaybim var ama o doktora kurtaj oldum diye onla devam etcem illa diye bisey hissetmedim hic :)
o ağrılar normal canım rahim büyüyorKorkuyorumsendede oluyormu?
Sağol yaaa ...bende artik kendimden korkmaya başlamıştımagrilar cok uzun suren acile gidecek kdr aci verici degisle hic takilmayin kramplar igne batmalari normal doktor boyle soyledi bana bizim etkilendigimiz seylerden onlarin haberi bile yokmis ben okdr kustum tansiyonum dustu ayakta duramadim doktor bebegin keyfi yerinde dedi
Allaha sukur zaten tehlikeli zamanlari atlattik sayilir bu zamanlar da risk cok azaliyor tabiki vardir kotu ornekler ama onlara bakmamak lazim bir gun diger gune uymuyor bazen sanci oluyor iki gun cit yok olsun o kdr yormasinlar bizi de cok:)Sağol yaaa ...bende artik kendimden korkmaya başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?