2017 EKİM Anne adayları

Eveeettt... surekli uyumak uyumak uyumak bebek gibiyim 3 saatte geliyor kucucuk evimi temizleyemiyorum

Birde sabahtan beri bel ve kasik agrim var, kizlar bu batma gibi agri nedir olan var mi doktoru ariycam artık

Ben o batmayi sordum, kisa sureli kilo alislarinda oluyormus. Ben gecen gaftasonu baya yemistim, pzt gunu batma gibi agrilar vardi

Ömrü uzun Bahtı açık olsun inşallah

Eveeettt... surekli uyumak uyumak uyumak bebek gibiyim 3 saatte geliyor kucucuk evimi temizleyemiyorum

Birde sabahtan beri bel ve kasik agrim var, kizlar bu batma gibi agri nedir olan var mi doktoru ariycam artık

Benimde var iki gundur ararsan lutfen benide etiketle neden oluyormus ki ?

Beynimiz kuculuomus karnimiz büyüdükçe normal eskiler böyle diyo yaaa bende hiç yoktu hamilelikle birlikte başladı unutkanlık :)))

Aynen tatlım doğru tespit sanırım. Mutfaga gidiyorum kalkip sonra ben niye geldim diye oturup düşünüyorum 40 saat mutfakta. Bazen hatirlayamiyorum da. Bi garip oldum ben ya

Merhaba kizlar, misafirlerim yeni gitti. Baya sayfa atlamissiniz. Kizlar 2 gundur arada bir sol kasigim bacak birlesimi arasina agri girip bitiyor.

Neden ki?

Valla tatlım bilemedim ki. Benim de bugun sabahtan beri kasıklarımda bi doluluk ağırlık gibi bisey var. Ben de tedirgin oldum açıkçası...

agrilar cok uzun suren acile gidecek kdr aci verici degisle hic takilmayin kramplar igne batmalari normal doktor boyle soyledi bana bizim etkilendigimiz seylerden onlarin haberi bile yokmis ben okdr kustum tansiyonum dustu ayakta duramadim doktor bebegin keyfi yerinde dedi

Sagol canim benim. Ay deme oyle ya sağlıkla alalim evlatlarimizi kucagimiza. Rabbim boyle acılar yasatmasin. Yasayanlarida evlatsiz birakmasin.

Aynen tatlım doğru tespit sanırım. Mutfaga gidiyorum kalkip sonra ben niye geldim diye oturup düşünüyorum 40 saat mutfakta. Bazen hatirlayamiyorum da. Bi garip oldum ben ya
Valla bende bi garip oldum oğlumla geçen çarşıya gidioduk herzaman gittiğim yolu unuttum başka yola saptim bilinçsiz dalmışım yaa sonra dedim bu hamile kafası nasıl bişey markete gidiyorum alcagimi unutuyorum vs.. :)))

Allah yardımcısı olsun sabır versin inşallah yine olur sağlıkla alır kucağına insan korkuyor neden bu kdar çoğaldı bu bebeğin anne karnında kalbi durmasi ,kurtaj....
Eskidende vardı da duymuomuyduk acaba geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım. fizik tedavi ile inşallah biter

canım ben bu dediğini 9 ay içinde 2 kez yaşadım. doktorumun bana söylediği buna üzülmememdi. o bebek dünyaya gelse ya hasta yada engelli gelecekti dedi. rahim hasta bebeği kabul etmezmiş. rabbim annesine sabır versin çok acı birşey. yaşayan bilir. ama sen kendini yıpratma bebeğin yaşadığın herşeyi hissediyor.

Ben de hic bulanti yasamadim ama halsizlik uyku hali hic gecmiyor... sabahtan beri bavul hazirlayacam, 2-3 sey koyup yarim saat dinleniyorum.. haftaya cumaya kadar anca toparlancam bu gidisle
o bendede var bir işi 1 saatte yapamıyorum. kafamı koymamla uykuya dalmam hemen oluyor

ne kadar pahalı kürtaj ben 500tl ye oldum.

Korkuyorum sendede oluyormu?
o ağrılar normal canım rahim büyüyor

Sağol yaaa ...bende artik kendimden korkmaya başlamıştım

Sağol yaaa ...bende artik kendimden korkmaya başlamıştım
Allaha sukur zaten tehlikeli zamanlari atlattik sayilir bu zamanlar da risk cok azaliyor tabiki vardir kotu ornekler ama onlara bakmamak lazim bir gun diger gune uymuyor bazen sanci oluyor iki gun cit yok olsun o kdr yormasinlar bizi de cok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…