- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.661
Aynen tatl
Oluyo cnm bazen özellikle biraz yorulunca oluo , Dr da her gittiğimde soruyo dünde sordu kasik agrin oluomu parol aliomusun diye çok ağrı olursa alıyorum dedim normal olduğunu söylemişti bu ağrıların korkma buyuolardr cnm :))
Sagol Canim Benim hafta ortasi da gidip görsem daha da rahatlayacagim. Bazen endise ediyor insan iste analik :)
bu cevrede gidebilecegim hastanelerin tutarlaei hep boyle. Ha 30 liraya muayenesi olan hastanede de var ama devlete gitmeyi tercih ederim bziim saglik ocagi daha duzgundur hastane demeye bin sahit istiyor onlarda apartman dairesi gibi...Daha uygun bi hastaneyle devam edebilirsin bence. Sonucta baska guvenebilcegin doktorlar da mutlaka vardir. Basit saglik ocaginin yaptigi testlere bile bi dunya para odemissin hem sıkışıgız da diyosun goz gore gore bence daha fazla odeme. Burda ozel klinik var ben orda 1500tlye kurtaj olmustum gecen sene. Orda bile detayli 200lira yani o kdar ucuk fiyat soylemenin de bi mantigi yok bence. Dogum olur anlarim yine bi nebze ama boyle seyler ne bileyim bana sacma geliyo .benim de daha oncesi bi kaybim var ama o doktora kurtaj oldum diye onla devam etcem illa diye bisey hissetmedim hic :)
Allaha sukur zaten tehlikeli zamanlari atlattik sayilir bu zamanlar da risk cok azaliyor tabiki vardir kotu ornekler ama onlara bakmamak lazim bir gun diger gune uymuyor bazen sanci oluyor iki gun cit yok olsun o kdr yormasinlar bizi de cok:)
Valla tatlım bilemedim ki. Benim de bugun sabahtan beri kasıklarımda bi doluluk ağırlık gibi bisey var. Ben de tedirgin oldum açıkçası...
Canım benim çok geçmiş olsun. Bak korktuğun gibi bişey çıkmadı gördün mü. Fizik tedavi ile kurtulursunuz inşallah tez zamanda
simdi soyluyo bana isten helmemi beklemis...
Muhtmelen ameliyat gerekecek. Doktor direkt ameliyat demis ama esim itiraz edince fizik deneyelim madem demis... ama odem gecse bile ordaki kismi torpulemezsek tekrarlar ve kemik kaybina kadar gider demis...
Sanirim doguma kadar bir de esimin diziyle ilgili bu ameliyati olucaz illaki...
simdi soyluyo bana isten helmemi beklemis...
Muhtmelen ameliyat gerekecek. Doktor direkt ameliyat demis ama esim itiraz edince fizik deneyelim madem demis... ama odem gecse bile ordaki kismi torpulemezsek tekrarlar ve kemik kaybina kadar gider demis...
Sanirim doguma kadar bir de esimin diziyle ilgili bu ameliyati olucaz illaki...
Zaten oyle bir durumda (medikalpark a gitti) ameliyati karsilayacak butce olmayacagi icin devlete felan gideriz ama biz de biraz arastirdik ilerlemeden mudehale edilmesi gereken bir durummus sanirim doktorun soylediklerini dogruluyor arastirmalar.Canm gittiginiz hastaneyi bilmiyorum ama ozeller o kdar kolay ameliyat diyoki herseye bence baska doktora daha gorunsun ya. Benim basit bi kistim varmis onu hic takip etmeden bi ay snra bidaha gel bile demeden direk istersen hemen anesteziye alalim histeroskopi yapalim demislerdi :| ben ozellere bu yuzden sinir oluyorum bazen ameliyat dedikleri zaman altnda nedense hep bsy ariyorm ya
Ameliyat kesinlesirse evetKorktugun gibi olmamis, en azindan çaresi var Rabbim beterinden korusun. Doktor ne derse yapin siz.
Şafi ismiyle şifa versin Allah...
Başka yerlerede sonuclari gösterecekmisiniz?
Zaten oyle bir durumda (medikalpark a gitti) ameliyati karsilayacak butce olmayacagi icin devlete felan gideriz ama biz de biraz arastirdik ilerlemeden mudehale edilmesi gereken bir durummus sanirim doktorun soylediklerini dogruluyor arastirmalar.
Bakalim fizikten sonraki duruma gore devlet hastanelerine gidip bir de oralardan fikir aliriz sak diye yatmaz zaten masaya
Cnm geçmiş olsun allahım şifa versin çözümsüz dert vermesin.Zaten oyle bir durumda (medikalpark a gitti) ameliyati karsilayacak butce olmayacagi icin devlete felan gideriz ama biz de biraz arastirdik ilerlemeden mudehale edilmesi gereken bir durummus sanirim doktorun soylediklerini dogruluyor arastirmalar.
Bakalim fizikten sonraki duruma gore devlet hastanelerine gidip bir de oralardan fikir aliriz sak diye yatmaz zaten masaya
Ameliyat kesinlesirse evet
Insallah canim ....Allaha sukur zaten tehlikeli zamanlari atlattik sayilir bu zamanlar da risk cok azaliyor tabiki vardir kotu ornekler ama onlara bakmamak lazim bir gun diger gune uymuyor bazen sanci oluyor iki gun cit yok olsun o kdr yormasinlar bizi de cok:)
iyi canim sen nasilsin..yemek yaptim yeni bitirdim usengeclikten ev alip basini gidecek toplamazsamNaber kiz :)
ay bakma kimseye cidden cok takinca olmiycagi varsa olur ben onca hamile gordum rahatti biz hamile kaldik tum.olumsuz seyleri beynimize isliyoruz olur olmadikInsallah canim ....
Bende alerjide var cok hapsiriyorum gorsenizyengemde dikkat et bebege zarar dedi gor bende ki korkuyu ;(
Demi kizzz cok korkak oldukay bakma kimseye cidden cok takinca olmiycagi varsa olur ben onca hamile gordum rahatti biz hamile kaldik tum.olumsuz seyleri beynimize isliyoruz olur olmadik
Sorma ya butun felaketler benim bebegimi bekliyormus gibi bir durum icindeyim.
Bizde yasanmisliklara bakarak boyle oluyoruzSorma ya butun felaketler benim bebegimi bekliyormus gibi bir durum icindeyim.
Ama ben bunu ilk bebegimi kaybetmis olmaya bagliyorum en cok... sizi bilmem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?