2017 EKİM Anne adayları

Sağol canim bende korkuyorum valla. Yarın arkadasimi kendi doktoruma goturucem o kurtaja giricek bana bebegimin cinsiyetini soylicekler yani o kadar karisigimki anlatamam.

Kızlar ayrıntılı için bence devlete gitmek daha mantıklı benim doktorumda gittiğim hastanede olmadığı için başka hastaneye yönlendirmesi gerekiyordu devlet hastanesine yönlendirdi beni başka özel hastanelerde olmasına rağmen demek ki o kadar para vermeye gerek yokmuş

Gunaydin kizlar:)

12. Haftadan beri bebegimi cidden hissediyormusum onu fark ettim, ama 2 gundur sadece barsak hareketleri hissediyorum ve ikisi gercekten ayriliyor...

2 gundur neden hissetmiyorum bilmiyorum kafama da takildi acikcasi.... oncesinde hep azar azar hissediyordum ama iki gundur minicik bisey bile hissetmedim.

Su cihazi koydugumda da bir hareketler duyuyorum ama kalbini yakalayamadim ya da yakaladiysam da cok kisa buldugum icin emin olamadim kalp atisi olduguna. Ama hareket ettikce sesler geliyor o sesleri duyuyorum.

Bir yandan panik oldum, bir yandan da ha ayirabiliyorum hareketlerini demekki diye sevindim:)

Siz ne durumdasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…