- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.681
iyi canim sen nasilsin..yemek yaptim yeni bitirdim usengeclikten ev alip basini gidecek toplamazsam
Evet ya hele burda arkadaşları duydukça anlıyorum. Yoksa bn normalde genelde böyle sanıyordm :):) pek bi sansli ciktik para konusunda:):)
Evet ya hele burda arkadaşları duydukça anlıyorum. Yoksa bn normalde genelde böyle sanıyordm :)
Hiç sorma ya. Biraz dusseydi iyiydiTabi tasarruflu ol para biriktir altin hergecen gün zamlaniyor
Güle güle kullan canım:)[/url][/IMG]
Kizlar bugun aldim sizce nasil?
Nereden aldın? Çok cix :)[/url][/IMG]
Kizlar bugun aldim sizce nasil?
Güzelmi kiz? Hosuma gitti de :)Güle güle kullan canım:)
Vereyim site linkini hemde 60 TL :) ayni gün kargoladilar :) yarin falan elime ulasirNereden aldın? Çok cix :)
Gule gule giy cano. Hamile seysi miymis o bilemedim amaVereyim site linkini hemde 60 TL :) ayni gün kargoladilar :) yarin falan elime ulasir
Yolla merak ettimVereyim site linkini hemde 60 TL :) ayni gün kargoladilar :) yarin falan elime ulasir
Gule gule giy cano. Hamile seysi miymis o bilemedim ama
Evet ya hele burda arkadaşları duydukça anlıyorum. Yoksa bn normalde genelde böyle sanıyordm :)
Sağol canim bende korkuyorum valla. Yarın arkadasimi kendi doktoruma goturucem o kurtaja giricek bana bebegimin cinsiyetini soylicekler yani o kadar karisigimki anlatamam.Allah yardımcısı olsun sabır versin inşallah yine olur sağlıkla alır kucağına insan korkuyor neden bu kdar çoğaldı bu bebeğin anne karnında kalbi durmasi ,kurtaj....
Eskidende vardı da duymuomuyduk acaba geçmiş olsun
Gecen hafta ben vurundum aynsndan ama benim cok sancm oldugu icin dr 1 tane vuryn dediKızlar bu iğneyi kullanan Var mı ? 13. Haftaya kadar kullandım doktorum tekrar verdi ama sorun olmadığını söyledi tedbir amaçlı dedi ama içime bir kuşku düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?