2017 EKİM Anne adayları

Günaydın kızlar sol kasığımın ağrısıyla uyandım dün doktor çok bastırdı ondan mı acaba doktor bastırdıkça benim içim gitti Bebişime bişey olacak diye

Maşallah canım valla nasıl hissediyorsun benim kilo çok sanırım ondan hissetmiyorum..

Ben ara ara hissediyorum :) dün gece uyumadan önce çok net iki kere üst üste hissettim

Maşallah canım valla nasıl hissediyorsun benim kilo çok sanırım ondan hissetmiyorum..
2 gundur bende hissetmiyorum cok garip oldum la:)

Meger nasil bag kurmusum veledimle:)
Hani sen calisiyosun diye cocugu annene birakirsin haftasonlari gorursun sadece haftaici senden uzakta kaliyodur ya vardir oyle hayatlar, onlar gibi oldum cocugu birine vermisim baksin diye sanki:)

ben hissediyormuyum cozemedim ama esim karnima dokunduktan sonra garip bir batma irkilme gibi birsey oluyor belki onun hareketidir cek elini anamin karnindan diyodur:)) bazen hic birsey yok dun mesela beni cok yordu bugun rahat

Sana demistim ben sende hep o söyle diyor bu böyle diyor dedin kirmizi hanimmm

Kiz sanki orayi biri cimdikliyor gibi bazen igne gibi bazende birsey dönuyor gibi olmuyormu? Yanlismi tarif ettim ki

ben hissediyormuyum cozemedim ama esim karnima dokunduktan sonra garip bir batma irkilme gibi birsey oluyor belki onun hareketidir cek elini anamin karnindan diyodur:)) bazen hic birsey yok dun mesela beni cok yordu bugun rahat

Kizsa 'anama dokunma baba az kaldi ben gelecegim beni daha cok seversin' diyordur.

Erkekse ' çek elini baba anam benim ben buradayimmm heee' diyordur.

Günaydın kızlar sol kasığımın ağrısıyla uyandım dün doktor çok bastırdı ondan mı acaba doktor bastırdıkça benim içim gitti Bebişime bişey olacak diye

Doktor muayenesinden sonra benim de o gun ve diger gun agrim oluyor. Bazen benim doktor da vurup bastiriyor bebek ona dönsun diye.

Kizsa 'anama dokunma baba az kaldi ben gelecegim beni daha cok seversin' diyordur.

Erkekse ' çek elini baba anam benim ben buradayimmm heee' diyordur.

iki turlude yandik kiz olursa kiskanc olur babayi paylasamaz esime oyle diyorum kiz olursa simdi senin benden daha cok ilgi gosterecegin bir disi olacak he kaldiramam bunu

Wynonna

Ahahaa yandik biz erkek olsaydi bize düşkün olurdu en azindan,bide kaynana olur gelini eziklerdik

Kiz olursa herseye ortak
Babalarin isve cilve yaparken bize bir bakis atarak şunu yapacaklar

Ah maziş ne cektik şu ikilemliden bebelerin psikolojiside etkileniyor be :)

Haftaya gidelim de kim kimi takmayacak öğrenelim

Sende gidiyorsun degilmi haftaya?
carsamba gunu gidicem insallah hala yok derse ozele gidicem yani hersey bir yana tahminde bile bulunmadılar oyuzden kız mı diye dusunuyorum hep

carsamba gunu gidicem insallah hala yok derse ozele gidicem yani hersey bir yana tahminde bile bulunmadılar oyuzden kız mı diye dusunuyorum hep
Çarsamba günu bende gidecegim ,eger yine söylemezlerse özele hit ayni gun aliyorlar hemen. Ne zaman ögrenecegiz yazik bize be herkes 13-14 te ögrenmis.

Çarsamba günu bende gidecegim ,eger yine söylemezlerse özele hit ayni gun aliyorlar hemen. Ne zaman ögrenecegiz yazik bize be herkes 13-14 te ögrenmis.
devlet hastanelerinde varsa yasak sadece bizim gittiklerimizde var heralde kadınlar bana burda soylemiyorlar dedi ya doktora sorucam acık acık yasak mı var diycem oyalamayın bizi kardesim

devlet hastanelerinde varsa yasak sadece bizim gittiklerimizde var heralde kadınlar bana burda soylemiyorlar dedi ya doktora sorucam acık acık yasak mı var diycem oyalamayın bizi kardesim

Yil olmus bilmem kac millet insan gibi robot üretiyor biz hala cinsiyetini ögrenemiyoruz.

Zaten olan hep analara oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…