- 30 Ocak 2017
- 449
- 486
- 103
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.701
Gunaydin kizlar:)
12. Haftadan beri bebegimi cidden hissediyormusum onu fark ettim, ama 2 gundur sadece barsak hareketleri hissediyorum ve ikisi gercekten ayriliyor...
2 gundur neden hissetmiyorum bilmiyorum kafama da takildi acikcasi.... oncesinde hep azar azar hissediyordum ama iki gundur minicik bisey bile hissetmedim.
Su cihazi koydugumda da bir hareketler duyuyorum ama kalbini yakalayamadim ya da yakaladiysam da cok kisa buldugum icin emin olamadim kalp atisi olduguna. Ama hareket ettikce sesler geliyor o sesleri duyuyorum.
Bir yandan panik oldum, bir yandan da ha ayirabiliyorum hareketlerini demekki diye sevindim:)
Siz ne durumdasiniz?
Ben ara ara hissediyorum :) dün gece uyumadan önce çok net iki kere üst üste hissettimGunaydin kizlar:)
12. Haftadan beri bebegimi cidden hissediyormusum onu fark ettim, ama 2 gundur sadece barsak hareketleri hissediyorum ve ikisi gercekten ayriliyor...
2 gundur neden hissetmiyorum bilmiyorum kafama da takildi acikcasi.... oncesinde hep azar azar hissediyordum ama iki gundur minicik bisey bile hissetmedim.
Su cihazi koydugumda da bir hareketler duyuyorum ama kalbini yakalayamadim ya da yakaladiysam da cok kisa buldugum icin emin olamadim kalp atisi olduguna. Ama hareket ettikce sesler geliyor o sesleri duyuyorum.
Bir yandan panik oldum, bir yandan da ha ayirabiliyorum hareketlerini demekki diye sevindim:)
Siz ne durumdasiniz?
2 gundur bende hissetmiyorum cok garip oldum la:)Maşallah canım valla nasıl hissediyorsun benim kilo çok sanırım ondan hissetmiyorum..
Gunaydin kizlar:)
Siz ne durumdasiniz?
ben hissediyormuyum cozemedim ama esim karnima dokunduktan sonra garip bir batma irkilme gibi birsey oluyor belki onun hareketidir cek elini anamin karnindan diyodur:)) bazen hic birsey yok dun mesela beni cok yordu bugun rahat
Günaydın kızlar sol kasığımın ağrısıyla uyandım dün doktor çok bastırdı ondan mı acaba doktor bastırdıkça benim içim gitti Bebişime bişey olacak diye
iki turlude yandikKizsa 'anama dokunma baba az kaldi ben gelecegim beni daha cok seversin' diyordur.
Erkekse ' çek elini baba anam benim ben buradayimmm heee' diyordur.
erkek olsa biz surat trip yapardık buyudugunde kız olursa bizi takan olmıycakWynonna
Ahahaa yandik biz erkek olsaydi bize düşkün olurdu en azindan,bide kaynana olur gelini eziklerdik
Kiz olursa herseye ortak
Babalarin isve cilve yaparken bize bir bakis atarak şunu yapacaklar
Beynimiz kuculuomus karnimiz büyüdükçe normaleskiler böyle diyo yaaa bende hiç yoktu hamilelikle birlikte başladı unutkanlık :)))
erkek olsa biz surat trip yapardık buyudugunde kız olursa bizi takan olmıycak
carsamba gunu gidicem insallah hala yok derse ozele gidicemAh maziş ne cektik şu ikilemliden bebelerin psikolojiside etkileniyor be :)
Haftaya gidelim de kim kimi takmayacak öğrenelim
Sende gidiyorsun degilmi haftaya?
Çarsamba günu bende gidecegim ,eger yine söylemezlerse özele hit ayni gun aliyorlar hemen. Ne zaman ögrenecegiz yazik bize be herkes 13-14 te ögrenmis.carsamba gunu gidicem insallah hala yok derse ozele gidicemyani hersey bir yana tahminde bile bulunmadılar oyuzden kız mı diye dusunuyorum hep
devlet hastanelerinde varsa yasak sadece bizim gittiklerimizde var heraldeÇarsamba günu bende gidecegim ,eger yine söylemezlerse özele hit ayni gun aliyorlar hemen. Ne zaman ögrenecegiz yazik bize be herkes 13-14 te ögrenmis.
devlet hastanelerinde varsa yasak sadece bizim gittiklerimizde var heraldekadınlar bana burda soylemiyorlar dedi ya doktora sorucam acık acık yasak mı var diycem oyalamayın bizi kardesim
Geç olsun temiz olsun cnm bana erken söyledi Dr um %80 erkek dedi ama bu kontrolde 16. Haftada kesin kız dedi :)))Çarsamba günu bende gidecegim ,eger yine söylemezlerse özele hit ayni gun aliyorlar hemen. Ne zaman ögrenecegiz yazik bize be herkes 13-14 te ögrenmis.
Yil olmus bilmem kac millet insan gibi robot üretiyor biz hala cinsiyetini ögrenemiyoruz.
Zaten olan hep analara oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?